SIJUKS je napisao:
Apollonia je napisao:
Pametan potez, na stranu patriotizam, ali, decko zna gdje moze uspjeti, a to sigurno u reprezentaciji Srbije nece biti moguce. Ovako ima sanse za Evropsko, Svjetsko, itd, nesto sto je zadnjih godina Srbiji samo nedostizan san.
Pa zar je sve u karijeri?Je li sramota da decko ciji je otac Srbin koji je rodjen u Srbiji nikada nije izrazio zelju i dosao u Srbiju da vidi odakle mu koreni vuku,tradiciju tog naroda itd?Nisam rekao da mora da igra za Srbiju ali trebala je njegova noga bar krociti u zemlju gde mu je otac rodjen i trbao je nauciti bar jednu rec na Srpskom jeziku.
Nije sve u karijeri, ali moj komentar je bio vezan za karijeru, znaci igrati za Spaniju ili Srbiju, i po mom misljenju super je sto je odabrao Spaniju, jer na kraju dok Terzic i ekipa beru pare i vode reprezentaciju do nivoa do koga smo dosli, igraci zavrsavaju karijere a da nikad nisu bili na Svjetskom, Evropskom prvenstvu. Da ne idem sad u mane nase reprezentacije, o tome je dosta toga receno, opet ako ima priliku da igra za Spaniju, ja sam za to da igra tamo.
Gdje si ti procitao da nezna srpski, da nikad nije bio u Srbiji, ja to u clanku nigdje nisam vidjela, osim u komentarima citatelja, koji sad kao osudjuju sve to, a da se i njima pruzi prilika uradili bi isto to.
Nisam za to da se nezna maternji jezik, znam da ce ga moja djeca znati, nisam za to da se nezna porjeklo ili da se sramis porjekla, uvijek isticem odakle sam i sta sam, ali, sam za uspjeh u karijeri, i mislim da ce decko jedino to dobiti ako ostane u Spaniji.