BlackHand je napisao:
Cek, sta si ti.. zensko/musko? Mah, sta god da si...sa svim muskarcima sa foruma, koji 100% prate zvezdu, zvezdine utakmice, poznaju Kosanovicev rad kao trenera, uocili su da Djurovski blage veze sa tim pozivom nema, ti vodis neke diskusije i rasprave. Tj. ne, ti ne vodis nikakve diskusije.. Diskusija je kad dodjes i kazes... on nije dobar zbog toga, toga i toga i to su ti razlozi zasto Djurovski nije smeo biti zamenjen njime.
Ti znas da on ne treba da bude trener i to je tako?
A cek sto je vazno jesam li ja zensko ili musko? Ili si jos uvijek onaj zaostali balkanac koji misli da je curama mjesto kraj sporeta i da o sportu nemaju blage veze

? Naravno da Djurovski nije napravio dobar posao, ali zadnjih godina nije niko u Zvezdi, od trenera, igraca, pa do samog Piksija. Razlozi zasto Kosanovic ne treba da vodi Zvezdu:
1) Vec dvije godine ne radi nigdje, a prije toga trenirao je u Kini
2) Zadnji put kad je vodio Zvezdu jedina stvar koju je napravio jeste da je pobjedio Partizan, btw na toj utakmici sam tada i bila uzivo
3) Mislim da je krajnje vrijeme da Zvezda dobije trenera i ako treba cijelo rukovodstvo koje ce je voditi naprijed, a ne nazad
4) Cini se da je Kosanovicu jedino vazno to sto ce ucestvovati u "Evropskoj Zvezdi" a dobro znamo koliko ce to da traje
5) Ne vezano za Kosanovica, srpskom fudbalu odavno je samo vazno da udju u tu jadnu Evropu, makar i na jednu utakmicu, i da tu neko snimi te nase jadne igrace i da ih onda prodamo za velike pare nekom stranom klubu pa makar taj klub bio u Afganistanu, dokle god Piksi pravi pare i sepuri se po jahtama u Hrvatskoj, nista nas drugo ne zanima
6) Sto se tice Piksija pa onda Dzajica, Dzajic mozda nije bio dobar za Zvezdu, i mozda je uzimao pare, itd, ali, niko nije doveo Zvezdu do ovog ocajnog stanja u kojem je sada.
Eto toliko od mene, ako te nesto jos zanima, javi, i na kraju da zensko sam, ali, to me ne cini manje pametnom sto se tice sporta, nadam se