banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
pa, moram biti iskren, ako bi birao izmedju murinja i tumbakovica, teska srca bi izabro ovog prvog 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 19:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Moram se za kratko vratiti tom offtopicu ako mi ikako dopustite. Par nas se ocigledno nije slozilo sa misljenjem Nitra i ekipe da Hrvatska reprezentacija i nije nesto i onda su oni koji smatraju da je Hrvatska sjajna poceli da vredjaju Milenka kako je nacionalista i sovinista iako iskreno ja u njegovim postovima nisam viideo puno vredjanja niti hrvatske drzave niti njihove reprezentacije. Otici na EP jeste uspeh ali po bogu nisu ga osvojili, a i niz okolnosti je uticao na takav rasplet kako u njihovoj tako i u nasoj grupi. Harvester se koliko sam video slozio sa Milankom a samim tim i sa mnom, ali tada je nastupila samovolja Nitra koji je pobrisao vecinu postova koji nisu u skladu sa njegovim misljenje i on je tu dokazao svoju "objektivnost" a kada sam ga ja ovde isprozivao za to brisanje vidim da to vise nije radio i plus na to se dodala salva uvreda u mom mailboxu od strane doticnog moderatora! Toliko o off topicu, a sada da se vratim topicu.

Najbolje resenje za selektora je neki nas covek a po meni najozbiljniji kandidat bi u tom slucaju morao da bude Ratomir Dujkovic, mada ni Slavoljub Muslin ne bi zaostajao za njim. Problem je savez i onaj predsednik. Citam jutros u Zurnalu kako je covek zeznuo Mihajlovica i Mancinija pa to je za neverovati. Takav covek kvari atmosferu i u savezu i u fudbalu nasem uopste pa samim tim verovatno i u nacionalnom timu! Dakle da zakljucim najbolje resenje za klupu je po meni nas covek koji razume nas mentalitet i koji je dokazan i proveren strucnjak!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Za reprezentaciju koja je 10 na svetu ne mozes reci da je losa.

sada malo on:

Nije nama vise bitan trener koliko je bitna struktura celnih ljudi u savezu. Prvo treba njih promeniti, ali ne opet dovoditi iste kao sto su oni. Kod nas je uvek takva struktura vodecih, Miljan Miljanic i ostali :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

1-0 Napokon

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nismo ni gola mogli dati,vec su ovi nesrecnici sami sebi dali

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Info je napisao:
Nije nama vise bitan trener koliko je bitna struktura celnih ljudi u savezu. Prvo treba njih promeniti, ali ne opet dovoditi iste kao sto su oni. Kod nas je uvek takva struktura vodecih, Miljan Miljanic i ostali :D

Potpisujem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hmmm, nas covjek koji razumije nas mentalitet? to mi se bas i ne svidja. radije bih da dodje neki stranac koji ce da poradi da promijeni taj mentalitet...
mada, i ja bih potpisao slavoljuba muslina, u zvijezdi je imao uspjeha sa prilicno skromnim igrackim kadrom.plust sto taktika koju on forsira vrlo pogoduje nasoj reprezentaciji.
a sto se tice saveza, necemo sad biti ko bosna i hercegovina. oni bi poslije svakih kvalifikacija kad se ne plasiraju dalje (a to je veoma rijetko :))
da mijenjaju kompletan savez, selektora i sve ostalo. ne znam bas koliko je to rjesenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 22:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Srbija Vs Velika Imperija Kazahstan (110. na fifinoj listi) - JEDVA 1:0 i to autogolom... ljudi ovo se zove POTOP. Možemo li niže od ovoga, mene stvarno zanima? :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 22:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
zigizmund je napisao:
Srbija Vs Velika Imperija Kazahstan (110. na fifinoj listi) - JEDVA 1:0 i to autogolom... ljudi ovo se zove POTOP. Možemo li niže od ovoga, mene stvarno zanima? :cry:

Ne zaboravi da su uslovi za igru bili veoma teski, isto tako sreca za nas da Kazahstan nije igrao njihovu prepoznatljivu pas igru, inace ko zna sta bi bilo :lol: :lol: :lol:

Odmor od bruke reprezentacije do sljedece godine, kakvo olaksanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Srbija Vs Velika Imperija Kazahstan (110. na fifinoj listi) - JEDVA 1:0 i to autogolom... ljudi ovo se zove POTOP. Možemo li niže od ovoga, mene stvarno zanima?

sta se zalis, tvoji su se plasirali na evropsko prvenstvo kao prvi u grupi. bolje pogledaj njihovu utakmicu na vembliju jos 10ak puta. sto se zamaras gledajuci neke po kojima samo pljujes i mrzis ih?

taj kazahstan je portugal pobijedio jedva 2:1 nedavno, i to portugal u punom sastavu, tako da ne vidim problem u tome sto je nas 3 tim njih pobijedio samo 1:0. zavrsili smo ove kvalifikacije kako smo zavrsili, idemo dalje!

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 25 Nov 2007, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nisam gledao utakmicu, ali rezultat je bitan. Osim toga, naravno da može gore - pa u gostima smo izgubili od njih.

Što se selektora tiče, Tumbaković, uz svo poštovanje prema onome što je napravio na domaćoj sceni, po meni nije baš najbolji kandidat jer je Partizan sa njim u Evropi redovno prolazio katastrofalno. Ja glasam za Del Boskea, a može i Van Gal ili Dujković.
Za sljedeće kvalifikacije nadajmo se da u grupi nećemo imati ove nezgodne azijske / istočnoevropske reprezentacije već npr. Maltu ili San Marino, dakle neke kojima sigurno uzimamo sve bodove. Mečeve sa favoritima smo uvijek igrali uglavnom dobro.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ljudi nemojte se zavaravati da ce za selektora doci Murinjo, Del Boske, Van Gal i ostave Evropske velicine. Za selektora moze da dode neki prosjecni stranac samo zato sto je stranac ili neki nas Kinez tipa Tumbakovic. Dujkovic, Muslin, Antic, Milutinovic... nece sigurno da prihvati mjesto selektora dok se ne sredi FSS

P.S. Vuk je prvi podrzao "Milanko Djeric" :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Vuk_samotnjak je napisao:
P.S. Vuk je prvi podrzao "Milanko Djeric" :wink:

Pa mogao si da primetis da ne posecujem ovaj topic tako cesto i da sam neprestano na F.K. Crvena Zvezda 8)

Za selektora mora doci nas covek jer da nas je sada vodio covek koji razume nas mentalitet te utakmice male na kojima smo gubili bodove verujem da bi dobili, jer nasim "volovima" moras da podviknes u takvim situacijama i da im na poluvremenu ocitas "bukvicu" :lol: , a Dujkovic je po meni najbolje resenje jer ima iskustva u vodjenju reprezentacije jer se to poprilicno razlikuje od vodjenja tima!

Naravno da banda iz saveza mora da ode u protivnom ode nas fudbal u @#$%ac ! :lol:

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 25 Nov 2007, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Samo da znate, danas u 15:40 žrijeb za kvalifikacije za SP 2010, prenos ima na BHT.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Videces kad u grupi budemo Mi, Hrvati, BiH i Slovenija :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ajmo vase prognoze ja bi licno volio ovakvu grupu:
1. Hrvatska, Spanija ili Grcka
2. Turska, Izrael ili Bugarska
3. SRBIJA
4. Kipar ili Vels
5. Island ili Austrija
6. San Marino, Andora ili Lihtenštajn

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mi smo baksuzi uvek upadnemo u grupu smrt :x

p.s. samo da ne dobijemo Kazahstan i Azerbejdzan :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 13:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Info je napisao:
Mi smo baksuzi uvek upadnemo u grupu smrt :x

p.s. samo da ne dobijemo Kazahstan i Azerbejdzan :lol:

Pa kad je bilo kakva grupa za tu ekipu grupa smrti.
A što se tiče selektora novinari po običaju svašta lupaju, treba sačekati da Klemente da ostavku ili ga šutnu, pa tek onda voditi razgovore o novom. Što se tiče Murinja ako neko ozbiljno pominje tu opciju onda taj nije ozbiljan. Niti Srbija ima para da njega plati niti bi on pristao voditi takvu ekipu. Mada bi to bio izazov za pravog trenera. Van Gal je loš trener i ne bi valjalo da on bude selektor. Ako neki stranac pristane voditi tu ekipu biće to neki za kojim nema potražnje u Evropi, kao npr. Klementeom. Ili neki sasvim neafirmisan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
pa tacno....
za njih je svaka grupa - grupa smrti ... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja bi voleo da budemo u grupi sa Hrvatskom i BiH, te utakmice su uvek privlacne i teske, ali ujedno pokazuju kvalitet ekipe

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]