banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Primetio sam da kada god vise ne znas sta ces da kazes pocinjes sa spustanjem i izvrtanjem (poput Pixi se grebe za dnevnice, ispravljanja mojih gramatickih gresaka i sl), ali ajde ja kada pogresim to i priznam i kazem ok kaze se idolpoklonik, ali kako se kaze (necu da te ispravljam da se zapravo tako pise a govori se identicno) sasvim je svejedno jer ti to jesi!

Izvinjavam se, ako si stekao takav utisak, ali profesionalna deformacija mi ne dopušta da previdim gramatičke i pravopisne greške, a manjak argumenata u raspravama mi sugeriše da upotrebim cinizam u službi kritike. Eh, da da opet popravim. Piše se i čita idolOpoklonik. Bez povlaka i asimiliranih samoglasnika... Eto neću više. Odoh da se poklonim pred Piksijevom slikom i zamolim za oproštaj...

Inače "pouzdani" MONDO saznaje da je Zvezda potpisala predugovor sa Jestrovićem i da bi uskoro trebalo da budu riješeni svi detalji oko ugovora. Inače vijest nije ovjabio još niko drugi, a koliko ima istine, s obzirom da je MONDO po ekskluzivi ekvivalent TV Sveti Georgije, vidjećemo... Ako je istina, uopšte nije loše rješenje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Dosta vise prepucavanja,nemojte me terati da zakljucavam temu :x

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
SIJUKS je napisao:
Dosta vise prepucavanja,nemojte me terati da zakljucavam temu :x

zasto bi neko ko ima u avataru grb partizana zakljucao temu o zvezdi :) :) :) :) :) ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
zato sto je neutralan boli ga pisha sta pricaju i ko je u pravu !!!
:lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
The Godfather je napisao:
zato sto je neutralan boli ga pisha sta pricaju i ko je u pravu !!!
:lol: :lol:

he he , partizanovac neutralan kada se prica o zvezdi :) ma daj ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 16:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Citiraj:
Primetio sam da kada god vise ne znas sta ces da kazes pocinjes sa spustanjem i izvrtanjem (poput Pixi se grebe za dnevnice, ispravljanja mojih gramatickih gresaka i sl), ali ajde ja kada pogresim to i priznam i kazem ok kaze se idolpoklonik, ali kako se kaze (necu da te ispravljam da se zapravo tako pise a govori se identicno) sasvim je svejedno jer ti to jesi!

Izvinjavam se, ako si stekao takav utisak, ali profesionalna deformacija mi ne dopušta da previdim gramatičke i pravopisne greške, a manjak argumenata u raspravama mi sugeriše da upotrebim cinizam u službi kritike. Eh, da da opet popravim. Piše se i čita idolOpoklonik. Bez povlaka i asimiliranih samoglasnika... Eto neću više. Odoh da se poklonim pred Piksijevom slikom i zamolim za oproštaj...

Inače "pouzdani" MONDO saznaje da je Zvezda potpisala predugovor sa Jestrovićem i da bi uskoro trebalo da budu riješeni svi detalji oko ugovora. Inače vijest nije ovjabio još niko drugi, a koliko ima istine, s obzirom da je MONDO po ekskluzivi ekvivalent TV Sveti Georgije, vidjećemo... Ako je istina, uopšte nije loše rješenje...

Pa dobro onda nisi ispravio samo mene vec i sebe u nekom prethodnom postu, ali dobro je sto si priznao da se Pixiju klanjas i sto kazes da znas za cinizam, koliko god to meni neverovatno zvucalo!

Dakle trebalo bi staviti neku vrstu glasanja da li na svim topicima Nitro nastupa sa neke visine i uzvisenosti sa svojim misljenjem u odnosu na druge ucesnike rasprave? Da li se taj covek postavlja kao da je njegovo misljenje jedino merodavno?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 08:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
UEFA preti Ognjenu Koromanu

Evropska fudbalska unija (UEFA) ozbiljno razmatra mogućnost da zbog odredjenih "ratničkih izjava" po štampi kazni fudbalere Crvene zvezde pred revanš meč sa Glazgov Rendžersom!

U sedištu "evropske kuće fudbala" u Švajcarskoj se dosta pažnje posvećuje nesportskim izjavama koje fudbaleri pojedinih klubova daju i tako bespotrebno "podgrevaju" atmosferu pred susrete koji su odranije proglašeni za mečeve visokog rizika.

Kako pišu "Večernje novosti", ovoga puta prvi na meti se našao Ognjen Koroman, kapiten Crvene zvezde koji je, navodno, posle prvog duela na Ajbroksu u pojedinim domaćim medijima pretio Glazgovu "ratom na terenu".

Povodom ovog slučaja UEFA će se zvanično oglasiti već u ponedeljak, ali ipak ne bi trebalo očekivati neke značajnije kazne osim novčanih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 10:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović mogao bi da nastavi karijeru u ekipi kijevskog Dinama. Za Milovanovića su ovog leta bili zainteresovani pojedini klubovi (Monako, Napoli, Volfsburg), trenutno je i dalje aktuelna Herta, ali kako prenosi Sportski Žurnal, Dinamo je po svemu sudeći izneo najkonkretniju ponudu.

Ostaje da se vidi da li će se čelnici dva kluba dogovoriti oko obeštećenja, pošto su finansijski uslovi za mIlovanovića po svemu sudeći vrlo povoljni. Crveno-beli za svog kapitena traže sumu od tri miliona evra.

Citiraj:
Dolazak Nenada Jestrovića u Crvenu zvezdu je gotova stvar, medjutim, iako je najavljeno da bi angažovanjem nekadašnjeg centarfora Meca i Anderlehta prelazni rok za Zvezdu bio gotov, pregovori sa nekoliko igrača to demantuju.

Narednih nekoliko dana na probu u Beograd trebalo bi da dodje Misdongard Betoligar, 22-godišnji napadač iz Čada, koji trenutno igra u Kamerunu.

Kao druga opcija spominje se iskusni napadač Zoran Janković, nekadašnji fudbaler Vojvodine, bugarskog Liteksa i reprezentacije Bugarske. Janković trenutno igra u Kini, Kosanović ga dobro poznaje iz ekipe Dalijena i nije teško pogoditi da upravo on stoji iza ideje da se angažuje i 33-godišnji Janković, čime bi se još više pojačala konkurencija u napadu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Samo da kapitena uvale u Ukrajinu, odozgo će možda i dobiti koji dinar za njega, a on će se obezbjediti za cijeli život.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne znam kako vi narode gledate na ovu najavu dolazaka Jestrovica i Jankovica ali meni se nikako ne svidja dovodjenje tridesetogodisnjaka, pre sam za tog afrikanca da dodje kakav god da je, jer ako pravimo ozbiljan tim za evropu onda nam tridesetogodinjaci bas i nisu resenje na duze staze, zar ne? Ne kazem da mozda i nemaju kvalitet za Zvezdu ali mogu odigrati dobro u vrh glave sezonu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bolje da ste doveli Kovacevica

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
marlonbrando je napisao:
Ne znam kako vi narode gledate na ovu najavu dolazaka Jestrovica i Jankovica ali meni se nikako ne svidja dovodjenje tridesetogodisnjaka, pre sam za tog afrikanca da dodje kakav god da je, jer ako pravimo ozbiljan tim za evropu onda nam tridesetogodinjaci bas i nisu resenje na duze staze, zar ne? Ne kazem da mozda i nemaju kvalitet za Zvezdu ali mogu odigrati dobro u vrh glave sezonu.

Ма ако ради пос`о, ништа не питам. А много је битније да се већ на средини терена направило доста, за Европу, а у позадини смо добили Туторића. Филип ће одрасти, и то је будућност. А ови нека одраде пола сезоне како треба, и добро.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 17:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
HRVAT LAKIĆ ODBIO PIKSIJA

Srđan Lakić (24), fudbaler Herte i bivši igrač Hajduka, Hrvatskog dragovoljca i Kamen Ingrada, izjavio je da je odbio poziv Dragana Stojkovića da se preseli u Crvenu zvezdu.
- Čuo sam se s Piksijem, nudi mi devetku i dosta evra, a u toj priči privlačna je i mogućnost igranja u Ligi šampiona, jer u Beogradu veruju da mogu proći Rendžerse. Bio bi to istinski profesionalni izazov, koji ipak ne dolazi u obzir. Otac bi me se odrekao preko novina. Piksi mi kaže da im odgovaram po imenu i prezimenu, a da ćemo veru prećutati... Šalu na stranu, Zvezda nije bila realna opcija - rekao je Lakić za Sportske novosti.

"KURIR"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jesu jaki glodar na B92! Kao namješteno prvenstvo, Zvezda prevara, i tako te priče zato što je odložen meč sa Hajdukom zbog utakmice sa Rangersom!!! Po toj priči i Premiership je dirigovan jer se ni tamo ne igraju utakmice pred kvalifikacije za CL! Što je najgore ja mislim da je to minus za ekipu koja je totalno neuigrana, iako postoji rizik od povreda i pada morala u slučaju novog kiksa!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Igrao je i Partizan LS pa nikad nije odlagao utakmice

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
premiership nije igran zato što je redovno kolo bilo u srijedu. ne mogu ljudi biti na 2 različita mjesta u isto vrijeme.

ovdje se radi o redovnom kolu u subotu i revanšu 3 dana kasnije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 14:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mislim izvor informacija Kurir, smesno, a da je istina mogao bih da kazem pa gde hrvata pored toliko fudbalera na svetu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 15:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Mislim izvor informacija Kurir, smesno, a da je istina mogao bih da kazem pa gde hrvata pored toliko fudbalera na svetu

Objavio je to i Press jest da je to isto sranje samo drugo pakovanje ali gdje ima dima ima i vatre

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 23:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
marlonbrando je napisao:

Objavio je to i Press jest da je to isto sranje samo drugo pakovanje ali gdje ima dima ima i vatre

Pa je li ti mislis da nam treba taj igrac?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 15:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Pa je li ti mislis da nam treba taj igrac?

Nemislim ja da nam treba taj kloc nego ti govorim za izvor informacije. A na kraju koda mene tebe ili nekog od nas neko i pita ko i sta treba Zvezdi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]