banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 05:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
provela sam divan vikend na nekoj maloj simpa plazici na splitskoj rivijeri(ngdje u okolini omisa) ali samsokirana koliko su neljubazni ,postaju gori od crnogoraca u post ratnom periodu ,vrvi im od turista a oni cigane na sitnicama,npr sta me je izbacilo iz takta,kafic na plazi,moj brat otisao po 5 kafa i zgrabio nekoliko kesica secera i konbarica bukvalno vrisnula kao za sta ce ti toliki secer,mozes uzeti max 7 :roll: pa smo joj odlucili naredni put kupiti kg secera i odnijeti :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
azdajica-ny je napisao:
provela sam divan vikend na nekoj maloj simpa plazici na splitskoj rivijeri(ngdje u okolini omisa) ali samsokirana koliko su neljubazni ,postaju gori od crnogoraca u post ratnom periodu ,vrvi im od turista a oni cigane na sitnicama,npr sta me je izbacilo iz takta,kafic na plazi,moj brat otisao po 5 kafa i zgrabio nekoliko kesica secera i konbarica bukvalno vrisnula kao za sta ce ti toliki secer,mozes uzeti max 7 :roll: pa smo joj odlucili naredni put kupiti kg secera i odnijeti :lol:

Jest bas.. i ja imam slicna iskustva.. ceka se isto dugo da ti pridje konobar, pa onda cekas jos toliko da ti donese kafu, a kafic skoro pa prazan? Ne kontam, stvarno :-?
Isto ili slicno je i u prodavnicama. Neljubazni, spori a turista na kg-ame imaju. Trebali bi to malo vise cijeniti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Bože... Ja nisam imala susret s takvima.... Baš grozno... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 10:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2007, 14:58
Ja sam bila u Podgori...

Cijene kao i svugdje...i da,neljubazni su za popizditi. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
XIX century je napisao:

Jest bas.. i ja imam slicna iskustva.. ceka se isto dugo da ti pridje konobar, pa onda cekas jos toliko da ti donese kafu, a kafic skoro pa prazan? Ne kontam, stvarno :-?
Isto ili slicno je i u prodavnicama. Neljubazni, spori a turista na kg-ame imaju. Trebali bi to malo vise cijeniti

ne radi se o tome da su neljubazni vec su LIJENI :roll: svake godine sve vishe uvidjam koliko su zapravo dalamtinci usporeni i nisu bas poletni. Shvataju da od izdavanja soba mogu da zive "lezeci" po cijelu godinu. Ko god radi puno, caprka ima jace obrte na moru , bolje uslove smjestaja , on je iz unutrasnjosti Hr ili neko ko zivi vani a u sezoni je na moru u svojoj imovini.

I ja sam se vratia doma sa plavog Jadrana :D Bila sam u okolini Sibenika -Bilice :wink: sa posjetama Priomostenu, Vodicama, Murteru. Plaze bez konkurencije sa ovih destinacija je:
--->Slanica , otok Murter (kristalno cisto more, tirkizno zeleno-plave boje, na dnu bijeli sitni pijesak , okolo zelenilo, plaza sitni sljunak u sredini a sa strane stijene :P, naspram plaze Kornati a u jendom dijelu otvoreno more ) ... a smjestaj za recimo 2krevetni apartm. tu odmah oko plaze od 30 eura pa nadalje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
a i to bas nije neki gust po meni al eto...., u Bilicama je krs krseva.... tako da si primorana ici na kupanje 20 km i dalje u te nabrojane plaze i mjesta......u Bilicama em zmija ima, mijesa se Krka sa morem a i plaze i mjesto je zero points..........po meni, subjektivno......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
U bilicama ono sto vrijedi extra je MIRNOCA i odmor da se covjek naspava, odmori na predivnom vazduhu, nema guzve, sve je opusteno, :P pruza pravi bijeg oz predinamicne svakodnevice.
Druga stvar, more je dosta toplije jer je zaliv, istina je da se Krka mijesa, ali uospte nije to toliko da se primijeti da ima slatke vode, vodene zmijice kazu ima u kamenjaru u onim slijepim dijelovima obale, no na plazama ne. Meni jedino sto nije pravo je travaa... :roll:
U sustini prijanto , mirno malo mjesto, a josh uz drage ljude :wink: ... meni je bilo extra. No ja ionako nikad nisam na istom mjestu, a Bilice su nadomak svega, tako da malo mirnoce, malo dinamike i dobije se savrsen spoj. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Naravno, svako ima svoje misljenje i vixiju odmora, kazem ti meni su Bilice dno dna, losa plaza, sve te plaze (Murter, Vodice, Srima, Tribunj) podaleko).....do Murtera ti treba 45 minuta ako imas srce sa mosticem i guzvom onda sat k'o vrata......mogu do Makarske iz Bl skoro doci :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 23:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2007, 07:24
bio sam u italiji 2 puta u lignanu i bibionima, francuskoj u nice, spaniji u granollersu i uvjek je bilo dobro ali odmor u hrvatskoj je pravi odmor. konobari su prva 2-3 dana malo ono teski ali kasnije kad dobijes etiketu stalna musterija prava su raja. :drinking: i ove godine idem u hrvatsku, usput mi je a i osjecam potrebu za suncem i slanom vodom i naravno dobrom balkan klopom :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
bila/i u zaostrogu, bilo super, priv smjestaj 12.5 eura po krevetu-solidno i inace po meni su sve cijene ok, skuplje ali ne pretjerano nista. zaostrog mi se inace najvise svidio (pogledom iz auta :lol: ) od svih gradica od makarske do njega, more je cisto, plaze su ok (jest sljunak al tako je svugdje tamo-malo sam se lomila al dobro :D ) bila/i u makarskoj 1 vece, fuj uzas, taaako sam srecna sto nisam isla u tamo, narodnjaci, seljaci, krkanluk, bio bi mozda ok grad da nema ljudi u njemu ( :oops: )

eto :)

p.s. i jesu malo neljubazni i nekako zatvoreni ali ja poprilicno mogu razmijeti te mjestane, sigurno nije ni njima lako izdrzati sve to.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2007, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
VBratio se jutros iz Makarske. sto se tice konobara potpuno ste u pravu. Totalno su spori i neprofesionalni. Inace bilo je super :D

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2007, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Pozdrav sa Hvara ....kisnog i hladnog Hvara. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2007, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ti ni tamo nemozes da na net se ne okacis a ? :lol:

hajd' ne tuguj bice sunca......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2007, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Citiraj:
'Poslijepodne dolazite u Dubrovnik na kupanje, a navečer nas palite'

Slika

Mladi s područja Župe Dubrovačke, mjesta koje je i najviše stradalo u požaru, održali su danas prosvjed na granici s BiH, odakle je požar i stigao.

Dvjestotinjak mladih okupilo se u pograničnom mjestu Gornji Brgat, odakle su se uputili na prosvjedni marš do same granice s BiH. Ogorčeni su na vlast i mještane Trebinja, koje prozivaju za tešku neodgovornost i nemar. 'Poslijepodne dolazite u Dubrovnik na kupanje, a navečer nas palite', poručuju Trebinjcima mladi iz Župe Dubrovačke.

Sudionici mirnog prosvjeda su i dalje čvrsto uvjereni kako do požara nije došlo "slučajno", već su podmetnuti "s namjerom da se ugrozi dubrovačko područje". Kao dokaze svojih tvrdnji navode činjenicu da su svi požari buknuli na nenaseljenom i teško pristupačnom, miniranom terenu.

Dnevnik.hr

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ajoj ne spominji taj požar, tri sata sam zaglavio u koloni, a kao išao u CG preko Dubrovnika da ne čekam u Trebinju one zastoje :lol: Inače, nisu mi jasni ljudi, pogotovo muška društva, koja pored Budve mogu otići u "tursku" Makarsku na more gdje je svaka cura Amra, Maida, Selma, Dženana,.... Nakon pet godina sam opet bio u Budvi i mogu reći da je jedini problem smještaj jer je grad krcat turistima. Naveče na šetalištu i u onom redu klubova je ludnica!!! Toplo preporučujem svakom muškarcu koji ne ide na more da se odmara, nego...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
na granici s BiH, odakle je požar i stigao.
. 'Poslijepodne dolazite u Dubrovnik na kupanje, a navečer nas palite', poručuju Trebinjcima mladi iz Župe Dubrovačke.

doslo je dotle (kao sto vidim :o :x ) da je srbe moguce optuziti i za PRIRODNE NEPOGODE, neeevjerovatno :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 21:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nisu prirodne nepogode, nemoguće je da 6 požara bukne u dva dana na istom mjestu, a godinama niti jedan ne bukne. Uz to, svi požari su došli iz BiH, točnije na samoj granici BiH sa Hrvatskom. Nikoga ne optužujem, već samo govorim činjenice nad kojima se čovjek stvarno može zamisliti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Nisu prirodne nepogode, nemoguće je da 6 požara bukne u dva dana na istom mjestu, a godinama niti jedan ne bukne. Uz to, svi požari su došli iz BiH, točnije na samoj granici BiH sa Hrvatskom. Nikoga ne optužujem, već samo govorim činjenice nad kojima se čovjek stvarno može zamisliti.

nisam TEBI nista rekla.... ( :roll: )
vijest je bila na svakom mogucem mediju..... pobogu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 22:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pobogu, kome si onda govorila? Sama sa sobom pričaš? :roll:

Rekla si javno na forumu, a ja sam onda reagirao na tvoje netočne navode .... and that's it, girl :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2007, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:

mhm kao sto je apsolutno jasno SVE JE MOGUCE!
a takodje GRANICA je GRANICA nije ni jedna ni druga, to je takodje jasno!
i - zamisliti na takav ili bilo kakav slican nacin se moze... naravno... pogotovo ako ti je u interesu i cilju da izvrces neke stvari.... pogresno :roll:
preglupa prica....
p.s. komentarisala sam vijest-CITAT, bez ikakve namjere da komentarisem bilo sta nakon toga.... kraj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]