banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 19:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 18:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
marlonbrando je napisao:
Trenutna situcaija u Zvezdi je da nas tim ne zna da igra napadacki fudbal i da zbog toga imamo toliko neresenih u prvenstvu i imamo problem kada udjemo u utakmicu koja zahteva da vodimo igru! Da se ne lazemo Djukic je i za Djurovskog i za Kosanovica sjajan strucnjak jer je sa osrednjim timom koji je pojacan sa par igraca na pozicijama na kojima je trebalo uspeo da napravi odlicnu igru koja za sada daje i rezultate.

mecu da se svadam i pametujem

Smederevo Zvezda 2:5

Tri(3) boda u zadnje tri utakmice na domacem terenu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 23:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
The_One je napisao:
fantomacan je napisao:
To je ostalo još od Taribo Vesta. Pošto je poznato da je on Vudu vrač, kako su pisali neki poznati mediji, on je iz pakosti prema najvećem rivalu zamađijao taj klub. Mislim da se to može riješiti jedino da plate Taribu da popravi to što je napravio.

Nije Taribo nikakav vudu vrač. On je, dok je igrao u Milanu, osnovao svoju religiju kako bi izbjegao plaćanje poreza (valjda po žabarskim zakonima sveštenici bilo koje priznate religije imaju niže stope poreza na dohodak).
Kasnije je pričao kako je to bila dobra zajebancija, a masa ljudi se popalila na tu "religiju".

Nemoj tako, ozbiljni mediji su pisali o tome. Vidjeli su ga kako sa nekim ostacima zaklanih životinja hoda oko golova, što je dokaz samo za sebe. Uostalom vidjećete sami, dok ne zovnu Tariba da im pomogne biće ovako, trebali su ga već kontaktirati.
Te silne smjene trenera su potpuno pogrešne. Teško je očekivati da trener u 3-4 utakmice okrene ekipu za 360 stepeni. Trebalo je dati još šansu Kosanoviću, teško da će Mitar biti bolji, a mislim da i igrači i klub trpe štetu zbog tih stalnih promjena. Šta će ako Tarmi izgubi 2-3 zaredom? Dovesti Marinka Rokvića?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
fantomacan je napisao:
Dovesti Marinka Rokvića?

Kebu,da otpara marakano,marakano :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Nov 2007, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nitro je napisao:
Jestrović het - trik, Milovanović dao golčinu iz voleja sa 20-ak metara, a Molina majstorija iz slobodnjaka. Konačno predstava dostojna Zvezde, a bez Gaja i Kastilja... I Bajalica konačno dobio priliku od prve minute, a kako vidim novi trener se sprema da malo rehabilituje neke igrače, prije svega zaboravljenog Vladimira Đorđevića, koji je na mene, po dolasku iz Brazila, ostavio odličan utisak... Još samo da vidim Salasa od početka na nekoj utakmici...

Eeeeeee, Mujo, da si kreno kad si konja sedlo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 19:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Vuk_samotnjak je napisao:
marlonbrando je napisao:
Trenutna situcaija u Zvezdi je da nas tim ne zna da igra napadacki fudbal i da zbog toga imamo toliko neresenih u prvenstvu i imamo problem kada udjemo u utakmicu koja zahteva da vodimo igru! Da se ne lazemo Djukic je i za Djurovskog i za Kosanovica sjajan strucnjak jer je sa osrednjim timom koji je pojacan sa par igraca na pozicijama na kojima je trebalo uspeo da napravi odlicnu igru koja za sada daje i rezultate.

mecu da se svadam i pametujem

Smederevo Zvezda 2:5

Tri(3) boda u zadnje tri utakmice na domacem terenu

Ti ocigledno razmisljas od utakmice do utakmice i/ili imas veoma kratko pamcenje? Sta je od to dvoje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Nas klub je sada u krizi a kako ce iz nje izaci veliko je pitanje. Zelim da dodje na celo Zvezde pametan i posten covek koji pri tome voli fudbal i koji razume neke osnovne fudbalske zakonitosti! Za trenera ili tim menadzera bih odmah doveo Muslina i rekao evo ti sve sto si trazio ali ja zelim te i te rezultate u naredne tri-pet godina i kraj price. Ako se ti rezultati ne ostvare kupis prnje i na tvoje mesto dolazi neko drugi!

Пискију ниси дао ни 2 године, почео си пљувати. Толико о објективности. Било како било, биће још времена за битке са комшијама за титулу, само да се консолидују ствари у клубу. Надам се ротацијама од новог тренера, и надам се правој шанси Саласу и осталима који нису до сада добили исту. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Ti ocigledno razmisljas od utakmice do utakmice i/ili imas veoma kratko pamcenje? Sta je od to dvoje?

Ako se postavi napadacka taktika ima ko u Zvezdi da daje golove.

A sto se tice Dukica njega podrzavas vec cjelu godinu a sta je on to uradio za tu godinu? Mislim da ga nebi podrzavao da trenira Zvezdu i da je odigrao 3 neresene utakmice na Marakani za redom.
Sa utakmicom manje i derbijem ako bog da Zvezda preuzima prvo mjesto sto opet govori da Dukic nista nije uradio sa ovim timom ili se lozis na 11:1 sa Zrinjskim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:

A sto se tice Dukica njega podrzavas vec cjelu godinu a sta je on to uradio za tu godinu? Mislim da ga nebi podrzavao da trenira Zvezdu i da je odigrao 3 neresene utakmice na Marakani za redom.
Sa utakmicom manje i derbijem ako bog da Zvezda preuzima prvo mjesto sto opet govori da Dukic nista nije uradio sa ovim timom ili se lozis na 11:1 sa Zrinjskim.

Znaci da li si ti u zadnjih godinu dana gledao utakmice Meridijan lige? Objektvino reci ko igra bolje zadnjih godinu dana? Objektivno ko je vise para ulozio u tim? Ko je sa skromnijim igrackim kadrom napravio bolju igru? Na kraju taj Djukic je ipak dvostrukni uzastopni vicesampion evrope za mlade, a da li mislis da bi bilo koji trener Zvezde u zadnjih godinu dana to uradio? Koji ozbiljan klub to menja na takav nacin i tako cesto trenere (Dostanic, Bajevic, Djurovski, Kosanovic)? Da me ne shvatis pogresno drago mi je da je vecina njih napustila Zvezdu!

Znam da ce zlonamerni da dovedu u pitanje moju ljubav prema Zvezdi nakon hvale Djukica, ali sada sam bio samo objektivan, a ti sto nakon jedne utakmice u kojoj smo toliko golova dali vise zahvaljujuci njima i njihovoj otvorenoj igri nego nasoj savrsenoj dolazis do zakljucka kome jos uvek nije mesto je tvoj problem. Primeti kako novog trenera ne komentarisem i kako coveku dajem sansu da se dokaze, kao sto sam takodje dao sasnu i pojacanjima iz proslog roka pa sam ih nakon par odgledanih utakmica poceo pljuvat!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 18:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Primeti kako novog trenera ne komentarisem i kako coveku dajem sansu da se dokaze, kao sto sam takodje dao sasnu i pojacanjima iz proslog roka pa sam ih nakon par odgledanih utakmica poceo pljuvat!

Nikakve veze ovaj tvoj komentar nema pustas trenera da se dokaze pljuvajuci mu prije par dana te iste igrace. :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
marlonbrando je napisao:
marlonbrando je napisao:

Znaci da li si ti u zadnjih godinu dana gledao utakmice Meridijan lige? Objektvino reci ko igra bolje zadnjih godinu dana? Objektivno ko je vise para ulozio u tim? Ko je sa skromnijim igrackim kadrom napravio bolju igru? Na kraju taj Djukic je ipak dvostrukni uzastopni vicesampion evrope za mlade, a da li mislis da bi bilo koji trener Zvezde u zadnjih godinu dana to uradio? Koji ozbiljan klub to menja na takav nacin i tako cesto trenere (Dostanic, Bajevic, Djurovski, Kosanovic)? Da me ne shvatis pogresno drago mi je da je vecina njih napustila Zvezdu!

Znam da ce zlonamerni da dovedu u pitanje moju ljubav prema Zvezdi nakon hvale Djukica, ali sada sam bio samo objektivan, a ti sto nakon jedne utakmice u kojoj smo toliko golova dali vise zahvaljujuci njima i njihovoj otvorenoj igri nego nasoj savrsenoj dolazis do zakljucka kome jos uvek nije mesto je tvoj problem. Primeti kako novog trenera ne komentarisem i kako coveku dajem sansu da se dokaze, kao sto sam takodje dao sasnu i pojacanjima iz proslog roka pa sam ih nakon par odgledanih utakmica poceo pljuvat!

На списку тренера недостаје брат Валтер. :wink:
Ђукић је просјечан тренер.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2007, 09:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Primeti kako novog trenera ne komentarisem i kako coveku dajem sansu da se dokaze, kao sto sam takodje dao sasnu i pojacanjima iz proslog roka pa sam ih nakon par odgledanih utakmica poceo pljuvat!

Nikakve veze ovaj tvoj komentar nema pustas trenera da se dokaze pljuvajuci mu prije par dana te iste igrace. :oops:

Dobar deo tih igraca pljujem vise od godinu (Milovanovic, Basta, Andjelkovic, Tutoric i td), ali ako stvarno volis fudbal onda bi trebao da znas da dobar trener i iz prosecnih igraca izvuce 150%, a ovaj komentar ti nema veze sa celom pricom ali ajd'...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2007, 11:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Konačno novi sajt:

ФК Црвена Звезда

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2007, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
B92:

Citiraj:
Privrednik Toplica Spasojević izabran je za novog predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Na sednici Skupštine aktuelnog šampiona, mesec dana posle odlaska Dragana Stojkovića sa te funkcije, Spasojević, predsednik ITM grupe, izabran je za njegovog naslednika, sa 52 glasa za, dok je petoro članova Skupštine bilo uzdržano.

Spasojević je Skupštini izložio petogodišnji plan razvoja kluba, i najavio donošenje dugoročnog plana do 2020. godine. Po rečima novog predsednika Zvezda mora da zadrži status najvećeg kluba u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, formira skautsku mrežu u Srbiji, regionu i širom sveta, i da transformiše školu fudbala u jednu od najjačih na svetu.

Skupština Crvene zvezde otvorena je razrešenjem dužnosti Dragana Stojkovića, koji je na funkciji predsednika bio od jula 2005. godine.

Novi član Skupštine FK Crvena zvezda je Vladica Popović, koji će popuniti mesto nedavno preminulog Srđana Mrkušića.

Spasojević će u roku od 90 dana predložiti Skupštini nove članove Upravnog odbora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2007, 23:48 
Veteran
Veteran

Apollonia je napisao:
B92:

Citiraj:
Privrednik Toplica Spasojević izabran je za novog predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Na sednici Skupštine aktuelnog šampiona, mesec dana posle odlaska Dragana Stojkovića sa te funkcije, Spasojević, predsednik ITM grupe, izabran je za njegovog naslednika, sa 52 glasa za, dok je petoro članova Skupštine bilo uzdržano.

Spasojević je Skupštini izložio petogodišnji plan razvoja kluba, i najavio donošenje dugoročnog plana do 2020. godine. Po rečima novog predsednika Zvezda mora da zadrži status najvećeg kluba u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, formira skautsku mrežu u Srbiji, regionu i širom sveta, i da transformiše školu fudbala u jednu od najjačih na svetu.

Skupština Crvene zvezde otvorena je razrešenjem dužnosti Dragana Stojkovića, koji je na funkciji predsednika bio od jula 2005. godine.

Novi član Skupštine FK Crvena zvezda je Vladica Popović, koji će popuniti mesto nedavno preminulog Srđana Mrkušića.

Spasojević će u roku od 90 dana predložiti Skupštini nove članove Upravnog odbora.

Po ovakvim neodmjerenim izjavama se odmah može reći da je budala. Nema ih godinama nigdje na evropskoj sceni, završavaju već u pretkolima, a on će da pravi "skautsku mrežu po cijelom svijetu, da napravi najbolju školu fudbala i da bude najveći klub u centralnoj i JI Evropi". Za početak bi trebalo da postanu šampioni što će biti teško pa da uđu barem u ligu Uefa i sljedeće godine i pokušaju preživiti prve 4 utakmice. A od te megalomanije ne treba ni reći da neće ništa biti. Tako je isto Milovan Đorić kad je postao selektor u prvom intervjuu nabacao tako neke gluposti, znao sam odmah da je dijabola. Mislim da nikada veća budala nije bila selektor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 01:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Nema ih godinama nigdje na evropskoj sceni, završavaju već u pretkolima, a on će da pravi "skautsku mrežu po cijelom svijetu, da napravi najbolju školu fudbala i da bude najveći klub u centralnoj i JI Evropi". Za početak bi trebalo da postanu šampioni što će biti teško pa da uđu barem u ligu Uefa i sljedeće godine i pokušaju preživiti prve 4 utakmice.

Nije da branim Spasojevića jer je po meni, samo jedan od brojnih novopečenih bogataša, koji će da ispere vagone novca preko Zvezde, ali nema ničeg neodmjerenog u toj izjavi. Osvajanje titule je kratkoročan plan, dok bi revitalizacija unazađene omladinske škole stvorila podlgou za dugoročnija rješenja. Dva igrača godišnje iz omladinskog pogona, pod uslovom da nisu sinovi raznih Đoki, Žiki i ostalih, značila bi dva igrača manje kupovine, tokom prelazinih rokova. O značaju skautinga dovoljno govori dobro odrađen posao sa Kastiljom, koji je stigao za male pare, a sad vrijedi daleko više...
Aleks Ferguson je recimo, po dolasku u Mančester 1986. kao prvo i osnovno, pojačao rad u omladinskim kategorijama, kako bi se klub u budućnosti oslonio na spostvene snage, a kao drugo pojačao skauting širom Evrope. Kao posljedica prvog došli su Gigs, braća Nevil, Skols, Irvin, Bekam i ostali, dok je pojačan skauting u svim dijelovima Evrope, Mančesteru za male pare donio i jednog Kristijana Ronalda, a prije toga i Roja Kina, Solskjera i gomilu drugih. A Ferguson je prvu titulu sa Mančesterom osvojio tek 7 godina po dolasku u klub...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 02:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nije Ronaldo bio baš jeftin, 12 miliona funti. Jeftino je prošao Sporting CP koji ga je uzeo za 200.000 evra pa ga nakon godinu i po prodao za 12 miliona i to funti. Jednostavno Premiership prerasta u Calcio od prije 10 godina, kad je bilo veoma teško naći jeftine ili mlade igrače iz omladinske škole koji mogu da budu iskorišteni u prvom timu. Danas svi znaju kupovnu moć Manchestera i sl. klubova i kad oni pokažu interes za igrača, cijena skače 10 puta. Igrači od 16-17 godina su već na cijeni i o njima pričaju svi mediji. Burnley je naplatio 2.4 miliona funti od Manchestera, prije par dana, za 14-godišnjeg Cofija, a Giggs, Nevilli, Beckham, Brown, Butt,... su dolazili za džaba u istim godinama!!! Sad pogledajte da u Engleskoj, u kojoj djeca prvo kažu fudbal pa mama i tata ima samo jedan klinac o kojem trubi cijela nacija. Zamislite tek kakva je situacija u Srbiji?! U 10 godina u Srbiji stasa 5-6 igrača za koje se može reći da su vrhunska klasa, a ostali "talenti" završe po Holandiji, Rusiji, Ukrajini, Austriji,... Teško da tu domaći skauting može pomoći pa su se klubovi okrenuli potrazi za "polovnim" strancima kojima je i Srbija obećana zemlja ili samo odskočna daska za dalje. S omladinskom školom je još gore jer generacije dolaze i odlaze iz prvog tima u kompletu, po 7-6 ih ode u jednoj sezoni!!! Da se još par klubova uključi u trku za titulu, da se dovedu "iskosniji" igrači, a da se mladima povremeno pruža šansa, bilo bi nečega. Ovako ih gurnu u vatru sa 18-19 godina, jedni od njih "sagore", a oni koji pokažu nešto već u zimskom prelaznom roku napuštaju klub. Sjetite se Partizana u onaj sezoni kad su vratili sve igrače koji nisu bili standardni po Evropi, uza par omladinaca, od kojih su se istakli Lazović i Vukčević, ta ekipa je djelovala zrelo na terenu. Nema ekipe, kad dva kapitena imaju po 22 godine!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 02:59 
Veteran
Veteran

Sve su to prevelike riječi za klub koji ne znači ništa u Evropi proteklih 15. godina. Nemam ništa protiv skautinga ni omladinske škole, ali izjava je apsolutno neodmjerena. Nisam siguran da taj baja zna šta se podrazumijeva pod centralnom Evropom.
Ne vrijede ništa te velike riječi, treba se posvetiti manjim i realnijim ciljevima. On barata riječima svijet, JI i centralna Evropa kao da je Zvijezda u najmanju ruku Real Madrid. Da je predsjednik Reala rekao nešto tako ne bi bilo neodmjereno, ovako apsolutno jeste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ne vrijede ništa te velike riječi, treba se posvetiti manjim i realnijim ciljevima.

Ma šta ti je manji i realniji cilj od pokušaja da se napravi mreža skauta po Evropi i svijetu i da se oformi jaka omladinska škola. Nije to nikakvo božje slovo. Nađeš perspektivne trenere za omladinsku školu i poizbacuješ one koji su tu samo da bi gurali sinove raznoraznih guzonja. Za skauting je još lakše... Pronađeš adekvatne ljude i pošalješ ih za početak da prate određene lige, da bi postepeno širio mrežu skauta po svijetu. Manji i realniji ciljevi? Šta bi to bilo? Titula. Ona znači samo još jednu packu u trofejnoj sali i priliku da se opet kroz nadanje u povoljan žrijeb, dokopamo lige šampiona, gdje bi plesali jedno ljeto, poput onomad Partizana, pa poslije pričali o velikom uspjehu. To je analogno košarkaškom klubu, koji godinama ulaže ogromna sredstva da bi dobio rezultate, a njih nigdje. Istovremeno Partizan dominira prvenstvom i sasvim solidno igra u Evropi, a sve kroz dobro praćenje mladih i talentovanih igrača, koji se poslije afirmišu kroz jake utakmice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 14:27 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Po rečima novog predsednika Zvezda mora da zadrži status najvećeg kluba u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, formira skautsku mrežu u Srbiji, regionu i širom sveta, i da transformiše školu fudbala u jednu od najjačih na svetu.

Da pojasnim. Da je rekao #Zvezda mora da zadrži status najvećeg kluba u zemlji, formira dobru skautsku mrežu i poboljša školu fudbala# bilo bi sve u redu. Čovjek se razbacuje riječima centralna i JI Evropa, svijet, gdje Zvijezda ne znači apsolutno ništa, što je budalaština i megalomanija. A vidjećete sami šta će od toga napraviti i koliko je to lako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
Citiraj:
Po rečima novog predsednika Zvezda mora da zadrži status najvećeg kluba u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, formira skautsku mrežu u Srbiji, regionu i širom sveta, i da transformiše školu fudbala u jednu od najjačih na svetu.

Da pojasnim. Da je rekao #Zvezda mora da zadrži status najvećeg kluba u zemlji, formira dobru skautsku mrežu i poboljša školu fudbala# bilo bi sve u redu. Čovjek se razbacuje riječima centralna i JI Evropa, svijet, gdje Zvijezda ne znači apsolutno ništa, što je budalaština i megalomanija. A vidjećete sami šta će od toga napraviti i koliko je to lako.

Pa jel nismo najveci klub u centralnoj i JI Evropi. Mi i Steaua a ti sad dodaj novopecene ukraince koje isto tako drze neki Ukrainski novopeceni bogatasi i poredi ih sa istorijim ova dva najveca kluba u centralnoj i JI evropi.

Ako bas hoces neko poredenje i neke klubove koji napreduju jedino sto cijenim na ovim nasim prostorima to su Olimpiakos i Panatinaikos ostalo je sve kurceva prasina

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]