banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 613 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
kinez je napisao:
Za Zvezdu je dosta treca ekipa BAYERNA

Kinez, tvoji fatalni komentari i detaljne i stručne analize utakmice izazivaju u meni strahopoštovanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 17:49
kinez je napisao:
Za Zvezdu je dosta treca ekipa BAYERNA

Knez nemoj da vam saljemo Partizan :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Evo na sport-klubi ide Partizan-Barselona od sinoc,da se malo oraspolozite

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Jan 2007, 19:30
Valtere ubjedime da nije tako

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 17:49
kinez je napisao:

kepec smaras

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
kinez je napisao:

Kinez da ja tebe naucim pravopisu prvo?

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:39 
Početnik
Početnik

Jeli ZVEZDI pomogao pravopis Majstore?

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
SIJUKS je napisao:
Evo na sport-klubi ide Partizan-Barselona od sinoc,da se malo oraspolozite

Meni je TV pored kompjutera, pa dok kucam ovo bacam poglede ka ekranu. Živo me zanimaju posljednje minute, pošto nije odlika naših timova da u neizvjesnim završnicama pobjeđuju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kinez je napisao:
Jeli ZVEZDI pomogao pravopis Majstore?

Tamo pravopis nije potreban...ovdje jeste. Nije mi cilj da se sa nekim oko toga raspravljam ali ne volim djecu koja ni pisati ne znaju a pjene o drugim stvarima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:44 
Početnik
Početnik

Waltere sto ce ti pravopis? izgubljeno je izgubljeno nema tu vise komentara!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kinez je napisao:
Waltere sto ce ti pravopis? izgubljeno je izgubljeno nema tu vise komentara!

Neobrazovano je neobrazovano...
Zajedljivo je zajedljivo..
Pokvareno je pokvareno...
Deriste je deriste...

Poslednji put menjao Nek@d_sam_bio_W@lter dana 25 Okt 2007, 22:49, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:49 
Početnik
Početnik

Bez komentara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kinez je napisao:
Bez komentara

Bez riječi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Steta...

Neko sa Sremom igra, neko sa Bayernom.

2:2 je realan rezultat.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 23:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ne znam zašto je Bastu ostavio u svlačioni , ali pretpostavljam da je neka povreda naokn onog strta na njemu na samom kraju poluvremena. I onda na scenu stupa Bajalica...najblaže rečeno katastrofa. Nijedan suvisao potez, ali opet nije on kriv što nemamo bolje. Ranđelović slab, ništa nije uradio kod sva tri gola i njemu se može pripisati veći dio zasluga za poraz. Jebi ga baš nismo imali sreće i čini mi se da ćemo 91' otplaćivati sa kamatom još duži niz godina. Ruku na srce ovaj meč i nije toliko bitan za razvoj stvari u grupi, jer stvarno sumnjam da će Bajern izgubiti od nekoga. Mi ako želimo dalje ionako moramo da uzmemo bodove protiv direktnih konkurenata. Ako smo već izgubili onda je dobro što je minimalno, jer znate da se u slučaju istog broja bodova u Ligi UEFA gleda gol-razlika, a ne međusobni susret. Problem je u tome što mi moramo da dobijemo Bolton kući, i da donesemo bar dva boda sa gostovanja. Biće teško...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2007, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
'ajde ljudi ostavite se polupismenih provokatora i ne nasjedajte na te pubertetske fore...

Nije nijedan pao iz ofsajda mada sam se tome nadao. Kod drugog gola, može biti da je jedan od Švaba bio u pasivnom ofsajdu, ali mislim da Klose nije. Inače, ako je treći gol greška Ranđelovića, za koga dosad nisam mislio da je tolika kiksara (poslije ovoga i Levadije mijenjam mišljenje), drugi je totalno greška odbrane, jer ni petoligaška ekipa, ne bi dopustila, da joj najbolji strijelac protivničke ekipe, ostane sam na 5 metara kod prekida. I kod prvog gola je Ranđelović mogao bolje, ali takve stvari se dešavaju... Eventualno je sporan drugi žuti za Bajalicu, jer mi nije djelovalo da je baš startao na protivnika, već na loptu ali jeb'ga. Sudija žabar, a Nijemci žabarski pobjediše. Bez poštene prilike, do tri gola. To ni Italijani ne mogu...

Što se mene tiče, iskreno se nadam, da je sa ovim konačno isplaćena i posljednja rata duga, koji Zvezda je..noj gospođi Fortuni duguje za onaj Augentalerov autogol, koji ju je odveo u finale KEŠ1991. Stvarno nisam praznovjeran, da vjerujem u zlu sreću, lošu karmu ili ostale praznovjerice, ali poslije ovoga, neophodne su tri stvari. Da neko tim odvede prvo kod vračare za skidanja uroka, onda kod psihologa, da se vidi šta je to njima u glavama i zašto se boje poraza, koliko i pobjede i konačno da i Kosanoviću neko utuvi u glavu, da se kukavičluk obija o glavu. Igrati bez napadača zadnjih 15 minuta, kad ti se grogirani protivnik nudi na tacni da ga dokrajčiš, stvarno je vrhunac...

Neko gore reče, više ne mogu ni da pohvatam komentare, da Milijaš nije odigrao ništa, ali se ne bih složio. Upravo je trio Lukaš, Kastiljo, Milijaš uz veliku pomoć Koromana, doveo Zvezdu na prag trijumfa... Lukaš daleko bolji nego inače, sa Kastiljom je neutralisao Van Bomela, i zaustavio 70 % pokretačke snage Bajerna. Nespremni Lam, nije bio u stanju da se nosi sa Paljanskom paljevinom, koji je odigrao kao u transu, a Milijaš je odigrao onako kako može. Tačnim pasovima i uz minimalno davljenje lopte, a poraz se može gledati i kroz prizmu njegovog nepotrebnog valjanja po travi kod van Bomelovog đona, a nakon vodećeg gola... Sve se vraća kao bumerang...
Nerješeno je možda bio realan odnos, jer nije ni Zvezda bila nadmoćna, ali da skupi i preskupi Bajern, nije pokazao ništa - nije... Boli ovo mnogo i može puno negativno da se odrazi na ekipu, jer je sada neophodno diće ekipu, ionako mentalno slabu, koja je bila na pragu da pobjedi jendu od najboljih evropskih ekipa, a na kraju nije izvukla ni bod... Sljedeće utakmice se plašim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
samo jedan komentar sa B92 dobro me nasmijao, sve govori o utakmici

Citiraj:
Golman C.Zvezde Randjelović, nakon utakmice, kratko je prokomentarisao:
"Bio sam iznenadjen kada sam video da je lopta okrugla. A kada sam još video da nema i dršku, mom iznenadjenju nije bilo kraja. Znate ja sam dao sve od sebe ali ona je tako okrugla"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 07:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Sljedeće utakmice se plašim...

Takođe. Sad gledam raspored i vidam da nam u nedjelju dolazi Napredak, a miševi idu Bežaniji, onda vanredno kolo u srijedu kada idemo u Apatin.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 07:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sve se vraca sve se placa.Udri cigane!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
'Večeras nismo bili na očekivanom nivou. Za to je uglavnom kriv težak teren koji nije dozvolio da se razvije tečna igra. Mnogo smo grešili u pasovima i večeras smo bili najbliži porazu u ovoj sezoni', iskren je bio Hicfeld.

Poznati nemački stručnjak je prijatno iznenađen atmosferom na stadionu Crvene zvezde, sportskim navijanjem i velikim motivom koji su imali fudbaleri beogradskog kluba, navodeći da mu se posebno dopao trio 'crveno belih' - Koroman, Milijaš i Molina.

'Mislim da Crvena zvezda još ima realne šanse da osvoji jedno od prva tri mesta u grupi koja vode u dalje takmičenje', ocenio je Hicfeld.

Citiraj:
Trener fudbalera Crvene zvezde Milorad Kosanović izjavio je sinoć da je njegova ekipa izgubila od Bajerna zato što nije dovoljno sazrela da rutinski privede meč kraju.

'Rutinu ne možemo da steknemo u Srbiji, gde u sezoni odigramo tri, četiri puta sa Partizanom i možda još dve jače utakmice', rekao je Kosanović na konferenciji za novinare posle utakmice.

'Ovo nema veze sa nesrećom. Mi jednostavno imamo problem koji pokazuje da nismo još odrasli. Imamo veliki potencijal. Pokazali smo da možemo da igramo najjače utakmice u Evropi, ali nam zaista nedostaje rutina', rekao je Kosanović.

Trener Crvene zvezde istakao je da poraz od Bajerna ne menja šanse njegove ekipe da se plasira u šesnaestinu finala Kupa UEFA.

'Takmičarski nismo izgubili mnogo, ali mi je žao što smo izgubili ono što nam pripada. Rekao sam već da mi plasman u narednu rundu moramo da tražimo u duelima sa ostalim ekipama u grupi. Naše kvalifikacije počinju u Solunu sa utakmicom sa Arisom', rekao je Kosanović.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 613 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]