Najjače je kad naglašavaju "manji entitet"!!! Meni nije jasno kako je 49% manji entitet, a "oni" zajedno imaju 51%, a znamo koliko se vole, u Mostaru demonstrirano milion puta!!! A skontaj maluomnih komentara tek:
Citiraj:
konacno pravo dobar text da se napise.srbi su htjeli da potpuno uniste i poubijaju sve bosnjake a kasnije im pomagali i hrvati.za to treba reagovati i niposto dozvoliti nikakva prekrajanja bosne
Citiraj:
Ako povucemo logistiku na sve ovo onda to znaci jednostavno rebublika srpska postaje drzaava jel to ova utakmica dokazuje neprostaje nista drugo osim rata i jebavanje cetnicki mama i sve ih potjerat u srbiju di im je i mjesto...a nas savez ostane li miran na ovo bolje neka sami pondesu ostavke dok ih mi nesrusimo isto tako i vlada bosne i hercegovina mamu im jeebemmm...rusiiiiiitt ih treba i smao rusiiiiiiiiit
Ovaj je najjači ili najjadniji, sami prosudite:
Citiraj:
U slucajo da se utakmica bude igrala,BH fanaticosi i dobri ljudi idu na utakmicu,I napraviti Belaj,zajedno sa belaj boysima i ostalim navijackim skupinama Republike Bosne i Hercegovine.
Citiraj:
ma ako budete igrali,fanatikosi ce vas jebat bolje da ne igrate
Evo i jednog "našeg"

Citiraj:
E pa nije vam ovo koncert Tomphsona u SA da mozete sprijeciti, pa sto se vas pita u Banja Luci, isto koliko vas se pita u Beogradu, ili Zagrebu samo MUKA, JAD, CEMER a nista se nemoze...
Pa:
Citiraj:
nikad ne zaboraviti 92 i djeci svojo dobro predavanja drzat ko su cetnici i ustase puste psovke bar u ovom mjesecu nije vrjedno sellam braco sabur nemoj te se spustat na njihov nivo
Koliko puta treba reći da samo "turci" "vole" ovu "zemlju"???
Sondri pa sta ti bolan radis na BIH fanatikus strani.Vjeruj mi nisam vjerovao da si i tamo...........