banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
TSM je napisao:
Svi neki žestoki, trvv metalci, pljuju Alogiu a kad su krenuli svirati ''Gdje si u ovom glupom hotelu'' od jebene Čorbe, čitav Hall se zapalio :roll:

Iako nešto ne gotivim braću Brankoviće i ne sviđa mi se način na koji Nikola Mijić pjeva u Alogiji (mada u drugim bendovima on zvuči savršeno i ima jebeno dobar glas) mora se priznati da zvuče nekako profesionalnije, na višem nivou u odnosu na ostale bendove. Vjerovatno je takav utisak i zbog opreme koja kod njih ne manjka. Razglas je bio prdežteletabisa ali opet su njihove gitare bile najrazgovjetnije.

Žao mi što ne pogledah Downstroy, i ja sam videći da ljudi izlaze pomislio da je kraj :(

Ebiga tsm, mozes prozivati i koristiti te finte "svi pjevali", ali ljudi koji su se za vrijeme ALogie povukli u prvi dio hola (u kojem jedva ista culo kada je razglas "oslabio" na sredini nastupa), ti ljudi su jos vise kolutali kad su culi Corbu :lol:
De sad reci da bi mi "zestoki" digli ruke i poceli zavijati da su zasvirali Seju Kalacha :lol: Mislim, nema potrebe da se ovako generalizuje o "pjevanju", bilo je sigurno 20% ljudi koji nisu htjeli cuti alogiu i 80 koji jesu, ne znam sto je problem to prihvatiti, neki ljudi vole drugi zvuk i tacka. :-?

Ali veceras hihihi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
TSM je napisao:
Svi neki žestoki, trvv metalci, pljuju Alogiu a kad su krenuli svirati ''Gdje si u ovom glupom hotelu'' od jebene Čorbe, čitav Hall se zapalio :roll: Žao mi što ne pogledah Downstroy, i ja sam videći da ljudi izlaze pomislio da je kraj :(

Istina, i ja sam pjevao, i to falset tercu na visu tercu i uspjelo mi je..... ali Adrenalinu ne moze niko pera odbit kad su falseti u pitanju... nemojte se ni trudit.
TSM ne rise, majke ti..... 80% trijeznih su razocarani na Alogiju..... nemoj mjeriti po klincima od 15 godina (da se niko ne uvrijedi).... meni licno nisu smetali, odlicno sviraju, ali ja sam tu ziku sluso prije 10-15 godina.... oni su ostali dosljedni, a ja sam otplovio dalje.... nema greske nigdje....
Downstroy je bio ok i sa zvukom, jer se rulja razisla. pa sam mogao naci finu poziciju u onoj ruupetini da cujem sve....
:drinking: samo bezalkoholno... veceras, poslije probe... mozda navratim da cujem ostatak... ali sam nesto anksiozno depresivan danas....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
TSM je napisao:
Svi neki žestoki, trvv metalci, pljuju Alogiu a kad su krenuli svirati ''Gdje si u ovom glupom hotelu'' od jebene Čorbe, čitav Hall se zapalio :roll:

opet da kažem ,NOT ME! i još dosta ljudi koji su zevali oko mene . . . . ''čitav hall'' koja neistina :lol:

koje su ove glupe spike o satano smiluj se. neko ih voli neko ih ne voli, ja ih lično ne podnosim, ni njih ni njihovu muziku i end of story. a to je bezobrazluk što su tolko svirali, sad se ja pitam da li je to tako trebalo ili šta...i ono kad su se upalila svetla za nastup downsrtoya, na šta je to ličilo? na to da je ono kao fajront marš u pizdu materinu ili šta?

nadam se da će večeras biti druga priča i da će svi bendovi imati istu metražu 8)

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 01:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
monument vrh !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
bolexo je napisao:
monument vrh !!!

uvijek bio ! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2002, 21:43
dobro bi oba dana... iako heviole nije bilo, svidjelo mi se... iako ne volim alogiu svidio mi se nastup... oni sto su bili na wackenu stvarno su to i zasluzili... drugi dan degenek mi je opet digao raspolozenje za 4 zvjezdice :), a i apocalypse je bio super... ostali su bili dobri

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
:drinking:
Ja ne smijem nista reci, izgleda, jer se sve pogresno shvata........ ali cu reci samo da je razglas bio katastrofa, izvinte moram, ovu muziku slusam zbog zvuka, a ne zbog toga ko je bolesniji u glavi i ko moze vise piva popit.....
Najbolji bendovi
Monument, Consecration i Downstroy....

Ostali nisu opravdali svoj rejting, osim Algije koja je van konkurencije jer je i van kocepta i svega sto se desilo te dve veceri u Hall-u....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 13:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
Najbolji bend u konkurenciji obe večeri je definitivno bio Apocalypse. Onako dobrog bubnjara odavno nisam čuo. Podigao je čitav bend na jedan viši nivo. Toliko energije izlazi iz njihove svirke da je to nevjerovatno!

Jedina zamjerka im je malo lošiji vokal ali bez obzira oduvali su sve sinoć.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TSM je napisao:
Najbolji bend u konkurenciji obe večeri je definitivno bio Apocalypse. Onako dobrog bubnjara odavno nisam čuo. Podigao je čitav bend na jedan viši nivo. Toliko energije izlazi iz njihove svirke da je to nevjerovatno!

Jedina zamjerka im je malo lošiji vokal ali bez obzira oduvali su sve sinoć.

Pa isti je bubnjar u downstroyu ;)
Ja sam propustio Apocalypse, pitao sam ljude i rekli su "onako", "bezveze" i "dosadni" :s
Decontroled su isto rasturili, nemojmo njih zanemariti ;)
Najcrnje kad se razglas poceo raspadati na monumentu :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
TSM je napisao:

Heheh, nisi čuo bubnjaroša Downstroya... :D
Meni sinoć bilo mnogo, mnogo bolje... I to nije zato što sam više popio... Svidjeli su mi se svi bendovi.... Svi!
Želim neke snimke od Hetere na hardu! :D
Uh...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Rakun_Slavko je napisao:
Pa isti je bubnjar u downstroyu ;)
Ja sam propustio Apocalypse, pitao sam ljude i rekli su "onako", "bezveze" i "dosadni" :s
Decontroled su isto rasturili, nemojmo njih zanemariti ;)
Najcrnje kad se razglas poceo raspadati na monumentu :(

Isti tip?!
U tom slučaju sam se baš izvalio... :lol:
Decontroled super....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja nisam pogledao heteru, morao kuci ici spavati zbog prve smjene na poslu :(

Sta sviraju? Ako neko ima snimak, da se izvuce audio zapis u mp3 i polako okachi negdje 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Hmmm od Hetere sam očekivao više pjesama sa albuma Taida, a odsviraše samo Burning Temptations... jbg. dadoše im termin na kraju a i kratko su svirali tako da koliko sam skontao uglavnom su promovisali neki novi materijal koji mi i nije baš sjeo (iako bih konačan sud dao tek nakon što čujem studijski snimak, jer je ozvučenje sinoć bilo gola kita :x )

Monument standardno dobar, gitarista im je neviđena pozerčina :lol: Degenek, LOLčina... Apocalypse, skroz kulturna svirka ali sve su to stare stvari koje sam čuo prije par godina... imaju li ti ljudi ikakav novi materijal??? Svejedno, sasvim OK.

Sinoć je ozvučenje bilo još gore... jebeni Hall, koliko je ulagano za renoviranje, ne mogu da vjerujem da vlasnik nema nikakvu želju da odvoji kintu da sredi onaj zvuk :banghead:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
OK, da kazem kratko koju, jer nisam spavao tri dana, krevet me doziva.

1. Pocetak svirke prvog dana kasnio je iz prostog razloga sto je autobus bio zadrzan na granici skoro 2 sata, a potom su morali ici na drugi granicni prelaz, i stigli su u BL posle 21h. Dakle, na vrat na nos se radilo, ali to je vec bila visa sila, izvukao se maksimum.

2. Alogia su bili headlineri prve veceri. Bombarder headlineri druge veceri. Ne razumem sta tu moze nekome biti nejasno? Volite ili ne, vasa stvar, ali headlineri sviraju duze od ostalih bendova, i to je potpuno normalno. Preko 200 jednodnevnih ulaznica prodato je to prvo vece, pa sad racunajte koliko je tu ljudi doslo samo zbog Alogie. Bend koji je trebao mnogo ranije da svira u BL, najpopularniji srpski metal bend, i tu staje sva prica. Digli su metal na noge u Srbiji i vratili ga u medije, i gotovo. Ne bih trosio dalje reci na to.

3. Ne razumem kako su neki mogli otici nakon njih, kad je lepo najavljeno koliko bendova svira. Logicno (ali izgleda da ovde nista nije logicno) je da headline bend NE SVIRA ZADNJI, vec U NAJBOLJEM TERMINU, sto govori da ce pre i posle njih svirati drugi bendovi.

4. Imajte u vidu i to da su bendovi putovali preko 12 sati da bi stigli u BL (zbog fucking carine), i da su svi dali maksimum od sebe, i vec godinama unazad, od kad se poznajemo, imali su ogromnu zelju da sviraju u Banjaluci, sto je i normalno, najveci grad Republike Srpske zasluzio je ovakva desavanja.

5. Zvuk, videli ste, iznajmljen je dodatni razglas, dovucena je oprema iz Srbije, najbolji tonac sto se metala tice u Srbiji trenutno, dodatni tonci i pomocnici na bini iz Geta, rasveta, monitori, mnogo ljudi je radilo na svemu tome, i verujte, ono je bio maksimum. Prostor kao prostor ne dozvoljava bolji zvuk, medjutim, ako ste dosli na metal koncert, pridjete malo napred, i cujete sve savrseno. Necu sad isticati bendove posebno, ali generalno, svi su imali mnogo dobar zvuk, bolji nego sto ikad bude na metal koncertima ovuda i to je to. Ipak, dajte malo optimizma, ovo smo radili prvi put u BL, festival ovih proporcija, i kolicina metala i kvaliteta (jer to odgovorno tvrdim, svirali su najbolji srpski metal bendovi danasnjice) prikazana za protekle dve veceri NIKADA nije vidjena do sada u BL i RS. Dakle, ako sve bude kako treba, radice se ista stvar i sledece godine, i za ocekivati je da stvari krenu na bolje.

6. Poseta je opravdala ocekivanja, u proseku 500-600 ljudi po veceri, sto je sasvim OK. Pokazala se cela RS, jer tu su bili ljudi iz Modrice, Prijedora, I. Sarajeva, Novog Grada, Doboja, Bijeljine, Trebinja, Nevesinja... i upravo su ti ljudi pokazali sta metal u stvari predstavlja - ljubav i pozrtvovanost, za ono sto se voli, mnogi su spavali po parkovima, klupama, putovali i po 7 sati... tako da, RESPECT najveci za publiku, ovaj put.

Ovde bih iskoristio priliku i da izrazim svoje zaljenje vezano za bend Alister, i nemogucnost odrzavanja njihovog dela nastupa, Music Hall ima radno vreme do 3h, a kako je prvi dan kasnio, oni nisu stigli na red. Na zalost, nisu mogli ostati da nastupe sledeci dan, iako se na tome radilo. Zaista steta, pogotovo sto su u pitanju super momci, koji su cak iz Jagodine potegli za BL. Nadam se da ce biti prilike da se ispravi ta greska u buducnosti.

To je to, manje-vise, zahvalio bih se svima na podrsci, publici, Music Hallu, medijima koji su podrzali dogadjaj, i naravno, bendovima za trud i kvalitetne nastupe.

Laki
Terra Nostra Promotions
http://www.terranostra-promotions.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
@Rakune,

Napisah u nekom od prethodnih postova da sam se zajebo i otišao poslije Alogije misleći da je kraj jer su svi ljudi počeli izlaziti. Sad mi je još žalije što nisam čuo Downstroy :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
Stvarno steta sto nije nastupio Alister, stvarno bi podigli atmosferu, bar sto se mene tice...
Inace, cini mi se da je zvuk puno bolji bio drugo vece, bar na pocetku, dok razglas nije poceo da riknjava. Mijic je radio na tonu cijelu noc, za razliku od prve veceri i stvarno je uradio odlican posao. U onakvom prostoru se jednostavno ne moze izvuci kvalitetniji zvuk.

Sto se tice bendova, ja bih Degenek stavio kao headlinere za onu noc, extra zvuk, ma ludilo i meni najzanimljiviji bend druge noci.

Decontrolled nista narocito, mada solidan nastup.

Apocalypse, po meni super bend, i stvaraju dobru atmosferu za ljude koji vole taj tip zvuka.

Bombarder, hehe, nidje veze, ne znam ali ja nisam vidio mnogo smisla tamo, vidim raja ludi, padaju glave, a meni se zijeva, nekako su mi pretjerano
jednolicno zvucali...

Monument - prej..eno, extremno energicno i sigurno su bili najjaci konkurenti Downstroyu za Wacken, ali ja sam bio vec smoren od Bombardera, pa nisam imao volje za sutkanjem:) i moshanjem

Hetera - na kraju ostadoh da cujem i to, ali veze, ne znam jesu li uopste svirali ista sa onog albuma "Sa druge strane", imam taj album i odlican je,
a ovaj prelazak na moderni stil mi se nije svidio uopste, bas progresivan bend, mozda do godine budu svirali neki spejs turbo folk LOL

Enivej, bilo je OK za one pare,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ApeiroN je napisao:

Alogia su bili headlineri prve veceri.

STVARNO???? Bez zezanja sam mislila da su downstroy bili hedlajneri, ali ne zbog toga što se zadesilo da sviraju zadnji nego ..ma daj bre alogia hedlajneri
:lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 19:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
slayerized je napisao:
ApeiroN je napisao:

STVARNO???? Bez zezanja sam mislila da su downstroy bili hedlajneri, ali ne zbog toga što se zadesilo da sviraju zadnji nego ..ma daj bre alogia hedlajneri

aj ne lupaj molim te.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skini mi se

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 21:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
slayerized je napisao:
ApeiroN je napisao:

Pazi, jedno je headline bend, a drugo omiljen bend 8)

Downstroy je medju najboljim metal bendovima koji su nastupili u BL ikad, sto se mene licno tice, ali ipak, nisu jos ovde poznati da bi mogli sami napuniti i pola od posete, koliko je ljudi bilo to vece.

Ma bar ti ovde znas sta je Alogia za metal scenu u Srbiji u periodu kad su nastali, i nekoliko godina kasnije. Euforija je podjednaka vladala i u Novom Sadu, sigurno. Jedini domaci metal bend koji je rasprodao SKC itd. itd., najprodavaniji metal albumi u Srbiji ikad... moze milion podataka da se iznese.

Ali Downstroy su bas objasnili, i bar se sad nadam da je ljudima ovde jasnije zasto su bas oni isli na Wacken, kad mene vec pojedinci prozivaju vezano za te teme nakon njihove pobede, ali to su druge neke stvari.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]