banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 10:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...
PostPoslato: 09 Dec 2007, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Fantomacane, budi realan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2007, 00:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Pronađi na staroj temi reprezentacija Srbije ko je bio realan. :D :D Za razliku od nekih.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2007, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Žao mi je, ali ti si imao sreće da svojim totalno nerealnim i suludim rezonovanjem dođeš do tačnog odgovora. I to se dešava.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2007, 00:42 
Veteran
Veteran

A tako je bilo teško pretpostaviti rasplet. :lol: :lol: Čudi me samo kako su tako realni tipovi i poznavaoci sporta nalupali se svakakvih gluposti i potpuno pogriješili u svim pretpostavkama.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2007, 01:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sarkazam je oružje očajnika, kao što neko reče u filmu Izgubljeni u svemiru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2007, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Banjalucki_Behar je napisao:
Barabarez je postigao 97golova u Bundesligi. Vaha je vodio PZG,LIlle,Trazbonspor. Svakako su za respekta.

:roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2007, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako se dobro sjećam, vodio je PSG u najgoroj sezoni kluba, pa su ga najurili. Pomirimo se sa faktima - jedini Bosanac koji ima blage veze sa fudbalom jeste Ivica Osim.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 09 Dec 2007, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Harvester je napisao:
Ako se dobro sjećam, vodio je PSG u najgoroj sezoni kluba, pa su ga najurili. Pomirimo se sa faktima - jedini Bosanac koji ima blage veze sa fudbalom jeste Ivica Osim.

Vaha je prezeo PSG u polusezoni kada je PSG bio na 15mjestu. Sezonu su zasvrili na 2mjestu,i osvojili su kup Francuske.
Poslje toga je otvorio lose sezonu i dobio otkaz.

A prije toga je uveo Lille iz druge Francuske lige u prvu,iste godine su izborlili ligu sampiona.

Trenutno prvi tim u drugoj ligi Francuske Gerenoble vodi nas Mehmed Bazdravic.

BiH je uvjek imala dobre trenere,i uvjek ce imati.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2007, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesi li ti normalan? Pa Mehmed Baždarević je Srbin!

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2007, 15:00 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2007, 23:05
Harvester je napisao:
Jesi li ti normalan? Pa Mehmed Baždarević je Srbin!

I to po citavom telu!

Od oca Hrvoja i majke Ane-Marije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2007, 16:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Bosni je najveci problem mentalitet...Ako se srede stvari oko reprezentacije i zaigraju Hasagic,Milenkovic,Bajramovic,Spahic,Braco i uz ostale momke sto su odigrali prosle kvalifikacije,ide Bosna 70% na Svjetsko... :smurfin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2007, 08:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Bosni je najveci problem mentalitet...Ako se srede stvari oko reprezentacije i zaigraju Hasagic,Milenkovic,Bajramovic,Spahic,Braco i uz ostale momke sto su odigrali prosle kvalifikacije,ide Bosna 70% na Svjetsko...

Bosna je ekipa u rangu Mađarske, Litvanije, Bjelorusije i slično. Kada bi sve ove ekipe bile u grupi, možda bi BiH išla na SP. Drugo, BiH može nešto napraviti samo kad domaće utakmice igra u Zenici (a i tu nema šanse da dobije neku jaču reprezentaciju), a na gostovanjima nikad ništa, osim ako ne bude neke lude sreće (jednom u sto utakmica) poput meča u Norveškoj kada je trebalo biti 6-2 za Norvešku, a završilo 1-2.
Jedina utakmica koju je BiH ikada odigrala na strani kako treba je gostovanje u Španiji (i očita sudijska krađa), ali i tu je razlog španski pristup što su gosti iskoristili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
miki je napisao:
Citiraj:
Bosni je najveci problem mentalitet...Ako se srede stvari oko reprezentacije i zaigraju Hasagic,Milenkovic,Bajramovic,Spahic,Braco i uz ostale momke sto su odigrali prosle kvalifikacije,ide Bosna 70% na Svjetsko...

Bosna je ekipa u rangu Mađarske, Litvanije, Bjelorusije i slično. Kada bi sve ove ekipe bile u grupi, možda bi BiH išla na SP. Drugo, BiH može nešto napraviti samo kad domaće utakmice igra u Zenici (a i tu nema šanse da dobije neku jaču reprezentaciju), a na gostovanjima nikad ništa, osim ako ne bude neke lude sreće (jednom u sto utakmica) poput meča u Norveškoj kada je trebalo biti 6-2 za Norvešku, a završilo 1-2.
Jedina utakmica koju je BiH ikada odigrala na strani kako treba je gostovanje u Španiji (i očita sudijska krađa), ali i tu je razlog španski pristup što su gosti iskoristili.

Upravo tako. Samo slijep covjek vidi Bosnu na SP.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 15:20 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Dec 2007, 13:08
Mislim da se ovdje nebi trebalo pricati o plasmanu Bosne na SP, vec o promjenama u Savezu. Ja kao osoba koja voli fudbal, i nema predrasuda kazem da su osim reprezentacije i svi klubovi u losoj ili gotovo nikakvoj situaciji. Kada na tabeli na prvih 6 mjesta budu, Zeljo, Borac, Velez, Sarajevo, Celik i Sloboda, to ce biti liga, a sve dok su u vrhu Modrica, Siroki, Orasje, i dok liga broji timove poput Zepca, Laktasa, Posusja, ovo nece biti liga nego tipicna pljacka mentalno retardiranih ljudi koji nakon svega idu jos uvijek gledati utakmice u nadi da ce mozda kojim slucajem vidjeti go sa 25 metara na terenu zvanom "oranica" ili slucajno nekog novog talenta koji nezna ni pasti, a ne napraviti "skare" i zabiti efektan gol.

Volio bih vidjeti u Savezu ljude koji vole fudbal i sport prije svega, zvao se on Mirko, Sergej ili Hasan, ljude koji ce doprinijeti da idem na stadion sa zeljom i sa stadiona se vracam sretan ili tuzan, da mi utakmica bude kao prije, a ne da mi to dodje nedjeljno ubijanje dosade...

A do tada mili moji, pametnije bi bilo da trazite drugi hobi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 15:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Dec 2007, 13:08
Uz sve to, Bazdarevic (Sochaux), Halilhodzic (Lille), Osim (Sturm), Bajevic(AEK), Maric (Hertha), Primorac (Arsenal) su ljudi koji su uvijek bili Bosnjaci i kao takvim su sami sebe nazvali, i ne vidim svrhu zasto ih krstite u druge nacije i vjere!

"Vjeru ostavite za Dzamiju, Crkvu, Sinagogu, ili kucu, i ako imalo postujete ono sto jeste po vjeri znate da puno puno grijesite!"

Stavio sam pored trenera klubove u kojima su do sada uradili nesto i digli klub na neki zavidan nivo...BAzdarevic je proglasen medju 10 najboljih trenera francuske trenerske akademije, HAlilhodzic je digao Lille iz seoskog do respektabilnog kluba, i da nije njega, vjerojatno danas nebi niko od nas ni znao za Lille...Osim je cinio cuda sa Sturmom, a svi znamo sta je danas Sturm. Bajevic je vec godinama u Grckoj, znate i sami kakvi su kao fanatici, i da je dole tesko opstati, mislim da on veoma dobro radi svoj posao! Maric jedan od naj golmana bivse Juge je vec godinama prvi trener golmana u berlinskom klubu koji svake godine ima velike ambicije. Primorca znam skroz slabo, ali je covjek prva ruka Arsena Wengera, dalje netreba diskutovati.

Zato ako komentarisate, dajte da to bude malo realno, a ne "mi" "vi" i "oni".

LETS KICK OUT POLITICS OUT OF FOOTBALL! :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 16:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2007, 22:45
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Ma koji ce nam Mateus? Vaha preuzima umjesto Muzurovica,a i najvjerovatnije Sergej Barbarez dolazi kao direktor svih repki....Eto razloga sto cemo biti napokon medju prve dvije sto idu na svjetsko...

ti izgleda zivis u nekom paralelnom univerzumu gdje su vaha i barbarez neke fudbalske velicine

Ovaj komentar zapravo kaze sve o tvom poznavanju najvaznije sporedne stvari na svijetu. Da ne zaboravimo tvoje nepriznavanje kvaliteta hrvatske reprezentacije na drugoj temi.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2007, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jes da to nije tema ovog topika, ali eto ni ja ne priznajem kvalitet hrvatskoj reprezentaciji (odnosno priznajem da su solidna ekipa i ništa više od toga).

A što se tiče ovog Dinčija - sinko, kakve si ti gljive jeo? Kad se to Ivica Osim izjašnjavao kao Bošnjak???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2007, 23:21 
Veteran
Veteran

Diskusija na ovu temu je suvišna, kao i na mnoge druge jer uvijek se pojave oni zlobnici koji žele samo da napakoste "onim drugima" bez ikakve želje da konstruktivno razgovaraju i daju neki doprinos temi. U Bosni je uvijek bilo fudbalskih majstora i igrao se dobar fudbal, zato nikako ne treba podcjenjivati tu ekipu. Ko se sjeća recimo Sliškovića kad je igrao zna da je čovek bio fantastičan igrač, pa Safet Sušić kao i mnogi drugi. Ili recimo Barbarez u famoznoj utakmici protiv Španije gdje je Bosna pokradena, na poziciji koji inače ne igra je vrlo lako i lijepo nadmudrivao skupe Španske zvijezde, ono definitvno može samo dobar igrač. Ne razumijem tu potrebu da se uništavaju teme zbog mržnje. Ako ne želite učestvovati u temi barem je ne uništavajte.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2007, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fantomacane, kakve si ti gljive konzumirao? Gdje ti nazireš mržnju, života ti? Znači, ako ja kažem da Barbarez nije dobar fudbaler, ja sam srbočetnički agresor koji mrzi sve Bošnjake? Ajd se malo relaksiraj i prestani da u tuđim postovima vidiš nešto čega nema. Safeta Sušića, koliko se sjećam, nikad nisam spominjao u negativnom kontekstu, o Ivici Osimu imam najbolje mišljenje i ne sjećam se da sam nešto suprotno rekao (samo sam reagovao na očigledno neistinitu tvrdnju da se on izjašnjavao kao Bošnjak) i tako dalje. Moja tvrdnja od prije nekoliko postova o Bosancima koji nemaju veze s fudbalom odnosila se isključivo na struku. Čak i da je npr. Barbarez bio odličan fudbaler (što nije), to uopšte ne znači da će biti dobar trener ili funkcioner ili nešto treće.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2007, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Harvester je napisao:
Fantomacane, kakve si ti gljive konzumirao? Gdje ti nazireš mržnju, života ti? Znači, ako ja kažem da Barbarez nije dobar fudbaler, ja sam srbočetnički agresor koji mrzi sve Bošnjake? Ajd se malo relaksiraj i prestani da u tuđim postovima vidiš nešto čega nema. Safeta Sušića, koliko se sjećam, nikad nisam spominjao u negativnom kontekstu, o Ivici Osimu imam najbolje mišljenje i ne sjećam se da sam nešto suprotno rekao (samo sam reagovao na očigledno neistinitu tvrdnju da se on izjašnjavao kao Bošnjak) i tako dalje. Moja tvrdnja od prije nekoliko postova o Bosancima koji nemaju veze s fudbalom odnosila se isključivo na struku. Čak i da je npr. Barbarez bio odličan fudbaler (što nije), to uopšte ne znači da će biti dobar trener ili funkcioner ili nešto treće.

Po cemu zakljucujes da Sergej nije dobar fudbaler. :roll: :roll: :roll:

Preko 17 godina profi(-fudbaler)..315 utakmica,97 golova...i vec 36 godina star. Trenutno 12igrac Bundeslige svih vremena. Sto nijednom igracu sa ovih protora nije poslo za rukom.
Sergej je Mostarac,Hercegovac,Srbin,koji najvise voli da kaze da Bosanac. Momak kojega respektuje cjela Europa. Covjek sa srcem,sa obrazom. Jednostavno kralj.

Sto znaci da statistika pokazuje sve,iza svakoga igraca ostaje neki trag. A Sergej ostavio najdublji trag(jos ga ostavlja Leverkuzen mu je produzio ugovor na jos jednu god) od svih igraca sa prostora ex Juge st su igrali u Bundesligi.
Eh sada tvrditi da je Sergej los igrac mora biti povezano sa necim drugim sto nema veze sa fudbalom i sportom.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]