lovac milivoje je napisao:
Dobro priznajem da o socijalnom radu ne znam mnogo ali znam ponesto o ekonomiji i ne slazem se da je sve bas tako crno (promasaja da nema ima, ali mnogo manje nego kad su na vlasti bili SDS i Ivanic). No dobro, mislim da smo otisli OT i to mnogo. Ja smatram da je zgrada vlade pun pogodak i drago mi je da imamo jednu takvu zgradu u svom gradu.
I ja mislim da je ova zgrada pun pogodak i drago mi je da imamo jednu ovakvu zgradu u svom gradu. ali problem je u tome što je potrošeno
225 miliona KM, a sve se moglo uraditi za mnogo manje novca. Problem jer u tome što se previše luksuziralo, što je Dodik napravio novi Kremlj, što su ministrima koji nisu iz Banjaluke na korišćenje predati stanovi od po 150 kvadrata sa sve džakuzijima, što kabineti imaju sobe za rekreaciju, tuš kabine i ostalo. Maksimalno se rasipalo, uvozio se kamen iz Indije, prave se onakve fontane, svake dvije godine se mijenja vozni park... U tome je problem, a ne u tome što je zgrada napravljena. Da su je skromno i sa ukusom napravili, za 50-ak miliona (iako je i to u ovoj situaciji mnogo, ali ajde), ne bi niko bio toliko protiv toga. A drugi je problem što je sve rađeno netransparetno, pa se pretpostavlja da su Dodik i Stanković (Integral inženjering) bratski podijelili bar 40 miliona, našeg novca, koji se mogao upotrijebiti u korisne stvari. Eto, po stoti put objašnjavam jedno te isto, ali svaki put me neko isprovocira pričom tipa "drago mi je što imamo takav objekat u gradu, u inat vama što pljujete po tome". Trudiću se da se sudržim ubuduće.