banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cuj, druzi se on sa tako tim likovima, mozda i zna :D

Btw. 'ocel bit stele? ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
mr.no je napisao:
žaoka je napisao:
...neces cekati dugo da saznas...toliko je boljih...

Znaš li to možda nešto što mi ne znamo?! :D

...ne...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Bila sam u zgradi, fino je, kancelarije su OK, sredjeno, funkcionalno, moderno, udobno. Samo liftovi su im toliko brzi da je meni skoro dosla mucnina jer za 3-4 sekunde se popne recimo na 7 sprat... ko ima slab zeludac, nije bas pozeljno.... :D
Luksuz jeste, mada sam ja josh vece luksuze vidjela u zgradi indirektnog oporez.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
simplicity je napisao:
Bila sam u zgradi, fino je, kancelarije su OK, sredjeno, funkcionalno, moderno, udobno. Samo liftovi su im toliko brzi da je meni skoro dosla mucnina jer za 3-4 sekunde se popne recimo na 7 sprat... ko ima slab zeludac, nije bas pozeljno.... :D
Luksuz jeste, mada sam ja josh vece luksuze vidjela u zgradi indirektnog oporez.

Ma da, svega nam fali ali luksuza ne fali

Vrh

Tema posta: za moderatora
PostPoslato: 29 Nov 2007, 20:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 15:33
za astalommmm sitnu knjigu pisesemmm desnom pisem lijevom suze brisemmmmm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
danas sam bio ispred zgrade vlade cekajuci nekog cinovnicica da mi iznese neku njegovu sprdacinu vezanu za obiljezavnje dana invalida 3.decembar...

poserem im se na svaki kamen i staklo koje su ugradili tamo... jedva cekam priliku da napustim ovu malu, ucmalu, partijasku sredinu (zabokrecinu banjalucku)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
blejalo je napisao:
danas sam bio ispred zgrade vlade cekajuci nekog cinovnicica da mi iznese neku njegovu sprdacinu vezanu za obiljezavnje dana invalida 3.decembar...

poserem im se na svaki kamen i staklo koje su ugradili tamo... jedva cekam priliku da napustim ovu malu, ucmalu, partijasku sredinu (zabokrecinu banjalucku)...

:lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta: stara narodna
PostPoslato: 29 Nov 2007, 21:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ko ne postuje svoje nece ni tudje :D

Vrh

Tema posta: Re: stara narodna
PostPoslato: 29 Nov 2007, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
cllipann je napisao:

Ovo je bas nase, i to pet puta vise nase nego sto bi trebalo! :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta: Re: stara narodna
PostPoslato: 29 Nov 2007, 22:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
cllipann je napisao:

Ovo je bas nase, i to pet puta vise nase nego sto bi trebalo! :mad: :mad: :mad:

da je ona zgrada ostala u telekomu i da je sada prodata i da je MTEL uradio vjerovatno indeticnu zgradu mozda cak i napucaniju da li bi vi bili ponosni ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro,kad vec toliko branis crvenopartijase, zasto se ne kaze istina da zapravo ta zgrada je izgradjena donacijama, kao i sto banjalucke ulice se renoviraju iz novca koji je evropska unija odobrila...a ti sposobni politicari partijaski se hvale na sva usta kako su oni to omogucili...

o tome cute svi, cute i o istini da je telekom posluzio za pranje novca i da je placen sa 0 km, gdje taj novac nestao??? inflacija svaki dan sve veca, kurci se dodik kako se dobro zivi a litra ulja je 3KM!!! struje vise nema razlike skupa / jeftina, kvalitet zivota je -1!!!

covjeka su raznijeli bombom, jer je pokusavo se boriti za pravdu sa crvenopartijasima... pitam se kad brod krene da tone kojim cete se bojama obojiti??? vjerovatno opet neka crvena...

Poslednji put menjao emeritus dana 29 Nov 2007, 23:23, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
dobro,kad vec toliko branis crvenopartijase, zasto se ne kaze istina da zapravo ta zgrada je izgradjena donacijama, kao i sto banjalucke ulice se renoviraju iz novca koji je evropska unija odobrila...a ti sposobni politicari partijaski se hvale na sva usta kako su oni to omogucili... o tome cute svi, cute i o istini da je telekom posluzio za pranje novca i da je placen sa 0 km, gdje taj novac nestao??? inflacija svaki dan sve veca, kurci se dodik kako se dobro zivi a litra ulja je 3KM!!! struje vise nema razlike skupa / jeftina, kvalitet zivota je -1!!! ali vazna je zgrada vlade, pa jebote ovo nece na dobro izaci svi opcinjeni komformizmom ...

o cemu ti pricas kakvom donaciom si pijan>?
a sto se tice poskupljenja cijena pogledaj malo kakva je situacija mimo nase zemlje i vidjet ces da je globalno poskupljenje izazvalo povecanje cijena NAFTE ali to tvoj mozak izgleda ne moze da poveze....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2004, 15:03
simplicity je napisao:

Sta je tamo luksuz volio bih znati???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
malo li je 4 puta delijo...

btw: cuj izjave: STA JE TAMO LUKSUZ, mislim da ti fali nije izmedju rijechi "tamo" i "luksuz".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cllipann je napisao:
blejalo je napisao:
dobro,kad vec toliko branis crvenopartijase, zasto se ne kaze istina da zapravo ta zgrada je izgradjena donacijama, kao i sto banjalucke ulice se renoviraju iz novca koji je evropska unija odobrila...a ti sposobni politicari partijaski se hvale na sva usta kako su oni to omogucili... o tome cute svi, cute i o istini da je telekom posluzio za pranje novca i da je placen sa 0 km, gdje taj novac nestao??? inflacija svaki dan sve veca, kurci se dodik kako se dobro zivi a litra ulja je 3KM!!! struje vise nema razlike skupa / jeftina, kvalitet zivota je -1!!! ali vazna je zgrada vlade, pa jebote ovo nece na dobro izaci svi opcinjeni komformizmom ...

a sto se tice poskupljenja cijena pogledaj malo kakva je situacija mimo nase zemlje i vidjet ces da je globalno poskupljenje izazvalo povecanje cijena NAFTE ali to tvoj mozak izgleda ne moze da poveze....

pa dobro gdje je taj jebeni novac od telekoma da se ublazi inflacija ???
robne rezerve ne postoje, plate ostale iste, za zdravstvo pouzdan izvor da je skrbic rekao otpustite 600 radnika i imacete kolektivni ugovor od 1.1.2008 na snazi u protivnom nista...

Poslednji put menjao emeritus dana 29 Nov 2007, 23:28, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2004, 15:03
Shekara je napisao:
malo li je 4 puta delijo...

btw: cuj izjave: STA JE TAMO LUKSUZ, mislim da ti fali nije izmedju rijechi "tamo" i "luksuz".

Hajde prosvjetli me, ako hoces da znas uprava kad je formirana donesen je sav stari namjestaj od carine RS i FBiH.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
cllipann je napisao:
blejalo je napisao:

novac stoji u banci...a to nije novac za ublazavanje krize vec za konkretne projekte...sta mislis da se taj novac ubaci i hop pojede i popije i to je to....alo to je novac za projekte koje bi trebali pametni ljudi da napisu i da kroz te projekte nama svima bude bolje ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ocigledno... zasto ne vratite staru stednju narodu - najbolji, i najkorisniji projjekat koji se moze realizovati???
meni se cini da se tvoj mentali sklop podudara sa bastincevim (mrtva je trka) -ponos i dika SNSD-a...

Poslednji put menjao emeritus dana 29 Nov 2007, 23:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
17 spratova,
spolja izgleda kao najmodernija zgrada u okruzenju,
"old skul" lusteri,
spolja neonke k'o na tuniranim golfovima,
kostala 228 miliona KM (zvanicno), i tako...

Drzava koja je po kvalitetu zivota na dnu dna, u koja se jos "oporavlja" od posljedica rata, iz koje mladi odlaze svaki dan u potrazi za boljim zivotom, itd, vidis i sam oko sebe, pravi zgradicu kakva bi se isticala i u mnogo vecoj i stabilnijoj drzavi od "ovoga" u cemu mi zivimo.

edit: necu vise nista postati ovdje, ova tema je definitivno za Politiku, a ne za Novosti i dešavanja

Poslednji put menjao Shekara dana 29 Nov 2007, 23:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 23:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
ocigledno... zasto ne vratite staru stednju narodu - najbolji, i najkorisniji projjekat koji se moze realizovati???
meni se cini da si tvoj mentali sklop podudara sa bastincevim -ponos i dika SNSD-a...

da da bas...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]