banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 15:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2007, 22:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2007, 22:30
Oduvijek mi je bila zelja da osnujem band, ne rock, ne hip hop i naravno ne turbo folk (ukoliko je to uopste moguce :-? ) vec GOTHENBURG metal. Nekima je poznat i kao Melodic Death, mada je meni svejedno...

Kako god, vazda (najcesce dok slusam omiljene bandove) volim i da pjevam (urlam) uz pjesmu, i tako sam naucio da se bas lijepo derem :D

Dakle, ukoliko je neko zainteresovan, neka zna:

Treba mi 1 bubnjar, 1 Basista, 1 ili 2 gitarista, i MOZDA 1 klavijaturista i 1 ZENSKI vokal, ali to je opcionalno, ono prije MOZDA je prioritet.
>>>>>> SVI SA SVOJOM OPREMOM <<<<<<<<<

E a ako se sve to nadje trebalo bi da zvucimo kao sledeci bandovi:

!!ARCH ENEMY!!
HYPOCRISY
IN FLAMES
SOILWORK
SUIDAKRA
OPETH
TRISTANIA
CHILDREN OF BODOM

Naravno nisu svi ovi bandovi 100% MeloDeath, ali ko ih zna, zna na sta mislim. I jos nesto, ko nezeli da svira u ovakvom bandu neka se nejavlja, jer zelim da izbjegnem neke nesuglasice...

INTERFEKTOR je dokazao da se cak iz Banjaluke moze postici uspjeh! Zato neoklijevajte ako ste zainteresovani,... POST POST POST

Poslednji put menjao athl0n dana 20 Avg 2007, 17:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 23:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Jebi ga , ja znam samo John bon Jovija i onu stvar " I`m a cowboy..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 00:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

To definitivno nije ono što ja tražim ... :wink:

Uglavnom sam zaboravio navesti da neželim nikakve sataniste ili antihriste... religija jedno, muzika drugo... ideologija je jako bitna kod muziciranja, a satanističke pjesme poput "fuck me Jesus" (bože me oprosti) i slične su davno dosadile masi, ma da ne svima, ali... i uostalom nekontam čemu ta antihrišćanska mržnja. Ja znam neke face što mrze Isusa samo zato što neko pjeva kako mrzi Isusa... a kad ga upitaš "što mrziš Isusa?" onda je odgovor "zato što je gotiva", "a što voliš satanu", onda je odgovor "zato što je cool!" :-? Pa vi skontajte... takvi debili neka prvo shvate svoju ideologiju, pa nek se hvale što mrze Isusa... nek im je Bog na pomoći...

Poslednji put menjao athl0n dana 20 Avg 2007, 09:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 06:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
[ak ce mo se sexati onda pravimo i 3 benda...]

ev ja sam zainteresovan, sviram gitaru i tekija mi je manja od 20cm... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 09:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Eto super, imamo vec gitaristu sa crnjackom tekijom :headbang:
koliko vec sviras gitaru?

e da, jos jedno pitanjce, znas li ikoga ko bi mogao svirati ostale instrumente?
Sto prije pocnemo to bolje :) samo nemoj naci nekog harmonikasa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 10:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
A sta bi bile teme vasih pjesama. Kontam nesto antisatanisticko?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 11:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

E posto sam pretpostavio da ce se neko pojaviti sa ovim pitanjem, skontao sam i odgovarajuci odgovor koji glasi ni manje ni vise nego:

Kad se okupimo, dogovoricemo se.

U nasoj drzavi postoji mnogo toga o cemu bi se moglo pisati. Meni recimo se dosta dobro svidjaju tekstovi Arch Enemy-a. Mislim, moglo bi se pjevati protiv religija u granicama. I ja sam nemam nista protiv toga, samo sto recimo nezelim hardcore sataniste... razumjes? kod nas i te kako ima sta da se kaze protiv religija! Onda su tu i tekstovi od In Flames-a, uglavnom stariji, koji na prvi pogled zvuce "nidje veze", ali nakon nekoliko slusanja odredjene pjesme dodje i do poente... Onda pjesme Hypocrisy-a, koje mi se izrazito svidjaju na albumu Virus. Otidjes na stranicu http://www.darklyrics.com ili na http://www.metal-archives.com i nadjes tekstove za gore navedene. Uglavnom mi se svidjaju ti neki tekstovi koji sadrze odredjenu dozu agresivnosti.

Zaboravio sam navesti da se izuzetno "lozim" na bas bubnjeve, tako da ce biti mnogo brzih pjesama sa kao sto ja to volim nazivati "grmljavinom" bas bubnjeva. (ukoliko nesto i bude od ovoga). Poslusaj pjesmu od Arch Enemy-a "I am Legend/ Out for blood" sa albuma "Doomsday Machine", ali je lijepo odslusaj od pocetka do kraja, negdje od 2:36 minute znaces na sta mislim, a nakon toga gitara... uh, kako su predobar band...

E da, ima jos jedan jako lijep nacin za promovisanje banda i sticanje fanova, koji se zove MySpace. mnogi od vas su culi za ovo, a jos toliko bandova je steklo ogromnu fan zajednicu! Samim tim sto mozes staviti svoju muziku na preslusavanje ti daje mogucnost da te cuju i izvan BL!! I ako se nekom svidimo, mozemo traziti recimo da sviramo kao predgrupa nekog malo poznatijeg banda,... Naravno, jos je rano o tome pricati, al' nek se zna!! 8)

Poslednji put menjao athl0n dana 20 Avg 2007, 12:43, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Evo ja sviram isto gitaru, ali nisam suguran mogu li ja to izvesti kako si ti ti zamislio jer
!!ARCH ENEMY!!
HYPOCRISY
IN FLAMES
SOILWORK
SUIDAKRA
OPETH
TRISTANIA
CHILDREN OF BODOM
nisu na mojim play listama.... jedino sto mogu redi da sam slusao sve to, mislim poslusao. Jedino taj Opeth je malo, za mene prenaporan, Suidakra mi je nepoznata.

Sto se tice Death metala on meni pocinje i zavsava na Death-u, E u takvom bih bendu ja mogao svirati....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 12:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hm.... ako mislis na recimo Morbid Angel, onda sam malkice protiv... Jer je razlika izmedju takvih bandova i gore navedenih ogromna... Znas na sta mislim, jbg. Ja sam mislio na jako simfonican metal, sa sirovim glasovima, a sirova muzika + sirovi glasovi nikako... Bas kao sve i jedan od gore navedenih, a uostalom, to i nije bitno. Bitno je da se okupe ljudi koji su voljni svirati u korist banda, a slusati ono sto vole! Sta hocu da kazem jeste da nije bitno sta slusas, vec kako sviras... Sta mislite da svi metalci slusaju iskljucivo metal? :D

E da, ima jos jedan jako lijep nacin za promovisanje banda i sticanje fanova, koji se zove MySpace. Mnogi od vas su culi za ovo, a jos toliko bandova je steklo ogromnu fan zajednicu sa samim MySpaceom! Samim tim sto mozes staviti svoju muziku na stranicu da je drugi cuju, a to ti daje mogucnost da te cuju i izvan BL!! I ako se nekom svidimo, mozemo traziti recimo da sviramo kao predgrupa nekog malo poznatijeg banda,... Naravno, jos je rano o tome pricati, al' nek se zna!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Trunx je napisao:
Hm.... ako mislis na recimo Morbid Angel, onda sam malkice protiv... Jer je razlika izmedju takvih bandova i gore navedenih ogromna... Znas na sta mislim, jbg. Ja sam mislio na jako simfonican metal, sa sirovim glasovima, a sirova muzika + sirovi glasovi nikako... Bas kao sve i jedan od gore navedenih, a uostalom, to i nije bitno. Bitno je da se okupe ljudi koji su voljni svirati u korist banda, a slusati ono sto vole! Sta hocu da kazem jeste da nije bitno sta slusas, vec kako sviras... Sta mislite da svi metalci slusaju iskljucivo metal? :D

E da, ima jos jedan jako lijep nacin za promovisanje banda i sticanje fanova, koji se zove MySpace. Mnogi od vas su culi za ovo, a jos toliko bandova je steklo ogromnu fan zajednicu sa samim MySpaceom! Samim tim sto mozes staviti svoju muziku na stranicu da je drugi cuju, a to ti daje mogucnost da te cuju i izvan BL!! I ako se nekom svidimo, mozemo traziti recimo da sviramo kao predgrupa nekog malo poznatijeg banda,... Naravno, jos je rano o tome pricati, al' nek se zna!! 8)

Koliko godina imas ti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 13:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skoro pa 20, nije valjda da mislis da nemam pojma o cemu pisem?! :-?

Mozda sam malo pretjerao sa nekim detaljima, ali to zato sto sam se malo zaneo sa ovim bandom...
Uostalom ja sam sanjar, i stojim iza toga, a ako zvuci djetinjasto neka zvuci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 14:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Pa sta ti bi da upises elektrotehnicki? :lol:
Nema ti tu vise sanjarenja.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Trunx je napisao:
skoro pa 20, nije valjda da mislis da nemam pojma o cemu pisem?! :-?

Mozda sam malo pretjerao sa nekim detaljima, ali to zato sto sam se malo zaneo sa ovim bandom...
Uostalom ja sam sanjar, i stojim iza toga, a ako zvuci djetinjasto neka zvuci

Niposto, ne potcjenjujem nikada.... samo zelim da projektujem sebi kako bi bilo raditi sa tobom, pa sa ignjholiom kojeg poznajem, pa ako se jos neko javi.... da odmah vidim da li to ide ili ne. Sto se tice ignjholio vec vidim probleme ")

Na zalost, premlad si ti za mene ili pre star sam ja za tebe.... ti si nabrijan i hoces virtuozne brze sole i bas i bubanj dionice koje sokiraju o gledaoce ostavljaju bez daha........ meni se to neda, zao mi je.... nisam ja za to. Zelim ti srecu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 14:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ma bice vremena... Pa poludio bih da samo ucim ucim ucim... Moram negdje i da se opustim... a muzika bi bila savrsena, samo sto je problem naci ljude, evo sad da sam trazio nekog za domaci rock, sigurno bi dosad imao sastav...
komercialne gnjide!

A za ETF se nesekiram toliko, planiram najmanje 2 godine obnavljati, tako da ce biti i nekog "medjuprostora"... :roll:

@AntiDope: Hvala za support, ma da mislim da nebi bilo lose imati iskusnijeg gitaristu u bandu, eno vidi metallicu, imaju 3 groba i jednog nabrijanog klinju( u odnosu na njih je klinjo...), tako da starost meni neigra neku veliku ulogu, ali ako mislis da ti se ne da svirati (ne uvijek) brz metal, sa solo dionicama i slicno, onda ja tu ne mogu nista nego reci hvala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Death - Lack of Comprehension

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 17:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
(Pero stidljivo diže dva prsta...)
Nažalost, Pero nema 'crnačku karinu' i nije neki tamburaš, ali misli da bi se moglo nešto tu uraditi... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 20:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Trunx je napisao:
ma bice vremena... Pa poludio bih da samo ucim ucim ucim... Moram negdje i da se opustim... a muzika bi bila savrsena, samo sto je problem naci ljude, evo sad da sam trazio nekog za domaci rock, sigurno bi dosad imao sastav...
komercialne gnjide!

A za ETF se nesekiram toliko, planiram najmanje 2 godine obnavljati, tako da ce biti i nekog "medjuprostora"... :roll:

@AntiDope: Hvala za support, ma da mislim da nebi bilo lose imati iskusnijeg gitaristu u bandu, eno vidi metallicu, imaju 3 groba i jednog nabrijanog klinju( u odnosu na njih je klinjo...), tako da starost meni neigra neku veliku ulogu, ali ako mislis da ti se ne da svirati (ne uvijek) brz metal, sa solo dionicama i slicno, onda ja tu ne mogu nista nego reci hvala.

Nije bi nego bih.
Nije komercialne nego komercijalne.
Nije ma da nego mada.
Nije nebi nego ne bih.
Nije neigra nego ne igra.

Prvo nauci pisati pa onda pravi bend.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2007, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Trunx je napisao:
GOTHENBURG metal. Nekima je poznat i kao Melodic Death, mada je meni svejedno...

ел то као град гетеборг, у шведској?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 20:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Trunx je napisao:
komercialne gnjide!

Nije bi nego bih.
Nije komercialne nego komercijalne.
Nije ma da nego mada.
Nije nebi nego ne bih.
Nije neigra nego ne igra.

Prvo nauci pisati pa onda pravi bend.

P.S.
Ako mislis da ces se uz muziku i bend s kojim zelis,kako si napisao napredovati do tog stepena da budes predgrupa nekom poznatijem bendu,opustiti od ucenja,zajebao si se izuzetno jer dobar bend zahtijeva puno vjezbanja i puno zivaca dok se izboris sa svacijim zeljama kako treba da zvuci bend a muzicari u bl su generalno takvi.
Sretno!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]