Citiraj:
je li ono bio vic da ga je trazio Juventus
To jeste bio vic, a u stvarnosti ga je tražio Čelzi
Nisam gledao utakmicu, sticajem okolnosti, ali...
Ne može da Srbija da bude poražena, a da odmah ne krenu priče o "Terzićevoj" menadžerskoj reprezentaciji. Pa jel' Terzić drži u reprezentaciji Krstajića, koji je, po pričama kriv za dva gola? Jel' Terzić radi prodaje drži Vidića u timu? Ili Dragutinovića? Janković je već potpisao novi ugovor, pa nema smisla ni njega držati u timu. Lazovića je, pretpostavljam, takođe potrebno prodati iako je već potpisao za PSV. Rukavinu sad svi pljuju, a poslije Finske on i Janković su uzdizani u nebesa, za igru na toj desnoj strani. Kuzmanović je sinoć dao dva gola, a kad je pozvan, prvo što su svi pomislili je "Ko je sad ovaj anonimus? Sigurno neki levat što hoće da ga uvaljaju preko reprezentacije". Stojković se "prodao" preko reprezentacije. Ne vidim razlog da ga Klemente i dalje drži, kad Terzić može da utrpa nekog drugog na tu poziciju i proda ga...
Ono što mi imamo je neki osrednji kvalitet. Ono što nemamo je mentalitet, da ovakve utakmice dobijamo. Pošto je vjerovatno proradila klasična "naša" boljka - "bolji smo, a oni će sami sebe da pobjede". Realno jedina prava klasa u ovom timu su Stanković, Vidić i Žigić, a od njih trojice dvojica nisu igrala sinoć. Ipak, poštp utakmicu nisam gledao, sud ostavljam drugima. Ovo je samo moje opažanje onoga što se dešava poslije svakog poraza...
Janković i Krasić moraju još malo da odrastu, a Bane Ivanović mora pod hitno u reprezentaciju. Krstajiću svaka čast, ali vrijeme je za mlađe. Ako Klemente ne kapira, trebao bi Krstajić sam da se dosjeti. Sa tandemom Vidić - Ivanović dobili bismo tandem za još 8-10 godina, a tu je i Stepanov, pa bi odbrana bila prilično osigurana za neki duži period, pogotovo ako i Tošić zadrži ovaj nivo na kojem je igrao dosad, a Rukavina još malo uznapreduje.