banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
opet? my poor, poor idiot boy...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
za razliku od tebe ja to radim samo kad sam srećan :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 01:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

O DA!! OOOO DA!!! BOGORODICE DJEVO RADUJ SE BLAGODATNA MARIJO, MUSE ĆE DOĆI DA TI ISPRAŠI TUR!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! SREĆAN SAM POPUT TRANSVESTITA KOJI JE PRVI PUT OBUKAO MATURSKU HALJINU!!!! I VIŠE OD TOGA!!! POPUT TRANSVESTITA KOJI ZNA DA ĆE DVA PUTA NOSITI TU HALJINU I OBA PUTA BITI KRALJICA MATURE!!! OOOOO VI PATETIČNA BIĆA, NEVERNE TOME I ŠTOVATELJI VRAGA, POČNITE DA ZAVIDITE MOJOJ SREĆNOJ GUZICI, JER NJEN ĆE PRDAC DA SE SJEDINI SA SAVRŠENSTVOM ZVUKA ŠTO ZOVE SE MUSE U MATERIJU OD KOJE SU SAZDANE ZVEZDE.
:BIG:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka

i love you man :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
@nerevar
jesi me podsjetio sa tim postom na Bika od prije par mijeseci, kada nam je pricao u fazonu istu pricu samo je tool bio umjesto muse.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da. ovaj... bik je moj sin... delimo isti genetski materijal :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka

dijelite i isti dildo al to nije vezano za temu :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Khm... Whitesnake, stavio si u isti kos mene sa nerevarom, i tool sa museom... nemoj to da se ponovi.
A vas dvojica ogava mi dugujete jos piva za ovaj blasphemy sto ste prosuli ovde. ustvari, da li ja uopste vise zelim da pijem pivo sa vama? aj mora i to neko...
GNJIDE!! ZIVIO TOOL!! ZIVIO SPAM!!! ZIVJELA OVA PJESMA!!!: "Sta se to dogodilooo na puutu za ludiloooo, srce mi se opasnooo u tebe zaljuuubilo..." lik sto pjeva je isti nerevar! Pljunut!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ej bre šalio sam se. hteo sam reći da veliki umovi isto razmišljaju. a za tool i muse se zna. tool ne zovu najboljim live bendom :P

Citiraj:
lik sto pjeva je isti nerevar! Pljunut!

naočit mladić?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka

ma jok, jedan testis mu visi niz desnu nogavicu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 07:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
ovdje su porodicni odnosi skroz poremeceni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Muse: Najveća koncertna atrakcija u Beogradu!

Najveća aktuelna koncertna atrakcija, britanski bend Muse, nastupiće u Beogradskoj Areni 7. oktobra, potvrdili su organizatori "Terranostra promotions", "Lupa" i Arena.

Metju Belami, Kris Volstenholm i Dominik Hauard dovešće u srpsku prestonicu svoju kompletnu koncertnu produkciju, što znači da će publika u Areni videti i čuti muzički spektakl ravan nastupima u ostalim evropskim gradovima. Muse su inače, tokom deset godina karijere, uspeli da se plasiraju na listu 100 najboljih bendova svih vremena, a mnogi kritičari im predvidjaju budućnost jednaku slavi grupe U2.

S obzirom da se njihov novi CD "Black Holes and Revelations" (2006) nalazi na listi najprodavanijih stranih izdanja u Srbiji, organizatori očekuju veliko interesovanje publike. Karte za koncert biće puštene u prodaju 17. avgusta, po ceni od 2.300 (tribine II), 2.500 (parter i tribine I), i 5.000 dinara (lože).

O tome koliki su Muse velikani performansa, svedoči i činjenica da su nedavno karte za koncert na stadionu Vembli rasprodali za samo tri sata!

Organizatori su najavili da će Muse svirati najmanje sat i po vremena, pa će publika biti u prilici da čuje hitove "Newborn", "Time is running out", "Apocalypse please", "Bliss", "Supermassive black hole", "Knights of Cydonia" i druge.

Još uvek nije poznato da li će bend dovesti sopstvene predgrupe, niti da li će neki domaći izvodjači imati čast da dele binu u Areni sa njima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Muse stižu u Zagreb!!!

Koncertni giganti kako se s pravom nazivaju Muse, nastupit će u Zagrebu, 9. listopada u KC Dražen Petrović i time hrvatsku metropolu uvrstiti na listu od 12 europskih gradova koje će posjetiti na nadolazećoj europskoj turneji. Bit će im to prvi nastup pred hrvatskom publikom.

Bend su Matthew Bellamy (gitara/vokal), Chris Wolstenholme (bas) i Dominic Howard (bubanj) osnovali ne tako daleke 1997. godine iz puke dosade života u malom engleskom gradiću Teignmouth , a naziv Muse odabrali su iz apsloutno nikakvog posebnog razloga, jednostavno ime se svidio.

Vrata glazbenog svijeta otvorila su im se potpisivanjem za Maverick Records i izdanjem albuma prvijenca "Showbiz" (1999.) kojem su prethodili singlovi "Cave" i "Uno". Dvije godine kasnije lansiran je "Origin Of Symmetry" koji je donio hit singl "Hyper Music", a 2002. fanovi grupe sklopili su iz raritetnih i live snimaka njihovo sljedeće izdanje "Hullabaloo Soundtrack".

Kao i njegovi prethodnici "Absolution", četvrto izdanje Musea, uživalo je odličan tretman među fanovima, ali posljednje se izdanje, objavljno 2006. i naslovljeno "Black Holes And Revelations" smatra za njihovo najsjajnije i najambicioznije izdanje do sada.

Diljem svijeta, album i singlovi s njega zasjedali su na samom vrhu top ljestvica, a bend je nagrađen mnogim presižnim glazbenim nagradama uključujući NME, Q i Vodafon Live Music Awards, a od strane svih eminentnih svjetskih časopisa nebrojeno puta proglašavani su kao najbolji live bend ili najbolji live nastup.

A potvrda da su oni zaista koncertni giganti potvrđuje i činjenica da su 16.6.2007. održali dva koncerta na novom Wembley Stadionu (kapacitet 75.000 posjetitelja) u Londonu, jer se prvi koncert rasprodao u tri dana.

Za članove Muse Fan cluba pretprodaja ulaznica počinje 16. kolovoza u ponoć. Oni svoje ulaznice mogu naručiti putem ovog web-linka.

Za sve ostale, ulaznice kreću u prodaju dan kasnije, u petak, 17. kolovoza, na svim ovlaštenim prodajnim mjestima: Integral (Pothodnik, Zagreb), Dallas Music Shopovi, Dancing Bear, Aquarius CD Shopovi, New Sound, prodajna mjesta Eventima i Ticketlinea po preporučenoj cijeni od 280 kuna.

Kupci koji svoje ulaznice naruče od 17.8. do 17.9. putem lupapromotion.hr ili tickets@lupa.hr svoju će ulaznicu moći dobiti po cijeni od 250 kn.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka

uzmimo preko neta! nego, jesu li se te ulaznice za vembli rasprodale u tri sata ili tri dana? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
и ко на крају иде у бејоград?
и колико је тикет?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

na kraju izgleda idem samo ja.
moja karta je 2500 din. parter

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
aaaaaaaa...
Brisite ovu temu! )))):
A ti.. ti pokvreni cupavi... nemoj da postujes na njoj.. ostavi je neka umire zajedno sa dusama onih koji ne idu na koncert(e)... )):

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.muse.kontra.org.yu/index.html

Silhouette nemoj da si takva, evo pokloniću ti svoju kartu kad se vratim sa koncerta. ti samo izaberi sa kojeg ćeš :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.muzika.hr/default.aspx?id=12789

Dominik Howard (Muse) je napisao:
U svakom slučaju sam veliki pobornik Interneta, tehnologije i znanosti. Internet je odličan za glazbenu industriju, donosi glazbu mnoštvu ljudi; neki možda ne bi niti imali priliku čuti neke stvari koje ovako mogu pa je tako sve mnogo lakše.

Izvođači, kada dođu na neki novi teren, mogu biti sigurni da ljudi znaju za njih, a tome je najviše pridonio Internet. Nema ničeg lošeg u tome, samo što je teže tako zaraditi novac, ali to i nije tako bitno jer je važno biti odličan uživo pa sve sjedne na svoje mjesto. Tako sada dolazi do većeg izražaja snaga na pozornici, način predstavljanja pjesama uživo fanovima diljem svijeta, a ne više samo na studijskim snimkama, gdje se dosta toga može zamaskirati.

Koncerti su nešto što moraš probati, neprekidna izmjena energije s fanovima, unikatno iskustvo... Što više ljudi sluša glazbu, skida legalno ili ilegalno s Interneta, to će više ljudi gledati te iste bendove i uživo, a to je dobro za nas.

:notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
nerevar je napisao:
http://www.muse.kontra.org.yu/index.html

Silhouette nemoj da si takva, evo pokloniću ti svoju kartu kad se vratim sa koncerta. ti samo izaberi sa kojeg ćeš :lol:

Ali da je plastificiras? Moze? Eto.. dogovoreno. ^^

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]