banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 01:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2002, 21:43
obavezno dolazim na bad copy... nisam bio kad su bili (jel) prosle godine...

offtopic

sto se tice bs-a volim stvar poroci beograda... nisam neki ljubitelj njih...

Citiraj:
spotting scope

gledao sam na tv-u (mislim da je bila balkanmedia)... u beogradu htjeli su da sruse neko igraliste i da naprave neku poslovnu zgradu... stanari iz obliznjih zgrada su se zalili posto su htjeli da im se djeca negdje igraju... beogradski sindikat je dosao na to igraliste dovukao svoju opremu i napravio svirku...

e vidis... oni sa tim nisu realno nista postigli da se igraliste ne srusi i da se ne izgradi zgrada... ali su makar putem medija pljunuli u lice onima koji su to htjeli (hoce ili su) uraditi

njih 9orice (jelte) dok se nadju, dok navuku opremu, dok organizuju treba im pun q vremena i para... zasto to sve rade... zbog para: :lol: ... zbog publiciteta: jok... zato sto hoce da urade nesto dobro: da...

e vidis... kod muzicara koji pjevaju o nekoj ''losoj danasnjice'', svi oni ostaju na svojim rijecima... dok se bs pokazuje na djelu

e sad me interesuje jos samo jedno... koliko mozes jos ispasti glup... jedva cekam tvoj slijedeci post

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 03:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
babac je napisao:

offtopic

Citiraj:
spotting scope

gledao sam na tv-u (mislim da je bila balkanmedia)... u beogradu htjeli su da sruse neko igraliste i da naprave neku poslovnu zgradu... stanari iz obliznjih zgrada su se zalili posto su htjeli da im se djeca negdje igraju... beogradski sindikat je dosao na to igraliste dovukao svoju opremu i napravio svirku...

srceparajuce

Citiraj:
e vidis... oni sa tim nisu realno nista postigli da se igraliste ne srusi i da se ne izgradi zgrada... ali su makar putem medija pljunuli u lice onima koji su to htjeli (hoce ili su) uraditi

wow! bas sam zastario, izgleda da danas svasta nesto moze biti protumaceno kao pljuvanje u lice.

Citiraj:
njih 9orice (jelte) dok se nadju, dok navuku opremu, dok organizuju treba im pun q vremena i para

pa i ne bas
Citiraj:
... zasto to sve rade... zbog para: :lol: ... zbog publiciteta:

da, zbog para i publiciteta...

Citiraj:
zato sto hoce da urade nesto dobro: da...

yeah right!

Citiraj:
e vidis... kod muzicara koji pjevaju o nekoj ''losoj danasnjice'', svi oni ostaju na svojim rijecima... dok se bs pokazuje na djelu

e sad me interesuje jos samo jedno... koliko mozes jos ispasti glup... jedva cekam tvoj slijedeci post

Glup si ti ako stvarno vjerujes u ovo sto si napisao, taj bend je odavno bend interesdzija koji lozi seljake poput tebe ili ovih neizivljenih klinki, ali kao sto rekoh, to je vas problem ;)

BTW, poradi na pravopisu, izvalis se pocesto - npr. ovde: nije sLIJedeci, nego sLjedeci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 06:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
babac je napisao:

offtopic

Citiraj:
spotting scope

spot sam postavila na temi Now playing ;) najbolji su mi oni transparenti ''park a ne parkING'' 8)

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 06:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Molotov je napisao:
Ej.. laganini........ kreno si prezestoko... polako.... postas dvaput iste postove, to je znak nervoze i rastresenosti. Lagano... :D

ma nešto smrdio u državi danskoj :lol: vidim ja da si ti zvao pojačanje, pwiznaj pwiznaj :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 06:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spotting scope je napisao:
BTW, poradi na pravopisu, izvalis se pocesto - npr. ovde: nije sLIJedeci, nego sLjedeci...

da napomenem , nemoj ni da se trudiš da meni ispravljaš pravopis, pišem ekavicu
8)

nemoj, biću dobra obećavam :lol: nicam zasluzila batine, nicam nicam nicam :D

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 13:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

babac je napisao:

offtopic

Citiraj:
spotting scope

srceparajuce

Citiraj:

wow! bas sam zastario, izgleda da danas svasta nesto moze biti protumaceno kao pljuvanje u lice.

Citiraj:
njih 9orice (jelte) dok se nadju, dok navuku opremu, dok organizuju treba im pun q vremena i para

pa i ne bas
Citiraj:
... zasto to sve rade... zbog para: :lol: ... zbog publiciteta:

da, zbog para i publiciteta...

Citiraj:
zato sto hoce da urade nesto dobro: da...

yeah right!

Citiraj:

Glup si ti ako stvarno vjerujes u ovo sto si napisao, taj bend je odavno bend interesdzija koji lozi seljake poput tebe ili ovih neizivljenih klinki, ali kao sto rekoh, to je vas problem ;)

vjerovao sam da ces se potruditi da ispadnes glup :)... al i to je bolje nego ispasti iz autobusa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
bad copy ok, ako se skontam mozda i odem, nisam stigla u cat i to kad su vec bili a i cesto ispale pa ne dodju i potpunoj postavi - u svakom slucaju bice super ako to ne urade ovaj put! :wink:

a bs moram stvarno napisati - bez generalizovanja, zato cu napisati svoje iskustvo sa njihovog "koncerta" u insomniji prije otprilike godinu dana - lozenje raje na nacionalizam (protiv koga nemam nista ako je to -ljubav prema svome narodu- ) ALI muzicari ipak trebaju dodati tu neku -umjetnicku- crtu (sto jeste tesko u takvoj vrsti muzike ali nije ni nemoguce i mnogo je dokaza za isto, ok primjer je i sam bad copy ili MARCHELO) a ne da to bude brutalno psovanje i takmicenje u istom - na tu foru mozes samo popaliti uzarenu masu a znamo kako funkcionise "psihologija iste" - dakle nije tesko i stoga nikakvo spektakularno ostvarenje te grupe..... a pogotovo ako "odsviras" 5 stvari i onda 3 ponovis... bezze i malo previse tezgaroshki.. iskreno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 15:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
slayerized je napisao:

da napomenem , nemoj ni da se trudiš da meni ispravljaš pravopis, pišem ekavicu
8)

nemoj, biću dobra obećavam :lol: nicam zasluzila batine, nicam nicam nicam :D

To sto neko iz BL ili bilo kojeg ijekavskog podrucja prica/pise ekavski, sve govori o njemu. No, nije sve propalo za tebe dijete - ima jos sanse da odrastes kako treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro tatice

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
subcomandante marcos je napisao:
Koji ce nam qrac bend koji puca na nacionalizam, seljakluk i jeftine price da se ekipa sadasnjih i nekadasnjih modernizovanih dizelasa osjeca dijelom gradske urbane alernative?

добродошао у свијет "урбане културе НБГ блокова тебра". :lol:
невезано је за причу, ал морам да поменем - онај ђус је најдебил свих времена! мого би заједно с оним новим суперстаром гранда, јованом перишићем, ил како већ... пуцају на исту публику. :D

fujjj...djus je sramota za Srpsku rep scenu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 21:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Sassy.Prsotic je napisao:

Koja je vrlo ugledna inače i koju čine fini momci i veliki umjetnici sa univerzitetskim diplomama? Inače omiljena stvar mi je Legionar, samo ne znam nešto je kod nas ne puštaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
fantomacan je napisao:
Sassy.Prsotic je napisao:

Koja je vrlo ugledna inače i koju čine fini momci i veliki umjetnici sa univerzitetskim diplomama? Inače omiljena stvar mi je Legionar, samo ne znam nešto je kod nas ne puštaju.

Pa da ne vjerujes...ali ima i akademskih gradjana...ako bas zelis to da cujes...no nebitno...kica i sunda ima svugdje...ja se drzim andergraunda...a od ,,poznatijih``treba izdvojiti i sortirati po ukusu..sta se kome svidja...i zau kojoj prilici slusas...a sto se bedkopizzz i prti bege...prsotici su i obozavam ih.steta sto su se pokacili...Dzarastafaraj,.....so fuckin` high

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
:spam2:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 20:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2006, 09:07
pamella_morrison je napisao:
bad copy ok, ako se skontam mozda i odem, nisam stigla u cat i to kad su vec bili a i cesto ispale pa ne dodju i potpunoj postavi - u svakom slucaju bice super ako to ne urade ovaj put! :wink:

a bs moram stvarno napisati - bez generalizovanja, zato cu napisati svoje iskustvo sa njihovog "koncerta" u insomniji prije otprilike godinu dana - lozenje raje na nacionalizam (protiv koga nemam nista ako je to -ljubav prema svome narodu- ) ALI muzicari ipak trebaju dodati tu neku -umjetnicku- crtu (sto jeste tesko u takvoj vrsti muzike ali nije ni nemoguce i mnogo je dokaza za isto, ok primjer je i sam bad copy ili MARCHELO) a ne da to bude brutalno psovanje i takmicenje u istom - na tu foru mozes samo popaliti uzarenu masu a znamo kako funkcionise "psihologija iste" - dakle nije tesko i stoga nikakvo spektakularno ostvarenje te grupe..... a pogotovo ako "odsviras" 5 stvari i onda 3 ponovis... bezze i malo previse tezgaroshki.. iskreno

Bio i ja na toj svirci. Sve sto si rekla ziva je istina. Cinjenica je da su likovi opasni lozaci za mase i to im ide od ruke. Imaju oni do dvije dobre stvari, a ovo ostalo mlacenje prazne slame. Bad Copy otprilike isto. Mozda kada Timjuh (ili kako vec) ne bi "repovao" Bad Copy bi i bio neki ok hip hop bend. Ajs je krle i zabavljac, ali kratkotrajan. Dosadi brzo narocito kad ga slusas uzivo. Jedini koji je ok lik medju njima je Vikler. Ima glas, ima smisao za humor, zraci pozitivno. Zao mi je sto se nije pojavio u Catu kad je najavljivan. Zbog njega cu mozda i otici na svirku, ako vec nije prosla. Slabo mi idu datumi. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 22:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
nije prosla...

a to za Viklera, apsolutno se slazem, tip je najjaci :D

Vrh

Tema posta: Wikluh Rulez...
PostPoslato: 23 Okt 2007, 10:13 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2007, 09:53
Vidim da bih i ja, kao i vecina, isao radi Viklera. Sjetite se samo kad je bila "Shappa" kako je razbijao na engleskom. Covjek repuje, pjeva, svira - spreman, nema sta. Al' Bad Copy, ne znam baš... Imam par njihovih albuma, jesu razvaljivanje, ali su i dobri zato sto su svi ostali vise nego prosjecni ili losi... Moje skromno mišljenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
subcomandante marcos je napisao:
добродошао у свијет "урбане културе НБГ блокова тебра". :lol:
невезано је за причу, ал морам да поменем - онај ђус је најдебил свих времена! мого би заједно с оним новим суперстаром гранда, јованом перишићем, ил како већ... пуцају на исту публику. :D

brate minli kako bre smes da pljujes tako velikog umetnika ,DJUS kon-za, :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
hoce li iko napisati kako (mu) je bilo??? :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 00:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kako ce biti... bilo fantasticno... pljuuu

gangstali su i sa viklerovih i ajsovih solo albuma... sta sam skontao stvari: bad copy zurka, spejs nigrutin, ostrugale pete, indo grasa, uno due tre, daj rakije...

tako da... sedam u kola i krecem na mars, nosim sendvice i jedan paradajz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Meni je sve to bezzeze..... ostrugale pete..... sta me libo qrac dal neko struze pete i ko se skim jebe zbog cega..... a ono spejs Negrutin, to vec volim i tako te zajebancije, bez da se puno konta vec ojha..... cista zajebancija....
Sve je stvar zabave, jelte.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]