banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 19:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
žaoka je napisao:
...gde...

...znaci ispod, podzemna garaza.naravno ako bi se boska rusila, na to sam mislio..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Тај тунел који почиње од тржнице је требало да буде улаз за подземни паркинг Хотела Палас, а не Боске. Он се и налази испод Паласа.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
WinstonWolfe je napisao:
koliko je vas za rusenje? i zbog cega? a zbog cega je treba ne rusiti?

Mozda je treba srusiti zato sto je ruzna...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2007, 17:57
Boska je jedini relikt one stare BL,njenim rusenjem puno toga bi se promjenilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 22:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2007, 21:09
WhoMadeWho je napisao:

npr sagradila bi se nova,lepsa zgrada? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 22:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Dec 2007, 22:21
littledevil je napisao:
WhoMadeWho je napisao:

npr sagradila bi se nova,lepsa zgrada? :wink:

i starija :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 22:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Dec 2007, 22:21
i davidovic bi strpo jedno 600 miliona u pajpadze :) i zivjeli bi sretno do kraja zivota :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 22:47 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2007, 12:15
Боска је једна од најружнијих објеката у БЛ. Што је прије поруше то боље.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 22:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
Pa ne znam sto to sad Boska obiljezava nesto znacajno. I ja sam da se rusi. A da, tu ce neko uzeti veeelike pare :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
Prcko_Orashcic je napisao:
i davidovic bi strpo jedno 600 miliona u pajpadze :) i zivjeli bi sretno do kraja zivota :lol:

...pa, vec je popapo za dva zivota... ovo je treci...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
WinstonWolfe je napisao:
Digresija je napisao:
Vjerovatno je to "mjesecno" greska, jer je to stvarno premali iznos cak i za Bosku... Prije bih rekao da se to odnosilo na dnevni promet...

jeste mjesecno je. s obzirom u kakvom je stanju, i na kolicinu robe u njoj, dobro da ista prodaju. polako, dici ce se ona. a
a to za rusenje, za sad nema od toga nista, jer je jos drzavno vlasnistvo, a od privatizacije jos nista, bar dok ne rijese ove sa poslovnim prostorima. od najvece robne kuce na balkanu sta ostade.

koliko je vas za rusenje? i zbog cega? a zbog cega je treba ne rusiti?

U promet Boske ne ide ono sto obrnu Didaco, C market, onaj dio sa patikama (ne znam kako se zove), Todor i ini...to je sve privatno...
Radnici Boske nisu mjesecima primali plate (mozda cak i dvije godine)...tek su u zadnja dva mjeseca dobili plate...

Trebala je biti prodata "braci" Srbijancima, ali je nastao problem sa poslovnim prostorima oko Boske koji su prodati jos negdje za vrijeme rata, a eto tek se sad 'primjetilo' da ih je neko prodao...onda je par glavesina zavrsilo u zatvoru na ispitivanju na 2-3 dana da se zamazu oci ljudima i nikom nista...

Ja se duboko nadam da ce se naci neki patriota da povuce i da se Boska spasi, da je smradovi ne prodaju u besjenje kao sve sto su rasprodali kao da im je djedovina...
Ako je vec prodaju da se za to uzme dobra lova. Jer ovako je prodaju za marku posto slabo radi, ne vrijedi to nista i slicne muljaze...

zipp je napisao:
psyborg je napisao:
nerevar je napisao:
a kad je neko od vas zadnji put kupio nešto u boski? mene čudi i toliki promet.

Ima i toga..ja ne pamtim!!!!

evo ja sam bio, i kupio par stvarcica ..bilo je neko snizejne od 40 %, ...
podsjetio sam se starih dana ..a i pravo da vam kazem bilo mi je tu prijatnije kupiti nego po nekim prcvarama..u kojima je roba samo nako nabacana ko na mrtvu kobilu, u kojima obicno rade neke nasmikane i zategnute prdare sa majmunskim ustima, koje su kao ljubazne i prate te u stopu i gnjave..a roba daj Boze da je ista kvalitetnija od one na pijaci, skupo...jbg, ali to je cijena "biti u trendu".
inace kupio sam neki dzemper u rasici i neki dux, dobar kvalitet, obadvoje za 60 km.

Za to ne bih krivila radnice, jer vjerovao ili ne prilican broj vlasnika objekata bas to trazi od radnika - da ides za musterijom i dahces joj za vrat, ako se okrene da te pita nesto da si tu, a ponekad bogami i zbog sprjecavanja kradje...
Pa cak i kad ljudi izraze zelju da ih niko ne prati, ako im sta treba pozvace - radnici su duzni slusati gazdu, a ne musteriju, jer je gazda taj koji ih placa (makar i bijedno) i koji im moze dati otkaz ako ne rade kako on zeli.
I radnik se tada osjeca blesavo i kao debil, vjeruj mi - ali pravila su pravila.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 03:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ventilator je napisao:
U promet Boske ne ide ono sto obrnu Didaco, C market, onaj dio sa patikama (ne znam kako se zove), Todor i ini...to je sve privatno...
Radnici Boske nisu mjesecima primali plate (mozda cak i dvije godine)...tek su u zadnja dva mjeseca dobili plate...

Nisu dobili plate, al' nije da nesto i rade... :)

Citiraj:
Trebala je biti prodata "braci" Srbijancima, ali je nastao problem sa poslovnim prostorima oko Boske koji su prodati jos negdje za vrijeme rata, a eto tek se sad 'primjetilo' da ih je neko prodao...onda je par glavesina zavrsilo u zatvoru na ispitivanju na 2-3 dana da se zamazu oci ljudima i nikom nista...

Ja se duboko nadam da ce se naci neki patriota da povuce i da se Boska spasi, da je smradovi ne prodaju u besjenje kao sve sto su rasprodali kao da im je djedovina...
Ako je vec prodaju da se za to uzme dobra lova. Jer ovako je prodaju za marku posto slabo radi, ne vrijedi to nista i slicne muljaze...

Boska vrijedi samo zbog prostora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
ventilator je napisao:

Pa kako rade dvije godine a ne dobijaju platu? Svako normalan bi radije dao otkaz nego radio dzabe. Bolje dzabe ne raditi nego dzabe raditi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2007, 15:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
the je napisao:
ventilator je napisao:

Pa kako rade dvije godine a ne dobijaju platu? Svako normalan bi radije dao otkaz nego radio dzabe. Bolje dzabe ne raditi nego dzabe raditi.

navika je gadna stvar.jbg, sve su su to vec starije osobe..uglavnom zene, a ako hoces bolji posao a zena si , onda znas vec...

onda, nekad je bilo raditi u Boski ko sad u zgradi vlade..svi zavide.

a jos jedan razlog je zasto ne daju otkaz je i stara raja i druzenje..
ja bas kad sam kupovao ove stvarcice ja htjeo nesto da je pitam. kad ona

"Slavoo, aj kuvaj kavu!!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 13:24 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Dec 2007, 12:22
žaoka je napisao:
Prcko_Orashcic je napisao:

...pa, vec je popapo za dva zivota... ovo je treci...

neko ce tu da se nakupi sta god da urade sa njom....sad samo smisljaju najbolji nacin da to urade!

Vrh

Tema posta: Re: Boska
PostPoslato: 22 Dec 2007, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ovde je mnogima nešto promaklo
Citiraj:
...
"U prizemlju će se nalaziti kozmetika i dječji odjel, na prvom spratu će biti ženska odjeća i obuća, dok će se na drugom spratu moći pronaći sve što je potrebno muškarcima", rekao je Dakić.
...

Da li se to prostitucija legalizuje :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 05:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Timotic je napisao:

Rade - idu na posao i sjede tamo 8 sati svaki dan.

Rade svoj posao kao i svih godina do sada, kad su primale platu.
E sad sto su guzonje sve pokrale, rasprodale i unistile - tome nisu one krive, jer da jesu ne bi sjedile u Bosci vec grijale pipice u nekim toplijim krajevima...

vim je napisao:

Zena od 50 godina bi lako nasla danas posao?
Samo reci gdje, evo ja radim u blizini Boske, pa cu da javim tim zenama...

Sa 50 godina one nemaju alternativu.
Par godina do penzije, posla nigdje za njih, mogu samo ostati i nadati se boljem...jednom ce se nesto morati rijesiti...
Ili mogu dati otkaz i otici na biro, cime gube i ona prava koja su zapravo odavno izgubile, ali se nadaju da ce ih jednom dobiti, ako ostanu na svom, radnom mjestu i sacekaju...
Ako neko kupi Bosku - rijesice im radni staz i mozda cak doplatiti zenama koje imaju 1-2-3 godine do penzije da idu odmah...Ko ode sam, kao da se odrekao nekih normalnih ljudskih prava. Mislim, moze ih potraziti na sudu...recimo moja majka je pokusala...ali je nakon 10 godina ipak odustala...jalov je to posao u truloj drzavi...skup je ovdje sport istjerivanje pravde... :D

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ventilator je napisao:
Timotic je napisao:

Rade - idu na posao i sjede tamo 8 sati svaki dan.

Rade i sjede. Ili samo sjede. E, pa za to se i ne dobija plata.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
ventilator je napisao:
...ali je nakon 10 godina ipak odustala...jalov je to posao u truloj drzavi...skup je ovdje sport istjerivanje pravde... :D

Dobro kazes, skup sport istjerivanje pravde. Sjecam se jedne zene sto je od 1999 do 2006 stajala ispred vlade i pozorista protestujuci zbog otkaza i nista. Dzabe izgubila zdravlje i godine a onim glavonjama u vladi bolje nego ikada. Kazu da nesto je trulo u drzavi danskoj... kako pjeva corba.

Vrh

Tema posta: Re: Boska
PostPoslato: 10 Mar 2008, 15:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 14:03
Nekada je BOSKA bila jedna vrsta Idola gdje se raja ispod boske okupljala non-stop (srednjoskolci) a unutra u BOSKI se nije moglo proc od guzve to mislim na godine 85-e,6,7,8
Poslovola je super imao si osjecaj da si u NY a ne u BL kako su godine prolazile i kako je dosao rat a nove radnje su nicale kao pecurke tako je i boska padala u Ponor pogotovo tokom ratnih Godina kada je bila nestasica svega.
Zalosno ali istinito
Pozdrav

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]