@ Block out
Što se tiče površnosti... žao mi je što tako djeluje. Možda zbog toga što zaista ne želim ulaziti u filozofske rasprave (a prije ili kasnije sve vodi tome), a možda zbog toga što uglavnom insistiram na banalnim stvarima.
Ovde stalno imamo ljude koji se stalno dižu u visoku klasu (nebitno čega), a u stvari su truli još u osnovi...
Što se tiče "sputavanja" klinaca sa autorskim radovima... opet griješiš. Ljudi koji se meni obraćaju uglavnom to čine sa tehničkog aspekta, tako da bilo kakvo mješanje u umjetnički aspekt (izvini ako se loše izražavam) ne postoji!
Moje nije da komentarišem da li neka muzika "valja" ili "ne valja", nego više... Da li je ugodna uhu ili ne?!?!
Međutim... i tu postoji problem što su danas svi stručnjaci... a jedino što su od "stručnjaka" pokupili je sujeta, pa im ne smiješ ništa reći! Jebiga...
Nisam čovjek koji se hrani tuđim neuspjehom, štaviše... raduje me uspjeh drugih ljudi... naročito onih iz okruženja, jer nešto kontam... ako napreduju svi oko mene morao bih i ja...
@ dzabaleban
Ja jesam po prirodi malo arogantan, ali još nikoga nisam iskulirao na PP, pa ne vidim zašto bih i tebe... Imati različite poglede na neke stvari je sasvim OK i ne vidim razloga zašto bi to bilo prepreka za zdravu komunikaciju u nekim drugim segmentima života...
A što se tiče mog bavljenja... pa recimo da sam Bogati Šupak Koji Raspolaže Gomilom Opreme Koju Drugi Nemaju, pa onda to maksimalno koristim!
Ako se ne bojiš da ću po automatizmu pokenjati tvoje radove slobodno se javi na PP, da ne zagađujemo više ovu plemenitu temu!