mirdza je napisao:
Ne samo u Austriji nego i u cijeloj EU

Jbg, bila susa, nafta ionako poskupljuje (i nece vise nikad da pojeftini...) i to najbrze ima odraza na cijenama hrane. A onda i na svemu ostalom...
Da, cijene su grozne.... Uskoro ću se odlučit da sama mijesim hljeb kod kuće...
Citiraj:
prodase nas, to jeste, a sta cemo onda, ne zna se. nist, ko do sada, necemo imati nista, ali cemo raditi kod stranaca u privatnim preduzecima. ode telekom, banke pa-pa (ima li i jedna da je ostala 'nasa'?), koja pivara?, sta rafinerija nafte?, pa i tropik se prodao! ljudi moji...najbolje je onima koji jasu ovo malo sake jada koji se narodom naziva..oni ce lijepo da uzimaju svoje 'cokolade' dok prodaju jos ovo malo sto je ostalo u ovoj bijednoj zemlji i za 4 godine da prepuste mandat nekome drugom na kojeg ce preci bijes naroda zbog njihovih djela. podvucite vec jednom, isto je radio i sds i snsd, radikali, socijalisti, nacisti, kurci, palci.
Nažalost.
Citiraj:
u svim zemljama 'treceg svijeta',
Najgore je što nas ne kontaju u zemlje u razvoju.. Ja sad kad sam konkurisala za stipendiju konkurišem kao da sam evropska zemlja izvan EU, a
Albanija npr. za zemlje u razvoju i njima svima daju stipendije... Stipendija je inače 4000€.
Neka im šiptara, dabogda im svi preselili.