banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 613 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Citiraj:
Hm da... Ako je u Mostaru bilo iz sprdnje, u Beogradu sigurno nije. Ukakili se od sreće što bi UEFA mogla da ih pomiluje, pa nisu smjeli ni da zucnu pošteno. Zašto i u Beogradu nisu nosili Mladića i Karadžića na majicama, kad su toliko hrabri da se sprdaju sa evropskom kućom fudbala?
katastrofi.

Pa da su to uradili dokazali bi da su idioti a ne hrabri. Zar ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
ne znam sta bih o zvezdi rekao ... bas mi nekako muka ... poslije ove levadie ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 00:44 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Protiv levatije igra se levatski. Ma ili će ih rendžeri odrati ili će se ovi cimnuti. Trećeg nema ;) E da, uvijek ima treće, možda ih izbace ko partizan ako ne budu pjevali "Papa, Papa ti si naš Bog...".

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 09 Avg 2007, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Postoji i četvrta mogućnost - prvi meč 0:0, drugi takođe 0:0, isto bude i poslije produžetaka i onda nijedan igrač ne pogodi penal i meč se nikad ne završi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 06:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Pozdravlja vas Sijuks.Eno ga na ljetovanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Одмах и ја да кажем да се извињавам на свом оном оптимизму ј*** ме оптимизам да ме ј***, кад игра она багра. Звезда је жртва свог капитена, Дејана Миловановића. Користим прилику да се посерем по оном ко је одговоран да он још увијек носи дрес.
Бошко нема ауторитет, и из авиона се види да му Пикси прави списак пред почетак утакмице, а и током исте.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 08:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
hhhehehehehehehe

jebeš takvog trenera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Извињавам се модераторима, али ово морам окачити, молим да се не брише. Са б92 форума.

Citiraj:
Posto sam jos uvijek ozlojadjen i uvredjen ovim sto sam gledao - ovo mi dodje kao jedna vrst terapije.

Prvo da se pokenjam na internet jer da nije izmisljen ja danas ne bih morao da prezivljavam sve ovo sto se desilo i mogao bi na miru da spavam. Bozhe sacuvaj.

Bolji tim je danas ispao a srecniji potpuno ne zasluzeno ide dalje. Gledajuci obje utakmice - Levadija je pokazala vise, izgledala je kao organizovana ekipa koja zna sta i koliko moze i koja se pridrzavala toga bez odstupanja. Sad - nasa je sreca sto oni pojma nemaju jer da su imali samo jednog dobrog igraca - on bi na sam pobjedio. Da smo mi bili na njihovom mjestu i recimo ispali na ovaj nacin protiv 1 Milana, PSV, Leverkuzena itd - sada bi svi proklinjali srecu, pozivali se na magle, Augentalere (noga mu se pozlatila dabogda) i Strazbure i ostale. Licno mislim da je jedini razlog sto smo prosli jer su se Estonci prepali naseg imen i precjenili nas pogotovo u prvoj utakmici.

Prije utakmice slusali smo kako idemo na pobjedu, kako ce nam dobar teren odgovarati, kako ce nam biti lakse, kako cemo sutirati sa distance, kako nece igrati Barkos, itd, itd. Jebe lud zbunjenog ili se ne zna ko pije a ko placa ili Salovski nema nikakvog uticaja oko sastava tima. Prosli smo na gol u gostima i donijeli Srbiji kurac od toliko potrebnih bodova. Nas koeficijent je i dalje takav da ce uskoro da nas prestignu i velesile iz Tamperea i drugih fudbalskih velikana. Sto se tice same utakmice - jedino od gola Burzanovica do poluvremena - imali smo neku kontrolu i igra je licila na fudbal (onako 2 dioptrije manje) Sve ostalo - zona sumraka. Ako su Estonci poluamateri - sta su nasi ?

Randjelovic je imao svoj "Lacio sindrom" i na srecu nije nas kostao nista osim bodova, rejtinga i kowficijenta. Bilo - ne ponovilo se, rekli smo protiv Lacija. Sad moramo da kazemo - do slijedeceg puta. Inace dobro odradio posao ali sta vrijedi kravi koja da 50 l mlijeka kad udari nogom kantu i sve prospe

Gojko
Andjelkovic - "codname flipper" a moze i noj bez problema. Nema sanse da od prve ustopa loptu sve i da to funkcionise na magnetni pogon. U napadu - zaobada se ko sarulja kad je puste na pasu i u naletu sudarice se sa svacim sta mu se nadje na putu jer ne dize glavu. Nazalost - ofanziva je njegova vrlina u odnosu na defanzivu. Ispada iz igre bez prestanka. Nasjedana svaki laznjak, dupli pas. Ne moze dobiti duel u zraku sve i da ima merdevine. Za vrijeme utakmice ne pita se hoce li kiksnuti nego kada i kada jos itd.

Gaj - sve je to fino sto on radi ali nazalost njegov stil igre je tempirana bomba i once kiksnuti kad tad. I takav, kakv je - bez konkurencije je na poziciji stopera. Organizacija igre je kurton jer on je izgleda daltonista tj ne razlikuje bas najbolje svoje i protivnicke igrace.

Tutoric - cijenim ovog momka jer on u svakoj utakmici daje 100%. Trudi se, bori se. Nazalost njegovih 100% moze samo proci u MSL i to ne uvijek. Svaki put kad je lopta upucena prema njemu - u meni sve utrne i ja ocekujem najgore. Nije on kriv sto mi bolje nemamo a trebamo.

Basta - tesko je naci dovoljno zestoku uvredu za ovog retardiranog debila i onoga koga i dalje forsira. ne znam ni sam gdje da pocnem. Krivza prvi gol jer je ne zaintresovano posmatrao protivnickog igraca kako zakucava loptu u mrezu. Kad god je lopta dosla do njega on bi krenuo kao muha bez glave do momenta kada bi se sudario sa protivnikom i izgubio istu. Od tog momenta setkao be se u pravcu svog sesnesterca polako da ne bi oznojio dres. Uz to je dobio kretenski drugi zuti sto ce otvoriti vise prostora Panticu . Nakon sat vremena kianja nasih zivaca - malo se umorio pa je izasao. I da ne zaboravim - jedan od njegovih centarsuteva pogodio je Burzanovica za izjednacenje.

Kastiljo - ne tako dominantan ali i dalje uz koromana nas najbolji igrac. imao je sansu da postigne gol ali traljavo je zavrsio akciju. nemam % dobivenih duela ali nije manji od 80%. Za vise nije bilo ni prilike ni prostora.

Lukas - danas je on preuzeo ulogu da krpi velike rupe koje pravi nas kapiten i odlicno odradio posao. Puno je radio ali zato je i doveden. Imao je par suteva i nadam se ta ce da upali teorija velikih brojeva i to vrlo brzo. I dalje je pomalo izgubljen na terenu jer u sredini nema mjesta a kada bi se izvlacio na desnu stranu tu bi ga pokupio Basta

Picka sa trakom - jebo ga onaj ko mu je dade, i onaj ko ga gura i drzi ga da igra. Ne znam ciji je on igrac po ugovoru i zbog cega mora da seta traku 90 beskorisnih minuta. I za ovu raspalu Zvezda sramota je da on buse kapiten i igra. Koliko lose mora da igra da bi bio zamjenjen. Danas je napravio puno posla Lukasu. Setao se i nije ni oznojio dres. I kad bi lopta dosla do njega davao bi je iskljucivo Basti ili bi je izgubio u duelu i pao kao otresena slina. Poslije onog slobodnog udarca - estonci i dalje traze loptu po okolnim njivama. Sreca pa nemaju minskih polja. Kapiten Zvezda treba da bude vodja na terenu a ne picka koja se moze uociti samo pod mikroskopom. Steta je sto ne dobi crveni karton. Ovako moramo i dalje da ga gledamo.

Burzanovic - poserem se na njega i njegov gol. Nije potrcao, nije dobio duela i jos se povrijedio. nastavlje Krivokapicevu tradiciju nosenja svetog broja kojega treba povuci iz upotrebe dok se ne pojavi neko koga zasluzuje. Burza ima kondicije za 1-2 nocna bara u Titogradu i to je sve. On ni splava nebi prezivio

Koroman - bio je najbolji, trudio se, radio, pokusavao, imao dobrih momenata i onda u 89 minutu pokazao koliki je shaban. U toj situaciji kada se borimo za goli zivot - on dribla golmana nekim fintama i ni na gol da sutne. Ako odigra ovako protiv skota - dice mu se cijena i mi cemo ispushiti jer i dalje nismo otkupili njegov ugovor.

Barkos - i dalje nije imao sansu za gol. Ja uopste ne znam kakva mu re realizacija jer za to nije imao prilike. Iako djeluje tromo - trudio se otvara prostor pa cak uzeo vise lopti od kapitena sto i nije podvig ali nemamo o cemu drugom da pricamo.

Trajkovic - zasto je on usao prije Milijasa meni nije jasno. Utopio se u sivilo, nesto je pokusavao ali i on je spot a i sumnjam de je po zanimanju lijevi vezni

Poljak - izgubljen u vemenu, prostoru i igri. Nezahvalnoo je bilo ubaciti ga u ovoj situaciji ali placen je da igra. Ja se nadam da je samo nespremnost i neuigranost u pitanju

Milijas - ispao iz ekipe zbog nefudbalskih razloga (kapiten mora da seta traku). U kratkom vremenu na terenu stvorio je 2 dobre sanse koje su ostale neiskoriscene.

Salovski - pa zar neko da uci zanat na Zvezdi. Ovaj covjek je jedan nekompetentni devil koji ne zna gdje udara niti ima autoruiteta. kako neko da ga slusa kad mu najgori igrac igra 90 minuta iz utakmice u utakmicu a on kenja li kenja. Sve sto je obecao prije utakmice propalo je. Lose je pripremio utakmicu jer su nasi izasli kao na laksem treningu. Izmjene su mu katastrofalne a diplomu je dobio kod profesora Djorica na temu jebesh napadace u modernom fudbalu. On cak nije ni za pomocnog trenera. Uz sve to - njegove izjave prije i poslije utakmica su Jebo ga kapiten u shupak.

Gojko Andrijasevic je 1 debil non plus ultra. Otvoreno je navijao za Levadiju i srao citavu utakmicu. Za njega je cak i 1 Milojko Pantic izmislio penose a svi znamo ko je Milojko Pantic.

Izborili smo jos najmanje 4 utakmice u evropi u kojima ce nam trebati puno srece da bar uzmemo koji bod za rejtng i koeficient. Sve ostalo nema nikakvog smisla

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 13:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koliko je ovo jak komentar....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Znaci post je genijalan, lik je bog.. podseca me na onog sto se zalio na iskon.hr :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Mnogo jak post svaka ti cast =).........Pa ovoga coveka za trenera.!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 15:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
E sada Bigman cu da likujem koliko hocu jer sam to pravo zahvaljujuci grupi gradjana apsolutno zasluzio!!

Lepo sada Bigy zelim da napises Marlone bio si u pravu i znao si o cemu pricas a ja sam bio corav kod ociju i slepo sam verovao sto Pixiju sto makedoncu!!

Najcrnja stvar je sto sam ubedjen da i dalje imamo sanse protiv Rendzersa ali uz poprilicno taktickih i igrackih promena! Oko utorka cu i reci sta i kako bi trebali protiv njih ako mislimo da prodjem a iz novina cu pratiti sta makedonac prica i opet cu biti "vidovi" (sto u slucaju ovih amatera i nije tesko)!!

Zao mi je sto su se moje prognoze ostvarlie i zelim da kazem da je ova utakmica veca BRUKA od poraza od PSV !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Meni samo nije jasno, šta ti i dalje zamjeraš Piksiju? OK. Boško nije pravi izbor za trenera. Ja sam sa tom konstatacijom izašao čim je preuzeo tim, ali mu je uspješno dokusurena sezona, dala kredit i šta se tu može. Misliš da predsjednik nije bio svjestan činjenice da Boško nije kvalitet za trenera. Pa kopao je i rukama i nogama tokom ljeta, da pronađe, iole kvalitenog trenera, ali se suočio sa nepremostivim problemom. Strani treneri NE ŽELE da dođu u Zvezdu ili Srbiju. O domaćima ne treba trošiti riječi. Ma šta mislio o stručnosti Muslina, malo sutra je on takav Zvezdaš kakvim se deklariše, kad traži da neko bukvalno dopuzi na koljenima do njega i moli ga da preuzme ekipu, na šta bi on zahetjevao komepltno rukovođenje sa transferima igrača. Ma da? Pa da opet dovuče sina i još 5-6 panjeva sa sobom... Jel Piksi rasporadao tim u prelaznom roku? Nije. Čak je i Kastilja zadržao, a riješio se još likova koji su držali mjesta u timu, sa objektivnim manjkom kvaliteta za isto (Đokić, Joksimović) i Purovića, koga bi svako imalo normalan istog momenta prodao za 2 miliona eura. Dakle Piksiju nema šta da se zamjeri, jer je još rano da se sudi o kvalitetu pojačanja, nakon 3 utakmice. Ono što još treba da odradi je da proda Milovanovića bestraga, a da Bastu odvali sa par roditeljskih šamara, koji će ga vratiti u normalno stanje, jer sam i dalje ubjeđen da taj dečko ima kvalitet...

Nema sikmana već dugo... Interesuje me njegovo mišljenje o svemu, pošto mislim da od svih nas, on najbolje poznaje stanje u i oko Zvezde...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Nemo´s vjerovati. Hajduk je, zbog igranja neregistrovanog igraca, kaznjen sa samo 18 000 eura. Prva utakmica ostaje 1:1. Boze ti sacuvaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ja igre i zla.... ja sramote....tuge i ocaja.....nas 11 da su sa ulice skupili ne bi se sudarali onako po terenu...nek im je Bog na pomoci protiv Skota.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 08:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Meni samo nije jasno, šta ti i dalje zamjeraš Piksiju? OK. Boško nije pravi izbor za trenera. Ja sam sa tom konstatacijom izašao čim je preuzeo tim, ali mu je uspješno dokusurena sezona, dala kredit i šta se tu može. Misliš da predsjednik nije bio svjestan činjenice da Boško nije kvalitet za trenera. Pa kopao je i rukama i nogama tokom ljeta, da pronađe, iole kvalitenog trenera, ali se suočio sa nepremostivim problemom. Strani treneri NE ŽELE da dođu u Zvezdu ili Srbiju. O domaćima ne treba trošiti riječi. Ma šta mislio o stručnosti Muslina, malo sutra je on takav Zvezdaš kakvim se deklariše, kad traži da neko bukvalno dopuzi na koljenima do njega i moli ga da preuzme ekipu, na šta bi on zahetjevao komepltno rukovođenje sa transferima igrača. Ma da? Pa da opet dovuče sina i još 5-6 panjeva sa sobom... Jel Piksi rasporadao tim u prelaznom roku? Nije. Čak je i Kastilja zadržao, a riješio se još likova koji su držali mjesta u timu, sa objektivnim manjkom kvaliteta za isto (Đokić, Joksimović) i Purovića, koga bi svako imalo normalan istog momenta prodao za 2 miliona eura. Dakle Piksiju nema šta da se zamjeri, jer je još rano da se sudi o kvalitetu pojačanja, nakon 3 utakmice. Ono što još treba da odradi je da proda Milovanovića bestraga, a da Bastu odvali sa par roditeljskih šamara, koji će ga vratiti u normalno stanje, jer sam i dalje ubjeđen da taj dečko ima kvalitet...

Nema sikmana već dugo... Interesuje me njegovo mišljenje o svemu, pošto mislim da od svih nas, on najbolje poznaje stanje u i oko Zvezde...

Ti kazes da nije bilo rasprodaje igraca i da se nema sta zameriti Pxijiju?
E pa da krenemo sa pricom o rasprodaji, prvo Pixi je i prosle godine u isto doba bio predsednik i u ovo isto doba Zvezda je igrala kvalifikacije za CL, e sada moje pitanje za tebe je koliko je Zvezda prodala igraca u zadnjih godinu dana i to iz prvih 11? Da ona ekipa treba da igra protiv skota ne bih ni razmisljao da li cemo ili ne proci vec bih razmisljao koliko cu staviti u kladionici na prolazak Zvezde (i da znam svu pricu oko dugova i dugovanja i nesto se ne primam na tu pricu jer se taj dug kretao od 3 do 10miliona evra po izjavama nove uprave). Druga velika zamerka je dovodjenje igraca ove godine jer ako nisi primetio pored vec 3 dobra igraca na sredini koja smo imali na mestu centralnog veznog (Milijas, Kastiljo, Trajkovic) on dovodi jos par igraca na istoj poziciji (Lukas, Molina) dovodi centarfora (Barkosa) koji ne zna da primi lopte niti da udje u sansu za 3 poluvremena koliko je gotovo igrao protiv onih amatera i dovodi beka (Bronovicki) za koga mislim da ce se ipak ispostaviti kao pojacanje. Pixi je svojom strategijom stvaranja mocne Zvezde uradio da se protiv estonaca bojimo zadnjih 20min da li cemo ili ne proci! Ponavljam da je ovaj rezultat veca bruka nego ono protiv PSV jer smo tada igrali protiv ekipe koja je imala odlican tim i odlicnog trenera a vec smo u prvom poluvremenu ostali bez igraca! Da ako si zaboravio prosle godine smo ispali od Libereca sto je takodje bruka i sramota. Upravi zameram i pricu da nam CL nije primarni cilj u evropi vec da bi se zadovoljili i ligom UEFA jer ako ce se on zadovoljiti mislim da veliki broj navijaca nece i mislim da to izrazava neku vrstu neverice u svoj tim (pa pobogu ako predsednik ne veruje u tim i ne zraci optimizmom kako ce tek onda igraci).

Na kraju mu zameram sto je ostavio Boska na klupi jer se na kraju prosle sezone videlo da covek nema ideju koji sistem igre da primeni, nema autoritet i sl. Ako nije mogao dovesti nekog stranca mogao je pokusati sa trenerom Vojvodine, Hajduka iz Kule jer ti timovi imaju fizionomiju igre sa relativno skromnijim finansijama i renomeom kluba!

Je li ti dovoljno razloga da shvatis sta mu zameram??? Mozes reci pa ne moze Pixi sve sam ili nesto slicno ali on je predsednik kluba a ne bilo ko taj covek mora imati strucne saradnike i mali milion asistenata i td.

Gde je Bigman?

Poslednji put menjao marlonbrando dana 10 Avg 2007, 09:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
E sada Bigman cu da likujem koliko hocu jer sam to pravo zahvaljujuci grupi gradjana apsolutno zasluzio!!

Lepo sada Bigy zelim da napises Marlone bio si u pravu i znao si o cemu pricas a ja sam bio corav kod ociju i slepo sam verovao sto Pixiju sto makedoncu!!

Najcrnja stvar je sto sam ubedjen da i dalje imamo sanse protiv Rendzersa ali uz poprilicno taktickih i igrackih promena! Oko utorka cu i reci sta i kako bi trebali protiv njih ako mislimo da prodjem a iz novina cu pratiti sta makedonac prica i opet cu biti "vidovi" (sto u slucaju ovih amatera i nije tesko)!!

Zao mi je sto su se moje prognoze ostvarlie i zelim da kazem da je ova utakmica veca BRUKA od poraza od PSV !!!

Прво, и даље вјеријем Пиксију, не контам шта ти толико кењаш на њега, стварно. То што се не може ријештити неких играча, а мора, то је најмањи и једини минус који му се може прописати. Форсира Миловановића и Басту, не би ли их се ријешио. Сигурно је мислио да ће додатно зарадити од њихових трансфера, па да купи још једног нападача. Овако их мораш држати на терену, док не продаш. За то вријеме не играју најспремнији, нити најбољи. Екипа се не може уиграти, и трпиш посљедице. То је ситуација у клубу. Тачка.

За Бошка - Ја никад нисам рекао даје он велики стручњак, али сам био убјеђен да нам такав сад није ни потребан, јер је екипа (на папиру) сасвим солидна. Направио је срање код оних измјена, и убацио је 4 дефанзивна везна у игру, али ћу опет рећи да дио тога иде на рачун капитена, и неспремности (физичке) Молине, +повреде Бурзе.
По свом знању Бошко ништа лошији није од Зенге (нпр. Звезда - Стразбур, убацивање Драмана...), само је овај имао бољу екипу и кудикамо уигранију...

Без обзира на то све, признајем да сам и сам мало прецијенио Бошка.
Иако је, по мом мишљењу 80% кривица играча. Не може Бошко бранити голове са 45 метара за Ранђеловића, или гурати лопте нападачима, умјесто капитена, Лукаша, Бурзановића. Нема он ауторитет, и то је судбина сваког "резервног" тренера.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 09:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Прво, и даље вјеријем Пиксију, не контам шта ти толико кењаш на њега, стварно. То што се не може ријештити неких играча, а мора, то је најмањи и једини минус који му се може прописати. Форсира Миловановића и Басту, не би ли их се ријешио. Сигурно је мислио да ће додатно зарадити од њихових трансфера, па да купи још једног нападача. Овако их мораш држати на терену, док не продаш. За то вријеме не играју најспремнији, нити најбољи. Екипа се не може уиграти, и трпиш посљедице. То је ситуација у клубу. Тачка.

E ako si te miris sa ovim sto si rekao i smatras da tako u Zvezdi mora da bude onda stvarno... Ja se sa ovim nikada necu pomiriti jer ak ovam je Pixi isprao mozak da dolazi kao neki spasilac meni nije! Ko bi napustio ziovt u Parizu i Francuskoj da pomogne klubu? Niko ako nema ni on svog interesa! Niko ne mora igrati i nigde predsednik ne odredjuje ko ce igrati sem kod nas! Ako ti mislis da to treba da je tako alal ti vera.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 09:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:

E ako se ti miris sa ovim sto si rekao i smatras da tako u Zvezdi mora da bude onda stvarno... Ja se sa ovim nikada necu pomiriti jer ako vam je Pixi isprao mozak da dolazi kao neki spasilac meni nije! Ko bi napustio ziovt u Parizu i Francuskoj da pomogne klubu? Niko ako nema ni on svog interesa! Niko ne mora igrati i nigde predsednik ne odredjuje ko ce igrati sem kod nas! Ako ti mislis da to treba tako da bude alal ti vera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
E ako si te miris sa ovim sto si rekao i smatras da tako u Zvezdi mora da bude onda stvarno... Ja se sa ovim nikada necu pomiriti jer ak ovam je Pixi isprao mozak da dolazi kao neki spasilac meni nije! Ko bi napustio ziovt u Parizu i Francuskoj da pomogne klubu? Niko ako nema ni on svog interesa! Niko ne mora igrati i nigde predsednik ne odredjuje ko ce igrati sem kod nas! Ako ti mislis da to treba da je tako alal ti vera.

Прво, човјек је дошао да би био предсједник фудбалског савеза тада, Југославије. Донио је у клуб пара много више него пола Звездиних руководстава. Довео је Душана Бајевића, за којег је извалио огромну лову, а поједини су само сањали да ће он икада преузети Звезду. (то што се није успио показати на нашој клупи, као у другим клубовима, друга је прича). Довео је Мишковића, Тојоту, и друге финансијере, поједине мешетаре отјерао из скупштине, ријешио се лоших уговора (лоших по Звезду). Довео Гаја и Кастиља, и на томе му вјечно хвала, ове године је овог другог успио задржати. Дрвну грађу (Ђокића, Пуровића, Јоксимовића) утрпао за одличне паре (немам појма о чему су ови људи размишљали кад су их куповали), с тим што овај други и није тако лош, само има проблема са главом. О Короману да не причам (с обзиром да је тренутно најбољи играч,а чекало се дуго да почне да игра, уз Милијаша, наравно), ако и његов уговор откупи, тетовирам Пикси на леђа. За нека појачања већ сад могу рећи да су добра, а за нека ћу још сачекати. А узми и статистику посјећености, мислим да је у порасту. Опет плус. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 613 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]