banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Trenutno su na raci.... cekaju, a ja sam se suprotno od ovoga sto ste me gore iznapadali. to je bila konstruktivna kritika, a ja jako zelim da gledam veceras njih i sam sam se angazovao da se rijesi problem.... ne budite glupi i brzopleti, za sve postoji razlog sto se desava.

Objasnicu vam ukratko, da ne duljim.... problem je sto se oprema koju oni nose sa sobom moze smatrati
1. Profesionalnom muzickom opremom
2. Licnim muzickim efektima

1. Ako se smatra profi opremom, onda ne mogu tek tako da predju jer ja mogu misliti kako to izgleda.... 40 pojacala, gitara, klavijatura, mikseta efekata i kablova na hrpi.... to carinici u svojim ocima vide kao super zapljenu sverca!!!! Zamislite da Artist tako natrpa u bus gomilu opreme u BG i prenese u BL? U najboljem slucaju ce ih vratiti nazad, kao sto je i bilo. + sto su izgleda naletjeli stvarno na nekoga ko je ogranicen i rekao "A sto niste ponijeli 2-3 gitare i svi svirali na njima, sta ce vam toliko, cuj svako oce svoje!?" :-?

2. Ako se Licnim Efektima, tu grupu spada i licni laptop, mobilni telefon.... onda nema problema i sve ide kao po loju.... gitara na ledja i to?

Da ne duzim vise.... problem je sto Carinski propisi Srbije i Bosne i Hercegovine nisu isti! Oni su zvali Srbijansku Carinu i raspitali se vjerovatno, a trebali su zvati i Srbijansku Carinu ali i Bosansku Carinu jer ocigledno se nesto ne slaze.

Prestanite da me napadate, zar ne vidite da je meni zapravo stalo.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Evo, Anti je prije nekih pola sata napustio kombinat sa nekim papirima za carinu... prije toga se savjetovao sa našim ekspertom po tom pitanju... pa će da vidimo šta će da bude večeras...

Pretpostavljam da je problem nastao oko PRIVREMENOG UVOZA... u principu, oko toga se ne bi trebali stvarati problemi, samo je potrebno to riješiti jedno tri dana prije dolaska na granicu...

Hauevr, Laki, za sljedeće poduhvate ovakvog karaktera potrebno je imati na umu ove dvije magične riječi... Bang! I prljavštvina nestaje...

Jel'... to... !?

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
PRESLI SU GRANICU !!!!!!!!!!!!

Dakle, sve ostaje po starom, koncert kad je i najavljen, 21h se Music Hall otvara, 22h pocinje, i to je to.

Vidimo se tamo!

Uh, sreca nas ipak prati...

:angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Da ne duzim sad, sa Anti-jem u raspravu. Sve u svemu, Anti, vise cemo telefonom i u kafanama razgovarati od sada, nego preko foruma. Ili ja pogresno shvatim, ili ti budes negativan u pogresnom trenutku, pa uvek zivci odu u k****

Sve u svemu, dobro je da je proslo, vidimo se svi veceras.

Poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Fala kurcu! :lol:
Adrenalin je napisao:
Evo, Anti je prije nekih pola sata napustio kombinat sa nekim papirima za carinu... prije toga se savjetovao sa našim ekspertom po tom pitanju... pa će da vidimo šta će da bude večeras...

Ja mislim da je neki fat man with fake RayBan glasses and nazi helmet on upleo svoje sticky fingers u ovaj visoko osjetljivi slucaj... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ajd dobro je.

Mjuzik Hole, eto me večeras nakon šest godina :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
zvao je svog privatnog super-heroja "anderalina" koji je rekao

BANG!

i prljavstina je nestala..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Wazno je da ce biti prasenja veceras.... i otkud im ideja da idu na Pavlovica..... :)
Eto, milina.... jes mi drago .... pa sad odbijte AntiDope sljedeci put.... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 16:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Jun 2005, 23:52
Lakune, trebali su znati jednu stvar, a to je da su carinici na Pavlovića mostu uvijek zajebavaju. Sjeti se samo koliko su nas držali dok smo išli na Guardiane (prvi put), nekih sat vremena....., kenjali su..., tažili su odobrenje srbijanske policije za kretanje srbijanskim cestama...

Ma ubuduće, da svi znaju, bolje je ići na RAČU!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Priprema za svirku... logistika, cak i ti jebeni papiroloski poslovi su jako bitni, ewo rimjera za ubuduce, a siguran sam da im se wise nece tako nesto desiti, bar ne sa BiH... sad su naucili.... uvijek moras biti korak ispred.... iako se to desava i na visokim nivoima svjetskog mainstreama, ono sa Hetfildom na Londonskom aerodromu zbog talibanske brade...Slika
... ali zar mopramo mi uvijek biti najgori?
Ma sve je dobro ispalo, osim sto ce koncert zbog svega da malo okasni, bar 1.5 sat.
Srecom, nema niko da lici na Hetfilda u ovom busu... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ajm so hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da vam jos malo pojasnim....
BiH nije potpisnik Ata carnet ATA Carnet Clear Customs. Duty Free. Tax Free. Hassle Free, sporazuma koji kaze:

ATA Carnets facilitate cultural exchange.
Symphony orchestras, film and video production companies, dance troupes, rock bands, opera companies, choruses, theater productions, circuses and museum exhibits going on tour can use an ATA Carnet to clear foreign and US customs without paying duties or taxes.

ATA Carnets can be used for hand-carried instruments and equipment as well as freight.

Orchestras and orchestra members can use the same carnet but travel on different itineraries using CIB's "Play the World" program.

Ova sljedeca recenica je najjednostavnija i najjasnija glede ovoga!
The ATA Carnet is an international Customs document that a traveler may use temporarily to import certain goods into a country without having to engage in the Customs formalities usually required for the importation of goods, and without having to pay duty or value-added taxes on the goods.
Srbija je potpisnik, Bih nije.... jednostavno.... i Hrvatska jeste... ili nije, ne znam... to se sve mora znati, ako se bavite shou bizom.... dje su ti iz teranostre da im ja kazem. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pero_Bombas je napisao:
Fala kurcu! :lol:
Adrenalin je napisao:

Ja mislim da je neki fat man with fake RayBan glasses and nazi helmet on upleo svoje sticky fingers u ovaj visoko osjetljivi slucaj... :lol:

hahhahhaha :lol: :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da nisu jos stigli... ali sad ce.. odoh se spremat lagano ja... pivce za zivce, pa cigar.... i takooo... vidimo se swi tamo i pridjite slobodno, ako me poznate... iako necu imat nit nazi helmet nit fake Ray Ban glasses... mozda i osvojite AntiDope Wannabe nagradu. :lol: :lol: :lol:
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
mislim da svi trebate reci HVALA ČIKA ANTIDOPE!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 02:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2002, 21:43
veceras bi odlicno... ode spavati... aj rodla vas majka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 10:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
tehnika opet zakazala...:mad:

dosao na alogiju i nist ni cuo ni razumio...otisao poslije 15 min...

a steta , tehnicki stvarno odlican bend...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

AntiDope je napisao:
Mislim da nisu jos stigli... ali sad ce.. odoh se spremat lagano ja... pivce za zivce, pa cigar.... i takooo... vidimo se swi tamo i pridjite slobodno, ako me poznate... iako necu imat nit nazi helmet nit fake Ray Ban glasses... mozda i osvojite AntiDope Wannabe nagradu. :lol: :lol: :lol:
:wink:

mislim da sam te videla ali nisam bila sigurna :fadein:

bilo je predrkano...mislim da su alogija svirali bezobrazno dugo, ali nisam drugačije ni očekivla :roll: ne da sam se smorila užas...malo su mi podigli raspoloženje sa obradom judasa ali na kratko.

draconic, ća nem pojma, ono, može da prođe,malo šmrljavo ali ok momci su bili umrni od puta.

konsekrejšn po defultu nisam ni gledala :puke: :angel:

ali БАНАТ ХАРДКОРОВЦИ DOWNSTORY,nemam reči BRE pa ne da su najbolje zvučali nego su jebali kevu svima :lol: njihov mali kako bubnja jeeeeee loodilo. ma svaka čast. a i atmosfera je bila najbolja kad su oni svirali (ili sam samo suuuuviše subjekivna :oops: )

Kako god, bilo je super, zujanje u ušima ne prolazi, lečim čoveka da izdrži i danas na drugom danu da ne idem sama

:lol: :angel:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Nije da se žalim, meni je po običaju bilo super, ali zvuk je stvarno bio go penis... Ne bih ovo ni spominao ali... Najaviše drugačije, ali ne'a veze... Malo me boli glava, a i znam do čega je, ali preživjeće se...
Consectation... Ne znam...
Draconic super, tu sam najviše sala i skinuo... :)
Ali Downstroy... Džizs!!! Ekstra!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Et' kakve sam srece. Bend koji sam najvise zeljela da cujem bio posljednji.
Nakon sat i po' tusenja i smaranja ovih iz Alogije, konacno (oko pola 3 cini mi se) je zasvirao Downstroy. Pre*ebeno! Svaka cast! Vokal je extra! ;) A i ostali su odlicni... Uspjela sam i da uhvatim CD koji bacise u publiku, jupi jej! :blob4: :blob2: :blob3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]