banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 368 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja znam ljude koji strasno dobro i brzo rolaju, al ne znaju da skijaju. Treba im 15-20 sekundi da srolaju nesto :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ma koje skijanje, sanke su zakon!!! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
XIX century je napisao:
slayerized je napisao:
Ja mislim kad bi stala na te skije da bi momentalno ljofila..ali sam zato bog na rollerima :D

zar ljudi koji dobro rolaju ne bi trebali biti i dobri skijaši? il bi skijanje mnogo lakše savladali od onih koji ne rolaju.. zbog dinamike, motorike, ritma..

pa ne znam, pokušaću ove godine da se oprobam...mada, mislim, ja sam ravničarsko dete i sama pomisao da se spuštam sa nekog brda aaaaaaaa :lol: ovo, na roškama milina, sve ravno i kulerica heheh[/list]

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
slayerized je napisao:
XIX century je napisao:
slayerized je napisao:
Ja mislim kad bi stala na te skije da bi momentalno ljofila..ali sam zato bog na rollerima :D

zar ljudi koji dobro rolaju ne bi trebali biti i dobri skijaši? il bi skijanje mnogo lakše savladali od onih koji ne rolaju.. zbog dinamike, motorike, ritma..

pa ne znam, pokušaću ove godine da se oprobam...mada, mislim, ja sam ravničarsko dete i sama pomisao da se spuštam sa nekog brda aaaaaaaa :lol: ovo, na roškama milina, sve ravno i kulerica heheh[/list]

ja kad sam bila na Jahorini i stanem kraj neke grupice, uči ih instruktor, početnici su.. pita ih on "jel iko vozi rolere" :lol: :lol: ne fakat je slična dinamika vožnje :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja bi hteo da naucim da vozim, al sam lomio ruku i posle tri operacije na njoj jdeva su me skrpili, tako da ni dan danas ne smem na takav vid zabave kao sto su skije, jer pri padu mogu da povredim ruku. Tako mi i treba kad hocu da vozim motor, a sada bi jos i skije, tacno mi djavo ne da mira :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Na skijanju se većinom lome noge... :lol: Al ako se pravilno držiš dok skijaš, možes da padneš samo sa strane i to na dupe... A ja sam se stalno udarala skijama u listove, tačno ispod koljena s unutrašnje strane. Imala sam tolike modrice da me i sad boli kad pipnem... Užas, tu je istrulilo meso...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Info je napisao:
I ja bi hteo da naucim da vozim, al sam lomio ruku i posle tri operacije na njoj jdeva su me skrpili, tako da ni dan danas ne smem na takav vid zabave kao sto su skije, jer pri padu mogu da povredim ruku. Tako mi i treba kad hocu da vozim motor, a sada bi jos i skije, tacno mi djavo ne da mira :lol: :lol: :lol:

hebo te motor, pa skijanje ti je manje opasno.. bolju ravnotežu drži iskusan skijaš, nego iskusan motorista- to je 100 %.

ja sam skijala i skijala sto puta, nikad se na skijanju nisam povrijedila

pa se povredim ispred svoje kuće, sapletem se na bezvezan način i pojebem ligamente na skočnom.. nema tu pravila.. da sam makar na neki herojski način, penjući se uz stijenu ili na skijanju.. nego vako bezveze :roll: al aj dobro, sad stalno moram bandažu kad god radim neki sport, al sam živa :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 21:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2002, 22:53
e sanke su sanke...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

buki je napisao:
e sanke su sanke...

ja i drugarica smo išle na sankanje ko male djevojčice.. stanemo na vrh brda i : ONA(meni) "jel znaš ti upravljati?" znam, kažem.. JA (njoj) " jel znaš ti upravljati? " Znam, odgovori ona."

odozgo se pustile, kad su sanke dosegle najveću brzinu, zabile smo se frontalno sankama u neko drvo :lol: :D imala sam neku čvorugu, tj. hematom u butki na nozi 3 godine posle toga :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 22:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2002, 22:53
XIX century je napisao:
buki je napisao:
e sanke su sanke...

ja i drugarica smo išle na sankanje ko male djevojčice.. stanemo na vrh brda i : ONA(meni) "jel znaš ti upravljati?" znam, kažem.. JA (njoj) " jel znaš ti upravljati? " Znam, odgovori ona."

odozgo se pustile, kad su sanke dosegle najveću brzinu, zabile smo se frontalno sankama u neko drvo :lol: :D imala sam neku čvorugu, tj. hematom u butki na nozi 3 godine posle toga :D

pa onda reci da nisu uzbudljivije od skijanja :lol: ...ja sam sa rajom prosle godine na jahorini...nas 9 bilo..od toga mozda 2 skijasa, ovo ostalo nidje veze za skijanje i kud cemo , sta cemo, iznajmimo sanke i nadjemo velikoo brdo neko i lagano :}}}}}...mooooooc, jes da nam je trebalo vremena da se popnemo na vrh brda, al' osjecaj jee boli glava :rr:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Sanke su sila... imaš svoje vozilo i boli te đon! Kontam ako ove godine bude snijega i leda spustiću se niz Šehove sankama 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Jedne godine na Jahorini s društvom, i kao skijaću ja prvi put, a prije sam se samo malo spuštao sa ovih naših brdašaca. I sve super, oni ti mene na Poljicama testiraju, i kao možeš ti, znaš, faca si...i ideš s nama na Ogorjelicu (ko nije bio, olimpijska staza na Jahorini, i prilično zajebana, pogotovo za početnike). Jbt, mi stigli na vrh, a ono mećava, ništa se ne vidi..samo ispred mene lik u magli..dočekuje skijaše sa žičare, i rastjeruje ih sa vrha jer je gužva...i samo me onako gurnu..jbt...USR`O SAM SE!!! Nikad mi veća frka nije bila..ma skijao sam k`o budaletina najveća..obarao ljude...išao u koso gotovo horizontalno.

Kasnije je bilo lakše, i lakše....danas uživam u skijanju. Znate šta je trvvv...isfumati J na žičari..i onda JUUUUHUUUUUUU :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Znate šta je trvvv...isfumati J na žičari..i onda JUUUUHUUUUUUU :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 00:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
EiLeen je napisao:
A ja sam se stalno udarala skijama u listove, tačno ispod koljena s unutrašnje strane. Imala sam tolike modrice da me i sad boli kad pipnem... Užas, tu je istrulilo meso...

Kako si ovo postigla? :)

Kad vec pominjete dogadjaje sa skijanja...
Prosle zime, tj. ove godine, spustam se ja niz Poljice, cini mi se, na Jahorini, i prolazim onaj dio u obliku velikog slova U (kad trebas uraditi spust, da bi izasao na sljedece brdo, pa mozes skrenuti lijevo ili desno nakon toga). I dolazim ja do tog brda, sa namjerom da skrenem lijevo pa da izadjem na stazu kod Pegy-ja, ali tu izlijece par ljudi, zakrcuje stazu i ja moram skrenuti desno. Skrecem desno, izlijece neka zena tacno ispred mene, sudar na vidiku, i ja nekako uspijem skrenuti desno od nje niz neku nizbrdicu, padnem i sav se slomim. Ja na jednoj, skije na drugoj strani staze, ruke u snijegu i slicno.
Prilazi meni covjek (ja kontam, sa namjerom da pomogne :) ), krece se derati kako ne pazim i kako sam mogao pokupiti zenu/curu (?!), prica traje i dalje (ja u sebi mislim, kad zavrsi, pomoce mi da ustanem bar), mic po mic i zavrsi on. Tek sto zavrsi, ladno nastavi dalje, ni da se okrene ni nista, a ja onako u cudu ostah. :D

Malo smo skrenuli sa teme, ali neka zasad ovako ostane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 00:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sve kontam da bi pre stao na snowboard nego na skije. Nesto mi se cini da bi ga lakse savladao i da mi je sigurnije. Ali drug mi kaze da i nj\ije tako jednostavno kao sto izgleda, a bezazleo jos manje :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Ja sve kontam da bi pre stao na snowboard nego na skije. Nesto mi se cini da bi ga lakse savladao i da mi je sigurnije. Ali drug mi kaze da i nj\ije tako jednostavno kao sto izgleda, a bezazleo jos manje :-?

aha .. baš je lakše i sugurnije :lol: :lol: obe noge ti zavezane na jednu dasku. .ma ljudi nemojte samo tripati.. sve se na ovom svijetu može naučiti uz volju i dobrog instruktora.. nisam boardala, al možda probam mada mi malo prpavo izgleda :D

kad flash ispriča kako su ga neki nije htio izvaditi iz snijega

i ja sam tako jednom skrenula sa staze i zabila se u neki snijeg do guše.. zaustavio se frajer, ajme boli glava... pita "šta je bilo, jadna, kud ćeš u toliki snijeg :D Crnogorac 8) " ajme plave oči sijaju kroz cvike za skijanje, izvadio me iz snijega.. bilo je tako romantično :lol: 8) mjau.

:lol: :lol: :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovakvo vreme ja volim. Napolju sunce, hladnjikavo i sve u nekim sarenim bojama. Idem da nabijem cvike i u grad da pijem kafu i malo setam. 8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
FLASH je napisao:
EiLeen je napisao:
A ja sam se stalno udarala skijama u listove, tačno ispod koljena s unutrašnje strane. Imala sam tolike modrice da me i sad boli kad pipnem... Užas, tu je istrulilo meso...

Kako si ovo postigla? :)

Kad vec pominjete dogadjaje sa skijanja...
Prosle zime, tj. ove godine, spustam se ja niz Poljice, cini mi se, na Jahorini, i prolazim onaj dio u obliku velikog slova U (kad trebas uraditi spust, da bi izasao na sljedece brdo, pa mozes skrenuti lijevo ili desno nakon toga). I dolazim ja do tog brda, sa namjerom da skrenem lijevo pa da izadjem na stazu kod Pegy-ja, ali tu izlijece par ljudi, zakrcuje stazu i ja moram skrenuti desno. Skrecem desno, izlijece neka zena tacno ispred mene, sudar na vidiku, i ja nekako uspijem skrenuti desno od nje niz neku nizbrdicu, padnem i sav se slomim. Ja na jednoj, skije na drugoj strani staze, ruke u snijegu i slicno.
Prilazi meni covjek (ja kontam, sa namjerom da pomogne :) ), krece se derati kako ne pazim i kako sam mogao pokupiti zenu/curu (?!), prica traje i dalje (ja u sebi mislim, kad zavrsi, pomoce mi da ustanem bar), mic po mic i zavrsi on. Tek sto zavrsi, ladno nastavi dalje, ni da se okrene ni nista, a ja onako u cudu ostah. :D

Malo smo skrenuli sa teme, ali neka zasad ovako ostane.

lol :lol: :lol:
Kako sam postigla... Pa kad padnem sa strane, uvijek mi je, dakle, jedna noga ispred druge.. A kako sam uvijek skijala poprečno da idem pod uglom od 90, a ne direkt na padinu, tako sam i padala... Tako da padnem sa strane, a jedna noga mi je na višoj uzbrdici, a druga na nižoj. I ta na nižoj pukne ovu na višoj skijom... Umirala sam... I to me čeka i ove zime... :lol:
A jednom sam i ja jedva nekako se zaustavila, bukvalno skije s druge strane padine, mislila sam "kraj je" i na kraju mi neki Englez pomogao, bog ga blagoslovio... Mislila sam već da je gotovo... Jesam se brate ispadala, al su padine bile savršene... Staze divne... Šteta što se ove god ne ide na isto mjesto... tj. ove zime...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eto vam sneg :evil: :evil: :evil:
Samo mi je jos on trebao :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vesele zimske radosti, na starcevici kod lovca kamion sletio na travu kod bus stanice. Kako je to upeo nemam pojma, al sad klizi niz travu jer ne moze da se iscupa a ispod njega parking pun auta, samo cekam kad ce sletiti i razbacati ih ko bilijarske kugle :-? :-? :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 368 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]