simplicity je napisao:
Zalosno je koliko se generalizuje, baca ljaga i kritikuje profesija. Zaista.
Niko se nije sjetio da mozda saslusa drugu stranu price, vec povrsno pristupa se situaciji. Nijedan novinar nije trazio izjavu od konkretnih osoba, dakle rekla-kazala, sve preko drugih, a svako filuje svoj fil.
Nikoga ne branim, osim pravde a ona je ocigledna, bar meni kao zdravstvenom radniku.
Ti si, blago receno, majmun nad majmunima. O cemu ti to? Kakvo rekla-kazala? Ko je to svako? Ko to filuje fil? Majmune sa grane. Gdje ti u ovoj citavoj situaciji pravdu vidis? Jesi li i ti jedna od majmuna sto je potpisala peticiju? Mozete gu*icu sa njom obrisati, ta peticija vrijedi kolko i pet dinara bivse Yu. To je drugim rijecima "pitaj brata lazljivog" i snjom se nemoze nista postici. Nit je to dokaz nit ikoji -urac. Samo dokaz koliko ste licemjerni, eto bicu postena pa cu reci da nisu svi 100% isti, al' 99% sigurno jeste.
Nego reci mi, kad medicinski radnici tako prezivljavaju, kako ti uspjevas putovati, svako malo neke aranzmane ganjati, po toplicama guzicu kiseliti.. Fujj, gadite mi se.. Nikad vam dosta nije.. I naravno, medicinsko osoblje stite politicari, politicari stite medicinsko osoblje, a ostali narod - narod koji ne mozete iskoristiti ispusi. Ma znas kako si mi mrska?! NEMAS POJMA!
Logicno da ne mislis ici iz svog grada, kad ti dobro ide. Malo, malo pa koverta. Seres kako radis 7 dana bez odmora, a svaki dan visis na forumu!
Ne kritikuje ovdje niko profesiju, nego bagru u banjaluckom KC-u. Toliko si skolovana da si mogla dokuciti srz teme valjda.. Nemate ni trunke osjecaja u sebi, samo lova, vlast i arogancija prema ljudima koji nisu vaseg kova. Ne brini, nece jos dugo ovo pljuvanje, doslo je vrijeme da se nesto poduzme po tom pitanju. Samo polako..