banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ljudi šta su uradili s kartama za ligu UEFA??? Izgleda da će se s jednom kartom ulaziti na obe utakmice, što je dobro za Zvezdu, ali ja organizujem jedan bus sa ljudima koji su isplanirali sve obaveze da bi im ostao taj dan za Bayern, ali nikako ne mogu znati da li će moći ići 5. decembra na utakmicu!!! Sad ima tu 20-ak ljudi koje ne poznajem i ne mogu se pouzdati u njih da će sačuvati kartu i vratiti mi čitavu nakon utakmice pa da mogu proadati nekom drugom ko planira ići na Bolton. Danas sam zvao klub i ona cura kaže dobija se jedna karta za dve utakmice, a prijatelj kaže da je on takođe zvao i da mu je naglasila da se karte dobijaju odvojeno!!! Znam da ću imati pun bus za obe utakmice, ali mi je rizično i glupo tražiti od ljudi da čuvaju karte i vrate mi nakon meča!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Или сам пропустио нешто, или... Не контам те Сондри. Па ваљда је њему у интересу да чува карту, јер је он платио, а ти идући пут (Болтон) само избациш цифру за превоз.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 09:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
pola ljudi koji ce ici na bajern nece ili ne znaju hoce li ici na bolton koliko sam ja skontao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 09:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ulrich je napisao:
pola ljudi koji ce ici na bajern nece ili ne znaju hoce li ici na bolton koliko sam ja skontao

Ljudi koji ce ici samo na Bajern ne idu zbog Zvezde nego Bajerna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 10:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Sondri je napisao:
Ljudi šta su uradili s kartama za ligu UEFA??? Izgleda da će se s jednom kartom ulaziti na obe utakmice, što je dobro za Zvezdu, ali ja organizujem jedan bus sa ljudima koji su isplanirali sve obaveze da bi im ostao taj dan za Bayern, ali nikako ne mogu znati da li će moći ići 5. decembra na utakmicu!!! Sad ima tu 20-ak ljudi koje ne poznajem i ne mogu se pouzdati u njih da će sačuvati kartu i vratiti mi čitavu nakon utakmice pa da mogu proadati nekom drugom ko planira ići na Bolton. Danas sam zvao klub i ona cura kaže dobija se jedna karta za dve utakmice, a prijatelj kaže da je on takođe zvao i da mu je naglasila da se karte dobijaju odvojeno!!! Znam da ću imati pun bus za obe utakmice, ali mi je rizično i glupo tražiti od ljudi da čuvaju karte i vrate mi nakon meča!!!

jel plaćaš ti porez na ove marifetluke???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 10:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Porez uredan 8) Problem je što sam veće dogovorio više od pola busa za Bayern po 60KM, a 10 od njih ide i na Bolton na 50KM! Sad, ukoliko se uzima u paketu, cijena je 100KM za obe utakmice sa prevozom. Dakle samo 10 ljudi je tu sa čistim računom, a ostatak busa bi prvo na Bayern, a onda ko zna do Boltona. Nije me briga za njima, ukoliko u "paketu" dolaze dve karte!!! Nek plate 60 za Bayern, a neko drugi će za Bolton, ali mi je problem ukoliko bude jedna karta koja se "čekira" sa dve strane. Glupo mi je ljudma govriti čuvaj kartu do kraja utakmice pa mi je vrati!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zajebano
mani se ti organizacija nema tu leba

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Znam da su tako prodavali i kartu za utakmice reprezentacije, mogla se koristiti na cetiri utakmice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 10:07 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2007, 15:41
a jel imas jos mjesta za bajern... ili znas li nekog ko organizuje prevoz...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2007, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да је до сада требовано око 20 хиљада улазница за предстојеће мечеве Лиге УЕФА са Бајерном из Минхена и енглеским Болтоном. Због великог интересовања за предстојеће мечеве ФК Црвена звезда одлучио је да продужи рок за требовање улазница до четвртка 18.10.2007. године у 17 часова.

Улазнице се могу требовати путем факса 011 3672 387.

Рок за подношење захтева за добијање акредитација за меч Црвена звезда – Бајерн Минхен остаје исти, петак 19.10.2007. године до 15 часова.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2007, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Са састанка Комисије УО Клуба за избор Председника Клуба и Савета клуба, који је одржан 17. 10. 2007. год.

На састанку су подржани критеријуми и процедура за избор Председника Клуба. Истакнуто је да је Клуб у претходном периоду задржао нормално функционисање и стабилност на свим нивоима.

Савет Клуба је мишљења да се мора пронаћи ново решење сходно критеријумима у оквирима институција ФК Црвена звезда и да кандидат за председника Клуба не мора бити професионалац.

Од свих структура у клубу очекује се пуна мобилност пред такмичарске изазове на домаћој сцени и у Лиги УЕФА. Покренута је иницијатива за измене Статута у делу јачања органа клуба и правог извршног руковођења.

Комисија УО Клуба за избор Председника клуба одржала је састанак и са представницима навијача, који су се сагласили са критеријумима и процедуром око избора новог председника.

Представници навијача дају подршку органима Клуба у циљу проналажања стабилног решења и залажу се за измене Статауа којим би се утврдила подела одговорности унутар руковедећих структура клуба.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 13:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Milijaš i Burzanović za 0:2 i mirno na odmor, u nastavku dotući s još jednim pogotokom i dosta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Glodari 0:0 ali ne sikiram se ja za njih tu je sudija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Talibani drže nerješeno sa Hajdukom na poluvremenu :D

Zvezda nije ubjedljiva protiv OFK-a, ali je iskoristila svoje šanse, što u prethodnim utakmicama nije bio slučaj. Burzanović povratnik i odmah gol i to poslije driblinga na petercu. Takvo nešto nisam vidio u Zvezdinoj igri godinama. Inače je OFK Beograd dva puta pogodio prečku poslije takva dva udarca, da mi je, kao ljubitelju fudbala, prosto žao što bar jedan nije odsjeo u golu. Kao Zvezdašu mi je drago.
Prvo Babović majstorski lobuje Ranđelovića sa nekih 17 metara, a onda je Novaković raspalio sa 30-ak metara i opet prečka. Sreća prati hrabre...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 14:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Pa koji rez bi na kraju?I kako su one grobarske picke odigrale?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nitro je napisao:
Talibani drže nerješeno sa Hajdukom na poluvremenu :D

...

Prvo skoci pa reci hop :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Е па Нитро, не слажем се са констатацијама. Звезда је играла много боље, на вријеме је постигла поготке, па је пад у игри био "очекиван", али то није само ствар среће. Гледао сам утакмицу, и задовољан сам потпуно. Имали су још 3-4 врло изгледне прилике да постигну погодак. Шутеви са ивице шеснаестерца Лукаша, Ђорђевића, као и пар продора Коромана. Звезда је дјеловала врло зрело држала резултат, имала посјед лопте. Молина је поново шоказао да вриједи сваки еуро уложен у њега, намјестио је два поготка. Лично мислим да је ТРЕНУТНО идеална постава у којој ће у нападу у истој линији бити Короман-Бурзановић-Молина; иза њих Милијаш и Кастиљо, испред Јестровић или Баркос. То се дијелом јуче показало. Чак је и Богдановић нешто одиграо.
Офк је имао те двије пречке, али практично, скоро ни једну шансу из неке комбинације, игре. У нападу су слаби, немају завршницу, па много покушавају са дистанце. Звезда се пред крај првог и пред крај другог полувремена опустила (потпуно неоправдано), али је то мало поправио тренер убацивши коромана и Ђорђевића, што је опет за похвалу. Играла је контрама, и пар пута опасно припријетила. Вјеорватно је то Косановић и хтио, да убаци брзе нападаче и тиме контру учини опаснијом. Све у свему, мислим да је Звезда контролисала утакмицу.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 06:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Hm.....niko nista ne pise.....nece na dobro....

Nije mi samo jasno cega se Zvezda prepala....pa onaj Bajern je jadan, da im nije Klosea ne bi ni gol dali.....al ajd...
Zvezda igrala dobro...prepali su se da ce pobijedit i to je to....izgubis 2:3 u zadnjim sekundama......

Samo sto me i dalje onaj Koroman bas nervira....kad uzme loptu ovi ostali mogu ic citat novine....utusi je samo tako....

Molina ja odigrao bas losu partiju.....al morao je i on jednom....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ма дај људи, каква су опет ово пресеравања. Сад Бајерн не ваља. Мислим??? Хало!
Кога год Звезда надигра, тај не игра фубал.
Синоћ кад нисам црк`о?!
Не могу ништа корисно написати. Нисам још у дуре. Само једна мисао. Звезда има ТОП КЛАСУ ИГРАЧА - Ненада Милијаша.
Но лук шут уз саму стативу, чиста перфекција, позлатила му се љевица... Разигравање, пасови као руком. Онај пријем висинске лопте у трку... КЛАСА.
Голман, јбг. Ранђа, прошло је твоје.
Звезда била боља од Бајерна, крај приче. Маракана је чудо, људи моји...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 09:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Sta reci? Prije svega tvrdim da je Milijas bio najbolji na terenu pa su za njim isli Koroman, Lukas, Gaj, Kastiljo.....a ostali? Ostali su pokazali ono sto mi svi znamo da su kvalitetom za lokalnih seoskih liga! Samo mi je malo Molina podbacio mada ipak su to nijemci i oni su verovatno prostudirali igru Zvezde i shvatili da moraju Molinu da zaustave!

Nesreca? Mozda malo. Vracanje dugova? Mozda ima i toga malo. Mada mislim da nam se obija o glavu nesto sasvim trece! To je (znam da cu opet se svdjati sa svima) losa JEB*** selekcija igraca! Opet se vracamo na isto kao u zacaranom krugu! Sta mislite da li bi Stojkovic sinoc primio 3 komada? Mogu i ovako da postavim pitanje da li bi da je Bisevac ostao (koji je po meni bio 'kanta' ali koji je za Tutorica jeb** Nesta) da li bi Klose ostao sam na 5 metara? Da ne postavljam debilna pitanja tipa sto je onakav teren uopste i ko je dozvolio Coli da opet nam upropasti travu? Da li bi ova ekipa kakva jeste mozda igrala 30% bolje da je prosla pripreme sa nekim trenerom boljim od Djurovskog? Zasto ovo sebi radim i zasto se ovoliko nerviram i zasto postavljam ista prokleta pitanja vec vise od godinu dana? Pa iz istog razloga sto mislim da je na manjim utakmicama 10puta bolje navijanje i zato sto volim da odem na tu tribinu i da pokazem da volim Zvezdu. Moze i Nitro sada da brani proslu upravu moze i Bigman mozete svi ali ja se nikako ne mogu oteti utisku da Stojkovic SIGURNO ne bi primio sinoc 3 gola i da Klose tada ne bi bio sam na 5 metara i da Zvezda bi igrala bolje i da je Kosanovic vodio na pripremama i sve to stvara veoma gorak ukus piva sinoc koji sam pio, a mislio sam da cu dobiti najlepsi poklon za rodjenda pobedu Zvezde nad Bayernom, pobedu kojom bi poceli u narednim godinama da se nezadrzivo vracamo ka vrhu eropskog fudbala! Velicina Zvezde se moze videti i u tome koliko je svabama znacila ova pobeda i upravi njihovoj i njihovim igracima i navijacima!

I za kraj da se setim jedne izjave mislim Dzerija Besta a mozda i Bobi Carltona (ne znam tacno koga znam da je bio englez) koji je rekao da je fudbal igra u kojoj ucestvuje 22 igraca koji trce za loptom 90minuta i da na kraju uvek pobede svabe!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]