'ajde ljudi ostavite se polupismenih provokatora i ne nasjedajte na te pubertetske fore...
Nije nijedan pao iz ofsajda mada sam se tome nadao. Kod drugog gola, može biti da je jedan od Švaba bio u pasivnom ofsajdu, ali mislim da Klose nije. Inače, ako je treći gol greška Ranđelovića, za koga dosad nisam mislio da je tolika kiksara (poslije ovoga i Levadije mijenjam mišljenje), drugi je totalno greška odbrane, jer ni petoligaška ekipa, ne bi dopustila, da joj najbolji strijelac protivničke ekipe, ostane sam na 5 metara kod prekida. I kod prvog gola je Ranđelović mogao bolje, ali takve stvari se dešavaju... Eventualno je sporan drugi žuti za Bajalicu, jer mi nije djelovalo da je baš startao na protivnika, već na loptu ali jeb'ga. Sudija žabar, a Nijemci žabarski pobjediše. Bez poštene prilike, do tri gola. To ni Italijani ne mogu...
Što se mene tiče, iskreno se nadam, da je sa ovim konačno isplaćena i posljednja rata duga, koji Zvezda je..noj gospođi Fortuni duguje za onaj Augentalerov autogol, koji ju je odveo u finale KEŠ1991. Stvarno nisam praznovjeran, da vjerujem u zlu sreću, lošu karmu ili ostale praznovjerice, ali poslije ovoga, neophodne su tri stvari. Da neko tim odvede prvo kod vračare za skidanja uroka, onda kod psihologa, da se vidi šta je to njima u glavama i zašto se boje poraza, koliko i pobjede i konačno da i Kosanoviću neko utuvi u glavu, da se kukavičluk obija o glavu. Igrati bez napadača zadnjih 15 minuta, kad ti se grogirani protivnik nudi na tacni da ga dokrajčiš, stvarno je vrhunac...
Neko gore reče, više ne mogu ni da pohvatam komentare, da Milijaš nije odigrao ništa, ali se ne bih složio. Upravo je trio Lukaš, Kastiljo, Milijaš uz veliku pomoć Koromana, doveo Zvezdu na prag trijumfa... Lukaš daleko bolji nego inače, sa Kastiljom je neutralisao Van Bomela, i zaustavio 70 % pokretačke snage Bajerna. Nespremni Lam, nije bio u stanju da se nosi sa Paljanskom paljevinom, koji je odigrao kao u transu, a Milijaš je odigrao onako kako može. Tačnim pasovima i uz minimalno davljenje lopte, a poraz se može gledati i kroz prizmu njegovog nepotrebnog valjanja po travi kod van Bomelovog đona, a nakon vodećeg gola... Sve se vraća kao bumerang...
Nerješeno je možda bio realan odnos, jer nije ni Zvezda bila nadmoćna, ali da skupi i preskupi Bajern, nije pokazao ništa - nije... Boli ovo mnogo i može puno negativno da se odrazi na ekipu, jer je sada neophodno diće ekipu, ionako mentalno slabu, koja je bila na pragu da pobjedi jendu od najboljih evropskih ekipa, a na kraju nije izvukla ni bod... Sljedeće utakmice se plašim...
_________________ "Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup."
|