Nitro je napisao:
Imponuje mi zaista što već duže vrijeme pratiš moje postove, pronalaziš moje greške i što si zadivljen mojim korigovanjem istih, ali odmah da te upozorim da iako sam tolerantan čovjek liberalnih shvatanja, da me pomalo plaši to tvoje "praćenje". Shvatam da nas na svijetu ima svakavih, ali ja nisam te orjentacije, pa molim te da ne praviš poteze u tom pravcu...
Odakle sada ovo? Hahahaha pa zar sam te toliko iznervirao pa si precutao sve ostalo a samo izvukao ova dva citata i zar si dotle dosao! Zar ti i na p.p. nisam rekao kako se moja devojka i ja lepo smijemo tvojoj nekulturi i vredjanju!
Postavljam pitanje za drugog moderatora koji se nalazi tu da mi kaze sto ne brise ovaj Nitrov post gde se na fin nacin covek vredja! Ako se moze neko vredjati sto je onda Nitro zakljucao proslu temu? Citiraj:
Mogu samo da se nasmijem na ove konstatacije i da još jednom ostanem zabezeknut pred činjenicom, da se 99% tvojih percepcija vezanih za fudbalske prilike svodi na to da je Slavoljub Muslin rješenje za sve. Inače otkriće da reprezentaciju treba da preuzme čovjek koji je "istinski stručnjak" me navodi na pomisao da točak nije najveći izum u istoriji čovječanstva. Ja sam baš bio mišljenja, da reprezentaciju treba da preuzme neki automehaničar sa Novog Beograda, ali eto ti si me prosvijetlio... Inače Muslin je nekoliko puta moljen da preuzme reprezentaciju pa je odbijao, pa tu priču oko njega treba zatvoriti.
A koja su tvoja resenja? Tumbakovic? Mozda nisi video ali sam spominjao par puta i Dujkovica ili si opet zlonameran? Ti do sada nisi punudio ni jedno resenje! Ti mislis da je dovoljno doci ovde i pametovati kako je igra losa, kako igraci i nisu nesto i da posto si moderator treba svi da se sloze sa tobom. Kada sam rekao istinski strucnjak pre toga je stojalo jos nesto, a to je
'nas covek', ali opet ti si i to preskocio! Sto nas covek a istniski strucnjak? Mozda se to pitas, pa zato sto ima dosta nasih ljudi koji se samoproklamuju kao strucnjaci a to uopste nisu. Mada verujem da si ti to video ali ipak u tebi je proradilo to da izvredjas svakoga ko drugacije razmislja!
Citiraj:
Od Stankovića niko ne očekuje čuda i griješi onaj ko tako misli. Od njega se očekuje da se ne krije od lopte i ne bude nevidljiv na terenu kao u većini kvafikacionih utakmica, a nadasve da kao kapiten prihvati odgovornost i pripazi šta govori, a ne da poraze pravda bezumnim izjavama poput one o rijetkom vazduhu u Jermeniji.
Za ovakvu izjavu na severu bi dobio takve batine da bi te tesko prepoznali prijatelji! Ko god je bio na utakmici Zvezda-Lacio pre par godina zna sta znaci Deki severu i sta sever znaci Dekiju, a slazem se da od njege ne treba ocekivati cuda ali isto tako tog coveka ne treba da pljuju cim jednu utakmicu odigra lose i da sigurno ooo mighty Nitro ti ne mozes biti sudija i reci sta neko sme ili ne sme da kaze jer sigurno ne znas sta je u tom trenutku tom coveku na dusi i zasto takve stvari govori!
Da i na kraju molim drugog moderatora da upozori Nitra na vredjanja ljudi koji imaju drugacije misljenje jer ovo prelazi sve granice! Ako ti je vec znjanje u vezi fudbalske igre ograniceno ja bar mislim da ti nisi ogranicen i da znas da neke stvari ljudima ne bi smeo reci! Moja razmisljanja mozda nisu liberalna kao tvoja i mozda nisam covek sirokih evropskih shvatanja ali ipak prihvatam da neko moze da ima drugacije misljenje!