banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 16:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Pa stvarno je ucinio veliki napor da promjeni neke stvari, krenuvsi sa nazivima ( Thrash metal u Trash metal) ... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 16:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Nov 2007, 21:25
@EdenEcho
Mudro zbors i hvala na podrsci.

@Whitesnake
Lekcije iz engleskog moze svako davati. Shell greska moja u pisanju, mozee se desiti svakome. A ti me toliko znas da mozes da kazes da nisam Englez?(nije bitno).
Malo vise ljudi pocinju da skracuju rijeci u engleskom jeziku zbog njima sve lakseg govora, posjeti GB ili US and A.

@***S@NI***
Nisam iz hakerskog tima za razliku od tebe.

@Molotov
Hahahahahah................
Izvredjao koga? Bilo je vise meni psovanja nego da sam ja ikome ista opsovao.Ja sam elegantno psovao za razliku od nekih.
Sprdacinu ja napravio? Daj koga ti varas. Svi su napravili sprdacinu na flajer, a ja sam samo to branio.

@slayerized
Nisam autor tog flajer, a i nisam u toj organizaciji. Znam ljude koji to organizuju pa ih podrzavam.

Svi volite da puno pricate, a malo toga da realizujete.
Da ste malo korektnije pitali bi ko je autor toga da mu ukazete na gresci, a ne tako da svi se ismijavate necijoj dobroj volji da nesto malo pokrene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Sudzuk, normalno da ce se ljudi sprdati na taj racun, malo pravopisa nije na odmet, pogotovo ako slusas taj metal, isuvise je glupo da pises trash i govoris ded. A moraju se i tebi smijati kad lupis neku glupost, nista strashno.
Kad si vec toliko kriticki nastrojen, sta si ti organizovao u gradu? Mozes nam reci, da i mi krenemo za tvojim primjerom i pomjerimo stvari?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Sudžuk je napisao:
Svi su napravili sprdacinu na flajer, a ja sam samo to branio.

da se razumemo, flajer je super napravljen, ta lobanjica i sve....čak mi se i sviđa, ali jebeno ne možeš reći da je TRASH samo gramatička greška! Treba biti ČOVEK i reći ''jbg, momak nije tolko upućen, popravićemo''.

Sudžuk je napisao:
Da ste malo korektnije pitali bi ko je autor toga da mu ukazete na gresci, a ne tako da svi se ismijavate necijoj dobroj volji da nesto malo pokrene.

I ko je taj cenjeni gospodin? :lol: [/quote]

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
btw. ko će sve odavde ići i da li će uopšte ići ? :lol:

I da, zašto se plaća ulaz? Mislim, ok kad je svirka, nije mi žao dati pare, ali ipak metal night :roll:

TO MI I NIJE BAŠNORMALNO!!!

I da! nadam se da to nije onaj DJ što je puštao muziku u INSOMNIJI :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 19:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2002, 21:43
sudzuk... nov si... ne znas kako ovdje na forumu stvari funkcionicu (barem na muzika i najave i recenzije)... postavi se tema... dvoje odgovore vezano za temu pa se ostali nakace prditi ne vezano za temu... e... nadje se neko ko se zapali kad cuje svakave idiotizme i onda svi manje-vise krenu ga zajebavati, posto su pobrali svu pamet svijeta, pa je prosipaju po forumima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bas me sad zanima ko ce biti DJ. U gradu znam samo jednu osobu koja slusa sve ove pravce (osim hevija), a znam da on nije to vece DJ. Ne vjerujem da jedna osoba moze kvalitetno da pokrije ovoliki dijapazon pravaca, barem dve su potrebne, ali vidjecemo, lijepo je sto je sansa na pomolu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

babac je napisao:
sudzuk... nov si... ne znas kako ovdje na forumu stvari funkcionicu (barem na muzika i najave i recenzije)... postavi se tema... dvoje odgovore vezano za temu pa se ostali nakace prditi ne vezano za temu... e... nadje se neko ko se zapali kad cuje svakave idiotizme i onda svi manje-vise krenu ga zajebavati, posto su pobrali svu pamet svijeta, pa je prosipaju po forumima

Niko covjeka ne zeza zato sto je rekao nesto pravilno/pametno, a tvoj post bi imao smisla da ti ne radis apsolutno isto - ides i prdis po forumima kao i mi prozvani. Samo sto svakome sopstvena govna najmanje smrde, ili cak mirishu. Pishe se nevezano, a ne "ne vezano". Covjek treba da uci iz svojih gresaka, ne proglasava ih nevaznima ili jos gore, pravilnima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 20:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
@rakun slavko
saglasan sam sa tvojim komentarom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 21:08 
Voajer
Voajer

@Rakun_Slavko
Nisam sjedio cjelo vrijeme za forumom i interneto i divio se svojoj genijalnosti.

@slayerized
Fino je to sto kazes sad.
Ne znam tacno ko je autor tog flajera.

@babac
Da li si ti iz elektro skole?
Svi smo mi jako pametni kad drugima trebamo da solimo amet.
Znam da je tako na tako na vecini foruma, ali na ovom je bas prekriticno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Sudžuk je napisao:

mi kritični? otkud ti to?

e da. još jedna stvar:

PIŠE SE "PAMET"!!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 22:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2002, 21:43
Citiraj:
Niko covjeka ne zeza zato sto je rekao nesto pravilno/pametno, a tvoj post bi imao smisla da ti ne radis apsolutno isto - ides i prdis po forumima kao i mi prozvani. Samo sto svakome sopstvena govna najmanje smrde, ili cak mirishu. Pishe se nevezano, a ne "ne vezano". Covjek treba da uci iz svojih gresaka, ne proglasava ih nevaznima ili jos gore, pravilnima!

naravno, tema je dzndzn vece, a ti mene ucis pravopisu... dok pisem puca mi q da li cu napisati pravilno ili nepravilno... mada me ne cudi da si se ti prvi nasao prozvanim kad sam ovo postovao

Citiraj:
@babac
Da li si ti iz elektro skole?

taj sam.
nije forum toliko kritican koliko ova dva podforuma... posto su isti likovi na oba

--------------------------------------------

DJ je cober

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
Sudžuk je napisao:

@***S@NI***
Nisam iz hakerskog tima za razliku od tebe.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

babac je napisao:
DJ je cober

Hmm, hajde zivi bili pa vidjeli, mada ne znam kako neko ko se otvoreno deklarise kao nazi slusa hcpunk koji je antifa u 99% slucajeva i hc u kojem isto toliko bendova fura fazon good night white pride :-? Slusas bendove koji se direktnim akcijama i svojim temama pjesama bore protiv onog za sta se ti zalazes, cudnovato li ce to biti.

Sudzuk: dobro, nisi sjedio za kompjuterom/internetom, vjerovatno si bio na nekoj klupi ili u kafani za to vrijeme i naucio mnogo novih i korisnih stvari? I nisi mi odgovorio, sta imas iza sebe od svirki/slusaonica?

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 21 Nov 2007, 23:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da dodam, ne mogu nesto pretjerano da se radujem i podrzavam to sto ce umjesto onog dj-a zaglavljenog u vremenu biti neko drugi i naplatiti 3 KM sto ce pustati sta mu se gushtne to vece :-? Tesko da se to moze nazvati "desavanjem" pa da bi to trebao nesto podrzavati, covjek ce vjerovatno po starom principu, od ulaznice hallu marku, 2 sebi u dzep, ne placa nista ni muzicare/prostor/ozvucenje, wtf, sad bih trebao da se osjecam neugodno jer ne podrzavam takva desavanja? :roll:
Svakako da me raduje sto ce se u hallu moci cuti normalniji repertoar od uobicajenog, daleko od toga, ali nemojmo sad tu uzdizati neciji trud i volju, plakatirace za 10-20 KM troskova, i uplusati se na osnovu jednog narezanog mp3 diska ili donesenog memory sticka...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 23:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
DOSTAAAAAAAAAAA!

Zvaću Junuza... sa http://www.junuz.cjb.net ...

A ako on dođe ovdje... a nadajmo se da neće... sve ovo... uključujući i mene, nestaće u roku sekund...

Ju nou...

:drinking:

Poslednji put menjao Adrenalin dana 21 Nov 2007, 23:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Adrenalin je napisao:
DOSTAAAAAAAAAAA!

šta dosta ti si sve zakuvao! morao si da vidiš da fali "H"? eto ti sad :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 23:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Etot' stoke ovdje... moj nerevare...

Daj im internet... Daj im kurac!

Ju nou...

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 00:01 
Voajer
Voajer

@nerevar
Drago mi je sto si me ispravio. Steta sto to nece nista promjeniti tebe sirota uma.

@Rakun_Slavko
Nisam provodio svo vrijeme u nekom parku i kaficu.
Pitas me sta sam organizirao od svirki/slusaonica u ovom gradu? Nista sto bi tebe interesovalo. A sto se ti ne pohvalis sta si ti organizirao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sudžuk je napisao:
@nerevar
Drago mi je sto si me ispravio. Steta sto to nece nista promjeniti tebe sirota uma.

@Rakun_Slavko
Nisam provodio svo vrijeme u nekom parku i kaficu.
Pitas me sta sam organizirao od svirki/slusaonica u ovom gradu? Nista sto bi tebe interesovalo. A sto se ti ne pohvalis sta si ti organizirao?

Nisam ni ja svo na netu - treba raditi da se plati net i da se ne mora cimati starce za rukav kad treba nova odjeca i izaci u grad :wink:. Organizovao sam, ali nista sto bi tebe interesovalo(nije bm). Al' je bilo ljudi dovoljno i to je glavno.
A mene nije tvoje interesovalo ako je od metala heavy/prog/power, tako da sunjam da nisam bio ako si nesto organizovao, osim ako nisi za slusaonu zakucao cijenu 3 marke, hoces odati sta je to bilo?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]