banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 15:33
Shekara je napisao:
17 spratova,
spolja izgleda kao najmodernija zgrada u okruzenju,
"old skul" lusteri,
spolja neonke k'o na tuniranim golfovima,
kostala 228 miliona KM (zvanicno), i tako...

Drzava koja je po kvalitetu zivota na dnu dna, u koja se jos "oporavlja" od posljedica rata, iz koje mladi odlaze svaki dan u potrazi za boljim zivotom, itd, vidis i sam oko sebe, pravi zgradicu kakva bi se isticala i u mnogo vecoj i stabilnijoj drzavi od "ovoga" u cemu mi zivimo.

pa to se i radi radi mladih...kao je krenulo ako ne ojacamo RS ovdje ce za par godina biti al kaida na celu sa silajdzicem i kompanim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
toliko o palamudjenju cuvenog crvenopartijastva (nadam se da cete i zavrstiti gdje pripadate - na smetljistvu istorije)...

Vrh

Tema posta: hahah
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
toliko o palamudjenju cuvenog crvenopartijastva (nadam se da cete i zavrstiti gdje pripadate - na smetljistvu istorije)...

mislis tamo gdje si oduvjek ti gazda na smetljistu istorije?
hhahahah... sto se tice stednje vratite je vi sds i kompanija koja im je i uzela kes..rasho company

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prijatelju ja nisam sds-ovac niti simpatizer (oni su mi uzeli sve) ... ali ne mogu ni sjediti i gledati tvoje naprdjivanje crvenopartijasko... sjebali ste sindikat zdravstva, razdjelili studente, kupili medije (cak hrvati vise su objavili o smjeni profesora ekonomskog fakulteta nego nasi mediji) kriticne mase nema ...

ma vazno je da kad god pogledas tu zgradu vlade, vidis milu kako sjedi sa komsijom integralom i ko zna skim jos i djeli pare po starom srpskom principu jedna meni, jedna tebi, jedna meni, jedna njemu...

nazlost, mene to smetljiste nece vidjeti, ali vas crvenopartijaske komformiste hoce i to vrlo brzo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
prijatelju ja nisam sds-ovac niti simpatizer (oni su mi uzeli sve) ... ali ne mogu ni sjediti i gledati tvoje naprdjivanje crvenopartijasko... sjebali ste sindikat zdravstva, razdjelili studente ...

ma vazno je da kad god pogledas tu zgradu vlade, vidis milu kako sjedi sa komsijom integralom i ko zna skim jos i djeli pare po starom srpskom principu jedna meni, jedna tebi, jedna meni, jedna njemu...

nazlost, mene to smetljiste nece vidjeti, ali vas crvenopartijaske komformiste hoce i to vrlo brzo...

neznam stvarno sta pricas...ko je sjebao zdravsto? studente i ostalo sta nabrajas? ako te interesuje to je bilo sjebano sada to tek treba da se popravlja a tvoj sds se dokazao u tome...hahahah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja nisam sds-ovac opet ti ponavljam, a vidim studentske unije polako napustaju studentsku organizaciju, u zdravstvu imas nekoliko sindikata ... toliko o tvom poznavanju prilika... samo ti mlati knjizicom crvene boje, divimo ti se svi sampione...

ps. ponosito se pohvalite kako cifuti vas sponzorisu i kako su cifuti savjetnici premijera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 00:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
ja nisam sds-ovac opet ti ponavljam, a vidim studentske unije polako napustaju studentsku organizaciju, u zdravstvu imas nekoliko sindikata ... toliko o tvom poznavanju prilika... samo ti mlati knjizicom crvene boje, divimo ti se svi sampione...

ps. ponosito se pohvalite kako cifuti vas sponzorisu i kako su cifuti savjetnici premijera

sto se tice stud.unije to vodi par okorjelih sds-ovaca...a sto se tice sindikata zdravsta trenutno im nece biti bolje dok se ne napravi cistka jer ih po troje sjedi na jednoj stolici...zalosno ali je tako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a crvenapartija trlja ruke zadovoljno ... iskreno sumnjam da su to sds-ovi studenti ipak igraju fudbal sa dodikovom vladom tako da opet slabo poznajes materiju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 01:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2006, 19:49
E moj brate... dok se vi ovdje prepucavate drugi Vam trose pare i ulazu u neke zgrade a cijene vam podizu pa vi sada kupujte. Samo se znate svadjati i govoriti ko je glup, a niko ne uzme papir i olovku i sracuna koliko je sta kostalo i kakve ce koristi biti za sve ljude. AKo je ovo drzava za ljude koji zive tu onda svi trebaju da imaju korist.

Uspavana zemlja (tvrdoglavih ljudi) koja nema napredka

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 06:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
blejalo je napisao:
ocigledno... zasto ne vratite staru stednju narodu - najbolji, i najkorisniji projjekat koji se moze realizovati???
meni se cini da se tvoj mentali sklop podudara sa bastincevim (mrtva je trka) -ponos i dika SNSD-a...

Stara devizna štednja je tek jedna podla prevara. Zbog stanja kakvo jeste malo se priča o tome, ali ona verifikacija što su oni izmislili je kršenje osnovnih ljudksih prava. Srećom većina štediša koja ima neke značajnije pare nije pristala na podlu ucjenu. Ovi koji pristanu na verifikaciju pristaju da se odreknu svih kamata, potpisuju da neće tužiti državu što je protivustavno, pare će im se vraćati u roku čini mi se 15 godina u nekim državnim obveznicama. O toj pljački su se lijepo složili koalicioni partneri, kad je cilj pljačka i prevara naroda onda nema mnogo dilema. Kad počnu dolaziti ti slučajevi na sud u Strazburu i kad ih krenu dobijati štediše biće veselo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 13:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
blejalo je napisao:
ocigledno... zasto ne vratite staru stednju narodu - najbolji, i najkorisniji projjekat koji se moze realizovati???
meni se cini da se tvoj mentali sklop podudara sa bastincevim (mrtva je trka) -ponos i dika SNSD-a...

Stara devizna štednja je tek jedna podla prevara. Zbog stanja kakvo jeste malo se priča o tome, ali ona verifikacija što su oni izmislili je kršenje osnovnih ljudksih prava. Srećom većina štediša koja ima neke značajnije pare nije pristala na podlu ucjenu. Ovi koji pristanu na verifikaciju pristaju da se odreknu svih kamata, potpisuju da neće tužiti državu što je protivustavno, pare će im se vraćati u roku čini mi se 15 godina u nekim državnim obveznicama. O toj pljački su se lijepo složili koalicioni partneri, kad je cilj pljačka i prevara naroda onda nema mnogo dilema. Kad počnu dolaziti ti slučajevi na sud u Strazburu i kad ih krenu dobijati štediše biće veselo.

vas mora da je neko debelo izvaro za pare...reko sam pare se drze ispod dusjeka ne u bankama....hahah levati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...ova ti je zlatna...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 15:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Ovo blejalo je neki zesci retard :banghead: Klasicni slucaj covjeka koji nista u svom zivotu ne moze da postigne pa onda pljuje po svemu i svakome. Najgore je od svega sto komentarise stvari o kojima blage veze nema.... (1. ubacivanje novca od telekoma bi samo povecalo inflaciju, to zna svaki student prve god. ekonomije, 2. studentska organizacija je grupa propaliteta od po 35 godina koji nikad nista nisu uradili za studente, ... itd)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lovac milivoje je napisao:
Ovo blejalo je neki zesci retard :banghead: Klasicni slucaj covjeka koji nista u svom zivotu ne moze da postigne pa onda pljuje po svemu i svakome. Najgore je od svega sto komentarise stvari o kojima blage veze nema.... (1. ubacivanje novca od telekoma bi samo povecalo inflaciju, to zna svaki student prve god. ekonomije, 2. studentska organizacija je grupa propaliteta od po 35 godina koji nikad nista nisu uradili za studente, ... itd)

neka imamo tebe pametnog, prosvjetitelju, prosvijetli nas crvenom knjizicom i izvedi na put istine i jednoumlja !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cllipann je napisao:
vas mora da je neko debelo izvaro za pare...reko sam pare se drze ispod dusjeka ne u bankama....hahah levati!

onda nas je mile dodik (tvoj idol i zvijezda vodilja) sve zajebo, kazu da je pare od telekoma pohranio u banke ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 16:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
cllipann je napisao:

onda nas je mile dodik (tvoj idol i zvijezda vodilja) sve zajebo, kazu da je pare od telekoma pohranio u banke ...

jes zajebo vas je bas evo ja i on se rastaljujemo...zapeli smo na sto eura nemao dve po pedeset....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 17:19 
Veteran
Veteran

blejalo je napisao:
lovac milivoje je napisao:

neka imamo tebe pametnog, prosvjetitelju, prosvijetli nas crvenom knjizicom i izvedi na put istine i jednoumlja !!!

A lovac milivoje je lik koji smatra da ATV "radi za neke strane obavještajne službe" jer "napada sve živo u RS". :lol: :lol: :lol: Od njega nije ni za očekivati veći stepen razumijevanja situacije. Pored svega još je i "vidovit" pa zna sve o tome ko se krije iza kojeg pseudonima.
Jeste čuli vi za neke sokiće koje su djelili osnovcima sa slikama nove zgrade? Mislim da bi to moglo ući u anale propagande ako je istina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 17:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
jeste istina, dobio moj mali brat, uslikacu tu "razglednicu" pa uploadam ;)

dobili su sokice i po ovu razglednicu:

prednja
Slika
zadnja
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 18:26 
Veteran
Veteran

Kakvi bolidi, razglednica sa slikom sale za sjednice. Treba li tu markica kad ima grba RS? :lol: :lol: :lol: To je kao u fazonu ako djeca budu dobro učila jednog dana čistiće tu salu. :lol: :lol: :lol:
Je li to Grba RS na stolicama, ne vidi se dobro? Custom made, designed in Laktaši, made in Laktaši :lol: :lol: :lol: .

Poslednji put menjao fantomacan dana 30 Nov 2007, 18:41, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Lolll
Ako im je takav interijer, na šta su onda otišle pare?! WTF? Igramo se postsocijalizma?
Mogli su se posavjetovati s nekim da se riješe ovih zavjesa...
Il je to moderno u Laktašima? Hmmm...

P.S. Što se tiče dijeljenja razglednica osnovcima... Brate... Dokle?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]