banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Astor_Piazzolla je napisao:
a stvarno zasto se igraci boje djece od 14-15 godina ? ni ja ne kontam ...
igraci su uglavnom tu zbog para, kao i svugdje a ne zato sto vole taj klub (ima i izuzetaka) ali je isto tacno da nemaju redovna primanja i da imaju male plate, ali to nije razlog da nedaju sve od sebe ...
i moji roditelji imaju male plate al opet rade svoj posao ...

ponavljam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 20:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2007, 23:05
Ti pjacola nisi bas najbolji sa glavom ha!!!!!!!!????????Nije ti glava bas jaca strana!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 10:17 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2007, 10:26
Koliko je Bosanski Shamac udaljen od Banja Luke, da li u Shamcu imaju organizovanu navijacku grupu i koliko se Vultures-a ocekuje tamo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ocekuje se oko 2000 navijaca.Dolaze vozom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 14:34 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2007, 10:26
da li si od uvek bio tako duhovit ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 19:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Sta bi dalje poslije onog cjepanja dresova.Desi li se nesto vise??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 15:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Jan 2008, 13:49
kaco je napisao:

posle toga borac je 6 puta pobijedio i jednom odigrao nerijeseno, sto bi znacilo da ima uticaja na glave igraca. s druge strane, uprava, ako je uopste ima, radi svoj posao najbolje sto moze da se borac ugasi, stadion srusi i na njegovom mjestu napravi se parking ili zgrada od kojih ce pojedinci uzeti velike novce. a vi banjalucani, koji kao volite svij grad i dalje pisite bajke o bg velikanima, kako su oni svetinja, kako ih volite i najbolji su na svijetu. ja ne mogu da vjerujem da neko moze biti iz ovog grada i svrsavati na bg. ako je neko ljubitelj fudbala ili nekog drigog sporta, pa pogledajte vrhunsku utakmicu na tv. sta imate od toga ako gledas zvezdu i partizan na tv, kao da su oni sad nesto extra dobri. budi ono sto jesi i gdje si.

NAS KLUB, NAS GRAD

namjerno aktiviram ovu temu, znaci pisite ljudi sta mislite i kako osjecate

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
na velkom je napisao:
kaco je napisao:

posle toga borac je 6 puta pobijedio i jednom odigrao nerijeseno, sto bi znacilo da ima uticaja na glave igraca. s druge strane, uprava, ako je uopste ima, radi svoj posao najbolje sto moze da se borac ugasi, stadion srusi i na njegovom mjestu napravi se parking ili zgrada od kojih ce pojedinci uzeti velike novce. a vi banjalucani, koji kao volite svij grad i dalje pisite bajke o bg velikanima, kako su oni svetinja, kako ih volite i najbolji su na svijetu. ja ne mogu da vjerujem da neko moze biti iz ovog grada i svrsavati na bg. ako je neko ljubitelj fudbala ili nekog drigog sporta, pa pogledajte vrhunsku utakmicu na tv. sta imate od toga ako gledas zvezdu i partizan na tv, kao da su oni sad nesto extra dobri. budi ono sto jesi i gdje si.

NAS KLUB, NAS GRAD

Ne razumijem ljude koji žive u BL,a kad je bila tekma Borac-Crvena zvezda,svi navijaju za one BG šupke.Jebali vas vaši Zvezda i Partizan!!!Svima vama koji ste odavde a navijate za njih,treba doživotno zabraniti ulaz na Gradski stadion.Ako ste na istoku i pjevate sa nama Lešinarima,a navijate za Zvezdu ili Partizan,nikad nećete biti priznati s naše strane,jer mi od klubova iz Srbije volimo samo Vojvodinu i našu braću Firmaše

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 23:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
GanDra je napisao:
na velkom je napisao:
kaco je napisao:

NAS KLUB, NAS GRAD

Ne razumijem ljude koji žive u BL,a kad je bila tekma Borac-Crvena zvezda,svi navijaju za one BG šupke.Jebali vas vaši Zvezda i Partizan!!!Svima vama koji ste odavde a navijate za njih,treba doživotno zabraniti ulaz na Gradski stadion.Ako ste na istoku i pjevate sa nama Lešinarima,a navijate za Zvezdu ili Partizan,nikad nećete biti priznati s naše strane,jer mi od klubova iz Srbije volimo samo Vojvodinu i našu braću Firmaše
Pa nisu to navijali banjalucani...Vec zna se ko....Pravi BL su borcevci......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 12:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Jan 2008, 13:49
u pravu si, jbg. kad nam je grad pun sabana. najtuznije je kad ti isti sabani organizuju utakmicu za svoju licnu promociju i jos za godisnjicu kluba, 80 godina. e to je zalosno. bio sam na dosta utakmica borca, ni sam ne znam koliko, i u bl i na strani a muka mi je bilo od takve godisnjice kluba. nisam ni bio na utakmici kao i jos dosta ljudi. znas ono, dosla zvijezda :D ajmo vidjeti nasu zvijezdu :D aaaaaaaaaaa :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ja sam bio na toj utakmici i zna se zbog koga sam došao...Borac je jedan jedini,a BG klubovima mogu samo da poručim: :fist: :fist: :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 13:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Jul 2007, 12:56
Почео је прелазни рок, ако има неко информација ко је дошао или отишао нека напише...
У БЛ је увјек било и биће симпатизера два "великана",много више од оних који ће рећи да воле клуб из свог града. Ако гледамо из навијачког угла онда се зна које главни у граду, јер симпатизер и навијач су две различите ствари...[/u][/url]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]