banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 22:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I evo da ne bude da sam pristran, malo i drugih timova da postavim

Slika
Slika
Slika

I ubedljivo najjaca slika koju sam video u Monzi:
Slika

Nas dobar poznanik klempo :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicne kvalifikacije, bravo za Ferrari.

Gledao sam kvalifikacije na ATV-u jer HRT nije prenosio zbog kosarke i poludeo sam slusajuci onog komentatora kako izgovara imena i inace kako se izrazava.

Citam kako on izgovara:
Hajdfeld, Amilton, Vetel, Raikonen razvuce na kilometar umesto kratko kako mu se izgovara ime, 2006 (dvije iljade i sesta) i sl.

Zanima me da li iko gleda prenos F1 na ovom ATV-u, ja to ne mogu da gledam ni kada su reklame na HRT-u tokom trke, toliko su mi odvratni sa onim njihovim seljackim naglaskom :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Tome dodaj jos netacne informacije koje daju i reklame od 5 min.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
e i ja sam danas morao na @tv-u gledat'..........znaci povratio bih na tv najradije, kakav moron majku mu idiotsku, pa zasto debil nekada ne pogleda i poslu sa HRT2 pa vidi malo kako se to radi......asto ti rece reklaaaameeeeeee........fujjj !!!

Alonso sutra ne ispusta mjesto chamugi i priblizava mu se jos za mrvu........bice chupavo

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
@info
koliko te izasvlo sve sto si isao u moznu, jesi gledao i kvalifikacije?

sutra, idemod Ferrari naprijed, oduvat' sugave lopove

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
@info
koliko te izasvlo sve sto si isao u moznu, jesi gledao i kvalifikacije?

sutra, idemod Ferrari naprijed, oduvat' sugave lopove

Napisao sam na prosloj strani, 175 eura, sva tri dana, gledao sam kvalifikacije i trku, u petak samo dosao da podignem karte

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2007, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cestitke Ferrari-ju, bravo Kimi, vratili ste im za Monzu, sto je najbolje prvenstvo ce sada biti jos zanimljivije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2007, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bice isto kao do sad .. Kimi i dalje na zalost nema sanse da uzme titulu osim ako oba mclarena ne odustanu na jednoj trci .. Dobra trka inace samo reziser je bio ocajan, pola preticanja nije prikazao uopste, a Kubica je odlicno vozio :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2007, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Reziser je stvarno podbacio danas .. Kubica jede zivu djecu .. a on nista ne prikazuje :)

Odlicna trka ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2007, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Kubica odličan.

Adrian Sutil, šta reći za ovog lika.

Najbolja mi je izjava Novaka na HRT-u: ''vozač najsiromašnijeg tima prestiže vozača (Jarno Trulli) najbogatijeg'' :lol: :lol: :lol:
Pa onda 5 krugova dobro namučio David-a Coulthard-a ali zbog taktike dva ulaska bio tek 14. =D> =D> =D> =D> =D>

Slika

Ono što je bitno je da su ostale još tri utrke (Japan, Kina, Brazil), gdje su dvije od tri ''pogodnije'' za McLaren (manje ima ravnijih dijelova, više krivina) tako da je velika vjerovatnoća da jedan od vozača srebrne strijele uzima titulu.
A koji od njih dvojice... ostaje da se vidi.
Vidjeli smo da Alonso želi titulu svim silama (zamalo da izbaci kolegu iz trke u Belgiji).

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2007, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako vec neko od McLaren-ovih vozaca mora uzeti titulu, ja sam vise da to bude Hamilton, jer je onaj Alonso pokazao koliko je prgav kada ne ide onako kako bi on hteo. Ako nista nek crnjo udje u istoriju kao prvi debitant koji je odmah osvojio naslov, a i da se onaj prgavi spanac ne priblizi Schumi-ju po broju titula :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Adios, Alonso!
Nakon Alonsove iznude statusa prvog vozača momčadi prijetnjom da će sve otkriti FIA-i, McLarenovi odvjetnici pišu raskid njegova ugovora.

"Adios, Alonso", napisao je visokotiražni njemački tabloid Bild na temelju informacija s posljednje utrke Formule 1 u Belgiji. Nijemci citiraju izjavu šefa momčadi Rona Dennisa s VN Belgije:

"Želim s čistim odnosima zaključiti najteže sezonu u 40-godišnjoj karijeri u autosportu. To znači da u momčadi od sljedeće sezone nikad više neće biti kontroverznih odnosa. Za McLaren će sljedeće godine voziti samo vozači koji to žele i koje mi želimo." - rekao je Dennis očito ciljajući na dvostrukoga svjetskog prvaka Alonsa.

Alonso s McLarenom ima važeći ugovor do kraja 2008. godine i McLarenovi će odvjetnici sada morati oprezno dokazivati proturječje kako je Španjolac, mogući ovosezonski prvak u njihovu bolidu, naškodio vlastitoj momčadi.

Inače, McLaren je u utorak povukao svoju žalbu na FIA-inu presudu o oduzimanju momčadskih bodova na VN Mađarske, kada je Alonso na izlasku iz boxa prepriječio put Hamiltonu tijekom kvalifikacijskog treninga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The 2008 calendar in full:

16 Mar Australia
23 Mar Malaysia
6 Apr Bahrain
27 Apr Spain
11 May Turkey
25 May Monaco
8 Jun Canada*
22 Jun France
6 Jul Great Britain
20 Jul Germany
3 Aug Hungary
24 Aug Europe**
7 Sep Belgium
14 Sep Italy
28 Sep Singapore**
12 Oct Japan
19 Oct China
2 Nov Brazil

*Provisional
**Subject to circuit approval

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Od 2010. i Indija u kalendaru, nadam se da će napraviti neku "brzu" stazu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2007, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Denis: ''Ne govorim sa Alonsom''
Šef MekLarena Ron Denis priznao je pred Savetom Svetske automobilske federacije (FIA) povodom špijunske afere, da ne razgovara sa vozačom iz svoje ekipe Fernandom Alonsom još od trke Formule 1 u Mađarskoj, 5. avgusta. FIA je objavila transkripte sa saslušanja održanog u četvrtak, 13. septembra, na kome je doneta odluka da se MekLarenu oduzmu bodovi u konkurenciji konstruktora i da se kazni sa 100 miliona dolara.

’’Prvo, odnos između Fernanda i mene je veoma hladan. Fernando smatra da naša politika da svaki vozač ima isti tretman, loše utiče na njegov status svetskog šampiona. On misli da znanje i iskustvo koje je stekao u prethodnom timu su takvi da treba da mu omoguće prednost’’, rekao je Denis.

Alonso je došao u Meklaren iz Renoa pošto je osvojio dve titule. U trenutnom poretku nalazi se na drugom mestu sa dva boda manje u odnosu na timskog kolegu Luisa Hamiltona.

Elektronska pošta Alonsa i De la Rose upotrebljena je kao dokaz na saslušanju. Denis je rekao da su pred trku u Mađarskoj Alonso i on razgovarali i da je Španac priznao postojanje elektronskepošte.

Španski vozač nije prisustvovao saslušanju.

’’Gospodin Alonso nije ovde jer ne želi da bude. On ne priča mnogo ni sa kim. Ne mogu da ga nateram da dođem. Mi smo mu tražili da dođe’’, izjavio je Denis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od sledece sezone Alonso u Ferrari-ju???

Dvojac Ferrari-ja za sledecu sezonu bi mogao da bude Alonso i Räikkönen dok bi Massa zavrsio u Toyoti. Evo i text koji opsirnije govori o ovoj mogucoj kombinaciji

http://www.f1-hr.com/clanci.php?cat=pogled

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sve samo to ne .. Kako bi zamrzio Ferrari onda, ili barem polovinu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja isto ali bolje Alonso nego Massa. I sada volim samo polovinu Ferrari-ja jer mi je Massa antipatican i los vozac. Mada vise bi voleo Heidfeld-a da vidim u Ferrariju umesto Massa-e

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
Gazda Ferrarija Jean Todt nedavno je, istina, izjavio kako će Alonso u Ferrari tek kada on – Todt – više ne bude u toj ekipi. Njihova netrpeljivost datira s početka 2005. kad je Alonso pregovarao o prelasku u Ferrari, ali je nešto ozbiljno zapelo, baš u komunikaciji s Todtom koji je od tada na dalje upro, očito uspješno, sve svoje snage da u Ferrari dovede Kimija Räikkönena. Dakle, ako se Alonso približava Ferrariju, ili je neka viša sila natjerala Todta da pojede svoje riječi, ili su njih dvojica na putu da izglade svoje nesporazume (ili su to čak već i učinili). Formula 1 je sport s prevelikim ulozima da bi ˝nikad˝ zauvijek to ostalo.

Ma fak Alonsa.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da, bilo bi zanimljivo vidjeti Heidfeld-a u Ferrariju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]