banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 10:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 14:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Sigurno najgore bi bilo gostovanje Španiji. Naravno igralo bi se na zemlji, znači dva trijumfa Nadala, a tu su još Ferer (8.), Robredo(9.),Moja(15.), Ferero (23.).

Gostovanje Argentini takođe užasna varijanta. Vjerujem da bi oni birali zemlju,a imaju Kanjasa(13.), Čelu(16.), Monaka(19.) i Nalbandijana (22.).

Rusi takođe očajna opcija, ali bar nemaju podlogu na kojoj su izraziti favoriti.Osim Davidenka(4.), tu su i Južnji(17.), Safin (27.), Tursunov(29.), Andrejev(37.).

Jasno da nam žrijeb nije bio naklonjen,ali mislim da imamo više šansi protiv Rusa nego protiv Argentine, a kamoli Španije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2008, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Hopman kup ide dobro Srbima, upisali su već dve pobjede. U prvom meču je bilo lako, ali samo na papiru, 3:0 za Srbiju protiv Taipeia. Juče je Jelena Janković predala meč Tatiani Golovin, a Srbiju je u igru vratio Novak Đoković pobjedom 6:3 6:3 protiv Arnauda Clementa. U odlučujućem Davis Cup meču u parovima, Nole je prektično sam igrao protiv dvoje Francuza i donio drugi bod Srbiji. Ostaje nam još meč sa Argentinom, a pobjednik tog meča ide u finale, najvjerovatnije sa Amerikancima koje predstavljaju Serena Williams i Mardy Fish. Srpski par vrijedi za najjači u zadnjih 20 godina, uz par Becker - Graf koji je 90. nastupao za Njemačku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2008, 11:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jankovićka je opet predala, iako je dobila prvi set protiv Gisele Dulko. Sad nam treba pobjeda Đokovića za ulazak u finale. Dakle, dovoljan nam je jedan bod iz meča sa Argentinom za finale i nada da će se J.J. oporaviti do finalnog susreta, naravno ako Nole dobije Chelu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2008, 16:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Srbija je uspjela da se plasira u finale Hopman kupa pobjedom protiv Argentine 2:1! Sutra ih u finalu očekuju Amerikanci, a vjerovatno će opet dubl odlučivati meč jer teško da sa onakvom nogom Jelena može da igra singl protiv Serene Williams. S druge strane, očekuje se lagani bod od Novaka Đokovića, u meču protiv Fisha, tako da će "opet" igra parova vjerovatno odlučiti ovogodišnjeg pobjednika Hopman kupa.

Vrh

Tema posta: Re: Davis cup
PostPoslato: 06 Feb 2008, 16:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

U petak počinje prvi nastup Srbije u svjetskoj grupi Davis Cupa. Reprezentacije Srbije (odnosno nekadašnje Jugoslavije) odigrala je do sada tri meča protiv Rusije, odnosno tadašnjeg SSSR u Davis Cupu. Poraženi smo dva puta, a jednom smo bili bolji. Rusija u Davis Cup takmičenju učestvuje od 1962. godine i imaju skor od 75 pobjeda i 39 poraza, a u Svjetskoj grupi u kojoj su neprekidno od 1981. godine 24-18. Rusija je tek osma zemlja koja ima više od jedne titule u Davis Cupu, od ukupno 12 osvajača 70 kilograma i četiri srebrna sprata visokog trofeja, koji je 1900. godine dizajnirao student Univerziteta Harward, Dwight Davis. Prvu titulu, Rusi su osvojili 2002. godine, kada su postali tek peta nacija koja je u finalu došla do pobjede posijle rezultata 2:1 za protivnika. Čudesan preokret Rusi su napravili u sred Pariza. Prvo je Marat Safin pobjedio Sebastiana Grosjeana u nedelju, a posao dovršio Mikhail Youzhny protiv Pol-Anry Mathiea, za istorijsku pobjedu. Druga titula stigla je 2006. godine protiv Argentine u Moskvi, kada je u petom odlučujućem meču slavlje donio Marat Safin pobjedom nad Joseom Acasusom.

HALA: Arena "Luznyki", Moscow (Russia).
DATUM: 8-10. feburar 2008.
KAPACITET: 6.480 gledalaca.
PODLOGA: Tvrda.
LOPTICE: Head ATP.

SRBIJA:

Slika
Novak Đoković

Datum rođenja: 22. maj 1987.
Mjesto: Beograd
ATP rating: 3 (singl), 234 (dubl)

Slika
Janko Tipsarević

Datum rođenja: 22. jun 1984.
ATP rating: 42 (singl), 469 (dubl)

Slika
Nenad Zimonjić

Datum rođenja: 4. jun 1976.
ATP rating: 686 (singl), 7 (dubl)

Slika
Viktor Troicki

Datum rođenja: 10. februar 1986.
ATP rating: 116 (singl), 248 (dubl)

RUSSIA:

Slika
Nikolay Davydenko

Datum rođenja: 2. jun 1981.
Mjesto: Severodonezk, Ukraine.
ATP rating: 4 (singl), nema dubl rating

Slika
Mikhail Youzhny

Datum rođenja: 25. jun 1982.
Mjesto: Moscow, Russia
ATP rating: 8 (singl), 162 (dubl)

Slika
Dimitri Tursunov

Datum rođenja: 12. decembar 1982.
ATP rating: 34 (singl), 61 (dubl)

Slika
Marat Safin

Datum rođenja: 27. januar 1980.
ATP rating: 64 (singl), 165 (dubl)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Prestrasni su rusi. Djokovic mora obe da pobedi i da ih uzme u dublu sa Zimonjicem :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 16:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
Sondri je napisao:
U petak počinje prvi nastup Srbije u svjetskoj grupi Davis Cupa. Reprezentacije Srbije (odnosno nekadašnje Jugoslavije) odigrala je do sada tri meča protiv Rusije, odnosno tadašnjeg SSSR u Davis Cupu. Poraženi smo dva puta, a jednom smo bili bolji. Rusija u Davis Cup takmičenju učestvuje od 1962. godine i imaju skor od 75 pobjeda i 39 poraza, a u Svjetskoj grupi u kojoj su neprekidno od 1981. godine 24-18. Rusija je tek osma zemlja koja ima više od jedne titule u Davis Cupu, od ukupno 12 osvajača 70 kilograma i četiri srebrna sprata visokog trofeja, koji je 1900. godine dizajnirao student Univerziteta Harward, Dwight Davis. Prvu titulu, Rusi su osvojili 2002. godine, kada su postali tek peta nacija koja je u finalu došla do pobjede posijle rezultata 2:1 za protivnika. Čudesan preokret Rusi su napravili u sred Pariza. Prvo je Marat Safin pobjedio Sebastiana Grosjeana u nedelju, a posao dovršio Mikhail Youzhny protiv Pol-Anry Mathiea, za istorijsku pobjedu. Druga titula stigla je 2006. godine protiv Argentine u Moskvi, kada je u petom odlučujućem meču slavlje donio Marat Safin pobjedom nad Joseom Acasusom.

HALA: Arena "Luznyki", Moscow (Russia).
DATUM: 8-10. feburar 2008.
KAPACITET: 6.480 gledalaca.
PODLOGA: Tvrda.
LOPTICE: Head ATP.

SRBIJA:

Slika
Novak Đoković

Datum rođenja: 22. maj 1987.
ATP rating: 3 (singl), 234 (dubl)

Slika
Janko Tipsarević

Datum rođenja: 22. jun 1984.
ATP rating: 42 (singl), 469 (dubl)

Slika
Nenad Zimonjić

Datum rođenja: 4. jun 1976.
ATP rating: 686 (singl), 7 (dubl)

Slika
Viktor Troicki

Datum rođenja: 10. februar 1986.
ATP rating: 116 (singl), 248 (dubl)

RUSSIA:

Slika
Nikolay Davydenko

Datum rođenja: 2. jun 1981.
Mjesto: Severodonezk, Ukraine.
ATP rating: 4 (singl), nema dubl rating

Slika
Mikhail Youzhny

Datum rođenja: 25. jun 1982.
ATP rating: 8 (singl), 162 (dubl)

Slika
Dimitri Tursunov

Datum rođenja: 12. decembar 1982.
ATP rating: 34 (singl), 61 (dubl)

Slika
Marat Safin

Datum rođenja: 27. januar 1980.
ATP rating: 64 (singl), 165 (dubl)

Treba nam pobjeda ili u dublu ili Jankec bar jednu :D A što se tiče Noleta, (daj bože zdravlja i svježine)ovi su smiješni :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 16:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nisi morao ovoliki tekst citirarati bezveze. Sve je u igri parova, Đoković će sigurno donijeti jedan bod, a sa bodom u paru bi se izvršio pritisak i na poslednja dva meča na Ruse. Janko može dobiti svakog, ali ako ne bude njegov dan, bolje da ni ne izlazi na teren. Ovaj Tursunov je nezgodan, ne pokazuje nikakve emocije, igra isto na meč loptu kao i prvi poen u meču. Ukoliko Davydenko ne zaliječi povredu, mislim da će Tursunov dobiti prednost prvi dan prije Safina.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 17:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 22:09
što je najgore neće ni đoković pobijediti iako svi misle suprtno...davidenko se baš naoštrio za ovaj duel...naročito poslije AO.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 17:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
falcon je napisao:
što je najgore neće ni đoković pobijediti iako svi misle suprtno...davidenko se baš naoštrio za ovaj duel...naročito poslije AO.
ma može se ćelo qrcu oštriti kad je Novak za dvije klase ispred .I ja mogu izaći na teren sav naoštren ali to nije dovoljno... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 22:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

NNN je napisao:
falcon je napisao:
ma može se ćelo qrcu oštriti kad je Novak za dvije klase ispred .I ja mogu izaći na teren sav naoštren ali to nije dovoljno... :D

živi bili pa vidjeli...volio bi da đoković pobijedi i srbija naravno, ali rusi još uvijek imaju uticaj...ako treba podmazaće oni nekog našeg igrača tako da će proći kao i obično...ako se sjetite malo bolje, oni su ameriku tukli 2 puta i to sa 10 puta lošijom postavom, jedino su imali kafeljnikova, ostali ni za otpada nisu bili a ameri: samprasa, agasija, čenga...i opet izgubiše 2 puta

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Opet gluposti valjaš!!! Ja sam još gluplji što pokušavam da ti objasnim neke stvari, ali ne mogu podnijeti kad neko iznosi neke činjenice ili rezultate za koje je samo on "čuo". Kad si ti vidio da su Rusi dva puta dobili Amere i kad u sastavu Agassi, Sampras i kompanija??? Dobili su ih prošle godine u 1/2 n ašljaci. Andy Roddick nije sto godina nikog pobijedio na šljaci, a o Blakeu da ne pričamo. Prije dve godine su izduvali od njih u finalu u Americi, na tvrdoj podlozi, i to je to. Kakav Sampras, Agassi, Chang... da gube od kockara Kafelnikova i sličnih?!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Janko otpao za Ruse zbog stomačnih tegoba. Sad će biti veoma teško jer Novak mora dobiti dva meča i još moramo dobiti parove. Teško da Troicki može dobiti nekog na tvrdoj podlozi, Pašanski takođe. Jedino da potegne Bozoljca, on samo igra po Americi turnire, isključivo na trvdim podlogama i ima odserviran drugi najjači servis u istoriji 246km/h.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sondri je napisao:
ima odserviran drugi najjači servis u istoriji 246km/h.

A koliki i čiji je prvi?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 13:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Čuj čiji :) Andy Roddick 250km/h

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ima li negdje lista? Kako idu ostala mjesta?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 13:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

da, i ja bih volio vidjeti ako ima negdje...sjecam da je patrick rafter jednom opalio 220...to je tada bilo pufffffffff...mislim da je igrao neko polufinale protiv ivaniševića i da su zadnja 3 gema dobijali isključivo asovima...kakav je to meč bio...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Evo lista nekih podataka, ali nema za brzinu servisa http://www.atptennis.com/en/players/matchfacts/

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Andy Roddick je odservirao 250, kao i Bozoljac 246 na mašinama koje ne koriste najnoviju tehnologiju. Bozoljac na challengeru u Houstonu, a Roddick u Davis Cupu protiv Bjelorusije. Navodno ATP sad priznaje samo rezultate koji su zabilježeni novom tehnologijom, a to je opet rekorder Roddick sa 153Mph ili 245kmh. Međutim, teniski analitičari kažu da je Boba Živojinović imao najjači servis, ali da mu tadašnja oprema nije dozvoljavala da servira kao današnji igrači. Pored toga teniseri španiju reket do nekih 15kila, a bolesni Sampras je svoj namjestao na 32 kile, što je većini nezamislivo da prebace mrežu sa tako labavim žicama, a on je znao redovno odservirati po 230kmh!!! Labavije žice donose preciznost, dok se zatezanjem dobija brzina loptice. Sad zamislite šta se krilo u Samprasovoj ruci.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dinamit otprilike :) Inace, otpao je Rusima Safin. Nece igrati zbog neke povrede ni mec vs Samprasa koji je trebao biti za 2 sedmice :)

Poslednji put menjao zerocool dana 07 Feb 2008, 16:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]