Dakle, ishod ovog nesvakidanjeg dogadjaja je sljedeci..
Zvanicno.
1. mjesto Her Mess - snimanje 2 pjesme u studiju
2. mjesto Sevodelija Institut, snimanje 1 pjesme + 5 besplatnih termina u vjezbaoni UNS GETO-a
3. Vitalni Organ, snimanje 1 pjesme u studiju
4. Patricksi se nisu pojavili stoga nisu ni imali priliku nista osvojiti.
kao sto vidite doslo je do promjene raspodjele nagrada, jer su svu ucesnici pokazali da su posvecni svom radu i da imaju volju i zelju da odrze rock/punk/heavy yvuk na nasem prostoru.
Neko je kikso, neko je iznenadio... bilo je i grudnjaka na bini.. bilo je svega.
Cestitam svim momcima
I DJEVOJKAMA, tj. Ani i ovom prilikom se ispricavam jos jednom zbog kiksa kod proglasenja pobjednika, jer sam potpuni zanemario da nisu svi momci vec da ima i djevojaka. A vi momci is Sevodelija da znate da vam je Ana mnogo podigla rejting ya vrijeme glasanja.
Nije bilo bitno sam ko ce biti najglasniji i "najjebeniji" vec svakakve nekakve sitnice koje su ziri natjerale da promjene sistem bodovanja i podjele nagrada.
Ajd sad dave Bog da sto prije sa UNS GETOM rijesite te ugovore i yavrsite snimke, pa da vidimo sta smo mi ti radili tamo veceras, da li je to vrijedilo ista.
pozdrav svima i cestitke jos jednom svima (i djevojkama).
Takodjer bih volio da svi koji su bili prisutni na dogadjaju, a druze se ovdje sa nama na forumu, da daju svoje misljenje, kritike.... ima li neko nezadovoljan ishodom.... publika ili izvodjaci.... samo recite.
PS. U gradu ima mnogo bendova, ljudi skupite se, dogovarajte se, zovite, saljite mailove, imate UNS GETO, vrata su vam otvorena non stop.... dajte da kao sto je receno da sljedeci put bude 20 bendova ne tri. U mom naselju ima 3 benda!