Citiraj:
Evo ti ga NITRO odgovor zasto taj covek ide u Japan ili bilo gde drugo a izjava za medije koju je dao da je ponosan na sve sto je uradio i da vise nema SPORTSKOG MOTIVA u Zvezdi se idealno uklapa u tu njegovu pricu o Zvezdi kao redovnom ucesniku CL!
Barkos, Suzuki, Bajalica, Draman, Bronovicki, V.Djordjevic, Trisovic, povratak Stancica (mogu jos da nabrajam mnoge koji su dosli u Zvezdu za njegovo vreme a nisu se pokazali neki od njih verovatno i imaju kvalitet ali...), a prodati su Zigic, Jankovic, Kovacevic, Bisevac, Djokic, Purovic, Stojkovic, i td tako da osim Kastilja, Gaja i Moline koji sada pokazuje kvalitet jasno je da je Pixi napravio daleko vise promasaja u selekciji igraca, a da je rasprodao tim koji je zaista izgledao veoma dobro. Ne prebacujte mi sto stavljam onu dvojicu balvana Djokica i Purovica jer su oni za Barkosa i Jestrovica ekstra talenti i igrali su na daleko boljem nivou od ovih sada! Zao mi je samo sto su mnogi od vas ili ne vide ili ne zele da vide jednostavnu cinjenicu da NIKO ali NIKO nije nezamenjiv i da ciljeve Zvezde zapravo postavlja njena armija navijaca koja je kroz istoriju Zvezde navikla na uspehe i koja zeli da se njen klub vrati na staze stare slave sto pre! E opet postavljam isto pitanje: Kakav to covek odlazi sa mesta sa koga je obecao jednu stvar, tu stvar nije ispunio i jos pri tome na odlasku govori kako nema vise SPORTSKIH MOTIVA a glavni motiv dolaska i sva prica je zapravo bila oko Lige Sampiona? Pa zar jedino meni tu nesto ne izgleda u redu? Sto danasji Zurnal pise o nekom misu koji bezi sa broda ili nesto slicno? Sto to svi mislite da nema coveka u Srbiji koji taj posao moze da radi bolje od Pixija?
O tim promašajima se može diskutovati i ne bih da u tu priču ponovo ulazim. Samo primjećujem da si izostavio Koromana, a u promašaje svrstao i Bronovickog, koga još zovu u reprezentaciju Poljske i Jestrovića, nakon svega 5-6 utakmica.
I brate, ponovio si tu jednu te istu preformulisanu priču, jedno 10-ak puta. Sad kad je otišao Piksi opet je kriv što ostavlja tim na cjedilu, da je ostao tražili bi da ode i tako dalje. Našem narodu nikad udovoljiti.
Samo da se nadovežem da ta konstatacija da Piksi odlazi u Nagoju da zaradi koji milion, pokazuje da je dotični cijenjen u Japanu, što kod nas nije bio slučaj. A ista ta konstatacije u dirketnoj je suprotnosti sa tvojom tvrdnjom da Piksi ništa drugo ne bi mogao da radi, da nije predsjednik Zvezde. Negdje si u prethodim postovima rekao da bi Terzić na čelu Zvezde bio bolje rješenje od Piksija. E pa možda ti se želja i ispuni. Umjesto Zvezdine legende, da se konstituiše najviša sportsko-mafijaška struktura u državi. Šta misliš koliko jednom Terziću znači Zvezda? Tu se vječito busaš u prsa sa tom parolom "Zvezda je iznad svega", a ovamo smatraš da bi dolazak kriminalne individue, kome je jedini interes kako da što skuplje i što bolje proda igrače iz sopstvenog dvorišta (OFK Beograda), bio dobar za Zvezdu. Ma muka mi je više, a i previše je svega...