banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
1-1 iz penala Burzanovic-82 min :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
1:1, nadam se da je Sijuks u pravu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 17:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
da, 1-1. ali nije 82. nego 73. minut. ovi svi sajtovi sa rezultatima kasne. penal i crveni za kuljane :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Crveni je bio u 72min a penal u 82

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
GOL ! Basta je u 73. minutu prošao po desnoj strani i uposlio Koromana, koga je Pavićević nepropisno zaustavio. Sudija Dimitrijević pokazao je na belu tačku, a uspešan realizator bio je Igor Burzanović. Hajduk će utakmicu nastaviti sa igračem manje, jer je Pavićević zbog svog starta zaradio crveni karton.

Vrh

Tema posta:
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
SIJUKS je napisao:
Crveni je bio u 72min a penal u 82

crveni je bio u 73. zbog faula za penal, ima na ciganskom sajtu txt prenos.

Vrh

Tema posta:
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A kada je drugi penal :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sad će, nadajmo se!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 17:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Regularno vreme na Marakani je isteklo, i igraće se pet minuta nadoknade.

Odlična šansa za Kastilja u drugom minutu sudijske nadoknade, ali je njegov volej otišao preko. Po završetku akcije, golman Hajduka Đuričić dobija žuti karton zbog odugovlačenja.

Minut kasnije, nepotrebno grub start Milijaša nad Radivojevićem, koji je Dimitrijević sankcionisao crvenim kartonom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 18:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kraj, 1-1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 18:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Djecu im jebem grbavu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 18:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Sa sportske centrale:

Citiraj:
Fudbal u senci pucnjave

Crvena zvezda - Hajduk Kula 1:1 (0:1)
Burzanović 73'(p) - Radivojević 44'

Da živimo u nekoj normalnoj zemlji i da se u njoj svakakva čuda ne događaju svakodnevno, a stadioni tu nisu izuzetak, ovaj izveštaj bismo, verovatno, počeli radosnom vešću za naš fudbal da je na "Marakanu" došlo skoro 10.000 gledalaca ne bi li gledalo duel u kome se prvak namerio na pretposlednji tim lige. Potom bi se priča okrenula senzacionalnom vođstvu Hajduka, zatim analizi igre i razloga za novi neuspeh srpskog prvaka, a u zaključku bismo se, gotovo je izvesno, posvetili važnosti ove uvertire za naredni nastup ekipe Saše Jankovića, onaj u četvrtak protiv Boltona.

Međutim, sve to možda i nije toliko važno kada se na našem najvećem stadionu, usred prvenstvene utakmice, desi da neko puca iz vatrenog oružja. Da li je razlog za potezanje pištolja opravdan ili ne, u smislu bezbednosti onog koji je pucao tokom poluvremena ovog meča i bezbednosti svih ostalih, da li je uopšte smisleno govoriti o fudbalu jer je on sporedna stvar kada god je nečiji život ugrožen, pitanja su na koja i sami znate odgovore. Ipak, ostaće zabeleženo da je na "Marakani", u utakmici koju su između dva poluvremena obeležili veliki neredi na "Severu" tokom kojih je intervenisala i policija, Zvezda osvojila samo bod, i to postigavši svoj jedini pogodak sa "bele tačke", čime je vodeći Partizan uvećao svoju prednost na tabeli na četiri boda razlike u odnosu na "crveno-bele".

Zna li iko ista vise o ovome?

O rezultatu nemam sta reci, utakmicu nisam gledala, ali 1-1 je stvarno ocajan rezultat Zvezde.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Treće kolo zaredom dosuđuje se penal za Zvezdu. Mnogo lošo. Taman i da su sva tri čista kao suza, opet je tu regularnost upitna...
Predstoji nam gutanje još gorkih pilula kako mi se čini. A ponadao sam se da smo malo živnuli, ali treba biti objektivan pa reći da je utakmica u Smederevu bila trenutan bljesak, a da novom treneru predstoji još dosta posla da timu usadi neku prepoznatvljivu fizionomiju igre i pobjednički mentalitet. Nadajmo se da je dostojan izazova. Četiri boda zaostatka nije puno, ali nije ni malo. Šta nam trenutno radi "uspješan biznisman i prvirednik" na čelu Zvezde? Vjerovatno trenutno sa saradnicima razvija strategiju pranja para preko kluba...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedna mašina prljavog vesa mu je vec propala jer je verovatno mislio da ce Zvezda igrati iz 2-1 pa je ulozio pare. Mamu im kapitalisticku :x :x :x :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Djecu im jebem grbavu!

Pravi si ruljak :D gde ces decu spominjati.Predji navijati za pravi klub i to je to :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 12:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Treće kolo zaredom dosuđuje se penal za Zvezdu. Mnogo lošo. Taman i da su sva tri čista kao suza, opet je tu regularnost upitna...
Predstoji nam gutanje još gorkih pilula kako mi se čini. A ponadao sam se da smo malo živnuli, ali treba biti objektivan pa reći da je utakmica u Smederevu bila trenutan bljesak, a da novom treneru predstoji još dosta posla da timu usadi neku prepoznatvljivu fizionomiju igre i pobjednički mentalitet. Nadajmo se da je dostojan izazova. Četiri boda zaostatka nije puno, ali nije ni malo. Šta nam trenutno radi "uspješan biznisman i prvirednik" na čelu Zvezde? Vjerovatno trenutno sa saradnicima razvija strategiju pranja para preko kluba...

Ovo sa privrednikom je verovatno upuceno meni! Posrtanje Zvezde za mene nije neko iznenadjenje jer se u Zvezdi ne radi planski od trenutka dolaska Pixija (sto ne znaci da mislim da se pre railo planski da odmah zlonamernima skrenem paznju na to) na celo kluba tako da svako ko zna sabrati dva broja je mogao doci do zakljucka da ove sezone i necemo igrati bas najbolji fudbal! Razloge za sve to sam nabrojao vise puta i necu da se ponavljam ali ajde da razjasnim zasto smo evo Smederevu zabili pet komada pa su mnogi pozurili sa zakljuckom da Zvezda zna igrati ofanzivno i da zna igrati dobro kada hoce! Smederevu smo zabili pet komada samo zato sto je njihov trener hteo da se nadigrava sa Zvezdom i da igra otvoreno i tu je Zvezda najjaca ove sezone kada treba prividno da se branimo i da brzim akcijama kroz razredjenu sredinu terena i odbranu protivnika kroz dva tri pasa dodjemo do gola, medjutim stvari se uveliko menjaju kada se ekipa organizovano brani svim silama poput Hajduka iz Kule u obe zadnje utakmice. Prvu ne bismo ni dobili da nije usao onaj odlican sut sa distance jer realno prije toga i nismo imali neke izgledne prilike za gol, a drugi smo u Kuli dali bas na onaj nacin kako sam i ranije opisao, dakle ljudi se otvore a mi brzu polukontru i oni prinudjeni da naprave penal! Bas upravo zbog tog nacina na koji igramo predvidjam da cemo dobro odigrati protiv Boltona, kome je to zadnja utakmica u grupi i koji treba pobedu da bi obezbedio prolaz dalje! Oni ce igrati otvoreno a mi cemo cekati dobar pas Milijasa za Koromana ili Molinu i da se tako udje u sansu!

Tom privredniku dajem pola godine sansu da se pokaze i dokaze Nitro isto kao sto sam dao svima uvek sansu, pa i Pixiju! Cim pocne da radi nesto sto ne treba veruj da cu ja prvi poceti da ga pljujem, a vidim da si ti vec posle prvog neresenog rezultata poceo da se pitas sta on to radi dok je Pixi kod tebe imao kredit i posle poraza od Levadije i posle rasprodaje celog tima i posle poraza od Libereca prosle godine ma on i dalje kod tebe ima kredita, a Toplicu si uzeo na zub posle prvog neresenog rezultata iako covek niti je selektovao tim niti je rasprodao proslogodisnji niti je smenio puno trenera u dve godine! Realno rezultate rada tog coveka mozemo ocenjivati tek nakon zimskog prelaznog roka, a ja ne govorim da je on pun pogodak vec mu samo dajem sansu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Tom privredniku dajem pola godine sansu da se pokaze i dokaze Nitro isto kao sto sam dao svima uvek sansu, pa i Pixiju! Cim pocne da radi nesto sto ne treba veruj da cu ja prvi poceti da ga pljujem, a vidim da si ti vec posle prvog neresenog rezultata poceo da se pitas sta on to radi dok je Pixi kod tebe imao kredit i posle poraza od Levadije i posle rasprodaje celog tima i posle poraza od Libereca prosle godine ma on i dalje kod tebe ima kredita, a Toplicu si uzeo na zub posle prvog neresenog rezultata iako covek niti je selektovao tim niti je rasprodao proslogodisnji niti je smenio puno trenera u dve godine! Realno rezultate rada tog coveka mozemo ocenjivati tek nakon zimskog prelaznog roka, a ja ne govorim da je on pun pogodak vec mu samo dajem sansu!

Uopšte nije bilo upućeno tebi, već je to bilo retoričko pitanje sa potenciranjem onog "uspješan privrednik", jer je u posljednje vrijeme, primjetna tendencija da se novopečeni bogataši i profiteri, svrstavaju u tu kategoriju "uspješnih privrednika"... A koliko mu daješ rok, prije nego što počneš da ga kritikuješ, iskreno me zabole, a vjerujem i njega. Čovjek je došao tu sa ciljem, a kako vjerujem da mu ljubav prema Zvezdi nije primarna stvar u životu, biće da je došao da ispere šlepere prljvog novca, preko ovog ispaćenog kluba. Daj Bože da se varam...

S obzirom na trenutno stanje, po odlasku Piksija, mogu da zaključim da smo upravo njegovim odlaskom profitirali. Dosuđena su tri sumnjiva penala u tri utakmice, a na tribinama eskalacija nasilja od strane "zaslužnih navijača"... Biće veselo do kraj sezone.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 08:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Čovjek je došao tu sa ciljem, a kako vjerujem da mu ljubav prema Zvezdi nije primarna stvar u životu, biće da je došao da ispere šlepere prljvog novca, preko ovog ispaćenog kluba. Daj Bože da se varam...

S obzirom na trenutno stanje, po odlasku Piksija, mogu da zaključim da smo upravo njegovim odlaskom profitirali. Dosuđena su tri sumnjiva penala u tri utakmice, a na tribinama eskalacija nasilja od strane "zaslužnih navijača"... Biće veselo do kraj sezone.

Pa posto do sada ni jednu fudbalsku stvar nisi pogodio verovatno se i varas kao i obicno! Tacno nevdjeno volis Pixija ali nevidjeno! Nasilje je kulminiralo kao nezadovoljstvo prema ministru policije zbog zabrane unosenja zastava, bubnjeva i td. Duze vreme se vec skandira protiv ministra policije, a onda neko iz zandarmerije proceni da je zivot onog nesretnika jeftiniji od kamera sa visokom rezolucijom koje bi se postavile po krovu marakane i koje bi snimale bas sve! Umesto tih kamera oni posalju njega da snima navijace i naravno kada su oni shvatili da je covek zandar to nezadovoljstvo ispoljeno na ranijim mecevima je dozivelo kulminaciju! Ne opravdavam onako brutalno prebijanje cak sta vise osudjujem ga, ali skrecem paznju samo na procenu tih ljudi koji odlucuju o ubacivanju policije na sever! Ono zasluznih navijaca ti nije potrebno jer ponovicu po hiljaditi put oni su na severu i protiv Hajduka iz Kule dok pojedinci dolaze samo kada se igra sa Bayernom ili Barsom e takvi navijaci nisu potrebni Zvezdi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2007, 20:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
nema neke veze saq sportom ali ima sa CZ
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=22230

mogu samo zamisliti sta ce tom decku ( debilu usput, idiotu...) da sad urade u pritvoru...i sta ce sve on morati da pojede

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2007, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ljudi ako neko hoce kartu za utakmicu CZ-Bolton, na sevrenoj tribini, nek mi se javi na pp. Ja ne mogu da idem pa eto da ne propadne

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]