banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 15:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2008, 17:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
vim je napisao:
XIX century je napisao:
prasica je napisao:
zna li iko da li se utvrdila ikakva greška u genima kod pedofila, kao što je slučaj sa homoseksualcima. Baš me interesuje.

slabo poznajem materiju, nisam čitala stručnu literaturu. al jednom sam gledala na TV-u govorio je jedan hrvatski psihoterapeut ( ima licencu)- zaboravila sam mu ime, ugl lako ćeš ga googlati, jer je jedan od rijetkih psihoterapeuta sa licencom na ovim prostorima- možda ih je u HR svega 1,2. Ugl, dr je star i ima dugogodišnju praksu iza sebe i smatram njegovo mišljenje stručnim i relevantnim

Pitao ga je voditelj kakve je sve poremećaje liječio i koji su mu bili najteži. On je rekao da mu je najteže bilo liječiti pedofile, jer je impuls toliko jak, probao je problem rješavati na sve moguće načine, iz svih mogućih uglova kroz godine terapije s pedofilom, al impuls se vrati. On je tad izjavio da je to neizlječivo ( kao šizofrenija), al se može PRIliječiti (kao šizo).

Meni nije jasno zasto ih onda strpavaju u zatvor, zasto ne u bolnicu ako je to bolest? I druga stvar, kako toga nije bilo u bivsoj YU nego se sad odjednom pojavilo?

Naravno da je bilo, samo se nije provlacilo po medijima toliko.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Japanese_rose je napisao:
BlackHand je napisao:
Interesantno da ja nisam nigdje online uspio naći ništa o Alexandru Kuznjecovu i svemu tome. Zanima me dokle je došao postupak i u kojoj je fazi suđenje..

Lose si trazio.

http://english.pravda.ru/society/storie ... edophile-0

http://www.russiatoday.ru/news/news/20257

http://www.thestar.co.za/index.php?fArticleId=4232939

http://mnweekly.rian.ru/national/20080208/55308645.html

Obratite paznju na nove elemente u prici.

Dosta izmjenjene okolnosti.. Znači silovanje se nije desilo, te čitava se nije odvijala u nekom mračnom haustoru, nego u stanu..

Sve jedno, i dalje ostajem pri svom mišljenju. Treba osloboditi čovjeka.. Zvijer je dobila što je zaslužila..

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
BlackHand je napisao:
Dosta izmjenjene okolnosti.. Znači silovanje se nije desilo, te čitava se nije odvijala u nekom mračnom haustoru, nego u stanu..

Ne nije se desilo u stanu, nego u haustoru, kad kaze 'apartment building' misli se na zgradu. Ali. Mali nije njegov sin, nego sin njegove djevojke. Druga stvar koja je jako, jako cudna je da se ne uopste ne spominje majka djeteta, gdje je ona bila tu noc ? Trece - pedofil mora biti jako vjest, da bas 1-og Januara, bas pred njegovom zgradom, bas u roku 15-tak minuta koliko je pretpostavljam trajalo vrijeme odkad je mali izasao van, do trenutka kad je njegov ocuh naisao, napadne djecaka. Uz to pedofil mora biti izuzetno glup da vrati djecaka u njegovu zgradu i tu ga napadne. Nazalost pedofili nisu glupi, inace bi vec svi bili eliminisani iz drustva. I zasto se on vratio nazad u zgradu kad nije nasao djecaka ? Zar nije logicno da ga ide dalje traziti ?

Pogledaj uobicajeno ponasanje pedofila i nacin na koji dolaze do zrtava. Dva nacina su klasicna : Prvi je da se zaposle u struci gdje ce imati dodir sa zrtvama, a drugi je da udju u vezu sa zenom koja ima dijete iz prethodne veze. Najokrutnija grupa zlostavlja vlastitu djecu, a imas i mali broj oportunista koji jednostavno zgrabe dijete u Shopping Centru, parku i sl. Nikada jos nisam cula da pedofil oportunista napadne dijete u njegovom haustoru, pa jasno mu je da ce ga roditelji traziti, oni tada bjeze s djecom sto dalje. Sta ako je bokser bio na drogama, napao malog u stanu, dijete uspjelo pobjeci, a onda ga ocuh uhvatio. Sta ako je ubijeni bio slucajni prolaznik koji je cuo neke zvuke, usao u zgradu i zatekao ocuha kako napastvuje djete, a onda ga ocuh ubio ?

Mislim da se sa ovim novim informacijama, ova opcija ne moze tek tako odbaciti. Najgore je sto mali ( ukoliko ga je u stvari ocuh napao ) to nece smjeti reci u narednih 10-15 godina. Prica je uzas zivi, u svakom slucaju.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Ružo, koja rekonstrukcija. Agata Kristi bi se posramila. Svaka čast :o :D

Respect. :cat:

p.s. I ja volim Poaroa. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Japanese_rose je napisao:
Pogledaj uobicajeno ponasanje pedofila i nacin na koji dolaze do zrtava. Dva nacina su klasicna : Prvi je da se zaposle u struci gdje ce imati dodir sa zrtvama, a drugi je da udju u vezu sa zenom koja ima dijete iz prethodne veze. Najokrutnija grupa zlostavlja vlastitu djecu, a imas i mali broj oportunista koji jednostavno zgrabe dijete u Shopping Centru, parku i sl. Nikada jos nisam cula da pedofil oportunista napadne dijete u njegovom haustoru, pa jasno mu je da ce ga roditelji traziti, oni tada bjeze s djecom sto dalje. Sta ako je bokser bio na drogama, napao malog u stanu, dijete uspjelo pobjeci, a onda ga ocuh uhvatio. Sta ako je ubijeni bio slucajni prolaznik koji je cuo neke zvuke, usao u zgradu i zatekao ocuha kako napastvuje djete, a onda ga ocuh ubio ?

Mislim da se sa ovim novim informacijama, ova opcija ne moze tek tako odbaciti. Najgore je sto mali ( ukoliko ga je u stvari ocuh napao ) to nece smjeti reci u narednih 10-15 godina. Prica je uzas zivi, u svakom slucaju.

Pedofil je vidio da roditelji nisu kući, banuo u stan, nasrnuo na dijete..

Kako nisi čula da manijaci presreću djecu po haustorima? Prije dvije-tri godine je bio slučaj u neboderima u boriku.. Djevojčica je bila napadnuta u liftu svoje zgrade, a ispostavilo se da je napadač komšija iz susjedne zgrade.. Mislim da ne treba razmišljati iz ugla pedofila.. Možda je i on bio na drogama, pa krenuo na rizik?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
XIX century je napisao:
Ružo, koja rekonstrukcija. Agata Kristi bi se posramila. Svaka čast

Respect.

p.s. I ja volim Poaroa.

Ne znam kako bih ovo shvatila. Nadam se da ce ovaj nesretni djecak ostatak svog djetinjstva provesti u miru od zvijeri, ma ko da je to bio. To je sve.

Citiraj:
Mislim da ne treba razmišljati iz ugla pedofila..

Znaci svi advokati iz tuzilackog tima razmisljaju kao zlocinci kad pokusavaju otkriti istinu o nekom zlocinu !?!

Nevjerovatno !

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
nevezano sa temom ali procitajte, jos ni sad ne vjerujem da su to ljudi

http://vecernji.hr/home/otvoreno/301331 ... 39BC9EED.2

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
brainwashing.. majci je isprao mozak pijanstvom i prijetnjama.. možda zato nije ranije prijavila - jedino tako mogu naći neko jadno opravdanje za majku, mada ga u suštini nema..

za oca neću ni komentarisati, sve je jasno- bolesnik žešći :( :-? :evil: :x

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Mr.Dreamy je napisao:
gdje je tu pravda? ja bi mu jos i nagradu dao, a ono smece od pedofila zakopao u sumi da ga ni pas vise ne moze naci

Ovo je tvoj post na temi "Interesuje me vaše iskreno mišljenje" u vezi pedofilije.
Citiraj:
Mr.Dreamy je napisao:
ja volim te mlade droljice, kad nema se nista gledati na TV-u uvijek su zainteresovane za "druženje" :evil3:

Ili jesi ili nisi...? 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 16:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Pedofilima tim ne treba suditi nego samo uraditi onako kako se to radi u Iranu,Iraqu,Quvajtu i tim ostalim zemljama slicim...izvesti na trg i kastrirati javno....!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Apsolutno...Fuj odvratni su :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 21:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Zna li neko šta se dešava sa ovim slučajem?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 01:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Gdje su sad vjerski fanatici da kazu kako Bog sve vidi... ''mozda djecak nije postio ili je imao gresne misli...''
PUUU!!!!

A ocu bih dala medalju!
Postupio covjek po staroj narodnoj ''Uzdaj se u se i u svoje kljuse''

BRAVO MAJSTORE!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 09:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Naravno samo ga je trebao muciti...recimo probadati exerima,cupati nokte,poljevati vrelom vodom(suriti kao krmacu) i tako te stvari!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Rakun_Slavko je napisao:
E pa ne mogu ga osloboditi. Ubio je covjeka. Bez obzira sta je taj covjek uradio, postoji zakon koji je tu da ga kazni, a ne otac, brat, ujak, stric. Tako bi onda trebali i silovatelje zena ubijati? Vjerovatno ce dobiti olaksavajuce okolnosti zbog neuracunljivosti u trenutku zlocina, ali nula dana zatvora, to bi bilo gazenje pravde i prava na zivot. Koliko god bilo tesko to sto je djecak silovan, daleko je teze sto je osobi oduzet zivot.

...i opet bi se budale prepucavale ko je u pravu,a ko nije. Ja mislim da ni jednom ni drugom
nije bilo žao šta su sve (u)radili, samo se ovaj drugi muštuluka nahvatao.Laka mu zemlja,ali
je brate i zaslužio. Da je Hamurabi i danas na "snazi" bilo bi svima bolje, a ne olakšice...ccc.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Metak u celo kao primjer drugima.
Tome vise treba stati ukraj,a to samo moze po kratkom postupku pred svima!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Rakun_Slavko je napisao:
E pa ne mogu ga osloboditi. Ubio je covjeka. Bez obzira sta je taj covjek uradio, postoji zakon koji je tu da ga kazni, a ne otac, brat, ujak, stric. Tako bi onda trebali i silovatelje zena ubijati? Vjerovatno ce dobiti olaksavajuce okolnosti zbog neuracunljivosti u trenutku zlocina, ali nula dana zatvora, to bi bilo gazenje pravde i prava na zivot. Koliko god bilo tesko to sto je djecak silovan, daleko je teze sto je osobi oduzet zivot.

Pusti to filozofiranje, čovjek je vidio šta mu manijak radi od djeteta i pao mu je mrak na oči. Ko bi se mogao kontrolisati u takvoj situaciji? Je li ovaj čovjek možda opasnost za društvo, pa da bude zatvoren? Treba ga osloboditi. Nije on nekog ubio zato što mu se ubijalo, već zato što je štitio ono što mu je najmilije na svijetu. A bokser je, teška ruka... Slažem se da je oduzimanje života najteže, ali - treba razumjeti oca. A silovatelje žena - žigosati ili štrojiti.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
FOTO: Pred mnoštvom javno pogubljen pedofil

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/uznemi ... stvom.html

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
ronny_legenda je napisao:
Pedofilima tim ne treba suditi nego samo uraditi onako kako se to radi u Iranu,Iraqu,Quvajtu i tim ostalim zemljama slicim...izvesti na trg i kastrirati javno....!!!

To bi bilo najbolje, ali je neizvodljivo.
Zašto?
Zato što bi svako ko bude optužen bio instantno likvidiran.
Recimo, scenario:
Dakle, meni ide na živce komšija (ima ljudi koji bi to uradili, vjeruj mi, znam par...) i kažem da mi je silovao ćerku...
Ili se ćerka naljuti na mog prijatelja (hoće sa curicama od 15-16-17 godina) jer mu je izjavila ljubav, a on nije htio ostaviti ženu i djecu (niti uopšte uzeti u razmatranje vezu s njom) i opet... cap?
Bi li bilo fer?
Ili misliš da je to ipak podnošljiva žrtva, ako bude 1000 ubijenih zbog pedofilije, ipak će biti bar 100-tinjak pravih pedofila među njima?

Nažalost, Rakun_Slavko je bio u pravu. Narodna pravda je zajebana stvar.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
Vader je napisao:
FOTO: Pred mnoštvom javno pogubljen pedofil

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/uznemi ... stvom.html

e 'vako treba sa pedofilima, narko dilerima , ubicama a sitnijim kriminalcima i ovima sto kradu iz budzeta sjeci ruke :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]