banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 23:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Naravno da ne primjećuješ vlastitu mržnju. Da je primjećuješ vjerovatno se ne bi tako ponašao, a možda i bi. Otkud da ja znam šta tebe muči?
Što se tiče pobjede Portugala, šta se tu ima reći? To je pobjeda, po tome se razlikuju dobre ekipe od loših.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 08:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da ljudi očekuju da Poljaci ne dobiju Belgiju.Pa to je isto kao očekivati da mi ne dobijemo Poljake u potencijalno presudnoj utakmici. Znači Poljska pobjeda mi ne dolazi u pitanje.
Mi smo generalno u kvalifikacijama odigrali samo dvije dobre utakmice. Juče protiv Azera i u gostima kod Finske, sve ostalo bilo je čisto mučenje koje se u zavisnosti od sreće pretvaralo u dobar ili loš rezultat.

Što se tiče grupe E, tamo su mi Rusi najsigurniji (čak i od Hrvata). Istina je da gostuju Izraelu, ali mi se čini da bi mogli do pobjede na ovaj ili onaj način.Hrvati prolaze već ako ne izgube u Makedoniji, a čak i da izgube (što mi stvarno zvuči nevjerovatno s obzirom na njihovu strpljivost i sigurnost pokazanu u dosadašnjem toku kvalifikacija), idu Englezima koje su dobili 2:0 i onda bi odlučivao međusobni skor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 08:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
a ubodose ovi nasi pobjedu konacno... mozda nesto i bude od njih... sli, poucena ranijim iskustvom, bolje da ne idu na prvenstvo... kao sto vec rekoh

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 09:19 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2007, 07:22
Ma sinoć je utakmica bila mi crni a oni još crnji!
Slažem se sa Coki13, bolje da ne odu na završnicu- samo će obrukati naciju, mada i neće otići! Mislim da je problem u tome što ljudi koji igraju nemaju ni želje, ni volje, dok u svojim klubovima ''deru guzove'' da zarade koji dinar!
Primjera kapiten Dejan Stanković, a onda kao napušta reprezentaciju zbog prozivki naviijača!!!?? Kapa dole - Branislav Ivanović, momak gine za svaku loptu, alal vera! Kako Hrvati mogu, ljudi igraju ko da milione valjaju u toj reprezentaciji, svi se zalažu!
Primjer: Sinoćna tekma Rusija - Engleska, tako se igra za nacionalni tim!
Ovi naši su patetični šminkeri!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
RadničkaKlasa je napisao:
Primjer: Sinoćna tekma Rusija - Engleska, tako se igra za nacionalni tim!
Ovi naši su patetični šminkeri!

Е па ово ти и није неки примјер "патриотске" борбе, с обзиром да су побједу над Енглезима премирали сви већи руски тајкуни милионским премијама...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 18 Okt 2007, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Ti si tek usavršio Milankove komentare motivisane mržnjom. Ovo za Dekija je vrhunac koji će teško biti prevaziđen. Deki bi umjesto da se bavi analizama vazduha i skupljanjem para za druge ekipe mogao nešto i da odigra. Ali dosad viđeno pokazuje da je za njega to previše, on nije sposoban da bude kapiten i odigra nešto kad se to od njega očekuje. Igra bez njega bi bila bolja u svakom pogledu. Da se uzalud ne nadaju ostali igrači da će kapiten nešto da odigra. I da mu ne dodaju lopte sa kojima on ne zna šta da radi.

Aha, a MOJI komentari su motivisani mržnjom... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 10:26 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2007, 15:41
joj kad se sjetim kako je deki igrao za repku dok je bio mladji... kad je igrao sa piksijem,savicevicem, mijatovicem.... momak je razbijao u reprezentaciji. mozda mu ime SRBIJA ne odgovara :P :P

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2007, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lično smatram da nema potrebe da se Belgijancima daju nekakve premije, oni će svakako da odigraju maksimalno na toj utakmici (prošli su kroz fazu tranzicije i sad imaju vrlo dobar mlad tim sa jednim Miralasom u špicu koji će da bude čudo od igrača) a u tom slučaju ne gine im pobjeda.
Što se tiče utakmice naših, nažalost gledao sam vrlo mali dio (u drugom poluvremenu) zbog poslovnih obaveza. Vidio sam ODLIČAN gol Smiljanića i takođe odličan gol Lazovića. Iako ne bih da popujem Klementeu (to ćemo kad se završe kvalifikacije, ako se kojim slučajem ne plasiramo na EP), mislim da bi on trebalo da igra umjesto Pantelića, a i da se Karleušin mali nogira iz reprezentacije. Što se tiče Baše, od njega su Crnogorci konačno digli ruke zato što ih je sto godina zavlačio sa svojim (ne)igranjem, a mislim da su i u FSS odlučili da ga ne zovu zbog ćudljivog karaktera.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2007, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

chatnick_bl je napisao:
joj kad se sjetim kako je deki igrao za repku dok je bio mladji... kad je igrao sa piksijem,savicevicem, mijatovicem.... momak je razbijao u reprezentaciji. mozda mu ime SRBIJA ne odgovara :P :P

Ma igra on i sad dobro, samo je neprimijetan. On je kao basista u nekom rok bendu, prosječno obrazovan slušalac vjerovatno ni ne čuje šta svira, a on zapravo drži na okupu čitav bend.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 11:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Ma igra on i sad dobro, samo je neprimijetan. On je kao basista u nekom rok bendu, prosječno obrazovan slušalac vjerovatno ni ne čuje šta svira, a on zapravo drži na okupu čitav bend.

Daleko od toga. On je neprimjetan već duži niz utakmica, a o konjskom dobijanju žutih kartona da ne pričam. Jedino što mu se mora odati priznanje da je uvijek igrao na poziciji na kojoj je trebalo iako se na nekim mjestima jako teško snalazi.
Ali me jako nervira što sa 27 igra ko da mu je 37.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 11:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Stojkovic

Rukavina Vidic Krstajic(Ivanovic) Dragutinovic
(Kolarov,D.Tosic,Lukovic)

Duljaj Kovacevic(Smiljanic)

Jankovic(Stankovic) Kuzmanovic Stankovic
(Krasic,Z. Tosic)

Zigic

Subs:Kahriman?,Stepanov,Gavrancic(Bisevac),Ilic,Ergic,Lazovic,Kezman(Pantelic),Jovanovic +Rajkovic,Sulejmani,Kacar,Gulan,Fejsa za KSP 2010

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Stojkovic

Rukavina Vidic Krstajic(Ivanovic) Dragutinovic
(Kolarov,D.Tosic,Lukovic)

Duljaj Kovacevic(Smiljanic)

Jankovic(Stankovic) Kuzmanovic Stankovic
(Krasic,Z. Tosic)

Zigic

Subs:Kahriman?,Stepanov,Gavrancic(Bisevac),Ilic,Ergic,Lazovic,Kezman(Pantelic),Jovanovic +Rajkovic,Sulejmani,Kacar,Gulan,Fejsa za KSP 2010

Ово је прилично неозбиљно.
Два дефанзивна везна? Крстајић? Кузмановић испред Красића? Један шпиц? О овоме се баш може причати. Још само да похвалим Харвестера због ове реченице:
Citiraj:

=D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
radujmo se.
pobijedili smo mocni azerbejdzan.
sesti pogodak je bio bas fin... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
acrobatico je napisao:
radujmo se.

svjetska smo velesila !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ajd dobro....

Dok je teorije da prođemo dalje, nadaćemo se. =D> =D> =D> =D>

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
acrobatico je napisao:
radujmo se.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kako nije mocan??????
uvijek nam je mnogo nezgodan protivnik..
a tek Armenijaaaaaaaaaaaaaaa...
mnogo zeznuti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Za Duljaja jednostavno mora da bude mjesta u prvih 11.Stvarno je covjek svaku utakmicu koju je odigrao (makar usao 10 minuta sa klupe),odigrao fenomenalno.Svaka cast majstore...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Flavoure-Flave je napisao:
Za Duljaja jednostavno mora da bude mjesta u prvih 11.Stvarno je covjek svaku utakmicu koju je odigrao (makar usao 10 minuta sa klupe),odigrao fenomenalno.Svaka cast majstore...

Potpisujem,covek ostavlja srce na terenu.O kakvom igracu je rec govori i cinjenica da ga obazavaju i Grobari i Cigani,procitao sam dobar komentar o njemu-

Divan je osecaj Igore gledati te pedeset puta u drzavnom dresu.
Gledati kako se boris i kako ostavljas srce na terenu.
Divno je gledati kako si uvek odmeren miran i tih.
Kako nikada nisi glumio "velikog" igraca i time si jos potvrdidio koliko si u stvari veliki.
Divno je gledati te kako cuvas najbolje svetske igrace i kako ti i oni sami odaju priznanje na sada vec retkoj cistoj igri.
Da u reprezentaciji imamo jos desetoricu koji imaju tvoje srce i borbenost nikada ne bismo strepeli za plasman na bilo koje takmicenje.
PUNO SRECE I ZELJA OD CELE SRBIJE

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Poljaci o finišu kvalifikacija za Evro 2008
Belgijancima neće pomoći srpski novac
Autor: Z. Kecman | 18.10.2007 - 09:39

Od srpskih reprezentetivaca potekla ideja o
premiranju Belgijanaca:

Vest iz Bakua da su reprezentativci Srbije bili spremni da sakupe novac i premiraju Belgijance da pobede u Horžovu 17. novembra stigla je i do reprezentativaca Poljske. Fudbaleri lidera A grupe kvalifikacija za šampionat Evrope u Austriji i Švajcarskoj kažu da ih to neće omesti da se prvi put u istoriji plasiraju na završni turnir.

Iz Lođa, gde su juče igrali prijateljski meč protiv Mađarske, oglasili su se igrači koji dobro poznaju prilike u belgijskom fudbalu. Marsin Vasilevski (27) je član Anderlehta i na vesti koje su do njega stigle iz Azerbejdžana, samo se nasmejao:
- Ne mislim da će Belgijancima biti potrebna ta vrsta pomoći od srpskih fudbalera. Mislim da to nema smisla. Koliko vidim, u timu Belgije sada ima mnogo mladih i novih fudbalera čiji je cilj jedino da se dokažu i da igraju za svoju zemlju, njih novac ne interesuje. U svakoj utakmici će pokušati da daju sve od sebe, pa tako i protiv nas. Ne treba im ništa posebno, naročito ne novac od srpskog tima, jer se oni bore za mesto u prvih jedanaest - smatra Vasilevski.
Iskusni Mihal Zevlakov (31) je igrao za tri belgijska kluba, Beveren, Muskron i Anderleht. Sada je član Olimpijakosa, ali za razliku od kolege Vasilevskog, on kaže da pomenuta inicijativa srpskog tabora nije nevažna:
- Veoma je važno koliko će novca Srbi ponuditi timu Belgije. Međutim, čak i ako im i ne ponude previše, to ne znači da oni neće igrati dobro, možda i dva ili tri puta bolje nego što sad igraju. Po mom mišljenju, sve zavisi od nas, ako smo bolji tim od Belgije, kao što ja smatram, onda ćemo pobediti.
Selektor Leo Benhaker nije komentarisao poslednja dešavanja vezana za premiranja narednog rivala u kvalifikacijama. On je svu pažnju usmerio na uigravanje tima, posebno nekih novih igrača koji bi mu mogli biti od koristi u finišu kvalifikacija. Juče su Poljaci u Lođu igrali protiv tradicionalno neugodnih Mađara. U trideset mečeva sedam puta su pobedili i 19 puta gubili uz drastično negativnu gol-razliku 37:85.
- Moja ideja je bila da proverim nekoliko talentovanih igrača. U Poljskoj ima puno kvalitetnih mladih igrača. Jedan od njih je i Konrad Gološ. Izvanredan je. Na treningu je pokazao neverovatne mogućnosti, zato sam želeo da vidim kako će to preneti na teren, u utakmicu. Sportisti različito reaguju na pritisak, nije isto trening i zvaničan meč za reprezentaciju - rekao je Benhaker.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2007, 17:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
SIJUKS je napisao:
Citiraj:
Poljaci o finišu kvalifikacija za Evro 2008
Belgijancima neće pomoći srpski novac
Autor: Z. Kecman | 18.10.2007 - 09:39

Od srpskih reprezentetivaca potekla ideja o
premiranju Belgijanaca:

Vest iz Bakua da su reprezentativci Srbije bili spremni da sakupe novac i premiraju Belgijance da pobede u Horžovu 17. novembra stigla je i do reprezentativaca Poljske. Fudbaleri lidera A grupe kvalifikacija za šampionat Evrope u Austriji i Švajcarskoj kažu da ih to neće omesti da se prvi put u istoriji plasiraju na završni turnir.

Iz Lođa, gde su juče igrali prijateljski meč protiv Mađarske, oglasili su se igrači koji dobro poznaju prilike u belgijskom fudbalu. Marsin Vasilevski (27) je član Anderlehta i na vesti koje su do njega stigle iz Azerbejdžana, samo se nasmejao:
- Ne mislim da će Belgijancima biti potrebna ta vrsta pomoći od srpskih fudbalera. Mislim da to nema smisla. Koliko vidim, u timu Belgije sada ima mnogo mladih i novih fudbalera čiji je cilj jedino da se dokažu i da igraju za svoju zemlju, njih novac ne interesuje. U svakoj utakmici će pokušati da daju sve od sebe, pa tako i protiv nas. Ne treba im ništa posebno, naročito ne novac od srpskog tima, jer se oni bore za mesto u prvih jedanaest - smatra Vasilevski.
Iskusni Mihal Zevlakov (31) je igrao za tri belgijska kluba, Beveren, Muskron i Anderleht. Sada je član Olimpijakosa, ali za razliku od kolege Vasilevskog, on kaže da pomenuta inicijativa srpskog tabora nije nevažna:
- Veoma je važno koliko će novca Srbi ponuditi timu Belgije. Međutim, čak i ako im i ne ponude previše, to ne znači da oni neće igrati dobro, možda i dva ili tri puta bolje nego što sad igraju. Po mom mišljenju, sve zavisi od nas, ako smo bolji tim od Belgije, kao što ja smatram, onda ćemo pobediti.
Selektor Leo Benhaker nije komentarisao poslednja dešavanja vezana za premiranja narednog rivala u kvalifikacijama. On je svu pažnju usmerio na uigravanje tima, posebno nekih novih igrača koji bi mu mogli biti od koristi u finišu kvalifikacija. Juče su Poljaci u Lođu igrali protiv tradicionalno neugodnih Mađara. U trideset mečeva sedam puta su pobedili i 19 puta gubili uz drastično negativnu gol-razliku 37:85.
- Moja ideja je bila da proverim nekoliko talentovanih igrača. U Poljskoj ima puno kvalitetnih mladih igrača. Jedan od njih je i Konrad Gološ. Izvanredan je. Na treningu je pokazao neverovatne mogućnosti, zato sam želeo da vidim kako će to preneti na teren, u utakmicu. Sportisti različito reaguju na pritisak, nije isto trening i zvaničan meč za reprezentaciju - rekao je Benhaker.

da, to sam i ja citala, nebi me zacudilo da se tako nesto i desi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]