banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 02:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nije problem u ceni nego ne znam da li cu moci da idem na obe utakmice, za prvu i mogu da planiram, a za drugu je jos rano. A ako hocu da idem primoran sam da kupim karte za obe utakmice, to je malo glupo, jedino da prodam kartu za Bolton???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 12:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Problem je sto bi svi da gledaju samo Bajern a za Bolton ih zabole ionako ce se do Boltona znati Zvezdina situacija u kupu pa ako bude povoljna ajmo je gledati a ako ne .ebes i Zvezdu i Kup UEFA.

Sta da su usli u ligu sampiona i da si kupio u paketu 3 karte sigurno bi nasao vremena da odes ipak u LS igraju malo jaci klubovi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet ti kazem mogu da idem na prvu utakmicu, da je to Bolton isao bi na njega, zbog posla i obaveza ne mogu da planiram toliko unapred, sve zavisi... Naravno da bi voleo da odem na sve utakmice ali za sada mogu da planiram samo prvu, u tome je problem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 12:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije ovo napisano licno tebi nego vecini navijaca Zvezde svi se sikiraju samo za to sto se karta kupuje u paketu sto nemoze Bajern posebno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Meni je problem jer mi treba 55 karata, a ne znam gdje da nađem još 1.100KM!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 12:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

Prodaj auto :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da je vaznija utakmica sa Boltonom, jer se tu trebaju izvlaciti bodovi, a protiv Bayerna ce biti sektakl i verovatno ostati na tome jer su male sanse da mozemo izvuci povoljan rezultat. Zato je bitnije da ljudi idu na tu drugu utakmicu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 13:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Sondri je napisao:

Prodaj auto :drinking:

Prodao sam, al već je u planu novi, najkasnije do kraja sledeće sedmice :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sondri je napisao:

Nađi kod onih za koje kupuješ karte, pošto ne vjerujem da sebi kupuješ 55 karata. Osim ako hoćeš da častiš raju :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Problem je što moram uplatiti odmah po narudžbi, a nisam siguran da će biti odobreno 55 karata pa ne mogu uzimati od ljudi pare pa im vraćati, ako ne dobijem karte. Da možo solo Bayern, izdržao bi nekako finansijski.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ode Piksi u Nagoju uzeti koji milion,zabole njega za Zvezdom,para vrti gde burgija nece

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Ode Piksi u Nagoju uzeti koji milion,zabole njega za Zvezdom,para vrti gde burgija nece

A ti bi ostao u drzavi gde te svi pljuju??? Ide covek tamo gde ga ljudi cene, a jos uz to i dobro placaju... Iskreno i mene bi bolelo uvo za Zvezdu da sam na njegovom mestu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako si javna licnost sasvim je normalno da se nadje veliki broj ljudi koji ce te pljuvati,to je sastavni deo igre

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
SIJUKS je napisao:

Evo ti ga NITRO odgovor zasto taj covek ide u Japan ili bilo gde drugo a izjava za medije koju je dao da je ponosan na sve sto je uradio i da vise nema SPORTSKOG MOTIVA u Zvezdi se idealno uklapa u tu njegovu pricu o Zvezdi kao redovnom ucesniku CL!
Barkos, Suzuki, Bajalica, Draman, Bronovicki, V.Djordjevic, Trisovic, povratak Stancica (mogu jos da nabrajam mnoge koji su dosli u Zvezdu za njegovo vreme a nisu se pokazali neki od njih verovatno i imaju kvalitet ali...), a prodati su Zigic, Jankovic, Kovacevic, Bisevac, Djokic, Purovic, Stojkovic, i td tako da osim Kastilja, Gaja i Moline koji sada pokazuje kvalitet jasno je da je Pixi napravio daleko vise promasaja u selekciji igraca, a da je rasprodao tim koji je zaista izgledao veoma dobro. Ne prebacujte mi sto stavljam onu dvojicu balvana Djokica i Purovica jer su oni za Barkosa i Jestrovica ekstra talenti i igrali su na daleko boljem nivou od ovih sada! Zao mi je samo sto su mnogi od vas ili ne vide ili ne zele da vide jednostavnu cinjenicu da NIKO ali NIKO nije nezamenjiv i da ciljeve Zvezde zapravo postavlja njena armija navijaca koja je kroz istoriju Zvezde navikla na uspehe i koja zeli da se njen klub vrati na staze stare slave sto pre! E opet postavljam isto pitanje: Kakav to covek odlazi sa mesta sa koga je obecao jednu stvar, tu stvar nije ispunio i jos pri tome na odlasku govori kako nema vise SPORTSKIH MOTIVA a glavni motiv dolaska i sva prica je zapravo bila oko Lige Sampiona? Pa zar jedino meni tu nesto ne izgleda u redu? Sto danasji Zurnal pise o nekom misu koji bezi sa broda ili nesto slicno? Sto to svi mislite da nema coveka u Srbiji koji taj posao moze da radi bolje od Pixija?

Na kraju krajeva svi vi treba da shvatite da je sve prolazno a Zvezda nije!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
zvezda je zivot, sve ostalo su sitnice ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Evo ti ga NITRO odgovor zasto taj covek ide u Japan ili bilo gde drugo a izjava za medije koju je dao da je ponosan na sve sto je uradio i da vise nema SPORTSKOG MOTIVA u Zvezdi se idealno uklapa u tu njegovu pricu o Zvezdi kao redovnom ucesniku CL!
Barkos, Suzuki, Bajalica, Draman, Bronovicki, V.Djordjevic, Trisovic, povratak Stancica (mogu jos da nabrajam mnoge koji su dosli u Zvezdu za njegovo vreme a nisu se pokazali neki od njih verovatno i imaju kvalitet ali...), a prodati su Zigic, Jankovic, Kovacevic, Bisevac, Djokic, Purovic, Stojkovic, i td tako da osim Kastilja, Gaja i Moline koji sada pokazuje kvalitet jasno je da je Pixi napravio daleko vise promasaja u selekciji igraca, a da je rasprodao tim koji je zaista izgledao veoma dobro. Ne prebacujte mi sto stavljam onu dvojicu balvana Djokica i Purovica jer su oni za Barkosa i Jestrovica ekstra talenti i igrali su na daleko boljem nivou od ovih sada! Zao mi je samo sto su mnogi od vas ili ne vide ili ne zele da vide jednostavnu cinjenicu da NIKO ali NIKO nije nezamenjiv i da ciljeve Zvezde zapravo postavlja njena armija navijaca koja je kroz istoriju Zvezde navikla na uspehe i koja zeli da se njen klub vrati na staze stare slave sto pre! E opet postavljam isto pitanje: Kakav to covek odlazi sa mesta sa koga je obecao jednu stvar, tu stvar nije ispunio i jos pri tome na odlasku govori kako nema vise SPORTSKIH MOTIVA a glavni motiv dolaska i sva prica je zapravo bila oko Lige Sampiona? Pa zar jedino meni tu nesto ne izgleda u redu? Sto danasji Zurnal pise o nekom misu koji bezi sa broda ili nesto slicno? Sto to svi mislite da nema coveka u Srbiji koji taj posao moze da radi bolje od Pixija?

O tim promašajima se može diskutovati i ne bih da u tu priču ponovo ulazim. Samo primjećujem da si izostavio Koromana, a u promašaje svrstao i Bronovickog, koga još zovu u reprezentaciju Poljske i Jestrovića, nakon svega 5-6 utakmica.

I brate, ponovio si tu jednu te istu preformulisanu priču, jedno 10-ak puta. Sad kad je otišao Piksi opet je kriv što ostavlja tim na cjedilu, da je ostao tražili bi da ode i tako dalje. Našem narodu nikad udovoljiti.
Samo da se nadovežem da ta konstatacija da Piksi odlazi u Nagoju da zaradi koji milion, pokazuje da je dotični cijenjen u Japanu, što kod nas nije bio slučaj. A ista ta konstatacije u dirketnoj je suprotnosti sa tvojom tvrdnjom da Piksi ništa drugo ne bi mogao da radi, da nije predsjednik Zvezde. Negdje si u prethodim postovima rekao da bi Terzić na čelu Zvezde bio bolje rješenje od Piksija. E pa možda ti se želja i ispuni. Umjesto Zvezdine legende, da se konstituiše najviša sportsko-mafijaška struktura u državi. Šta misliš koliko jednom Terziću znači Zvezda? Tu se vječito busaš u prsa sa tom parolom "Zvezda je iznad svega", a ovamo smatraš da bi dolazak kriminalne individue, kome je jedini interes kako da što skuplje i što bolje proda igrače iz sopstvenog dvorišta (OFK Beograda), bio dobar za Zvezdu. Ma muka mi je više, a i previše je svega...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
[smatraš da bi dolazak kriminalne individue, kome je jedini interes kako da što skuplje i što bolje proda igrače iz sopstvenog dvorišta (OFK Beograda), bio dobar za Zvezdu.

Opa,znaci skontao si da je Terzic kriminalac,govorio je to Sijuks pre godinu dana a koliko me secanje sluzi ti si ga tada branio :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Opa,znaci skontao si da je Terzic kriminalac,govorio je to Sijuks pre godinu dana a koliko me secanje sluzi ti si ga tada branio

Ma ne mogu da vjerujem da sam ga branio, ali ako jesam, bio sam u gadnoj zabludi. Uostalom gdje može biti pošten čovjek, koji unaokolo hoda sa gomilom tjelohranitelja?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Opa,znaci skontao si da je Terzic kriminalac,govorio je to Sijuks pre godinu dana a koliko me secanje sluzi ti si ga tada branio

Ma ne mogu da vjerujem da sam ga branio

Jesi,ali oprastam ti,ko radi taj i gresi :D

Poslao: 24.03.2007. 20:14 Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

Moze li mi neko reci u kojoj zemlji predsednik fudbalskog saveza oda sa 6 telohranitelja kao gospodin Terzic?Ima li to igde na zemaljskoj kugli?Sve sama olos se okupila oko reprezentacije.

To sam i ja govorio.Terzic je menadzer trojici,cetvorici igraca koji igraju za reprezentaciju,izmedju ostalog i Tosicu iz Partizana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 12:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Ako si dobro procitao prethodnih par postova onda si mogao da vidis da se ja zahvaljujem Pixiju sto odlazi tj smatram da je to dobro za Zvezdu. U prsa se ne busam vec zelim da vam ukazem na nesto a to je da ce i Terzic i Pixi da prodju i nestanu kad-tad a Zvezda ce i dalje da traje, a o ljubavi prema Zvezdi se odnosim tako sto odem na minimum dve utakmice mesecno iz BN a za to mi treba od 40-70km sto za ovdasnje prilike i nije malo, dakle ja svoju ljubav prisustvom dokazujem. Recenicama u kojima govorim da je ostavio ekipu i klub na cedilu ukazujem na njegov karakter a ne na to da ne bi trebao otici, jer ako misli da je sve kako treba u nasem klubu sto odlazi? Ako voli Zvezdu i misli da cemo sledece godine igrat i u CL sto odlazi? Videcemo da li ce u Nagoji moci da se ponasa kao i ovde i da li ce tamo mozda nekome da odgovara? Sva moja prica se svodi na to da je potrebna "sveza krv" i ako si mozda pazljivije citao sta pisem sve ovo vreme ja NIKADA nisam Pixija napao pre nego sto je covek poceo da radi taj posao tj dao sam mu sansu i kada sam video da on ne radi nista posebno sto ne bi ni ti Nitro da se nadjes na tom mestu i da zapravo tu nema rada na duge staze, da se dovode igraci "sve za evro" pa ko se pokaze pokaze ja sam tek tada poceo da njegov rad i ponasanje na predsednickoj funkciji kritikujem!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]