Jednostavno jer nešto takvo mnogo košta, a nema preterano vajde od toga. Omladinski prostor? Imaš HKC

Mislim, šta želiš ti uopšte? Zabavu tog tipa možeš tražiti u pozorištu.. Btw. od ove godine grad plaća pola pozorišne karte, a pola plaćaš ti..ebeš seljake, bolje da sve plaćaju oni, ali šta bih sad.
Veruj mi, u mnogo sam većem kontaktu sa mladim ljudima nego što bi mogao i pretpostaviti i još mi više veruj da oni NEĆE da rade. Rad je po tebi samo socijalno, zdravstveno i redovna plata??! Ko hoće da radi posla ima, a naravno da nismo svi za nuklearne fizičare. Nema potrebe da ti navodim masu primera mladih koji su srednju školu završavali radeći, danas fakultet uspešno završavaju, a sve to je usklađeno sa poslom.
Citiraj:
Nema potrebe da bude predsjednik Francuske, dovoljno je da završi fax i nađe dobar posao u struci. Dovoljno je da dobije stipendiju od države... Dovoljno je da ima šansu za napredak, a ne samo da cupka u mjestu. Ovdje jedino političar može zgrtat pare... Il neki drugi prevarant... Fakultetski obrazovan čovjek će ostati srednja klasa.
Nemoj da lupaš, kad ti tako moram reći...predsenik Francuske? Francuska je inače puna Alžiraca, Marokanaca i Tunižana koji samo završavaju fakultete i nalaze dobre poslove u struci, tako da samo nas čekaju da i mi dođemo i popunimo prazna mesta.
Stipendiju od države možeš i ovde zaslužiti. Pominješ stipendiju upravo u trenutku kada je raspisan konkurs za stipendiju koja iznosi faktički i do 4 mesečne plate. Prestrogi kriteriji?! Ako je tebi lakše da ideš negde na nadnicu za 1.000KM i 1.600KM, onda izvoli, ali ima ljudi kojima je lakše postići 10.0 i rešena stvar.
Da i ne pominjem Petar Kočić stipendiju koja ti je garantovana za traženi prosek. To su stipendije koje su u skladu sa našim mogućnostima i mogu da zadovolje neke osnovne potrebe. Ne živi se bogme ni u SAD od stipendije,..uspeva samo retkima, a ti retki će biti i ovde kad zasluže Predsedničku stipendiju.