banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 18:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Dno dna patos haos !Ni droge nam ne mogu pomoci !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Katastrofa, ja nemam druge rijeci za zvezdu ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vuk_samotnjak je napisao:
Citiraj:
Mitar Mrkela novi trener Zvezde!

Mitar Mrkela, dosadašnji direktor Omladinske škole Crvene zvezde, imenovan je za trenera prvog tima. Nekadašnji prvotimac crveno-belih na klupi je nasledio Milorada Kosanovića, koji je nakon poraza od Arisa u Solunu podneo ostavku.

Četrdesetdvogodišnjem Mrkeli će ovo biti prvo jače trenersko iskustvo u karijeri, a on je treći šef stručnog štaba Crvene zvezde ove sezone.

Mitar Mrkela fudbalsku karijeru započeo je u OFK Beogradu u čijem dresu je debitovao 1981. godine sa samo 16 godina i 16 dana, dve sezone kasnije prešao je u Crvenu zvezdu za koju je nastupao do 1990, a sa "Marakane" odlazi u holandski Tvente. Potom je kratko nastupao za Bešiktaš, a zatim se vratio u Holandiju i u dresu Kambura završio igračku karijeru.

Osim što je kao najmladji igrač debitovao u ligi stare Jugoslavije, Mrkela drži rekord i kao najmladji reprezentativac. Za nacionalni tim SFRJ debitovao je protiv Bugarske u Sofiji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 1984. sa samo 17 godina i 130 dana. Iako je mnogo obećavao dres sa nacionalnim grbom nosio je nakon toga još samo četiri puta.

MONDO

Citiraj:
Janković vodi "crveno-bele"
09.11.07. 18:05

Posle sastanka koji je dosadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović održao sa sporskim direktorom "crveno-belih" Stevanom Stojanovićem i Generalnim sekretarom kluba sa "Marakane", Zoranom Damjanovićem, dogovoren je sporazumni prekid saradnje sa strategom koji je ekipu srpskog prvaka preuzeo neposredno posle početka ove sezone.

Kako je potvrdio Damjanović, ekipu Crvene zvezde će do daljnjeg voditi 35-godišnji trener Aleksandar Janković. Nekadašnjem asistentu Slavoljuba Muslina i doskorašnjem "skautu" šampiona Srbije koji je završio Višu trenersku školu u Beogradu i poseduje A licencu UEFA za obavljanje trenerskog posla - u radu bi trebalo da pripomaže Mitar Mrkela, direktor Omladinske škole "crveno-belih".

Janković vodi "crveno-bele"
09.11.07. 18:05

Posle sastanka koji je dosadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović održao sa sporskim direktorom "crveno-belih" Stevanom Stojanovićem i Generalnim sekretarom kluba sa "Marakane", Zoranom Damjanovićem, dogovoren je sporazumni prekid saradnje sa strategom koji je ekipu srpskog prvaka preuzeo neposredno posle početka ove sezone.

Kako je potvrdio Damjanović, ekipu Crvene zvezde će do daljnjeg voditi 35-godišnji trener Aleksandar Janković. Nekadašnjem asistentu Slavoljuba Muslina i doskorašnjem "skautu" šampiona Srbije koji je završio Višu trenersku školu u Beogradu i poseduje A licencu UEFA za obavljanje trenerskog posla - u radu bi trebalo da pripomaže Mitar Mrkela, direktor Omladinske škole "crveno-belih".

Sportskacentrala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 18:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
BLIC:

Citiraj:
Mitar Mrkela rođen je 10. jula 1965. godine u Beogradu a karijeru je započeo u OFK Beogradu 1981. godine, sa svega 16 godina. Dve godine kasnije prelazi u Crvenu zvezdu za koju je nastupao do sezone 1990/91, i na 125 nastupša postigao 25 golova. Mrkela je i najmlađi debitant u istoriji SFRJ, a debitovao je 1984. godine sa svega 17 godina na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu gde je osvojio bronzanu medalju. Važio je za perspektivnog fudbalera, ali je posle Crvene zvezde manje više uspešno nastupao za Tvente, Bešiktaš i Kambur, dok je dres reprezentacije obukao još samo četiri puta.
Po završetku fudbalske karijere obavljao je dužnost predsednika Fudbalskog saveza Beograda, a dolaskom Dragana Stojkovića u Crvenu zvezdu 2005. godine postaje direktor Omladinske škole crveno belih umesto Gorana Đorovića. Mrkeli će ovo biti "vatreno krštenje" na poziciji prvog trenera nekog kluba, a na klupi će mu asistirati Aleksandar Janković koji je do sada bio pomoćnik Slavoljuba Muslina i Milorada Kosanovića.Novi trener Crvene zvezde ostaće zapamćen po političkom angažmanu u SPO, kao i braku sa glumicom Lidijom Vukićević, danas poslanicom SRS, koji je okončan 2000. godine

Odlicna ideja, neka se covjek malo uci na Zvezdi, ja se jos ne sjecam da je ikada iko vodio Zvezdu bez prethodnog trenerskog iskustva, ovo je stvarno katastrofa. Izgleda da je Zvezda toliko nisko pala da nemogu naci nijednog iole dobrog trenera koji bi se prihvatio ovog posla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sto ljudi uce trenerski zanat u Zvezdi, pa ovo nema nigde. Prvo sam bio besan, pa mi onda sve bilo smesno, e sada mi se place koliko je Zvezda propala. Ovo ce joj biti najgora sezona u istoriji kluba :cry: :cry: :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
nove nade ciganske estrade

prijavite se na 094/222-333 da postanete trener zvezde.

pravo ucesca imaju svi 7-77 godina. sa podrucja Srbije i RS-a....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 10:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Tacno pola ljudi na ovom topiku ne razumem! Do pre par dana svi ste branili Pixija da radi posteno i da niko drugi ne bi mogao bolje, a sada kada se neminovno desi onda kao neko bi trebao da odgovara, e pa taj koji bi trebao da odgovara sada nije tu vec ima ubrzan kurs u FSS da dobije neku pro trenersku licencu da moze da vodi one japance!

Ma voli on Zvezdu i to je njegova druga kuca ali eto nema covek vise sportskih motiva jer je sve ostvario ovde u Srbiji i evropi, pa mora da trazi nove izazove po dalekom istoku :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam i dalje na strani Pixija, nemam pojma zasto al meni se i dalje taj covek cini kao najbolje resenje za Zvezdu, sto se trenera tice, danas sam se malo smi rio, pa mi krivo sto je Kosanovic otisao, ipak je covek uradio nemoguce od onakve ekipe. Podigao joj je kondiciju koliko je mogao, ali sta ces niko nije svemoguc. Evo sa cemo videti kako ce trenerski ``tandem`` da odradi posao. Boze pomozi, pa da ovo ispadne normalno :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 12:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Iskren da budem, meni kao Partizanovcu je zao Zvezde!
Ali mi je drago zato sto su prosle sezone dizali ovu istu Zvezdu kao da imaju ekipu da osvoje LS, a nisu bili svesni da tada nisu imali pravu konkurenciju. Partizan je bio u situaciji istoj kao sto je i Zvezda, mozda necete vjerovati ali mozda i goroj.
Sto se tice Pixija, po meni on vas je ovde i uvalio, a otisao je zbog ovoga sto vam se i desilo. Svako normalan je mogao da vidi da je bilo samo pitanje dana kad ce se ovako nesto desiti.
Sto se tice Kosanovica?! Neznam jel on toliko forsira ovaj tim sto mu igra ili mu ga neko namece, neko je spomenuo par igraca koji stvarno moraju da imaju mesto u timu, umesto pojedinih.
Neznam koliko je izvukao Kosan iz ekipe ali je sigurno cupao maximum. Na ovakvu ekipu Zvezde treba da dodje pravi strucnjak koji moze da izvuce sve iz ekipe, a ne Mitar Mrkela koji ce nesto da eksperimentise sa istom.
A vidi se da ekipa nije ni fizicki ni psihicki spremna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Piksi je otišao i tu je kraj priče u njemu. Laprdanja o tome da je on Zvezdu uvalio u sranje, mogla bi da nekom neutralnom, ko ne prati toliko stvari u fudbalu, sugerišu da je prije dolaska Piksija sve bilo idealno, a onda došao on i sve to usrao. Nije situacija sada ništa bolja od recimo one od prije 5 godina, kada je Zvezda za Partizanom zaostajala čitavih 17 bodova. On jednostavno nije uspio u onome šta je namjeravao. Digao je sidro i otišao, pa sad opet ne valja. Dok je bio tu, tražilo se da ode. Sad kad je otišao, navalili na njega da je ostavio klub na cjedilu. Tako je i sa Bajevićem bilo. "Dušane odlazi", ori se sa tribina, a Dušan se pokupi i ode i onda ispada seljak, idiot i čoban, i to po riječima onih koji su ga prozivali da ode... Ma j..o nam on svima mater. Isprozivašmo ga i ispljuvašmo, a on sa prosječnim grčkim prvoligašem, odvali Zvezdu sa 3:0 i još gospodski poslije utakmice izjavi da nije on pobjedio Zvezdu već igrači na terenu. On je eto "samo uveo u igru onog klinju što dade 2 gola". A poniženja sunce ti žarko...

Priče o ovom nesrećniku, koga su strukture koje sada vedre i oblače klubom, uvalile u sranje opet nisu utemeljene. Janković je prelazno rješenje, vjerovatno do polusezone. Da je tako lako pronaći adekvatnog stručnjaka, ne bi prebogati Čelzi još uvijek vodio čovjek koji uopšte nema trenersku licencu i ne bi bivši nam predsjednik, cijelo ljeto ubjeđivao raznorazne stručnjake da preuzmu klub...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
naravno da nije lako naci dobrog trenera, kao sto si i rekao Piksi je blejao cijelo ljetopo Evropi i niko nije htio vruc krompir da u ruke uzme...
Ali ni Murinjo ne pomoze ako je ekipa limitirana svojim vrijednostima, trenutno boljih nema i to im je mozda maksimum... pishaj ga, od govneta se pita ne pravi ma kakav kuhar bio neko....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
(Crveno) Beli mag skidao čini sa Zvezde!?
Subota, 10. novembar 2007. 17:19

Crvena zvezda je "pod kletvom" i to je razlog što prima golove ove jeseni u poslednjim minutima utakmica, pa je član ekspedicije crveno-belih u Solunu bio i beli mag, čiji je zadatak bio da ukloni čini, piše list "Danas".

U tekstu piše da je "beli mag sa svim svojim rekvizitima neophodnim za uklanjanje čini bio i član ekspedicije crveno-belih u Solunu".

U sveopštem haosu posle odlaska Dragana Stojkovića sa mesta predsednika FK Crvena zvezda, u Ljutice Bogdana, izmedju ostalog, procenjeno da su golovi koje ekipa prima u finišu meča plod nečije kletve i da je neophodno angažovati adekvatnog vrača da te čini skine sa srpskog šampiona.

"Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, on je pred meč protiv Arisa po poseti stadionu osetio lošu vibraciju i predvideo loše veče za klub, a inače i svakom igraču dodirnuo ruku ne bi li osetio uzrok bledih partija ekipe. Bez dovodjenja u pitanje postojanja magije, vere u nju ili ne, činjenica je da je klub na ovakav način obezvredio i ponizio igrače", piše "Danas".

(MONDO)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [quote][/quote]

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 19:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
ništa čudno, prije utakmice sa bajernom 1991. godine je hodža dolazio na teren.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali ni Murinjo ne pomoze ako je ekipa limitirana svojim vrijednostima, trenutno boljih nema i to im je mozda maksimum... pishaj ga, od govneta se pita ne pravi ma kakav kuhar bio neko....

Teško mi je da povjerujem da im je ovo maksimum. Ne vjerujem da je Partizanov tim, bar na papiru jači od Zvezdinog, a nije ni Đukić baš trenerski genijalac, pa opet to na terenu izgleda daleko bolje. Ali Partizan ima ono što Zvezda nema, a to je razvijena omladinska škola, koja svake godine izbaci bar 2-3 talentovana igrača. Neće svake godine ispadati ekstra talenti poput recimo Jovetića, ali dovoljno je i da se stvore 2-3 solidna igrača.

U svakom slučaju, sad će da počne licitacija... Neki već prizivaju Boru Milutinovića, pošto je isti dobio otkaz na Jamajci. Dragoslav Stepanović odavno figurira, ali od toga mislim nema ništa, pogotovo nakon što je predsjednik Čuke zaratio sa Zvezdom preko medija. Stranci teško da bi se prihvatili posla, bar ozbiljnija trenerska imena - u to smo se uvjerili prošlo ljeto. Ja još plačem za Ratomirom Dujkovićem, koga se moglo dovesti za kikiriki, a Bajevića prodati Panatinaikosu, za debela pare... Muslina uveliko prizivaju, pri svakoj naznaci da bi u Zvezdi moglo doći da trenerske smjene.

Ja bih volio nekog mladog i ambicioznog trenera, što je svakako Siniša Mihajlović. Koliko je to realna opcija veliko je pitanje, s obzirom da Inter može da čistačicu klozeta na stadionu, plati više nego naši klubovi trenere. Zaključak - teško. Bojim se da nam se ne dogodi neko epsko prosvjetljenje u vidu Ilije Petkovića ili Milovana Đorića...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 19:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
najveci problem je u tome sto je Djukic imao dovoljno vremena da oformi ekipu (jedna prodana sezona se isplati ako ce da donese napredak na dugorocnom planu), sto ni jedan Zvezdin trener vec dugo vremena nije mogao da uradi, jednostavno previse ih se izmjenjalo u dosta kratkom vremenskom roku, a to ne moze da bude dobro za klub. Treneru treba dati vremena da se ekipa formira po njegovim zamislima a ne tjerati ga da od hrpe igraca koju zvezda posjeduje (sa velikim brojem na jednoj poziciji dok su npr u klubu cijela 3 beka....)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2007, 20:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
SIJUKS je napisao:
(Crveno) Beli mag skidao čini sa Zvezde!?
Subota, 10. novembar 2007. 17:19

Crvena zvezda je "pod kletvom" i to je razlog što prima golove ove jeseni u poslednjim minutima utakmica, pa je član ekspedicije crveno-belih u Solunu bio i beli mag, čiji je zadatak bio da ukloni čini, piše list "Danas".

U tekstu piše da je "beli mag sa svim svojim rekvizitima neophodnim za uklanjanje čini bio i član ekspedicije crveno-belih u Solunu".

U sveopštem haosu posle odlaska Dragana Stojkovića sa mesta predsednika FK Crvena zvezda, u Ljutice Bogdana, izmedju ostalog, procenjeno da su golovi koje ekipa prima u finišu meča plod nečije kletve i da je neophodno angažovati adekvatnog vrača da te čini skine sa srpskog šampiona.

"Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, on je pred meč protiv Arisa po poseti stadionu osetio lošu vibraciju i predvideo loše veče za klub, a inače i svakom igraču dodirnuo ruku ne bi li osetio uzrok bledih partija ekipe. Bez dovodjenja u pitanje postojanja magije, vere u nju ili ne, činjenica je da je klub na ovakav način obezvredio i ponizio igrače", piše "Danas".

(MONDO)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Citiraj:

To je ostalo još od Taribo Vesta. Pošto je poznato da je on Vudu vrač, kako su pisali neki poznati mediji, on je iz pakosti prema najvećem rivalu zamađijao taj klub. Mislim da se to može riješiti jedino da plate Taribu da popravi to što je napravio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 07:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
fantomacan je napisao:
To je ostalo još od Taribo Vesta. Pošto je poznato da je on Vudu vrač, kako su pisali neki poznati mediji, on je iz pakosti prema najvećem rivalu zamađijao taj klub. Mislim da se to može riješiti jedino da plate Taribu da popravi to što je napravio.

Nije Taribo nikakav vudu vrač. On je, dok je igrao u Milanu, osnovao svoju religiju kako bi izbjegao plaćanje poreza (valjda po žabarskim zakonima sveštenici bilo koje priznate religije imaju niže stope poreza na dohodak).
Kasnije je pričao kako je to bila dobra zajebancija, a masa ljudi se popalila na tu "religiju".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 10:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Trenutna situcaija u Zvezdi je da nas tim ne zna da igra napadacki fudbal i da zbog toga imamo toliko neresenih u prvenstvu i imamo problem kada udjemo u utakmicu koja zahteva da vodimo igru! Da se ne lazemo Djukic je i za Djurovskog i za Kosanovica sjajan strucnjak jer je sa osrednjim timom koji je pojacan sa par igraca na pozicijama na kojima je trebalo uspeo da napravi odlicnu igru koja za sada daje i rezultate. Odbrana moje teze da Zvezda od Djurovskog ne zna da napada je samo pregled ove godine evropskih utakmica kada smo igrali a kada nismo dobro. Odlicno smo igrali protiv ekipa protiv kojih smo se morali braniti, Glazgov i Bajern, a ocajno protiv onih koje nam po rangu nisu ni do kolena i koje smo morali dobijati sa par komada razlike i sa ubedljivom igrom. Dakle odgovornost rezultata je uvek na treneru, a kada se uvidi da se treneri cesto menjaju i da je napredak igre zanemarljiv onda se dolazi do zakljucka da igracki kadar nema dovoljan kvalitet za tu mnogo bolju igru, a zasto igracki kadar nema dovoljan kvalitet? E to je vec pitanje za one koji dovode igrace, a svi znamo ko je to bio...

Ovde neki ljudi govore kao Pixi je otisao pa ni to ne valja iako sam recimo ja zeleo da ode. Ja sam presrecan zbog njegovog odlaska, ali sam veoma iziritiran njegovom izjavom koja je srocena tako da ni debil je ne bi mogao sazvakati i progutati, jer dragi Pixi ako vec odlazis bar budi iskren zasto odlazis a ne zamazuj oci nekome o nedostatku sportskih motiva i slicnim glupostima. Moje stanoviste i gledanje na stvari je ovako: pojacanja dok nisu dosla nisam ni komentarisao, kada sam ih video na terenu rekao sam losa selekcija igraca, za Djurovskog sam rekao ocajan strucnjak i onda Pixi odlazi par dana prije neminovnog epiloga cele price,a meni je to delovalo kao kada mis napusta brod koji tone i samo zbog toga sam kritikovao njegov odlazak!
Stanje u Zvezdi je bilo i gore pre Pixija ali pa zato smo pobogu i oterali Dzaju i doveli Pixija da bi bilo vise uspeha pre svega u EVROPI, a taj znacajniji uspeh je izostao. Pa ako je Dzaja otisao sto onda ne bi i Pixi zar je on nezamenjiv i zar samo on moze da vodi dalje Zvezdu? Zvezda ni pre Pixija nije imala dugorocne planove, a ni za vreme Pixija nije doslo do toga!

Nas klub je sada u krizi a kako ce iz nje izaci veliko je pitanje. Zelim da dodje na celo Zvezde pametan i posten covek koji pri tome voli fudbal i koji razume neke osnovne fudbalske zakonitosti! Za trenera ili tim menadzera bih odmah doveo Muslina i rekao evo ti sve sto si trazio ali ja zelim te i te rezultate u naredne tri-pet godina i kraj price. Ako se ti rezultati ne ostvare kupis prnje i na tvoje mesto dolazi neko drugi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Sto se tice pixija imam isto misljenje ko i nitro.....mislim da nije on kriv za sve....pokusao je neke stvari popravit....nije uspio i na kraju je otisao....

U jednoj stvati je brando definitivno u pravu:
marlonbrando je napisao:
Za trenera ili tim menadzera bih odmah doveo Muslina i rekao evo ti sve sto si trazio ali ja zelim te i te rezultate u naredne tri-pet godina i kraj price.

To je jedini covjek koji je htio nesto uradit u zvezdi.....nesto slicno kao Delboske u realu......njegov tim nije trpio da mu igraci odlaze kako dzaja oce i htio je nesto uradit na dugorocnijem planu medjutim......a ja mislim da kad bi mu uprava dala odrijesene ruke da barata sa igracima vec iduce godine bi gledali potpuno drugi film....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jestrović het - trik, Milovanović dao golčinu iz voleja sa 20-ak metara, a Molina majstorija iz slobodnjaka. Konačno predstava dostojna Zvezde, a bez Gaja i Kastilja... I Bajalica konačno dobio priliku od prve minute, a kako vidim novi trener se sprema da malo rehabilituje neke igrače, prije svega zaboravljenog Vladimira Đorđevića, koji je na mene, po dolasku iz Brazila, ostavio odličan utisak... Još samo da vidim Salasa od početka na nekoj utakmici...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]