Citiraj:
Pitanje za sve vas sta mislite da li je Pixi umesan u te malerzacije? Dok je on bio predsednik saveza on je i doveo nakon ubistva Bulatovica ovog Damjanovica, pa je u Zvezdi oterao onog starca Marinkovica cini mi se da bi na njegovu poziciju doveo Damjanovica i da li je moguce da je ovaj bio lopina i prevarant a da Pixi to nije znao? Znam da su ga uhapsili za incident na poluvremenu utakmice a ne za malverazicije prilikom transfera ali ako ima bar 50% istine u onome sto pise Politika vec dva dana onda boga mi pokaza se Pixi kao veliki lopov.....sta bi Nitro od ubedjenja da je rec o postenjacini?
Ne da mi se s tobom raspravljati, jer donosiš površne zaključke o stvarima o kojima ni sam Bog ne zna sve. Daleko je to od tvoje čuvene retorike čiji je zaključak uvijek, jedan te isti - "Piksi je kriv", pa neka bude tako.
Glupa je i pomisao da je Piksi u Zvezdi bio jedini i ključni faktor, koji je rukovodio svim mogućim poslovima. Sve uhapšene i ostale, vrlo vjerovatno su mogli da proguraju ljudi o kojima ja bezupsješno tebi tupim brando, a to su ljudi čija imena i biografije, teško možeš naći u lokalnim izdanjima beogradskih novina. U stvari imena vjerovatno i možeš, ali ne u kontekstu veze sa Zvezdom. Jedno 16 puta sam pokušavao da objasnim tu prodaju igrača i činjenicu da ih je većina imala menadžerske ugovore, koje je mahom držalo beogradsko podzemlje. Pominjani Keka, Bambalići, Ćalasan, a tu su naravno i prepošteni Terzić, Rajo Božović. Koliko je Piksi bio u dilu sa njima, odnosno da li je uopšte, ne bih znao da kažem. Prije će biti da je pokušavao da se održi između njih u pokušaju da istjerivanjem njihovih pulena, raščisti truležoko Marakane, što naravno nije uspio. Da je bio u dilu sa dotičnima, teško da bi otišao sa Marakane tako lako i usred sezone. Uostalom sam je izjavio da je "otišao zbog mafije", mada je tu izjavu brzo povukao i preformulisao, ali činjenica da je pominjao mafiju, dovoljno govori. Gdje ima dima...
Naravno da postoji mogućnost da je i Piksi odgovoran, što je meni teško da povjerujem, ali ako jeste, na robiju, kao i svi ostali.
Ne da mi se opet o tome... Srce me boli što se ovo sve dešava, pogotovo ako je sve to farsa u cilju privatizacije Zvezde od strane Miškovića, a prokletu Deltu u Zvezdu nije doveo Piksi, već Džajić. Čisto da se zna.
Ako je akcija policije sporvedena zarad pravih ciljeva, odnosno istjerivanja mafije iz fudbala, opravdavam je, makar Zvezda, poput Juventusa, završila u drugoj ligi, ali sumnjam. Za tako nešto potrebna je pravna država, a Srbija to baš i nije.