FLASH je napisao:
V@nja je napisao:
Nista .. sledeci put pravimo okupljanje forumasa .. in 2D!
Mene je na kraju uhvatila kriza, kad sam ostao kao jedini moderator u drustvu.

I ja sam htio da ti cestitam na ovome

I kad ce slike? Nego, sledeci put bi trebali da se izmjesamo, ovako su svi sjeli sa onima koje znaju, tako da su ovi koje nismo znali prije bili suvise daleko za pricu, ja jesam promjenio 3 stola, prvo sa blackyjem i bukijem sjedio, jel su oni prvi dosli, onda sam se prmjestio kod "bande" (Veliki, Freak, nerevar, bik), pa na kraju kod monstruma, weeboo, flash-a, siluete(koja je bila jako kratko) i na kraju sa spijunom. Sa gizmo sam jedva rijec prozborio, a pogotovo sa najgorom i pcelicom, koji su mi bile najdalje (tacnije V@nja mi je bio najdalji, al sam njim spikam vec desetak godina, pa mi nije nedostajao

). I bik je bio druzeljubiv, pa je isao od stolice do stolice kako je ko ustajao, da bi malo pricao sa ljudima... Imali smo i vec spomenuto takmicenje u trcanju na kratke staze, tacnije na 3 metra, dve takmicarke, mislim da sam otisao prije nego sto je i jedna presla cilj, ima li ko izvjestaj sa terena???

A i ona konobarica mi je bila legenda, ode tamo za neki stol sa halficom, ja je napokon spazim, mahnem joj, i ona legenda vidi mene i mahne mi, kao ono "djes buraz, sh'ima, dobit ces pivo dok zavrsim tracanje..."... Al dobra je, dokazano zna sabirat preko 40, spijun je to ispitao...
A, da,da,da, jos nesto. Buki mi je bio smijesan, kad se god sa nekim upoznavao, prvo kaze nick, a onda "neznas me", jel ima koliko ono? 6 postova? hehehe... A cudno mi u pocetku bilo kako su ovi i sto me neznaju licno znali sa sam bas ja Gimli... Dok mi neko nije skrenuo paznju da sam jedan od rijetkih koji za avatar drzi svoju sliku, hehehe...