Citiraj:
Fejsa hoće samo u Partizan!
Subota, 19. januar 2008. 23:38
Za Ljubomira Fejsu nema dileme, kad već neće karijeru nastaviti u Herti, onda hoće samo u Partizan! Mladi reprezentativac se u nedelju vraća iz Nemačke, bez već vidjenog ugovora sa klubom iz Berlina, a sa aerodroma “Nikola Tesla” želi pravo u Humsku 1.
Za subotu zakazani razgovori izmedju čelnika beogradskog kluba i Hajduka, kako pišu "Večernje novosti", pomereni su za nedelju upravo da bi sačekali dolazak Fejse iz Nemačke.
Crno-beli žarko žele mladog vezistu. Glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba je rekao za beogradski list da bi i on najviše voleo da mladi as zaigra u Partizanu, ali da će biti sada, posle svih peripetija, onako kako mladi fudbaler kaže.
"Ako je tako, ako je odluka na meni, onda nemam dilemu, ja u Srbiji želim da igram samo za Partizan", poručuje Fejsa i dodaje: "Navijam za crno-bele od malih nogu, kao i svi u porodici i onda vam je jasno kolika mi je želja da zaigram u Humskoj. Mada, u suštini se ja i dalje ne pitam, već Hajduk".
Pre par dana Nikola Džomba je rekao da će klubovi lako pronaći zajednički jezik, ako se Fejsa dogovori s Partizanom oko svojih uslova.
"Ma, izmedju crno-belih i mene dogovor će da 'padne' za pet minuta, to je najmanji problem! Ključevi transfera su, ipak, u tudjim rukama", kaže Fejsa.
Pored želje da zaigra za Partizan, Ljubo Fejsa ne krije da hoće i da se već jednom “skrasi”. Poslednje dve nedelje se kao poštanska marka šetao po Evropi, gde su ga Kuljani slali, pa se na kraju opet vraća u Srbiju.
" Prvo se pričalo da ću da odem u Rusiji, pa u Francusku, pa u poslednje dve nedelje sam išao u Nemačku i Španiju sa Hertom... Više mi je dosta svega, završio sam s ovim “seljakanjem”, valjda je posle svega red da se i ja nešto pitam. Nadam se da će se rešiti moj status u narednih nekoliko dana", poručuju talentovani vezista.
(MONDO)