Šta da ti napišem kad si preosjetljiva?
Ok hrišćanstvo je zrelo za reformaciju, so what?
Ono moje o umjerenosti, si potpuno profulala.
Moja greška je jedino u tome što sam pokušao da prođem kroz sredinu i ispao pametnjaković.
Ali nema sredine u Bosni. Koliko god promicali građanske ideje i pokušavali da nadiđemo ono seljačko-nacionalističko, uvijek nas stigne.
Urbani nacionalizam u Bosni se '91. spustio iz sela u grad.
"
U pitanju su odredjeni pripadnici naroda, dok se ostatak naroda ponasao u stilu "hear no evil, see no evil, speak no evil". Do danasnjeg dana. Toliko o ekstremizmu u religijama"
Al ga ti tovariš...
Šta sam trebao uraditi ja i moji prijatelji?
Ako se ja, kao recimo neki hrišćanin po rođenju, zapalim u Banja Luci u znak protesta protiv zločina u Srebrenici, hoćeš li me izdvojiti iz te hladne -genocidno-mrzilačke grupe i reći pa dobro nisu svi oni monstrumi?
Ta javna izvinjenja su bljuvotine. Kao predsjednik se treba izviniti u ime čitave nacije, pa neki javni dužnosnici, poznate ličnosti, pjevači...
Kad je Balašević bio u Puli, prvi put nakon rata, tražili su da se kao javno izvine za srpske zločine u Hrvatskoj.(mislim nebulozza to od njega tražiti)
Đole je izašao i rekao: Dobro veče Pula, Dobro veče Rijeka, Zagreb, Split, dobro veče Osijek, dobro veče Vukovar, to su te reči, jel trebaju neke jače?!"
Jel trebaju neke jače riječi Ružo?
Kad se pohapse ratni zločinci, a to će se desiti kad-tad, koje će to riječi vratiti vrijeme unazad i obrisati zločine?
Zato nas pustite da živimo i ne nabijajte nam komplekse zbog nekih kretena sa kojima nemamo ama baš ništa zajedničko.