ventilator je napisao:
A kad mi njih placamo i oni pokradu milione - umjesto da im damo otkaz, mi cutimo i bojimo se.
Jedan covjek ne znaci nista, ali zalosno je da sacica polupismenih seronja vlada sa 99% stanovnistva...kao sto je 10 svaba vodilo na strijeljanje 5000 ljudi...
Pa pare potrosene na park Petar Kocic su dovoljne da grad izgradi stanbeni blok zgrada - za socijalne slucajeve recimo.
Trose nase pare kao da su im djedovina...
I ja smatram da je ovaj narod suviše dobar. Gledam ljude duguju im 17 plata recimo i oni dolaze na posao i dalje. Ali rješenje nije tako jednostavno. Koga da stavimo umjesto njih? Svi su vladali i među njima su samo nijanse.
borisdj je napisao:
Пише да им дугујем 470 КМ и да ће ме тужити ако не платим за 15 дана. Можете примјетити да ни до сад нисмо плаћали чим имамо оволики дуг.
Раније сам још и контао некад платити ал сад ми не пада на памет.
Ем што земља више није друштвена већ приватна па ово не би требало ни постојати, ем што тамо раде криминалци који добар дио паре што украду од народа ставе себи и џеп умјесто у градски буџет.
Sve je to lijepo, ali kada sud donese presudu u tvoju korist onda neće ni ostali plaćati. Ako je to protivzakonito to ne znači da će sud presuditi u tvoju korist. To bi bilo u nekoj državi. Vjerovatniji ishod je da ćeš na kućnu adresu dobiti presudu i da platiš sudske troškove.
spotting scope je napisao:
Zar se nije mogao naci ni jedan pametan pa reci idemo izabrati novog predsjednika skupstinskom vecinom *ionako je ta funkcija polureprezentativna*, a da se taj novac utrosi tamo gdje je potreban?
Naravno da nije. Da se tako radilo ne bi bili gdje jesmo sada.
Helena je napisao:
Nece nikad ni prestati... Izgleda nikome nije u interesu. Da jeste...odavno bi se nesto pokrenulo.
Zašto bi se oni tako žestoko borili za policiju? Možda to slučaj Vukelić dobro ilustruje. Imaju vlastitu policiju od koje su doživotno amnestirani za sve gadosti koje naprave.
Tačno je da se ne želi nikakav napredak. Jer da neko želi moglo bi se dosta uraditi. U Srbiji su nakon akcije Sablja u kratkom vremenu saznali ko je počinio brojna ubistva za koja godinama nisu ništa znali. Znači volja da se nešto uradi igra važnu ulogu. Ali trebalo je da ubiju premijera da se to dogodi. A ubili su ga jer im je on nešto tako spremao.