bigman je napisao:
Све у свему, опет кажем, не мислим да је Давидовић цвјећка, а и знам за неке афере, али искрено, или он, или неко ко ће радити исто као он, мени одговара. (ако не може боље, с обзиром да сам скептичан по питању других кандидата, бар прошлих)
Podijeli onda te afere sa nama, tema su plusevi i minusi a to svakako spada pod ovo drugo.
bigman je napisao:
Е ово ме занима, да ли се нешто градило прошле године везано за психијатрију? Чини ми се да се помињало на тв-у?
Napravili su čini mi se dvije, tri nove barake.
ventilator je napisao:
Onaj "park" Bana Milosavljevica, tacnije onaj kip pored parkica, mi je skroz besmisleno rjesenje i upropastena povrsina. Bas sve izgleda nedovrseno...zasto nisu to sve komplet sredili, a ne samo natandrcili onaj kip usred nicega...
Jeste to je baš loše urađeno ali valjda će tu nekad biti mali trg. Taj dio će se dalje uređivati, samo ne znam šta se čeka. Za popločavanje čime bi površina bila mnogo funkcionalnija ne bi trebalo mnogo novca.
ventilator je napisao:
Nervira me i odvoz smeca u 4 ujutro.
Ja da pravim buku u to doba bilo bi to narusavanje javnog reda i mira, ali kad to radi cistoca i to ekstra jacinom onda je to ok.
Ionako nekada moraju napraviti buku, samo po noći ne prave zastoje u saobraćaju. Buka bi ionako bila ista, samo popodne, po meni je ovo odlično rješenje.
subcomandante marcos je napisao:
зашто град бањалука не подржи реконструкцију ферхадије или римокатоличког самостана на петрићевцу?
Pored vlade jedino je još grad dao neke pare za ponovnu izgradnju Ferhadije. Muftija ih je lično pohvalio.