banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 23:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2002, 18:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Uhmmm.. samo da napisem koji red vezano za Matrix ..
Mislim da je svaki nastavak suplja prica ... Komercijala cista, film je svoje rekao i kao takav je za mene gotova i zvrsena cjelina. Sta ce biti u drugom nastavku je samo izmisljanje .. Jos in nedostaje da ubace Dzejsona iz 287. nastavka u Matrix kao nekog opakon virtuelno gate keeper-a i onda ce tek biti hit, pogotov kad Neu u pomoc doleti Rambo a za njim Terminator i Supermen sa Robinom (Batmen ce biti odsutan zbog upale pluca - nije fazon da se i on pojavi) ...

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta: Bez naslova
PostPoslato: 28 Okt 2002, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
mIRCon je napisao:
Uhmmm.. samo da napisem koji red vezano za Matrix ..
Mislim da je svaki nastavak suplja prica ... Komercijala cista, film je svoje rekao i kao takav je za mene gotova i zvrsena cjelina. Sta ce biti u drugom nastavku je samo izmisljanje .. Jos in nedostaje da ubace Dzejsona iz 287. nastavka u Matrix kao nekog opakon virtuelno gate keeper-a i onda ce tek biti hit, pogotov kad Neu u pomoc doleti Rambo a za njim Terminator i Supermen sa Robinom (Batmen ce biti odsutan zbog upale pluca - nije fazon da se i on pojavi) ...

:D :D :D :D :D

frxy, Run Lola Run soundtrack imaš u Metrou. Definitivno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2002, 15:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2002, 21:17
frxy>ja sam sountrack iz "Run Lola Run " svojevremeno kupila u Metrou.Trebalo bi biti,sto ne mora da znaci ako je bio da ima i sad.Ah! :lol:
Ako treba ,mogu ti ja narezat'? :wink: U stvari ,ne mogu ja ,no znam ko ima "rezac,"pa...
Sto se tice MATRIX-a.Evo ovako:Ja sam procitala prije jos dok je MATRIX bio "svjez", da su Wachowski( koji su ujedno i scenaristi i reziseri )imali u vidu da to bude triologija.
Znaci, ako je to istina ,i ako imamo to u vidu ,sta nam to govori?Ako su oni sve to zamislili kao triologiju ,jos prije snimanja originala,onda se ne moze bas reci da se ide na komercijalnu varijantu!Medjutim ,posto danas reziseri malo sta odlucuju kada su u pitanju veliki finansijski projekti,onda mozda bas producenti i BOSSovi pokvare sve sto je bilo zamisljeno(ako je ,kazem, sta i bilo zamisljeno).
Sve u svemu,Za mene >prica MATRIX-a jos nije zavrsena.
>>>I da ne zaboravim da spomenem u ovoj temi veliki Jim Jarmush-ov film NOC NA ZEMLJI.
To je tako mocna prica s "nekoliko prica"..ko je gledao ,zna o cemu pisem, a ko nije ,pogledajte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2002, 10:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Uhmmm trebali smo otvoriti posebnu temu "Matrix" pa tamo razglabati ali posto je namamo (koliko ja znam :)) ovdje cu nesto napisati ..
Delfinka: obrazlozi zasto za tebe film nije zavrsena cjelina ??
Sve je jasno .. ko je "TAJ" zna se .. sta je "ON" uradio i to se zna .. da li je to kraj filma ... JESTE ... sta ocekujemo ?? ponovo neke likove koji se stvaraju iz nekog drugog subMatrixa ??? Mislim da ne .. ostavio im je izbor, ko voli nek' izvoli... Dakle on je tata-mata, moze kontrolisati matrix i mijenjati ga po vlastitom nahodjenju i gotovo .. sta ima jos da se prica ??? O borbi ljudi-koji-su-se-povratili protiv VR-a i masina ??? to onda nije matrix vise, to je neki drugi film ...

Dakle, po meni je Matrix kao jedan odlican film sa fantasticnom idejom koja moze povlaciti za sobom mnogo dublje price i poruke (dakle moze, zavisi kako ko u njima nadje odredjeni smisao i ideju vodilju) ali isto tako Matrix je i kompletiran film ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2002, 11:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma,neeeee...znala sam da ce me neko pogresno razumjeti kada sam napisala da je "za mene Matrix jos nije zavrsena prica."To sam napisala jer je neko vec napisao da je za njega prica zavrsena s prvim dijelom.Slazem se da je prica kompletirana>nasli su "Odabranog",tu je zaplet..rasplet
tu je i kraj ....Ali prvenstveno sam mislila da za mene prica nije gotova
radoznalosti radi.S tog aspekta govorim ,znaci interesuje me nastavak i zeljno iscekujem sta su napravili.Znaci ,dokle god cekam ,"prica nije zavrsena." :wink:
A sto bi onda snimali 2 dijela simultano ako nemaju ideje?Snimati 2 dijela istovremeno,a da prica nema nikakvog smisla sem pucacine i efekata...hm,ne znam ,to bi uradile samo "prodane duse" ili budale!
Uostalom ,vidjecemo!Bice komentara nakon nastavaka,to sigurno!
Uzdravlje! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2002, 11:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

miRCon>Znaci>napisala sam da za mene nije zavrsena PRICA.A nisam napisala CJELINA.Kao cjelina jeste zavrsena.Ali prica se moze nastaviti.
Eto ,jel ovo stvarno dosta o Matrix-u :roll: ?

Vrh

Tema posta: Sa naslovom
PostPoslato: 02 Nov 2002, 02:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Harvester je napisao:
frxy, Run Lola Run soundtrack imaš u Metrou. Definitivno.

Pogledala sam prvo u metro, i kad sam rekla koji cd trazim ona cura me blijedo pogledala ko da trazim ne-znam-ni-ja-sta-vec. Onda je pogledala i rekla da nema... :cry:

Vrh

Tema posta: Lola
PostPoslato: 02 Nov 2002, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Moraju da ga imaju pošto im se nalazi u katalogu. Ako trenutno nije tamo, onda valjda treba da ga rezervišeš, ali definitivno moraju da ga imaju. Ako nemaju, onda ću da budem vrlo nervozan jer to znači da vjerovatno neće imati ni starije albume grupe Genesis koji se nalaze u katalogu a trenutno ih nema u ponudi. Pardon. I got a little carried away.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2002, 16:50 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
djavolji advokat je najbolji film.....

frxy gledao sam i taj the saint sa val kilmerom..nije los.... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]