banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ne verujem da si ti ali i da jesi zanima me samo jedna stvar! Ovde izgleda bio ko ko drugacije razmislja od Nitra i ostalih "vatrenih" navijaca Hrvatske reprezentacije nije pozeljan, niste izbrisali samo moj post vec i niz drugih postova koji su govorili o tome da hrvatska reprezentacija i nije nesto narocito , a oni koji u na topicu sa imenom: REPREZENTACIJA SRBIJE FUDBAL pricali o reprezentaciji hrvatske hvalospeve su ipak po tebi ili Nitru pogodili temu i njihove postove ne treba brisati?

JERES! odsad cu, prije nego sto budem cito tvoje postove, okaciti oko vrata pletenicu bijelog luka da sprijecim demone koji su usli u tebe da udju i u mene. sto prije potrazi kakvo svestenika da izvrsi egzorcizam nad tobom. bolje i smrt, nego zivot kad si prepun demona koji ti govore najmonstruoznije stvari!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 17:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Vader je napisao:
FIFA: Srbija u trećem šeširu za SP

Aj zamisli ovakvu grupu, realno je moguće :lol:

Imamo predstavnika u svim šeširima osim u drugom 8)

1. Hrvatska (1. šešir)
2. Srbija (3. šešir)
3. BiH (4. šešir)
4. Slovenija (5. šešir)
5. Crna Gora (6. šešir)

.. i onda se fino svi zajedno pokoljemo na stadionima, onako bratski kako samo mi znamo. I na terenu i na tribinama :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
zigizmund je napisao:
Vader je napisao:

1. Hrvatska (1. šešir)
2. Srbija (3. šešir)
3. BiH (4. šešir) ili FYR Macedonia
4. Slovenija (5. šešir)
5. Crna Gora (6. šešir)

.. i onda se fino svi zajedno pokoljemo na stadionima, onako bratski kako samo mi znamo. I na terenu i na tribinama :lol:

bude odmah proglasena GRUPA SMRTI :lol: :lol: :lol:
Prije ce Uzbekistan uci u EURO qualifiers(kako je krenulo mozda i hoce) nego takva grupa ispast a FIFA terminisati kvalifikacije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Najgore bi prošle BIH i Hrvatska, njih svi mrze! Srbija ne bi imala većih problema u CG, Makedoniji ili Sloveniji i obrnuto. Hrvati bi se loše proveli u Pravoslavnim zemljama, BIH ih je već jednom "srdačno" dočekala u prijateljskoj, ko zna šta bi bilo u kvalifikacijama, a poznato je koliko ih Zmajčeki ne podnose. BIH mrze apsolutno svi, osim možda Slovenaca, koji ignorišu sve zemlje bivše države, osim Hrvatske.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to bi bilo fantasticno za nase, jer su ostali, sasvim sigurno, najslabije reprezentacije iz svojih 'jakosnih' grupa (izuzev, mozda, crne gore)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
zigizmund je napisao:
Vader je napisao:

1. Hrvatska (1. šešir)
2. Srbija (3. šešir)
3. BiH (4. šešir)
4. Slovenija (5. šešir)
5. Crna Gora (6. šešir)

ovakva grupa nema sanse da se desi, tu bi bilo mrtvih na svakoj utakmici, ali, ukoliko bi se desila, mislim da bi Hrvatska bila prva, Srbija druga, CG treca, BiH, pa Slovenija, naravno to na osnovu kakve su se reprezentacije pokazale do sada u Euro kvalifikacijama.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Majko mila, pa pisanje na ovom forumu postaje toliko besmisleno da se pitam da li uopšte išta više da postujem. Ne samo što ljudi ponavljaju iste stvari po sto puta, nego mi još imputiraju da sam govorio nešto što uopšte nisam.
Pa hajde, da probamo još jednom, za one koji su malo tvrđi na ušima (u ovom slučaju - očima):
1) NIKAD nisam tvrdio da čovjek treba da bude nešto naročito oduševljen igrom Srbije. Međutim, ne treba ići ni u drugu krajnost i pljuvati bez ikakvih granica. Ono što sam ja tvrdio jeste sljedeće (i to ću odgovorno da tvrdim i ubuduće):
PORTUGAL I POLJSKA NISU NIMALO BOLJI OD NAŠE REPREZENTACIJE I NIŠTA VIŠE NE ZASLUŽUJU DA SE NAĐU NA EP. Njihov plasman je posljedica sreće i jednog više našeg poraza od autsajdera.
2) Priču o "rezervnom" timu Poljske na Marakani možete da okačite mačku o rep. Nama su falili Stojković (njegova zamjena Avramov kriv za oba gola), Vidić i Deki. Dakle ključni igrači.
3) Pretpostavljam da se pod "nesportskim i nefudbalskim" postovima podrazumijevaju Milankovi postovi. I sad evo (pošto su oni izbrisani) prebiram po sjećanju i pokušavam da se sjetim koji je to konkretno bio nefudbalski i nesportski i u kojem se širila mržnja ili nešto slično. Čovjek je fino rekao da otvoreno navija protiv Hrvatske (da ne bude zabune, ja takođe navijam protiv Hrvatske, kao i protiv Bosne). E sad, to je uzeto za zlo, a nikom ne smeta što drugi ljudi otvoreno navijaju protiv Engleske ili čak kažu da im je drago što se naši nisu plasirali. Znači Hrvati su u nekom zamišljenom sistemu vrijednosti iznad nas i iznad Engleza, o njima ne smije da se govori drukčije osim u superlativima, or else you get your post deleted.
4) Kad smo već o superlativima o reprezentaciji Hrvatske - nemam ništa protiv da vi koji stvarno mislite tako o njima te svoje superlative iznosite na nekom posebnom topiku koji bi bio posvećen reprezentaciji Hrvatske, ali na ovom, koji je posvećen Srbiji, to je oftopikovanje. Mislim, što baš izabraste Hrvate? Evo npr. plasirali su se i Italijani i Francuzi i ja mislim da su to izvanredne reprezentacije i da su mnogo bolje od Srbije, ajde malo da pišemo o njima. Druga je stvar što su Hrvati prošli pored uvijek kilave Rusije i Engleske koja ima najgori period još tamo od devedeset treće - četvrte kad su propustili Svjetsko prvenstvo, ali to je u svakom slučaju reprezentacija koja će VRLO brzo da se oporavi.
5) Kad smo već kod reprezentacije Engleske - da, ponoviću, vrlo mi je krivo što se nisu plasirali. Radije bih na EP gledao Runija, Lamparda, Kola, Ovena itd. nego neke tamo Kovače, Ćorluke, Modriće ili mlitave Ruse ili Poljake. Ali, šta je tu je. Osim toga, u Premijer ligi (ne bosanskoj nego engleskoj) igra se najbolji i najinteresantniji fudbal, što je jedan od razloga zašto volim englesku reprezentaciju iako naravno u toj ligi veoma bitnu ulogu imaju stranci.
6) Kad smo već (opet) kod Hrvata - pa, ako su tako dobri kao što se ovde predstavljaju, vjerovatno će biti prvi na Evropskom prvenstvu. Dok se to ne ostvari, ostaje nam samo da čekamo. Ako tamo debakliraju, tj. ispadnu u prvoj fazi, onda ipak znači da nisu nešto.
7) Kakvo iskustvo je imao Bilić? Vrlo malo. Vodio je npr. hrvatsku U-21 reprezentaciju koja je izgubila od SCG. A koji je smisao tog pitanja? Koji su njegovi veliki trenerski rezultati? Sad se na osnovu jednih uspješnih kvalifikacija on odjednom proglašava za trenersku veličinu. Zemljo, otvori se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 19:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Malo o sutrasnjoj utakmici iz Monda:

Citiraj:
Kazahstan, kao po kazni!
Petak, 23. novembar 2007. 17:00

Silno su u FSS želeli da se odigra zaostala utakmica protiv Kazahstana, računajući da će im pobeda u subotu (18 časova) na Partizanovom stadionu, uz tri boda protiv Poljske, poboljšati plasman na FIFA rang listi.

UEFA je uslišila želju našem Savezu, naredila Kazacima da drugi put u nedelju dana prevale put do Srbije, ali čak i da ih u subotu "rasturimo u komade", zbog remija sa Poljskom, ostaćemo u trećem šeširu uoči žreba za kvalifikacije na putu ka Mondijalu 2010. godine u Južnoj Africi u nedelju.

Šta smo tražili - to smo i dobili...

Nekolicina VIP reprezentativaca brzo se spakovala i vratila u svoje klubove. Klemente je umesto njih pozvao deset debitanata (Radiša Ilić, Ivan Stevanović, Dušan Andjelković, Djordje Tutorić, Gojko Kačar, Ljubomir Fejsa, Djordje Lazić, Stefan Babović, Ranko Despotović i Filip Djordjević) da odrade "kaznu" protiv Kazahstana pred verovatno sablasno praznim tribinama u Humskoj

Grupu igrača koja je ostala u Kovilovu posle meča sa Poljskom čine: Vlada Avramov, Branislav Ivanović, Nenad Kovačević, Igor Duljaj, Zoran Tošić, Boško Janković, Ognjen Koroman, Miloš Krasić i Milan Jovanović.

Jedan od onih koji je krenuo "kući", u svoj klub Valensiju, bio je i Nikola Žigić. Medjutim, zbog problema sa vizom morao je da se vrati sa milanskog aerodroma, pa je odlučeno da obuče trenerku i izadje pred novinare u Kovilovu.

"Daćemo sve od sebe da kvalifikacije završimo pobedom i pokažemo da ova generacija može mnogo, iako nismo uspeli da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo", izjavio je Žigić, koji će predvoditi našu navalu.

Iako je putem kompleta još letos prodato oko 10.000 ulaznica za mečeve sa Poljskom i Kazastanom, prošle srede bilo je duplo više Poljaka na "Marakani" nego naših navijača.

"Ne znam zašto su nam navijači okrenuli ledja. Nije tačno da igramo za reprezentaciju da bismo se videli sa porodicama, kao što se priča. Dolazimo da igramo za Srbiju, za naš narod, našu državu", rekao je Žigić.

(MONDO, Foto: MN Press)

Najbolji mi je onaj dio u kojem se spominju VIP reprezentativci :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 21:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Stvarno je ovo zabrinjavajuće, ova tema podsjeća na skupštinu RS i prepucavanja tamo a valjda je svima jasno da je to najgora moguća kletva.

@Harvester
Hrvatska se spominje jer se diskusija u zadnje vrijeme vodila uglavnom oko kvalifikacija za EP, pa se spominju i Rusija i Engleska a eto tebi smeta samo Hrvatska. Čisto tvoja stvar i tvoj kompleks što si ti nezadovoljan.

Apollonia je napisao:
Najbolji mi je onaj dio u kojem se spominju VIP reprezentativci

To govori o onima koji pišu, to je stvarno komično, ali to je neka agencija i ne treba uzimati za ozbiljno takav nedostatak pismenosti.

zigizmund je napisao:
Aj zamisli ovakvu grupu, realno je moguće

Imamo predstavnika u svim šeširima osim u drugom

1. Hrvatska (1. šešir)
2. Srbija (3. šešir)
3. BiH (4. šešir)
4. Slovenija (5. šešir)
5. Crna Gora (6. šešir)

.. i onda se fino svi zajedno pokoljemo na stadionima, onako bratski kako samo mi znamo. I na terenu i na tribinama

Zanimljiva ideja, to bi stvarno bila tragi-komedija. Moja prognoza raspleta u takvoj grupi bi bila sljedeća:
1.Hrvatska, 2. Crna Gora, 3.Slovenija, 4.Srbija, 5. BiH.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2007, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hrvatska se spominje jer se diskusija u zadnje vrijeme vodila uglavnom oko kvalifikacija za EP, pa se spominju i Rusija i Engleska a eto tebi smeta samo Hrvatska. Čisto tvoja stvar i tvoj kompleks što si ti nezadovoljan.

Hm, pa moram da ti čestitam, nije baš jednostavno nagurati toliko gluposti u dva reda. Daklem, probaćemo da objasnimo još jednostavnije:

Ne smeta mi spominjanje hrvatske reprezentacije, ništa više nego npr. reprezentacije Konga ili Zapadne Samoe, kao što mi ne smetaju ni potpuno sulude i nerealne salve pohvala na račun iste. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ono što meni SMETA jeste BRISANJE POSTOVA ljudi koji nisu saglasni sa generalnim (superpovoljnim) mišljenjem ostatka foruma o toj reprezentaciji, pod izgovorom da su ti komentari NESPORTSKI i NEFUDBALSKI (što nisu) i da RASPIRUJU MRŽNJU (što takođe nije tačno).

I naravno, kad bi sad neko počeo iz čista mira da veliča npr. reprezentaciju Bruneja ili Laosa, normalno da bi se pojavio neko ko bi reagovao "Ej, čekajte malo ljudi, pa Brunej i Laos ne spadaju među fudbalske velikane!".

I kad smo već kod nereciprociteta, da ponovim što sam već tri milijarde puta rekao - kritike na račun Engleza i Srba su dozvoljene, a na račun Hrvata nisu. Ajd da je u pitanju nekakav hadezeovski forum, pa da čovjek i razumije (mada je pitanje da li bi i tamo bili toliko striktni), ali na nečem što se zove "banjaluka.com forumi" to mi nekako izgleda malo bizarno, pošto koliko znam Banjaluka nije u Hrvatskoj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

izvor index.hr, izjava nekog talijanskog menadzera

" Modrić je izvanserijski nogometaš, najbolji vezni igrač ovog trenutka na kugli zemaljskoj ", rekao je dodavši: "Ljudi stalno govore o Franku Lampardu, no svi trebamo shvatiti da je ovdje riječ o 22-godišnjaku koji je za Hrvatsku već skupio 35 nastupa. Taj dečko jednostavno može sve".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plako sam od smijeha kad sam ovo procito.

dakle, mesi, ronaldinjo, fabregas, kaka, zao mi vas je. najbolje je da se vratite iz rupa iz kojih ste dosli, svakako ce neko od vas kolko sutra da bude rezerva luki...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 22:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ma Modric je qurac na biciklu,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma Modric je qurac na biciklu,

nacionalisto, sovinisto!! jel to hoces da kazes da neko ko je prije tri godine igro u zrinjskom nije najbolji igrac na svijetu? kompleksasu, losi covjece, ti sto hoces da nam das puske u ruke da se ubijamo. odlazi, sotono!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 01:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

izvor index.hr, izjava nekog talijanskog menadzera

" Modrić je izvanserijski nogometaš, najbolji vezni igrač ovog trenutka na kugli zemaljskoj ", rekao je dodavši: "Ljudi stalno govore o Franku Lampardu, no svi trebamo shvatiti da je ovdje riječ o 22-godišnjaku koji je za Hrvatsku već skupio 35 nastupa. Taj dečko jednostavno može sve".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plako sam od smijeha kad sam ovo procito.

dakle, mesi, ronaldinjo, fabregas, kaka, zao mi vas je. najbolje je da se vratite iz rupa iz kojih ste dosli, svakako ce neko od vas kolko sutra da bude rezerva luki...

Milanko Djeric je napisao:
nacionalisto, sovinisto!! jel to hoces da kazes da neko ko je prije tri godine igro u zrinjskom nije najbolji igrac na svijetu? kompleksasu, losi covjece, ti sto hoces da nam das puske u ruke da se ubijamo. odlazi, sotono!

Više je nego očigledno ko je ovdje kompleksaš.

@Harvester
Evo sad Milanko piše o Hrvatima. Shvatio je i on da nema vajde baviti se reprezentacijom Srbije.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 24 Nov 2007, 01:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Harvester je napisao:
Ono što meni SMETA jeste BRISANJE POSTOVA ljudi koji nisu saglasni sa generalnim (superpovoljnim) mišljenjem ostatka foruma o toj reprezentaciji, pod izgovorom da su ti komentari NESPORTSKI i NEFUDBALSKI (što nisu) i da RASPIRUJU MRŽNJU (što takođe nije tačno).

Do ove rasprave o hrvatskoj reprezentaciji uopšte ne bi ni došlo da jedan forumaš, znamo svi o kome je riječ, nije sustavno na SVAKOG forumaša koji je išta pozitivno rekao o toj reprezentaciji svaljivao niz uvreda i rečenica koje naprosto graniče sa zdravom pameću. Dakle, osim što je time kršio niz pravila lijepog ponašanja na forumu, tjerao je sve forumaše iz iste te teme i odvodio temu u pogrešnom smjeru. Ako dotični misli da je San Marino bolja reprezentacija od Hrvatske, onda je dovoljno to jedanput napisat, a ne spam-at cijelu temu i to pisati svakih pola sata i svađati se sa svakim forumašem koji misli drugačije. Takvi postovi se ubuduće trebaju brisat, i drago mi je da su i moderatori to primijetili ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 01:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Pošto vidim da je počela vječita i megapopularna povika na moderatore, koji brane slobodu govora na forumu, da razjasnimo nekoliko stvari...

Nitro je napisao:
Obrisane su nefudbalske i nesportske stvari, odnosno rasprave na ličnom nivou.

Takva je bar bila moja procjena, a ona naravno može da se dovede u pitanje... Nisam nikakav ideal objektivnosti niti me nešto posebno tangira činjenica da neko vrijeđa hrvatsku reprezentaciju...

Citiraj:
Ono što meni SMETA jeste BRISANJE POSTOVA ljudi koji nisu saglasni sa generalnim (superpovoljnim) mišljenjem ostatka foruma o toj reprezentaciji, pod izgovorom da su ti komentari NESPORTSKI i NEFUDBALSKI (što nisu) i da RASPIRUJU MRŽNJU (što takođe nije tačno).

Prigovor na moderatore možeš slobodno uputiti administraciji foruma. Inače je ova procjena notorna glupost i ne bih je uopšte komentarisao da se nije dotakla lično mene. Uopšte nisam brisao isključivo uvrede na račun hrvatske reprezentacije, već glupu raspravu koja se povela tim povodom, a koja nije imala puno veze sa fudbalom. Neko raspirivanje mržnje, nigdje nisam spominjao.

Od mene toliko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 02:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Nitro,

posteno. doduse, obriso si moj post u kojem sam objasnjavao da to sto ja ne smatram hrvatsku reprezentaciju posebno jakom ne znaci da ja mrzim hrvatsku drzavu, hrvatski narod ili bilo sta drugo. nije imalo veze sa temom (kao ni mnogo drugih stvari koje su mnogi drugi izrekli), samo sam bio izricito protiv te generalizacije po kojoj sam ja nacionalista ako navijam protiv hrvata

@zigizmund

:lol: :lol: :lol: ti me nagrdi ko da sam franjo tudjman u najmanju ruku. jos kad bi mi citiro koje sam ja to uvrede podijelio bilo kome, bio bi ti do groba zahvalan. prava je istina da ste svi poceli mene da napadate samo zato sto sam reko da hrvati, pobogu, nisu tako sjajni. a ocigledno nisam jedini koji tako misli.

@fantomacan : ti ne bi primijetio sarkazam ni da te pogodi u glavu...

sto se tice teme, kao sto rekoh, moze klementea da pljuje ko hoce i koliko hoce, bolje rjesenje od njega nemamo. moramo da stvorimo neki kontinuitet i neku prepoznatljivu igru. sto se mene tice, nemam nista protiv da nas stil ubuduce bude defanzivna igra. posto imamo jaku odbranu, odlicnog duljaja na poziciji zadnjeg veznog, i sasvim dovoljno igraca koji mogu da sakriju loptu, uz sjajnog zigica u napadu fali nam samo jos jedan standardan centarfor ili poluspic i mislim da mozemo uspjesno da simuliramo italijansku taktiku koja, ma koliko je mrzili, uvijek donosi rezultate

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 08:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovoj temi pod hitno treba jedanSlika

i u buduce brisati sve komentare koji nemaju veze sa naslovljenom temom

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2007, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
i u buduce brisati sve komentare koji nemaju veze sa naslovljenom temom

Heh, pa onda ne bi mnogo toga ostalo :D

No dobro, ja smatram da smo završili sa ovim malim oftopikom, pa možemo da se vratimo temi. Daklem, danas u Sportu piše da je većina ljudi protiv Klementea (doduše, radi se o anketi čiji je uzorak bio 100 ljudi), a kao ozbiljnog kandidata za selektora spominje se Ljubiša Tumbaković (?!). Šta mislite o ovome? Doduše, vidim da nešto spominju i Murinja (?!?!?).

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 24 Nov 2007, 14:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Heh, pa onda ne bi mnogo toga ostalo :D

No dobro, ja smatram da smo završili sa ovim malim oftopikom, pa možemo da se vratimo temi. Daklem, danas u Sportu piše da je većina ljudi protiv Klementea (doduše, radi se o anketi čiji je uzorak bio 100 ljudi), a kao ozbiljnog kandidata za selektora spominje se Ljubiša Tumbaković (?!). Šta mislite o ovome? Doduše, vidim da nešto spominju i Murinja (?!?!?).

I ja sam procitao to za Tumbakovica i pise da je vrlo uspjesno vodi kineski klub, pa dokle vise ti "proslavljeni" (nekazem da Tumbakovic nevalja) treneri zar mi stvarno nemamo strucnjaka evropskog kalibra nego se moramo oslanjati na srtucnjake koji su zavrsili u Kini, Indiji Vijetnamu... Vise sam za Dukica ili Mihajlovica nego za proslavljenog kineza

Citiraj:
Mihajlović: "Saradnja sa Terzićem je nemoguća"

Siniša Mihajlović je predhodnih dana u srpskim medijima često pominjan kao najozbiljniji kandidat za naslednika Havijera Klementea, koji će danas protiv Kazahstana verovatno poslednji put voditi reprezentaciju Srbije.

Pomoćni trener Intera je potvrdio da je zainteresovan za funkciju selektora, ali je postavio uslov za povratak u srpski fudbal – odlazak Zvezdana Terzića sa čela Fudbalskog saveza Srbije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]