banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 03:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vader je napisao:
Vader je napisao:
ako bi u sledećoj trci Hamilton ispao a pobijedio Raikonen sa Alonsom na drugom mjestu onda će u zadnjoj trci biti tri kandidata za titulu

Nije mi drago što sam pogodio, jer ovako Hamiltonu "visi" titula. A ako on ne bi bio prvak onda bih mnogo više volio da to bude Kimi.

I dalje mislim da Kimi nema sanse za titulu .. mora se puno stvari(previse) poklopiti da se to dogodi. Sa ovim odustajanjem jedino je Alonso ponovo dobio sansu da se bori za titulu (koliko on ima srece to je smjesno) a to mi se nikako ne dopada :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma realno je smesno ocekivati da Kimi osvoji titulu, ali drago mi je da se ovako zakuhalo, jer je zanimljivije, uvek se potajno nadas da ce se nesto promeniti u zadnjem trenutku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne znam zašto si se onda radovao što je Hamilton ispao??? Jedino što će se opet potvrditi je da Alonso im sreće kao niko!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sta se desilo sa Kubicom? Zbog cega je odustao?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Radovao sam se jer je Kimi pobedio i priblizio se Hamiltonu, ipak navijam za Ferrari pa se nadam da jos uvek ima sanse da Kimi osvoji titulu :lol:

Kubica vodio u trci iako jos nije bio drugi put u boxu (za razliku od Ferrarija i McLarena) i odjednom usporio, na HRT-u prvo rekli da mu je nestalo goriva, a onda da je neki mehanicki kvar :-? :-? :-?

Ovako pise na zvanicno BMW-ovom siteu:

On lap 35, however, the BMW Sauber F1 Team's dream of another podium finish came to a sudden end. Robert suffered a technical failure and was forced into retirement.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 18:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Jako dobra utrka. Prvo sjajna voznja R. Sumahera, dok nije malo pretjerao. Vettel opet fenomenalan uz to sto ovaj put nije odustao. Hamilton velika greska sad zadnu utrku ce mu biti stvarno tesko, bice na njemu velik pritisak velika je mogucnost ponovne greske. Kimi je fino odvezao, Masa je mogao bolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto se tice vozaca, Massa je kao i uvek katastrofalan i dalje stojim iza toga da on nije za vozaca u Ferrariju, umesto da pomogne Kimiju on ne moze ni da bude blizu Alonsa, a kamo li da ucestvuje aktivno u trci. Realno gledano onaj Alonso (ma koliko ga ja mrzeo) je odlican vozac, ali Hamilton je pokazao kakav je vozac po kisnim uslovima, jer proslu trku ne mozemo da racunamo kao ispit za to jer je pola trke vozeno pod safety car-om. Prvo nije znao da cuva gume sto je jako bitna karakteristika, Kimi je (opet ja samo njega hvalim) vozio trku kao i crnjo (u slicnom ritmu za razliku od ostalih), al je vise vozio po suhom (pokusavajuci da stigne crnju) za razliku od njega koji je hladio gume, pa je opet duze izdrzao i kad je krenuo da proklizuje Hamilton vise nije mogao da kontrolise bolid i uradio je jednu veliku gresku, izletio i ucinio prvenstvo neizvesnim. Gume su jedan veliki pokazatelj da vidis kakav je vozac jer one pokazuju koliko opterecujes bolid i koliki su ti osecaji da u pravom trenutku zakocis i das gas... Sto se ostalih tice Liuzzi me je iznenadio odlicnom voznjom i Vettel, dok me je Heidfeld razocarao jer sa jacim bolidom nije uspeo da se izbori sa Liuzziem, ostali prosecno, osim Ralfa koji je super vozio i onda preterao zamisljajuci da je stariji brat, al u svakom slucaju pozitivna ocena i za njega....

Eto moje misljenje, al bi voleo da cujem i neka druga cisto da mozemo da uporedimo ko kako gleda na pojedine vozace :wink: :wink: :wink:

Poslednji put menjao Hertzog dana 07 Okt 2007, 21:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 21:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
V@nja je napisao:
Sta se desilo sa Kubicom? Zbog cega je odustao?

Kubica je odustao zbog problema sa hidraulikom...ostao je bez serva i brzina...propast :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Malo cudno da ekipa iz dna danas su se pokazale jako dobre, ali one su iz svake utrke sve bolje i bolje. Heidfeld je imao problem sto nije smijeo izaci iz suvog dijela staze, ali je imao mjesta gdje je mogao obici bez problema. Sto se tice Ralfa, da je ovako vozio dosad nebi mu bio problem naci ekipu za novu sezonu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 05:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
GO Kimi,

Nije jos gotovo, bice masakr u Brazilu. :) Odrace crveni, srebrne. Dok se dvojica svadjaju treci koristi :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
a nek je chamuga odustao da bude zanimljivije gledati VN Brazila, a i predvece se vozi, ne mora se raniti ujutro da se gleda, nema sta slag na kraju sezone super.

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 21:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
.Cave. je napisao:
GO Kimi,

Nije jos gotovo, bice masakr u Brazilu. :) Odrace crveni, srebrne. Dok se dvojica svadjaju treci koristi :D

Slazem se, mada se bojim da ce opet onaj idiot Alonso biti prvi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 21:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Sep 2006, 16:20
po koji put se pokazuje da je ovo bas naj brzi cirkus,lopovi prevaranti i ko zna sta jos.prosle god sumaher dodje na vrh pa se u predzadnjoj trci kvari motor poslije 111 trka,hamilton vozi bez greske pa opet na predzadnjoj trci odustajanje.sad se pitam sta ja gledam sve ove godine.
alonso je govno !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne pratim baš pretjerano F1, ali me živo zanima zbog čega je Alonso toliko omražen kod ljudi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pre ga nisam voleo samo jer navijam za Ferrari, a sada ga ne volim jer je svojim ponasanjem pokazao kakav je covek i sportista, ne volim ljude koji kada gube pljuju po ostalima, a narucito po svom timu i vozacu iz iste ekipe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pre ga nisam voleo samo jer navijam za Ferrari, a sada ga ne volim jer je svojim ponasanjem pokazao kakav je covek i sportista

Pa i Šumaher je bio sve samo ne primjer sportiste i oličenja fer pleja, pa ipak sumnjam da je bio toliko omražen kod ljudi.
A što se tiče tih odnosa unutar tima, neka mi neko ko je upućeniji kaže da li je istina da se od ove sezone unutar Meklarena donijelo pravilo da svi podaci unutar tima moraju da se dijele, što je bilo direktno u službi Hamiltona, jer je Alonso morao da sa njim dijeli podatke o podešavanju i prilagođavanju bolida za trku. Ako se ne varam vozači sami podešavaju bolide pred svaku trku... Hamilton je tako od svjetskog šampiona, koji je upravo na tom polju štelovanja bolida, jedan od najboljih, dobijao najbolje moguće podatke, a ne vjerujem da je to praksa u drugim timovima. Ipak je F1 individualan sport, pa me ovo pomalo čudi. Može biti da je Alonso imao pravo da bue ljut i na tim i na Hamiltona...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 23:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Alonso je tražio od FIA-e da se oduzmu bodovi Hamiltonu iz prethodne trke, zato je smeće od čovjeka!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa jeste Schumacher imao ispada tokom svoje karijere, al covek je vozio 10-ak godina, a ovi danasnji vozaci naprave sve gluposti i vise od toga za 2 godine. Ipak i ako je tacno da su delili sve podatke nema pravo da se ljuti, pa on je potpisao ugovor sa tim timom i znao je u sta se upusta, ipak je on svetski prvak i treba biti primer drugima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zar se za prošlu trku nisu svi vozači složili da je Hamilton opasnom vožnjom, skrivio sudar iza sebe, odnosno usporavao tempo iza safety cara?

Inače me ova situacija brutalno podsjeća na slično od prije nekih 10 godina, kada sam još pratio ovaj sport, kada je Žak Vilnev debitovao u F1, a prvi favorit za titulu, nakon Šumaherovog prelaska u tada prilično raštimovani Ferari, bio je Dejmon Hil. Inače su obojica (Hil i Vilnev), vozili za tada najbolju ekipu Vilijams Reno. Dok su svi očekivali da se Hil prošeta do titule, Žilov sin je drskim (u pozitivnom smislu) debitantskim vožnjama dugo vodio u generalnom plasmanu, pa je čitav cirkus tada blejao u njega, pisao hvalospjeve, a tata Frenk, tada dugo vagao, da li da zadrži ravnopravan tretman za oba vozača ili da omogući Vilnevu povlašten tretman, pa da odjekne jedna marketinška bomba i ruki da osvoji titulu. Frenk Vilijams se tada ipak suzdržao, pa je Hilu džentlmenski omogućen ravnopravan tretman, iako je tada već bilo jasno da na kraju sezone napušta ekipu i da se više od pola sezone borio sam protiv svih. Tada ipak nije bio neophodan jedan takav bum, dok bi ove sezone, nakon odlaska velikog Šumahera, nešto tako ipak imalo veliki odjek, pa mi na to liči to forsiranje Hamiltona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Meni je teško shvatiti da ima onih koji danas navijaju za Alonsa, nakon svega što se u ovoj sezoni desilo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]