banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 05:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Dec 2007, 04:58
Pa bolje od bilo koje komedije, kako se "ronhil" sve vise i vise gubi :lol:

Od prve do zadnje sekunde emisije ga je Stankovic na kulturan nacin smrvio, dok je ovaj poceo da ga oslovljava sa TI javno u njegovoj emisiji. HEHE :P

Jedan obicni novinar da na onako fin i jednostavan nacin "odradi" premijera je stvar u tome sto je premijer primitivac.

I kad izgubljen onako kontrira Stankovicu, D: "dovedi ga sebi u emisiju" S: "pa doveo sam ga sebi u emisiju " :D :lol:

A najbolje mi kad kaze Stankovic: "Tuzili ste Bakira Hadziomerovica zbog dusevnih boli"
Dodik: "Nemam ja nikakvih dusevnih boli nego tamo zakon kaze da tako moze"
8) :)

Tuzno kakav je ovo lik! :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 06:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
Milorad Dodik: dje si njega naso (snimak)
:D

Uzbudljiva emisija 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 09:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Traktorista i mesarski politikolog je navikao da mu u emisijama u kojima gostuje tepaju da je najbolji, najmudriji, najljepši i da mu je najveći, ali je kod Alekse dokazao da je - najneotesaniji...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 10:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Koliko god ne volim Bakira, u jednom je bio u pravu i to kada je rekao "drago mi je da je i javnost u Hrvatskoj vidjela sa kakvim medijskim siledžijom mi imamo posla". Dodik je otišao tamo znajući da će biti isprovociran i opet je to dopustio. Stanković je znao da ga lako može isprovocirati i to je pametno iskoristio. Tužno je kako neko (Dodik) nimalo ne može kontrolisati nagone i temperament, iako zna šta ga čeka.
Inače, i Bakir je ponovio tezu koju sam ja nekoliko puta iznosio na ovom forumu, na raznim temama, da Dodik nacionalizam i nacionalističku retoriku koristi (i to veoma uspješno) za bavljenje raznim vidovima kriminala. A tu ronhil najviše poludi, kada mu se to spomene, što je pokazao i juče, pa nekako izvodim zaključak da to nije daleko od istine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 12:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Trebao mu je jedan ovakav nastup da se prisjeti da postoje i drugačiji mediji od RTRSa i njihovih poltronskih novinara. Meni je izgledalo da je Dodik očekivao emisiju kao na RTRSu, izgleda da se i on ponekad izgubi jer je baš ispao kreten čak i u većoj mjeri nego što bi se očekivalo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
Blizzard je napisao:
Traktorista i mesarski politikolog je navikao da mu u emisijama u kojima gostuje tepaju da je najbolji, najmudriji, najljepši i da mu je najveći, ali je kod Alekse dokazao da je - najneotesaniji...

Natambur'o ga je Stanković, i to pošteno!

A Mile je to i zaslužio jer je išao tamo da mu se ulizuje. On se uvijek ulizuje hrvatskim novinarima, a prema našima iz RS, i onom Hadžifejzoviću se ponaša snishodljivo i galami na njih.

I da se primetiti da Mile ima taj "kompleks Zagreba": Sarajevo - Teheran, a Zagreb je valjda Pariz...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
sad sam gledao sve na netu , i bas je voditelj ispao papak, i ja bih onako reagovao kao dodik i jos drasticnije, izasao bih u po emisije... zsto mu nisu rekli za ukljucenja, bas su pokusali da ga (nas) (RS) satanizuju, ali i nije im bas uspijelo ... bas su papci ispali ... a mislio sam da je cova profesionalac ...
Cestitke dodiku na drzanju ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2007, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Mislim da se digla velika frka ni oko cega. 'Ajd da se radi o ozbiljnoj emisiji, voditeljima ili gostima, ali ovako... :roll:

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Tema posta: Nije moglo krace
PostPoslato: 17 Dec 2007, 16:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Nov 2007, 16:32
Ljudi ona emisija je bila strogo podjebavanje. Kao da sam gledao Pink i one seljacine. Ne znam da li je iko primjetio u prilogu za Bosnu kad je Milorad Bibic Mosor nabrajao tri naroda koji zive u Bosni. “POLAKO” nabrajajuci Bosnjaci, Hrvati, srednjaka je uvalio Srbima. Metafora je cudna stvar. Dodik se definitivno nije spremio za ovakav tip emisije, tako da ni to nije skontao. Dok se Stankovic na sve to podrugljivo smjeskao. Citav svijet misli da mi zivimo kao na divljem zapadu. Hrvatska visoko kotira u ocima Evrope i svijeta jer su poltroncine i dupelizci. Naravno mediji. Sramota je sto jos uvijek postoji jezik mrznje i ovakvi tipovi emisije. Sve u svemu, iako nisam Dodikov strasni pristasa popio bih pice sa njim, dok bih Stankovicu slomio lijevu nogu i desnu ruku. I posavjetovao bih ga da malo nauci od Mate Djakovica kako se vode politicke emisije. Konstruktivno. :fist:

Vrh

Tema posta: Re: Nije moglo krace
PostPoslato: 18 Dec 2007, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Mario*** je napisao:
Ljudi ona emisija je bila strogo podjebavanje. Kao da sam gledao Pink i one seljacine. Ne znam da li je iko primjetio u prilogu za Bosnu kad je Milorad Bibic Mosor nabrajao tri naroda koji zive u Bosni. “POLAKO” nabrajajuci Bosnjaci, Hrvati, srednjaka je uvalio Srbima. Metafora je cudna stvar. Dodik se definitivno nije spremio za ovakav tip emisije, tako da ni to nije skontao. Dok se Stankovic na sve to podrugljivo smjeskao. Citav svijet misli da mi zivimo kao na divljem zapadu. Hrvatska visoko kotira u ocima Evrope i svijeta jer su poltroncine i dupelizci. Naravno mediji. Sramota je sto jos uvijek postoji jezik mrznje i ovakvi tipovi emisije. Sve u svemu, iako nisam Dodikov strasni pristasa popio bih pice sa njim, dok bih Stankovicu slomio lijevu nogu i desnu ruku. I posavjetovao bih ga da malo nauci od Mate Djakovica kako se vode politicke emisije. Konstruktivno. :fist:

u pravu si , sigurno, stvarno je ispao najobicnij papak sa svojim smijanjem i konstantinim prekidanjem dodika i upadanjem u rijec... nemam vise komentara ... bas sam se bio isfurao ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 11:05 
Popokatepetl je napisao:
Mislim da se digla velika frka ni oko cega. 'Ajd da se radi o ozbiljnoj emisiji, voditeljima ili gostima, ali ovako... :roll:

Seljakluk koliko sam ja uspjeo primjetiti...

Vrh

Tema posta: izvor
PostPoslato: 18 Dec 2007, 11:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Okt 2007, 14:08
Ko je plasirao tezu "Mile Ronhil":
BEOGRAD - Bivši premijer Srbije Zoran Đinđić i Milorad Dodik predsednik Vlade Republike Srpske pripadali su jednoj od grupa koje su se devedesetih godina bavile švercom duvana. Ovo su bile samo neke od tvrdnji Aleksandra Simovića na kojima je zasnivao svoju odbranu koju je izneo na suđenju pripadnicima zemunskog klana optuženim za ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjica, mnogobrojna ubistva, otmice i bombaške napade. (17.9.2007)

Dakle oni koji trguju cigare, drogu, ubice, kriminalci plasirali su tu tezu. Pametnom dovoljno!
Da je Dodik bio pametan procitao bi Stankovicu, a posebno Hadziomerovicu, ovaj iskaz pripadnika kriminalnog zemunskog klana i napustio emisiju. Valjda su ga silni savjetnici trebali pripremiti za sve opcije ako vec nisu bili u stanju da od Stankovica traze ranije koncept emisije.

I naravno da je tacno da je Dodik snishodljiv prema onima iz Zagreba i Beograda, ali i onima sa kojima ovdje nije dobro stao. To je bilo ocigledno i u njegovom nastupu kod Stankovica dok nije izgubio zivce. Prema onim drugima za koje smatra da "moraju" da mu idu niz dlaku je bahat i osion. To ga je kostalo i ovoga puta.
Nazalost mogao je izaci veliki iz te price samo kada bi se malo supustio na zemlju.

A Stankovic je isfrustriran srpskim porijeklom pa se dokazuje. Nema to veze sa novinarstvom. Ma kako intervju imao formu kompromitirajuceg morao je i mora pustiti sagovornike da zavrse ono sto ih pita. Inace nema smisla sto ih zove, kada necujes sta imaju da kazu nego samo sta on ima da pita.

Vrh

Tema posta: Re: izvor
PostPoslato: 18 Dec 2007, 13:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
neutralac77 je napisao:
BEOGRAD - Bivši premijer Srbije Zoran Đinđić i Milorad Dodik predsednik Vlade Republike Srpske pripadali su jednoj od grupa koje su se devedesetih godina bavile švercom duvana. Ovo su bile samo neke od tvrdnji Aleksandra Simovića na kojima je zasnivao svoju odbranu koju je izneo na suđenju pripadnicima zemunskog klana optuženim za ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjica, mnogobrojna ubistva, otmice i bombaške napade. (17.9.2007)

Izvini, ne znam koliko imaš godina, ali teza "Mile ronhil" iznesena je davno prije pomenutog suđenja i pomenutog Simovića. To se u skupštini pričalo odmah poslije rata, kada je Dodik nekoga iz SDS, ne sjećam se tačno koga, nazivao šibicarom, jer je navodno šibicario u Njemačkoj prije rata, a ovaj njega ronhilom, jer je za vrijeme rata švercovao cigare. To je bilo u ono divno vrijeme kada je skupština zasjedala po kafanama za stolovima sa kariranim stolnjacima, u vrijeme najžešćeg SDS-ovog kriminala, kada nam je Dodik svima izgledao kao spasilac. Osim toga, za njegov ratni šverc zna dosta ljudi, i on je, zajedno sa Roguljićem i Dušanićem, jedan od onih ljudi koji je izvukao najviše koristi iz rata. Druga "prednost" mu je što nije bio u ratu, bio je neka vrsta opozicije Karadžiću i sada nema tih repova za sobom. A šta misliš šta je radio za vrijeme rata, ako nije bio na ratištu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ajoj, daj više ne branite tog mesarskog politikologa i laktaškog siledžiju... Ispao je glup i tačka. Svako opravdavanje njegovih nebuloza i ponašanja samo ga još više zaglibljuje u blato vlastite neotesanosti.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2007, 14:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
neutralac77 je napisao:

Da je Dodik bio pametan procitao bi Stankovicu, a posebno Hadziomerovicu, ovaj iskaz pripadnika kriminalnog zemunskog klana i napustio emisiju. Valjda su ga silni savjetnici trebali pripremiti za sve opcije ako vec nisu bili u stanju da od Stankovica traze ranije koncept emisije.

LoL

Dodik se ne zna nositi u nezgodnim situacijama, i to je fakt. Imam osjećaj da bi njega dijete od 9 godina moglo isprcavati i isprovocirati. Isto tako je fakt da se konstantno ulizuje hrvatima, j3bo ga Ante Marković, da ga j3bo.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2007, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

DJ-uro je napisao:
j3bo ga Ante Marković, da ga j3bo.

Stara ljubav zaborava nema... :tongue3:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2007, 16:14 
Početnik
Početnik

mr.no je napisao:
neutralac77 je napisao:

Izvini, ne znam koliko imaš godina, ali teza "Mile ronhil" iznesena je davno prije pomenutog suđenja i pomenutog Simovića. To se u skupštini pričalo odmah poslije rata, kada je Dodik nekoga iz SDS, ne sjećam se tačno koga, nazivao šibicarom, jer je navodno šibicario u Njemačkoj prije rata, a ovaj njega ronhilom, jer je za vrijeme rata švercovao cigare. To je bilo u ono divno vrijeme kada je skupština zasjedala po kafanama za stolovima sa kariranim stolnjacima, u vrijeme najžešćeg SDS-ovog kriminala, kada nam je Dodik svima izgledao kao spasilac. Osim toga, za njegov ratni šverc zna dosta ljudi, i on je, zajedno sa Roguljićem i Dušanićem, jedan od onih ljudi koji je izvukao najviše koristi iz rata. Druga "prednost" mu je što nije bio u ratu, bio je neka vrsta opozicije Karadžiću i sada nema tih repova za sobom. A šta misliš šta je radio za vrijeme rata, ako nije bio na ratištu?

Za vrijeme rata je bio poslanik jer je prije rata bio poslanik u Skupstini BiH, a onda u klubu nezavisnih poslanika usao u Skupstinu RS. A tacno je da je SDS uvijek pricao da je Dodik svercovao cigarete, sto danas prica i ovaj Zemunac. Pa naravno to je ista bratija SDS - JSO, Ulemek i duzina, dakle to je ista bratija koja je svercovala i cigare i drogu i oruzje sa Bosnjacima, a u isto vrijeme prodavala patriotsku maglu Srbima. A najveci sverceri cigareta to je poznato bili su MUP i DB Republike Srpske preko Centreksa i Selekt impeksa. Jedino oni su mogli svercovati i nema tog Dodika iz nezavisnog kluba poslanika da to uradi a ne zavrsi u zatvoru.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2007, 16:22 
Početnik
Početnik

DJ-uro je napisao:
neutralac77 je napisao:

LoL

Dodik se ne zna nositi u nezgodnim situacijama, i to je fakt. Imam osjećaj da bi njega dijete od 9 godina moglo isprcavati i isprovocirati. Isto tako je fakt da se konstantno ulizuje hrvatima, j3bo ga Ante Marković, da ga j3bo.

Savjetnici sluze da pripreme sefa za medijski nastup, a ne da trose pare iz budzeta i uvode cenzuru.
A kako se to radi pametni su davno sve napisali. Samo kupis knjige i procitas. Cak su i prevedene pa ne moras da se mucis.
Ali mi smo svakako dno dna i teska provincija gdje takva dostignuca civilizacije jos nisu stigla. Sami pali, sami se ubili!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
pa covjek nema savjetnike za medije.
ili ako ih ima, onda su pravi diletanti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 22:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
I na kraju su cijenu još jednog prikazivanja životinjske prirode premijera platili Mihajlica i opozicija. Nisam gledao ali sam čuo da im je svašta govorio, još jedno tipično ljakse ponašanje, kad je ispao kreten iskalio se na prvom koji mu se ne dopada. Možda ima i to na youtube, lijep primjer daje svima koji će to pogledati. Promoviše svoju ljubav RS u najljepšem svjetlu, svako koga nešto zanima kad pronađe i pogleda nastupe premijera sve će mu namah biti jasno. Bolje od bilo kakvih promotivnih spotova.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]