blue je napisao:
Citiraj:
imam 22 godine (zene su mentalno zrelije od muskaraca...
A zrelost se ogleda u želji da se ispadne savršen? Nikad ti nije palo na pamet da iza tvojih tumačenja tuđeg ponašanja leži tvoja samozaljubljenost? Znaš ono, tendencija da se stvari tumače na određen način, pesimista vidi lošu stranu, optimista dobru, narcis vidi divljenje samom sebi...
Pa i ovo krljanje, gdje ti dokazuješ da nipošto nisi narcis samo ide u prilog tvrdnji da jesi narcis. Ne smije mrlja da padne na tvoj sjajni lik...
Evo ti kompliment: djeluješ inteligentno (e sad, jesam li ludo zaljubljen u tebe, ili sam se beskrajno naložio na tebe, ili ti se sve to samo pričinjava?). Možda se meni samo čini, iako si sebe dovela u glupu situaciju da se koprcaš izmišljajući koješta ne bi li se izmigoljila. Kao dijete uhvaćeno na djelu.
koliko godina imam sam napisala samo zato sto taj neki clan foruma nagadja o tome, i pise da sam na "prelazu iz tin u mladenacko doba"

po meni dovoljna stvar da zakljucim sta on pise i koliko je UPUCEN u bilo sta...
kad te vec toliko zanima - ne tezim tome da djelujem savrsena, nisam, nije niko....
svjesna sam sebe, imam IZGRADJENE stavove koje ako cu ako zatreba, (a koliko vidim ovde jeste) braniti! za razliku od mnogih drugih... to po meni nije osobina djeteta - vec iskrenog casnog covjeka....(ne kazem da sam ja samo i jedino takva, da ne ispadne da se hvalim, govorim teoretski) no naravno svi imamo razlicite sisteme vrijednosti...
da, obicno takva situacija jeste glupa - najbolje je da svi cutimo i sve drzimo u sebi - tako ispadamo super dobri i pametni?
apropo ovoga kako tebe djelujem, sorry ali stvarno mi ne treba kompliment o inteligenciji ili bilo kakav, kad vec tako detaljno citas, napisala sam da mi ne treba nijedan, a to sam zaista i mislila (niti sam ista zakljucila o tebi iz njega, znam ja sama o sebi najbolje i mogucnost da realan kompliment daju o meni imaju samo LJUDI KOJI ME POZNAJU.... A ljudi na forumu koji blage veze o meni nemaju

.... ne uzbudjujem se ni sekunde, zaista ne brini ( mozes ovo protumaciti kao "koprcanje", takodje me ne interesuje ako je tako, imas pravo na sta god hoces....)
ionako vidim da ste tu da "tumacite mene" donosite neke zakljucke na osnovu nicega... mogu se samo nasmijati....
waisting time.... enjoy