banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Feb 2008, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Nitro je napisao:
Evo rezultata prvih utakmica i mojih prvih utisaka, bar o ovoj koju sam gledao.

Liverpul - Inter 2:0
Olimpijakos - Čelzi 0:0
Roma - Real 2:1
Šalke - Porto 1:0

Liverpulu nasušno treba neki kreator igre, ofanzivni vezista, koji će malo da uobliči u neke konkretne prilike, ono njihovo bjesomučno razvlačenje pasova po terenu. Taktički i dalje igraju savršeno, ali fali tu neke kreacije i malo improvizacije. Sa još jednim kreativcem, do izražaja bi više došao i Džerard, skoro sam siguran. A Tores, čovjek koji vapi za loptama u prostor, ne bi bio osuđen na vječite vazdušne duele sa štoperima, pošto je bez pravog kreatora, jedino centaršutevima, Liverpul dolazio u poziciju da nešto napravi u fazi napada.
Manćini je na startu sam sebi napravio medveđu uslugu, kad je zalijepio Materacija na mlađeg i bržeg Toresa, a Materaci se uopšte nije snašao u tome. Kao posljedica stigoše ta dva žuta kartona za dotičnog. Inter je odavao utisak ekipe koja igra sa tri štopera nazad, a sa još dva malo isturenija ispred njih. Kambijaso, koji uopšte nije čak ni klasični defanzivni vezista, proveo je veći dio vremena u sopstvenom šesnaestercu. Na kraju Liverpul nije stigao do 2:0 gola zato što je briljirao na terenu, već zato što je Inter igrao toliko buđavo, da bi prosto bio grijeh da su se izvukli sa manje od dva gola. I koliko god da ih gotivim zbog Mihajlovića i Stankovića, moram da priznam da su večera odigrali ispod najnižeg žabarskog nivoa. Pokazali su novu dimenziju "katenaća".

Najbolje od svega je bio trenutak pred početak utakmice i kompletan Enfild koji grmi "You'll never walk alone". Blago govoreći, da se naježiš...

Apsolutno se slazem, fenomenalna atmosfera....

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 23:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Džaba im atmosfera dok god budu igrali igrači poput Finnana, Hyypije, Arbeloe, Aggera,... Danas su imali sreće što je sudija olako pokazao Interu crveni pa su se žabari pomirili da im je i X odličan rezultat i opekli se :D Ovo večeras je sve bilo mrtvo, pravi mečevi su sutra. Moj tip za sutra:

Arsenal - Milan X
Lyon - Manchester X
Celitc - Barcelona X
Fenerbahce - Sevilla 1

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
A čist penal za Liverpool koji sudija nije svirao? Još bi se i ranije raspala igra Intera..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
evo da i ja dam ocjenu za sinoc....

liverpool-inter: mislim da je onaj crveni karton bio malo prestrog i da je to odlucilo utakmicu jer licno mislim da ona lopta Pennanta prema Kuytu ne bi preletjela Materazzija :D:D:D.....a jos i povreda Cordobe....

Olympiakos-Chelsea: po meni potpuno ocekivan rezultat....Chelsea je dominirao, ali je imao i Olympiakos prilika....naravno to ce se u Londonu zavrsiti :wink:

Roma-Real. M: Real igrao, Roma davala golove:D

Schakle-Porto: Schalke odlicno odigrao i vidi se da su u formi....Porto isto nije bio los, mozda su i zasluzili 1-1 :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 18:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:02
Liverpul je dobro igrao sinoc nema sta zasluzili su pobjedu

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Metnu ga Kezman,u zivotnoj je formi

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 01:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
ono je sranje juce bilo u vezi intera....ako je ono bilo vrijedno za dva zuta onda jebi ga!? Sta je to Liverpool pokazao? dali su dva gola u zadnjih 5 minuta nakon citave utakmice sa igracem vise. Sudija karinash je presudio utakmicu odma i sve mi se zgadilo poslije toga, svake godine intera losa sreca prati u LS, nadam se da ce se nesto napraviti u revansu.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 02:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Smrde obe ekipe, zbog Stankovića prednost Interu, zbog Ibrahimovića i Viere jer je Juventus izbačen, prednost Redsima.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 08:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ma to Inter rijesava u Milanu.... :wink:

evo i sinocnih rezultata posto niko nije napisao....

Fener - Sevilla 3-2
Lyon - Man Utd 1-1
Arsenal - Milan 0-0
Celtic - Barcelona 2-3

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
ako je ono bilo vrijedno za dva zuta onda jebi ga!? Sta je to Liverpool pokazao? dali su dva gola u zadnjih 5 minuta nakon citave utakmice sa igracem vise. Sudija karinash je presudio utakmicu odma i sve mi se zgadilo poslije toga, svake godine intera losa sreca prati u LS, nadam se da ce se nesto napraviti u revansu.

Prvi prekršaj možda i nije bio vrijedan žutog kartona, ali drugi definitivno jeste. A šta ćemo sa nedosuđenim penalom za Liverpul?
Možda Liverpul nije pokazao puno, ali šta je to pokazao šampion Italije i vodeća ekipa u istom prvenstvu? Od samog starta postavili su defanzivnu taktiku i komplet igru sveli na ispucavanje lopti prema Kruzu i Ibrahimoviću i čekanje da oni nešto naprave. Sramota je za takvu ekipu da tako igra, pogotovo što kao šampioni i vodeća ekipa Italije, sigurno imaju veći rejting od Liverpula, koji je tek četvrta ekipa u Engleskoj.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Liverpool bi dao sve da je četvrti u Engleskoj :D

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Liverpool nije za premier ligu, ali jeste za ligu prvaka :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
ali šta je to pokazao šampion Italije i vodeća ekipa u istom prvenstvu? Od samog starta postavili su defanzivnu taktiku i komplet igru sveli na ispucavanje lopti prema Kruzu i Ibrahimoviću i čekanje da oni nešto naprave.

samo su igrali zabarski fudbal :D :wink:

Sondri je napisao:
Liverpool bi dao sve da je četvrti u Engleskoj :D

hahah, to je tacno :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
ako je ono bilo vrijedno za dva zuta onda jebi ga!? Sta je to Liverpool pokazao? dali su dva gola u zadnjih 5 minuta nakon citave utakmice sa igracem vise. Sudija karinash je presudio utakmicu odma i sve mi se zgadilo poslije toga, svake godine intera losa sreca prati u LS, nadam se da ce se nesto napraviti u revansu.

Prvi prekršaj možda i nije bio vrijedan žutog kartona, ali drugi definitivno jeste. A šta ćemo sa nedosuđenim penalom za Liverpul?
Možda Liverpul nije pokazao puno, ali šta je to pokazao šampion Italije i vodeća ekipa u istom prvenstvu? Od samog starta postavili su defanzivnu taktiku i komplet igru sveli na ispucavanje lopti prema Kruzu i Ibrahimoviću i čekanje da oni nešto naprave. Sramota je za takvu ekipu da tako igra, pogotovo što kao šampioni i vodeća ekipa Italije, sigurno imaju veći rejting od Liverpula, koji je tek četvrta ekipa u Engleskoj.

jeste nisu igrali najbolje ali su se ljudi dobro branili sa igracem manjem koji je nepravedno izbacen i to PRERANO u utakmici.(moje misljenje je da je trebao staviti Burdissa na Torresa, al sad smo svi pametni ) Ovo je ocigledno uzrokovalo daljem toku igre, normalno da ce se ljudi braniti. Svaki put kad su imali neku kontra napad tu su bili carragher ili hyypia sa nekim hinjskim faulom. Penal jeste bio...ali ako si primjetio Vieria je bio okrenut ledjim sudiji totalno i digao je ruke ispred sebe tako da na svu srecu nije svirao penal. Vjerujem da je Mancini postavio defanzivnu formaciju sa ibrahimovicem i cruzom naprijed zato sto mogu drzati loptu u napadu i onda bi malo pojacali u zadnjih 20,30 min.
Sve u svemu dobro su i prosli poslije penala i onakve atmosfere na Anfieldu.

Kakav inter i zabarski fudbal? Koliko je zabara ostalo na terenu poslije matterazia?

nadam se samo da u milanu inter ne pobjedi 1-0 a ima milion sansi, vise bi volio da izgube nego da tako bude.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 19:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nJaKaBaLu je napisao:
Kakav inter i zabarski fudbal? Koliko je zabara ostalo na terenu poslije matterazia?

Jedan, Roberto Mancini.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2008, 23:30
Olimpiyakos osvaja!!!!

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
Dos'o je i taj dan,umro je partizan
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 23:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
nJaKaBaLu je napisao:

Jedan, Roberto Mancini.

aha po tvojoj logici sada ce i englezi, irci i ostali igrati zabarski fudbal samo zato sto su italijanski treneri...al ajd eto nebitno....inter ide dalje

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
tesko da ce inter ici dalje, 2-0 nije lako stici, mislim da nema goreg rezultata za stici, i jos da ne primis ni jedan gol.

u svakom slucaju dvije ekipe koje nisu nimalo zanimljive za gledati. ne zna se koja vise igra na silu, nigdje lijepe akcije, samo se na snagu igra i lomi se protivnik, pogotovo inter, ko jos igra sa dva odbrambena u vezi(zaneti i maksvel) i jos kambijaso i stankovic kao vodonose. i da, lako je interu u seriji a derat sve redom kad je sve namjesteno,a cim su naletili na malo ozbiljniju ekipu...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
aha po tvojoj logici sada ce i englezi, irci i ostali igrati zabarski fudbal samo zato sto su italijanski treneri...al ajd eto nebitno....inter ide dalje

Čuveni katenaćo ne igraju italijanski igrači, već ga praktikuju italijanski treneri. Manćini nije bio takav na početku trenerske karijere, ali kako vidim, sve više popušta iskušenju. Taj Inter ima sve moguće uslove, da postane apsolutno dominantan klub u evropski okvirima, ali se jednsotavno, i pored njihovih dobrih nastupa ove sezone, ja nikako ne mogu oteti utisku, da su toliko uvjerljivi isključivo zbog toga što Milan ove sezone, igra ispod svakog prihvaljtivog nivoa (bar u Seriji A), a Juventus još pokušava da se sastavi, nakon sezone provedene u drugoj ligi. Jednostavno tim u koji je toliko uloženo i koji ima takve igrače u sastavu, ne smije da djeluje tako neubjedljivo.
Sumnjam da mogu u revanšu da daju Liverpulu tri gola, jer su Redsi ekipa, koja zna da igra na rezultat, a pogotovo im leže ova kup takmičenja. Da ne spominjem da je Manćini još trenerski zelen, da nadmudri jednog vrhunskog taktičara kakav je Rafa Benitez.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 00:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Englezi su skoro savršeni za žabarski fudbal, samo im nedostaje inteligencija u veznom redu. Italija ima pregršt kreativnih igrača koji mogu igrati iza napadača, dok su Englezi na toj poziciji nekako sirovi! Svi su jaki, fizički odlično pripremljeni, imaju dobre udarce iz daljine, borbeni su, ali fali im ideja, onaj zavšni pas. Takvih, kreativnih, igrača u Italiji je mnogo, a i italijanski napadači se specijalizuju za drugačiji način igre, većina ih igra leđima prema golu. Engleski napad čine Rooney i Owen, a u Italiji samo Toni, a zamjena mu je Inzaghi. Inter ne igra žabarski fudbal zato što mu je trener Mancini, već jednostavno mora tako igrati, inače neće uspjeti u domaćem prvenstvu. Da igra 11, a ne 10 Argentinaca, džaba im, tamo se igra tako i to je to. Godinama su pokušavali da se razlikuju od ostalih dovođenjem igrača tipa Ronalda, Keanea i sl., ali su na kraju titulu osvojili sa Ibrahimovićem i Cruzom. Mali, brzi, lepršavi napdači tamo ne prolaze!

Što se tiče prolaza Intera, šanse su im jednake kao i Lyonu!!! Liverpoolu je veoma teško dati go, a kamoli dva. Pored toga, ni sa dva gola nisu napravili ništa, tek imaju produžetke, a ukoliko prime pogodak, mogu se pozdraviti sa prolazom. Revanš će biti još dosadniji. HRT ima taj osjećaj da izabere najdosadniju utakmicu. Od dve večeri, jedna 0:0, a druga 2:0, ali veći dio meča smor. Nije mi jasno kako juče nisu pustili Fenerbahce, kad se zna da je dole uvijek ludilo i da uvijek budu zanimljivi mečevi! Vjerovatno zato što su bila dva Srbina na terenu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]