banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 21:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
cllipann je napisao:
ma gospoda navikla sve na tanjuru...nema brale vise to tako...uzmi motiku i lagano za hljeb i mljeko se danas uvjek moze zaraditi...ne moze svako ni jahtu da vozi...neko mora i ovce da cuva!

Ma naletiće ovdje na temu neki "niži referent" pa će vas doživotno otpisati kao nesposobne kad vidi kako se provaljujete ovdje. Ima da lijepite plakate do kraja života. Ipak razumijem vas što ste vezani za motike i ostala agrokulturna sredstva, kad vam je vođa imao veliku karijeru u poznavanju i upravljanju istim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 21:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 15:33
fantomacan je napisao:
cllipann je napisao:
ma gospoda navikla sve na tanjuru...nema brale vise to tako...uzmi motiku i lagano za hljeb i mljeko se danas uvjek moze zaraditi...ne moze svako ni jahtu da vozi...neko mora i ovce da cuva!

Ma naletiće ovdje na temu neki "niži referent" pa će vas doživotno otpisati kao nesposobne kad vidi kako se provaljujete ovdje. Ima da lijepite plakate do kraja života. Ipak razumijem vas što ste vezani za motike i ostala agrokulturna sredstva, kad vam je vođa imao veliku karijeru u poznavanju i upravljanju istim.

ti nisi cuo za onu nema hljeba bez motike?
E DETE DETE...tesko ce tebi biti u zivotu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 21:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
cllipann je napisao:
fantomacan je napisao:
cllipann je napisao:
Naprjed Srpska!

:lol: :lol: :lol: Jesu ovi Dodikovi balavci pismeni... Interesantno da su oni koji ovdje podržavaju sve što radi vlada nepismeni, pišu dijeca, čovijek, naprjed i slično. Ali što da se i trude kada im je uzor veliki vođa, oličenje kromanjonca. Da su pismeni manje bi ih cijenili u stranci.

dovoljno smo pismeni da vas mastrubatore izbijemo iz klasicne poze gore dolee....hahaha :fist:

mljeko -> mlijeko
uvjek -> uvijek

eto za pocetak i previse, ajd da napises ispravno samo jednu prosto prosirenu recenicu(naprjed srpska), nije to tako tesko ,dobijes bombonu od mene il sta vec Mile dijeli

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 21:23 
Veteran
Veteran

Stvarno je to tragi-komedija svoje vrste kakvi su oni koji vladaju, kad je izašla ona neka ljankase da pročita prijedlog zaključaka u ime SNSDa. Pa kad je počela: 1. SNSD cijeni da...., 2. SNSD cijeni.... :lol: :lol: :lol: Pa koliko cijeni? 100 KM? 200?
I onda uopšte nije čudno šta pišu ovi što lijepe plakate koji se ovuda motaju. Šta će, premladi su da imaju neke druge uzore a za bolje ne znaju jer živimo u svojevrsnom rezervatu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 21:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
Stvarno je to tragi-komedija svoje vrste kakvi su oni koji vladaju, kad je izašla ona neka ljankase da pročita prijedlog zaključaka u ime SNSDa. Pa kad je počela: 1. SNSD cijeni da...., 2. SNSD cijeni.... :lol: :lol: :lol: Pa koliko cijeni? 100 KM? 200?
I onda uopšte nije čudno šta pišu ovi što lijepe plakate koji se ovuda motaju. Šta će, premladi su da imaju neke druge uzore a za bolje ne znaju jer živimo u svojevrsnom rezervatu.

vi sds-ovci ste dokazali da ste tragikomedija:PPp :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
I onda se hvale kako SNSD daje posao. Daju im da lijepe plakate, a oni sretni pa kazu svima "ko vam je kriv kad se ne znate snaci za posao" :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 22:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

vim je napisao:
I onda se hvale kako SNSD daje posao. Daju im da lijepe plakate, a oni sretni pa kazu svima "ko vam je kriv kad se ne znate snaci za posao" :lol: :lol: :lol:

cinjenica je da ko god hoce da radi moze da nadje posao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ovo je zrelo za kljuc,poceo obracun SDS-SNSD,jos ako se Radikali ukljuce bice svega :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
boze dragi... :D :D

fantomacan: ne znam zasto pricas u mnozini, ako aluzija na mene, pogresna je :D ja ne lijepim plakate :D niti se bavim politikom :D
drugo, izjave cclipana, mozda imaju trunku istine ali vishe mi djeluju na razmazeno dijete koje misli da sve pada sa neba...
al dobro..svako ima svoj djir :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 23:04 
Veteran
Veteran

simplicity je napisao:
boze dragi... :D :D

fantomacan: ne znam zasto pricas u mnozini, ako aluzija na mene, pogresna je :D ja ne lijepim plakate :D niti se bavim politikom :D
drugo, izjave cclipana, mozda imaju trunku istine ali vishe mi djeluju na razmazeno dijete koje misli da sve pada sa neba...
al dobro..svako ima svoj djir :D

Nisam imao nikakve aluzije na tebe, ne znam zašto se pronalaziš u mojoj priči. Ja i ti da se znamo bi se lako sporazumjeli i dogovorili, u to sam siguran. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
oh znaci 'skinuuo' si me sa liste predrasuda :D ..kanot belivit...drago mi je da ne gledas svijet takvim ocima... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
@simplicity, nemoj te price pricati tipa sam sebi osmisli posao bla bla bla, evo mi (nas par sa fakulteta odsjek za socijalni rad) smo osmislili projekat pomoci samohranim majkama (koje nemju pravo na majcinski dodatak ako imaju imovinu)- porodicama sa jednim roditeljem... kad smo odnijeli u opstinu i prezentovali ga (u cilju da zatvorimo finansijsku konstrukciju) neka tamo teta (btw koja je ostala bez teksta kad smo joj objasnili sta zapravo mi hocemo da radimo) sjetila se da nas pita jeste li vi u snsd-u i ja sam tu puko, odjebo sam projekat (iako sam ga ispisao 50%), ne ocekujem vise nista u ovom gradu, u ovoj zemlji privodim fakultet kraju i jedva cekam da odem sto dalje od ove ucmale sredine, u kojoj je sve savrseno jasno... pokori se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 08:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Hahaha fakultet za socijalni rad :lol: Nas je najveci problem sto ljudi koji nisu u stanju zavrsiti neki konkretan fakultet, umjesto da idu na zanat upisuju ove supljake koji nikome ne trebaju kao da je ovo svicarska, tako da cemo za 10 god doci u situaciju da nemas valjanog vodoinstalatera, mehanicara, ... itd (koji bi uzgred mogli dobro da zarade) a imacemo milion filozofa, sociologa, ... itd. :roll: Zavrsi covjek "slobodoumnu filozofiju" i onda mu Dodik kriv sto nema posla. Pa ljudi, socijalnim radom, psiholigijom, filozofijom i sl. zanimanjima su se kroz istoriju bavili ljudi koji su bili extra materijalno siuirani. To je kao da ocekujes da drzava placa Crveni krst!
A ta teta je mozda mislila da vam snsd pomogne finansijski ako opstina trenutno ne moze....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 11:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
lovac milivoje je napisao:
Hahaha fakultet za socijalni rad :lol: Nas je najveci problem sto ljudi koji nisu u stanju zavrsiti neki konkretan fakultet, umjesto da idu na zanat upisuju ove supljake koji nikome ne trebaju kao da je ovo svicarska, tako da cemo za 10 god doci u situaciju da nemas valjanog vodoinstalatera, mehanicara, ... itd (koji bi uzgred mogli dobro da zarade) a imacemo milion filozofa, sociologa, ... itd. :roll: Zavrsi covjek "slobodoumnu filozofiju" i onda mu Dodik kriv sto nema posla. Pa ljudi, socijalnim radom, psiholigijom, filozofijom i sl. zanimanjima su se kroz istoriju bavili ljudi koji su bili extra materijalno siuirani. To je kao da ocekujes da drzava placa Crveni krst!
A ta teta je mozda mislila da vam snsd pomogne finansijski ako opstina trenutno ne moze....

Nevjerovatno!! Čovjek poistovjećuje fakultet za socijalni rad sa "slobodoumnom filozofijom"! Stvarno, kad pomislim da sam sve vidio, čuo ili pročitao, uvijek me neko iznova iznenadi ovakvom ili sličnom glupošću. Kako je krenulo, socijalnih radnika ćemo trebati sve više i više s obzirom koliko imamo socijalnih slučajeva, invalida (čije, usput rečeno, izgubljene ruke i noge nisu ni upola vrijedni koliko Milina časna borba za očuvanje Srpske i njeno jačanje, što nam je najzornije prikazao kroz velelpnu zfradu koja je simbola jačine i prosperiteta. Samo da dodam, naknada za tuđu njegu i pomoć za lica koja se ne mogu sami brinuti o sebi, invalidi i sl., iznos 41 KM mjesečno. Zgrada Vlade košta 225 miliona KM ) i nezaposlenih. Usput, mislim da znam šta je teta iz opštine mislila, jer sam i ja nedavno bio u sličnoj situaciji. Zamolio sam jednu osobu da mi pomogne u zaposlenju, a ona me je pitala, ne jesam li član SNSD-a, nego jesam li član stranke (podrazumijeva se koje).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

de malo citaj sta sam napisao oko fakulteta koji je ODSJEK (socijalni rad nije fakultet kod nas a ni u begradu a ni u zagrebu samo je u sloveniji zaseban fakultet)... zapravo, sta ti znas sta je socijalni rad i cim se bavi, koliko si uopšte upucen u problematiku socijalnog r(J)ada???
naravno nemas pojma, a znaš da palamudis ko se i kako bavio socijalnim radom kroz istoriju i sta ce biti trazeno zanimanje kroz 10ak godina ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 15:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Dobro priznajem da o socijalnom radu ne znam mnogo ali znam ponesto o ekonomiji i ne slazem se da je sve bas tako crno (promasaja da nema ima, ali mnogo manje nego kad su na vlasti bili SDS i Ivanic). No dobro, mislim da smo otisli OT i to mnogo. Ja smatram da je zgrada vlade pun pogodak i drago mi je da imamo jednu takvu zgradu u svom gradu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 16:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Dobro priznajem da o socijalnom radu ne znam mnogo ali znam ponesto o ekonomiji i ne slazem se da je sve bas tako crno (promasaja da nema ima, ali mnogo manje nego kad su na vlasti bili SDS i Ivanic). No dobro, mislim da smo otisli OT i to mnogo. Ja smatram da je zgrada vlade pun pogodak i drago mi je da imamo jednu takvu zgradu u svom gradu.

I ja mislim da je ova zgrada pun pogodak i drago mi je da imamo jednu ovakvu zgradu u svom gradu. ali problem je u tome što je potrošeno 225 miliona KM, a sve se moglo uraditi za mnogo manje novca. Problem jer u tome što se previše luksuziralo, što je Dodik napravio novi Kremlj, što su ministrima koji nisu iz Banjaluke na korišćenje predati stanovi od po 150 kvadrata sa sve džakuzijima, što kabineti imaju sobe za rekreaciju, tuš kabine i ostalo. Maksimalno se rasipalo, uvozio se kamen iz Indije, prave se onakve fontane, svake dvije godine se mijenja vozni park... U tome je problem, a ne u tome što je zgrada napravljena. Da su je skromno i sa ukusom napravili, za 50-ak miliona (iako je i to u ovoj situaciji mnogo, ali ajde), ne bi niko bio toliko protiv toga. A drugi je problem što je sve rađeno netransparetno, pa se pretpostavlja da su Dodik i Stanković (Integral inženjering) bratski podijelili bar 40 miliona, našeg novca, koji se mogao upotrijebiti u korisne stvari. Eto, po stoti put objašnjavam jedno te isto, ali svaki put me neko isprovocira pričom tipa "drago mi je što imamo takav objekat u gradu, u inat vama što pljujete po tome". Trudiću se da se sudržim ubuduće.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 16:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2006, 17:56
Једна пепељара кошта 300КМ - Па јел морала баш та најскупља да се купи.... комплекси, комплекси....

То нам је као кад југошвабо дође у своје село и хоће да направи највећу кућу у селу па и по сваку цијени... Е, једини је проблем и разлика та што се југошвабо инати са својим парама а Миле се инати са "нашим" парама!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 17:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A mislim da jugošvabo ne bi stavio ona kičasta plava svijetla po zgradi, za to moraš biti baš seljačina!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...danas sam dosao u posed hrpe onih razglednica sto su uz sokice delili po skolama pa sam ih uz "prigodne" novogodisnje tekstove poslao na "odgovarajuce" adrese...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]