E овако. Да и ја дам свој скромни допринос. Нисам се јављао, док се страсти не смире, док не будем у стању да рационално размислим.
Био сам на утакмици, сектор 2 Исток, одмах до Севера. Прво да кажем лошу страну.
1. Нисмо постигли погодак, зато што нам је Филип почео утакмицу умјесто Баркоса, Милијаш умјесто Молине, Анђелковић умјесто Броновицког. Зато што Рашковић тренира фудбал, а Баста, крајње безуспјешно, проводи остатак живота тражећи форму. Испадао је при сваком нападу Ренджерса, а напријед је слабо гурао. (Басту бих и ја ставио у екипу.) Зато мислим да Косановић није урадио што је могао, али рано је да му судимо, тек је дошао.
2. Кастиљо, Лукаш о Милијаш су ЗАДЊИ ВЕЗНИ. Они не могу играти на мјесту бекова, а поготово на мјесту спољних. Мислио сам да је Лукаш више креативац, а мање орач, за разлику од Кастиља. Међутим, на терену су били исти. (Е сад нека ми Нитро овде помогне, јер не знам је ли то тако и по дефиницији). То није добро, а једини "креативнији" на том мјесту је Милијаш а он је био на страни, онако спор није могао ништа да покаже. (При том још није спреман, физички) Значи, изгубили смо једно мјесто на терену, оно најбитније, идеју у вези кад играмо портив бункера. Остатак знате.
3. Пикси. Касно је довео новог тренера, закаснио је са појачањима. Ни за једно појачање не мислим да је лоше, само мислим да нису играли довољно утакмица. Оправдање му може бити финансијска страна, као и проблем довођења играча у Србију. Нисам толико пао у депресију због испадања, задовољан бих био да се направи екипа и да се одигра куп УЕФА што боље. Ово је прва сезона у посљедњих неколико година да Звезда није продала основу своје екипе, чак је додатно уложила у тим, а резултати касне, тако да је то, донекле, подношљиво.
Још да додам да цијене карата нису скупе, сразмјено важности утакмице и у поређењу са цијенама посљедњег преткола (сваке године) квалификација за ЛШ.
Добра страна
1. Добили смо Туторића. Велики плус, највећи. Ко каже да тај момак не игра добро, нема везе са фудбалом. У обе утакмице је био бољи од Гаја, што је велика ствар. До сада ме било срамота да кажем реченицу једног нашег стручњака:"Туторић је нови Немања Видић". Још увијек ово не изговарам, али ако момак овако настави.... нема зиме за одбрану у Звезди. То што су Ренџерси прошли, прошли су по боковима, углавном са Бастине стране. Добили смо Туторића.
Још да додам да је Гај "убио бога у оном међеду Даршевилу", да овај није смио, у неким моментима, ни да крене у скок на лопту, већ је чекао да овај погријеши, или да га лопта промаши у ваздуху, не би ли он онда напао.
2.Бурза, по мени је одиграо добро, с обзиром с ким је био у нападу. Мислим да ће он са Молином и Саласом врло довро сарађивати...
3. Публика, пун стадион, навијање (које није било баш савршено), кореографија....
`ет...